עבר עריכה על ידי הפי בתאריך ו' בתמוז תשע"ח 12:27
עבר עריכה על ידי הפי בתאריך ו' בתמוז תשע"ח 12:26
מה נעשה נחנך את כולם?
שיתקע עם החשיבה הילדותית הזאת נראה מה הוא יקבל בסופו של דבר(:
זה לא מתוך רוע פשוט גם מה שציינת כאן גם בחורה נניח בלונדנית שיודעת שהוא רוצה אותה נטו בגלל זה תרתע ממנו לגמרי.
הוא רוצה אותי רק בגלל זה? או רק בגלל הלימודים שלי? או רק בגלל הכסף שלי?
החיים לא עובדים ככה!!! בנאדם כזה הוא בנאדם כופר בבריאה בהכרת התודה הוא חושב שהוא מנהל את העולם.
אני לא יוצא עם בחורה אם היא לא בלונדנית!!
רציני?? כאילו מה איך מחקת את כל השאר בטוח בטוח !יהיו בחורות שיענו לצרכים שלך גם אם הן לא בלונדניות ..
אוקי ובואו דקה נעשה הבחנה יש הבדל מזה שאתה מתלהב טיפה שהיא בלונדנית, וזה עוד נקד זכות אצלך..
לבין זה שבחרת אותה, רק בגללל זה!!!!
עד איפה הטימטום והשנאה יכולים להגיע זה מתחיל פה ונגמר בזה שהוא פוגע באנשים כי הם לא מספיק טובים לקרטריונים השטחיים שלו..
וברצינות אם הוא לא רצה אותך הוא יכל לבדוק לפני מה הצבע שיער שלך להיתקע עם הטימטום שלו בשקט ולא לעשות את זה דרכך.
אגב עוד משו שתראו איך שמו של האדם הולך לפניו..
הבחור היקר חשב שהבחורה עוסקת בכך וכך מסתבר שזה טעות בהנף יד הוא פסל אותה כי היא לא לומדת מה שהוא רוצה שתלמד.. אם לפני זה הוא התעניין כבר לא התעניין ... הבחורה הפגועה סיפרה לחברות שלה
והנה היום הבחור מחוק אפחת לא רוצה לצאת איתו .. גם הבחורות שעונות לקרטריונים שלו.
אם אתה פוסל על דברים כאלה שטחיים אפחד לא יצא איתך
גם בנות יקרות גם לכן לא חסר; אני רוצה אותו רק אם הוא לומד תורה כל היום!!! כל יום הוא קם בנץ!!! אחותי שחררי את בקושי 2 תפילות מתפללת
או אני רוצה אותו רק אם הוא שזוף!!! וחברותיייי וגבררר!! דיי כמה טימטום יש בעולם
או אני בכלל לא גזענית!! אני רק לא רוצה שהוא יהיה אשכנזי/מרוקאי/תמני/אתיופי.
באמא שלכם עלק צועקים על אהבת ישראל תקנו את עצמכם.
אל תתנדבו אל תעשו כלום תקנו את השכל שלכם.