כבר הבנתי ממנה פעם אחת שהיא חושבת שאני צריכה להפסיק אתמול, אז החלטתי שפשוט לא אספר לה שאני עדיין מניקה. אבל היום נפלט לי בטעות והיא ממש נדהמה ואפילו כעסה לשמוע שאני עדיין מניקה. ניסיתי להרגיע אותה שזה רק 3 פעמים ביום, וזה רק זעזע אותה עוד יותר, והיא לא הפסיקה להגיד 3 פעמים ביום?! את לא נורמלית! זה מתיש אותך! וזו סתם תלות; ובכל מקרה תצטרכי להפסיק אז למה את דוחה את זה??
כל ההסברים שזה לא מתיש אותי והכל טוב ואני מתכננת להפסיק אבל לא ממהרת כי יש לי יותר מחצי שנה עד הלידה בע"ה אז מה הלחץ, שום דבר לא עזר... היא טוענת שכמה שאחכה יותר יהיה קשה יותר לגמול אותו.
אני יודעת שאני לא צריכה לספק הסברים לאף אחד, גם לא לאמא שלי, אבל אני לגמרי מתוסכלת. יש נשים שמניקות 2 ילדים ביחד! אז מה כל כך נורא שאני עדיין מניקה (וסך הכל 3 פעמים) את בן השנה שלי כשיש לי עוד מלא זמן עד הלידה? נכון אני לא מתכננת להניק 2 ביחד... ממש לא. אבל הנקה זה כל כך חשוב, אם יש לי אפשרות להמשיך עוד קצת אז למה להפסיק?
אשמח לקבל עידוד ועצות ממי שיש לה נסיון עם זה, כמה זה קשה לגמול תינוק בן שנה ורבע (מתכננת לגמול כשהוא יהיה בן שנה ורבע בע"ה), והאם זה נהיה קל יותר כי הם יכולים להבין יותר הסברים (שטיפת מח כמה ימים לפני שיותר לא תהיה הנקה) או שזה באמת נהיה קשה יותר שוב, כי הם כבר מבינים יותר
ועקשנים יותר...

,זה לא מדעי-כן?! רק התחושה שלי)
) שמרגיש לי שזה יושב על משהו מעבר.