תגיד לי רגעאת פניך אבקש
מה אתה רוצה ממני?
אתה לא יודע שאתה משחק לי ככה עם הלב?
למה אתה זורק לי את המחמאות האלה מדיי פעם, אבל אתה לא עושה עם זה כלום?
למה אתה אומר לי שאתה מקנא במי שיתחתן איתי, אבל אתה לא רוצה להיות אותו אחד?
למה אתה אומר לי שהגיל זה דבר דבילי, אבל אתה עדיין לא מסוגל להתמודד עם זה?
למה למען השם אתה רוצה שאני אבוא אליך לבסיס, וכשאני אומרת לך איזה כיף אתה מזמין אותי לדייט, אז אתה אומר לי את מוזמנת תמיד אבל לא לפתח ציפיות?
יש לך מושג מה זה אומר על הקשר אם בחור רוצה שמישהי תבוא אליו? אם בחורה מגיעה עד אליו כדי להיות איתו שם, אתה יודע בכלל מה זה אומר??
אתה אומר לי שכיף לך יחד איתי, שכולם פראיירים שהפסיקו קשר איתי אחרי פגישות מעטות, שאני אחלה בחורה, שאני נראית טוב.
אתה מחכה לשבת שנהיה יחד! אתה מוכן לבוא עד אליי ושניסע יחד עם הרכב כדי שלא תיסע לבד או לחליופין תשמח שניסע יחד באוטובוס. וכשאני אומרת לך שאתה בטח תהיה עייף מהצבא אז תירדם בנסיעה אם תרצה, ואתה אומר לי שאתה בטח תרצה לדבר איתי.....
אתה אומר לי שאם יש לי הצעות אז אני אלך על זה, ואם יהיה צריך לנתק קשר אז זה מה שיקרה, אבל אתה מבין שאני לא רוצה?

אז אחרי שמצאתי את עצמי בוכה, שוב, בלילה במיטה, אני שוקלת לעבור הלאה. למרות שאמרתי שאני אחכה, שיש לי סבלנות, שאני מרגישה שזה הוא.......
מבובלת ממש, מתוסכלת ממש. אלוקים תעזור לי.

תודה על ההקשבה. הייתי להוציא את זה איפה שהוא.
תחושה נוראית לב אוהב

כנראה שהוא לא מבין את ההשלכות של ההתנהגות שלו,

תבדקי אם הוא לא מתנהג ככה עם עוד בנות,

ועם כל הצער שבדבר, אם הוא לא מכבד את הרגשות שלך , ואת כל מה שההתנהגות שלו גורמת לך,

אז אולי פשוט צריך להסביר לו את זה, ולהפרד לשלום.. לפחות כרגע...

ולכי תדעי אולי אז הוא יבין מה הוא פספס, ויחזור בצורה רצינית יותר ובוגרת.. 

ואם לא, אז לא.. 

ה' מוביל את המהלכים לשמחתנו  

זה מה שחשבתי לעשות. לצאת עם מישהו אחר כדי לגרום לו לקנאאת פניך אבקש
אני יודעת שזה נשמע זוועה....
אני באמת רוצה לנסות ולהיות פתוחה ולחכות לו אבל אם הוא אומר דברים כאלה אני כבר לא בטוחה בדרך שלי.

ואל תטעו, הוא טוב מאוד. אחרת לא הייתי חושבת על עתיד איתו.

זה פשוט גןרם לי לתהות לגבי הבגרות שלו.... לא יודעת לא יודעת לא יודעת.
לגרום לו לקנא, פחות הייתי אומרת חחלב אוהב

אבל כן להגיד לו בצורה ישירה איך ההתנהגות שלו משפיעה עלייך,

ושאת לא מסוגלת להמשיך ככה , אפילו אם הוא חשב אולי שזה בסדר.. 

ושאת לא מסוגלת להמשיך זה אומר שמבחינתך זה היה קשר רציני, ואת לא צריכה ידידים.. במיוחד לא ידידות איתו שהיא לא באמת כזאת, ומלווה ברגשות.. אולי הוא בעצמו לא מודע שיש לו רגשות אלייך (אם יש לו באמת)

אם הוא ירצה אותך באמת הוא יחזר אחרייך לדעתי.. 

יש לו.....את פניך אבקש
הוא אמר לי... בדרך עקיפה אולי אבל אני יודעת שיש לו.
נשמעמתן תורה
ממש מתסכל אני חייב לומר...
ויוצא שהוא באמת משחק ברגשות במקום להבהיר לעצמו וגם לך את העניינים- לאיפה שזה יהיה, והעיקר שיהיה יציב וברור... כמובן שעדיף ביחד ולא ההיפך

אני חושב שחלק מהעניין זה שהוא מרגיש באיזשהו מקום ''על הגובה'' שמישהו מעוניינת בו ורוצה ומוכנה לחכות, ואז זה נותן מין אדישות מסויימת כלפי זה, וככה הוא לא מרגיש את הצורך או הערך בקשר ובהשקעה מהצד שלך, וממילא לא משקיע וזה נשאר בלי צורה

אז יוצא שהרבה אנרגיה יוצאת רק כדי להביא את הקשר למקום יציב, והוא לא לוקח את זה ברצינות כי מבחינתו זה משהו מובן מאליו כזה... לכן נראה לי שאם אפשר אז שווה לך לחדד קודם לעצמך ואח''כ לו שכדאי שתהיה הכרעה לגבי הקשר

ואם הוא ממשיך על אותו מסלול, זה אומר שהוא לא מתייחס לזה באופן מעריך ואמיתי וחבל... אבל אם הוא ייקח את השיחה ברצינות ויבין שזה ''או או'', אז הקשר יוכל להתקדם ולא להיות באותו מצב חסר ההדדיות...

אז בשורה התחתונה, עד כמה שתוכלי לגרום לו להרגיש את הצורך בך, ולקלוט עד כמה זה באמת משמעותי גם לו הקשר ביניכם זה הכי טוב, ואני חושב שאת יכולה לעשות את זה בהצבת אולטימטום... ככה זה יעזור לברר איפה הדברים מונחים, וזה יקל עלייך מלהיות באוויר
שיהיה בהצלחה בע''ה👍
מסכימה (במיוחד עם הפסקה השנייה שכתבת).רק שאלה קטנה

הוא לא יודע שאני רוצה לחכות!את פניך אבקש
הוא תמיד אומר לי שאם יש הצעה אז אני אלך עליה... ומקסימום זה יהיה הפסד שלו......
הוא לא יודע שאני מחכה. הוא לא יודע כמה אני מנסה שיצא משהו.....

הוא לא יודע את זה.
אמן תודה.את פניך אבקש
לכן אני עדיין לא רוצה לדבר איתו כי אני צריכה קודם להבהיר לעצמי.
אוף זה כל כך קשה לעשות את השיחה הזו!

הוא אומר לי שהוא מתלבט, אבל הוא מפחד....
ה׳ יעזור לי.. מה אני אגיד לכם...
אפילו לעצמי כרגע אין תשובות.
בהצלחה רבה יקרה!!רק שאלה קטנה

כןמתן תורה
כשמרגישים חיבור אז האופציה של להציב אולטימטום היא אחרונה בערך..
גם הוא במצב קרוע, אבל הציפייה היא שזה מוכרע אצלו, לפחות כדי לא להשאיר צד שני באוויר
אייי..כמעטמשיח בן דוד

חשבתי שאת מדברת עלי אבל אז ראיתי את כל הקטע של הבסיס? יא-לה

חחחח קרוב קרוב....את פניך אבקש
לרגע חשבתי שאני בדיר של כבשיםמשיח בן דוד

משיח, מה יש לך?תפוח יונתן

היא ערכה והרסה לי את כל הבדיחהמשיח בן דוד

אבל למה את כותבת את זה לנו ולא לו?תפוח יונתן

זה סיפור באמת עצוב אבל הבחור חייב לדעת מה עובר עלייך.

הטיחי בו את כל התחושות שלך, הוא אחראי עליהן, המפתח לפתרון הפלונטר הזה בידיו, אז שיואיל בטובו להשתמש בו עכשיו.

חיכיתי לתשובה הזואת פניך אבקש
למה? כי לי זה קשה ואני עדיין לא מסוגלת לומר לו. אני צריכה להתבשל בזה עוד קצת..
כמו בשיר של "הארנבות של דוקטור קספר"שפיפול
לקום וללכת לעולם לא לחזור.
לדעתי תמשיכי הלאה.רק שאלה קטנה

אני יודעת שזה קשה... אבל אני זוכרת חלק מההודעות הקודמות שלך ונראה לי שכדאי לנסות להשתחרר ממנו.

זה ממש כיף להתאהב ושהכל הולך טוב וזורם (לפחות בראש), אבל בפועל נראה שהוא לא רציני (נשמע טיפוס פלרטטן, אבל אולי אני טועה), או סתם לא בוגר ולא מוכן לקשר.

אגב, לפני כמה שנים פגשתי איזה בחור ממש חמוד שמצא חן בעיניי ממש וחשבתי שיש בינינו קליק קטן, והוא היה צעיר ממני בכמה שנים והתבאסתי על זה - שלכאורה זה המעכב היחיד. בפועל, אם זה היה המעכב היחיד, זה לא היה מעכב. 

אני חושבת שכדאי לך להמשיך הלאה ולהשתחרר ממנו, אם הוא ירצה בהמשך הוא יודע איך לפנות אלייך, בינתיים אל תחכי לו.

^^^השאלה.
מבאס לשמוע לכזאת עצה, בזמן שהלב רוצה להקשיב למשהו אחר ולקוות ש...
כשאת יוצאת עם משהו אחר תדאגי להיות קרה אליו שיבין מה הוא מפספס
וזהו. הוא היסטוריה.
לפחות עד שיתחיל לרוץ אחרייך.
ב"ה הוא לא פלרטטן, הוא פשוט יודע להחמיא *כשצריך*את פניך אבקש
והוא אמר שהגיל זה המעכב היחיד.. כמו שאמרת...
אל תהיי זמינה אליו ככהשאלה.
ברמה שמזה שהוא אומר את זה לך בבאסה, הוא יגיד את זה לעצמו בתסכול ובהתקוממות. ואולי... זה יגרום לו לצאת מעצמו ושלא יהיה אכפת לו מכלום ורק יירצה אותך. עד אז את לא שלו. גם לא בלב!!!!!
אבל בפועל לא נשמע שהוא הולך על זהרק שאלה קטנה

אלא שומר אותך על אש קטנה...

לכן אני מבולבלת.... אוףאת פניך אבקש
לא פשוט...נחת רוח..
עבר עריכה על ידי נחת רוח.. בתאריך ז' בתמוז תשע"ח 23:12

שיהיו החלטות נכונות בע"ה!

זה נשמע שהוא פשוט לא בעניין.לאיאומן
נהנה מתשומת הלב והעניין שלך אבל לא רוצה שיקרה משהו. תמשיכי הלאה בלב שלם.
זה מדהים כמה ששמחתי לשמוע את הדברים שלכם בשרשור הקודם,את פניך אבקש
וכמה כואב לי לשמוע אותם עכשיו.....

האמת כואבת כנראה......
ואני מזכירה לכולם, הוא טוב!! אחרת לא הייתי רוצה לנסות.את פניך אבקש
וזה היה יכול לקרות עם כל אחד!

אז אל תקטלו אותו יותר מדיי.....
אוף, מבינה אותך... הרבה הצלחה בע"ה!רק שאלה קטנה

וואי כואב ולא יפה... למה את מרשה?בסדר גמור
כי אני טיפשהאת פניך אבקש
כי כנראה אני מוכנה לחכות שהוא יתפקס על עצמו ובדרך לרמוס את עצמי.
כי אני לא יודעת לשאול את השאלות בזמן המתאים.

טיפשה, בקיצור.
לא טיפשה או לפחות לא זה יעיד על כך.בסדר גמור
את משוועת לקשר אמיתי ואת רואה בו הם זוג פוטנציאלי.

ברגע שתפנימי שהוא לא שווה שנייה מהזמן שלך את תעזבי אותו בתודעה ותמשיכי הלאה אל הקשר האמיתי שלך
ואם בסוף זה כן יהיה הוא?את פניך אבקש
הוא?? הוא לא יודע לכבד את הזולת ואת הרגשות שלךבסדר גמור
למה את חושבת שאחרי החתונה זה ישתפר? זה בדרכ מחמיר ..

קחי צעד אחורה, ספרי לחברה כנה את הדברים והיא תשקף לך את העוול
[אתה שופט אותו קצת בחומרה.ענבל

בס"ד

איפה ראית שהוא לא מכבד אותה?

היא אמרה בפירוש שהוא לא יודע שהיא מחכה לו והוא כן מעודד אותה להמשיך.

לא נשמע לי שהוא בחור אנוכי, הוא פשוט בחור שנהנה להיות עם ידידה שלו ואולי אפילו גם מצטער קצת שהיא לא בגילו. 

בקיצור, אני חושבת שכדי להישמר משפיטות כאלה בפורום, אתה לא באמת מכיר אותו ודווקא הסיפור שלה נשמע לי נורמלי לחלוטין. גורם לה סבל, אבל נורמלי ולא מעיד עליו שום דבר חוץ מזה שכנראה אם הוא היה יודע הם היו או מנתקים קשר או יוצאים. סביר לי יותר שהוא לא היה רוצה שהיא תעבור את הסבל הזה]

^^ קצת הרבה מצטער....את פניך אבקש
לא טפשה, מאוהבת...לאיאומן
חוויה אנושית נפוצה ביותר... כואב אבל יעבור.
תגובה אחרת מכולם - מה את רוצה ממנו?!ק"ש
(נכתב בהנחה שמדובר בבחור מהשרשורים הקודמים - אם לא כאלו לא נכתב)

מה את רוצה ממנו?! הוא אמר שלדעתו לא מתאים! יכול להיות שזה מאכזב, יכול להיות ששיקוליו מוטעים, יכול להיות הרבה דברים - אבל כך הוא חושב. תכבדי את זה!

ברגע שזו נקודת המוצא - כל מה שספרת כאן נשמע אחרת לגמרי. אני מסכים שלפי המקובל אצלי, הצעד הנכון במצב כזה הוא לנתק לגמרי. אבל כנראה שהבחור הזה הוא קצת אחר. ממילא, את רוצה קשר? הוא מסכים להמשיך. כנראה שבאמת נעים לו, כנראה שהוא באמת מאוד מעריך אותך.
מבחור שאין כיוון של חתונה - כל המשפטים על מי שיזכה בך נשמעים אחרת לגמרי, נכון?

את חייבת לקבל החלטה: או שאת ממשיכה את הקשר הזה, שנוצר בדרך קסומה כהגדרתך, תוך כבוד לאיך שהוא רואה את הדברים או (הצעד הנכון לענ"ד) שהיות שהקשר הזה לא הולך לכיוון של חתונה, לנתק אותו לגמרי!
אז אם הוא לא רוצהאת פניך אבקש
למה הוא רוצה שאבוא אליו לבסיס?
למה הוא אומר לי כל מיני דברים?

חשוב לי להבהיר, אני לא אןמרת את זה כדי שתצאו עליו...... הוא חשוב מדיי בשבילי...

הוא בעצמו אמר, שהוא מתלבט... שהוא צריך להתייעץ עם מישהו......
אז אני מבינה מזה שיכול להיות בזה משהו....
אבל היומיים האחרונים לא הצלחתי לקרוא אותו...
אולי עדיף שתגידי לו שיתייעץוהוא ישמיענו
(בימים הקרובים..)
ואז שיגיד לך מה הוא החליט?
לא נשמע לי שהוא מנסה למרוח אותך
אני בטוחה.... אני שאדבר איתו באמת על זה....את פניך אבקש
נשמע שטוב לו איתךחדשכאן
וגם לך טוב איתו. לכן הוא ממשיך לשמור על הקשר. אלא שהגיל עדיין מרתיע אותו והוא כרגע לא מעוניין. הוא רוצה להתייעץ אפילו שזה מרתיע אותו, כי בכל זאת טוב לו.
תנסי לחשוב רגע מנק' המבט שלו. בשבילך הוא בחור חלומותייך ואני משער שאת כבר יוצאת כמה שנים, איפה הוא ביחס לזה? בכל זאת, הוא בחור צעיר עדיין. למה שלא יחפש אחת שיותר מתאימה לו במבחינתו, בלי שתהיה לו רתיעה?
שלא תביני אותי לא נכון, אני לא חושב שהפער של הגיל זה משהו שאי אפשר לגשר עליו. אפשר ועוד איך! רק צריך שהצד השני ירצה לגשר וכרגע (ואולי אף פעם) לא נראה שהוא רוצה.
זה מורכב בשביל שניכם, כל אחד מהסיבה שלו. ובכל זאת נראה לי כדאי לך באמת לשחרר, את לא יודעת איך זה ימשך. אי אפשר לבנות על זה כל כך הרבה.
המון הצלחה ובהירות!!
עריכה: עכשיו ראיתי שכתבת שתדברי איתו. ככה תוכלי לראות איפה הוא עומד.
בהצלחה!
כי טוב לו איתך ואת רוצה קשר איתוק"ש
אני מסכים שבאמת אין לגיטימציה לקשר בין בחור לבחורה מעבר להיכרות הנדרשת להחלטה על חתונה. ממילא לדעתי האישית אם אכן זו עמדתו - עליו לנתק סופית. ואם לדעתו הוא צעיר עכשיו - שיינתק עכשיו ואם יחשוב אחרת בהמשך יבדוק אז אם את פנויה ומעוניינת. אבל, מה שחשוב זה לא דעתי האישית.

בפעל, יש לא מעט אנשים בציבור שלנו, שבעייניהם לגיטימי כל מיני ידידויות. גם כאן בפורום נשמעו אמירות כאלו.

נשמע שמבחינתו אתם באיזה מצב כזה. בין אם הוא מאמין בזה ובין אם מחוסר נעימות/יכולת לנתק. הוא הבהיר (לפי שרשורים קודמים) שלא חושב להתחתן אתך. וגם עכשיו הוא מעודד אותך להפגש עם אחרים - כלומר למצוא חתן אחר.
אני גם לא בעד ידידים... איתו כן נשארתי בקשר כי אני מרגישהאת פניך אבקש
שיש אפשרות להמשך....
אני חשבתי להפסיק, אם הוא לא היה אומר לי שהוא מתלבט... קיצור באמת קשה לי להפסיק איתו את הקשר
אבללללב אוהב

גם אם את מפסיקה את הקשר, שזה לא יבוא בלי שיחת הסבר על התחושות שלך..

שיבין את ההשלכות של המעשים שלו..

אי אפשר מצד אחד לבקש מבחורה להגיע לבסיס (שזה זוגי מאוד) ומצד שני "מי שיתחתן בך יזכה בך"

חמוד זה אמור להיות אתה אם לא הבנת חח 

סתם בקיצור, הוא לא יכול לשים אותך בhold ועוד להרגיש בסדר עם זה.. את לא בובה שישחקו בה כי זה נחמד.. 

ויכול להיות שהוא בן אדם מקסים שפשוט לא יודע איך להתנהג במצב הזה.. 

אז תעזרי לו קצת ;) גם אם זה אומר לעזור לו להחליט להגיד לא.. 

"אמור להיות אתה" את פניך אבקש
[לפעמים להגיע לבסיס זה לא כל כך זוגיענבל

בס"ד

אולי פה קשה לעכל את זה אבל היו לי ידידים שעשו את שני הדברים ומעולם לא יצאתי איתם]

אבללב אוהב

הוא אמר פה שיש לו רגשות אליה.. 

ואת זה רק @את פניך אבקש יכולה לדעת.. כאילו אם היא הרגישה שזה בקטע של ידידים, או משהו מעבר..

וזה לא קשור שפה קשה לעכל את זה.. אם הייתי ברמה תורנית מסויימת גם לי לא "הייתה בעיה" כביכול להפגש עם ידידים.

פשוט אדם תורני הולך על פי עצת חז"ל או אזהרת חז"ל של אל תרבה שיחה עם האישה , ולהזהר מלהגיע לשחוק וקלות ראש עם האישה וכו'.. נא לא לזלזל בזה. תודה. (ואני לא צדיקה גדולה, אבל הייתי חייבת להעיר על ההערה העוקצנית מעט..) 

הייתי בכיף כותבת לכם דברים שאמר לי... אבל מפאת הפרטיותאת פניך אבקש
שלו לא אעשה את זה... אני יכולה באישי להסביר לך למה חשבתי שהוא מרגיש ככה... בואי נגיד שהוא אמר את זה במפורש לפעמים....

אשמח לב אוהב

זאת לא הייתה הערה עוקצנית, זאת הייתה הערה עובדתית.ענבל
בס"ד

באמת שהפעם לא ניסיתי לעקוץ.
אני לא מזלזלת אבל היזהרי בדברייך, לשפוט אחרים על רמת תורניותם זה לא מתכון טוב בשרשורים פה. מפאת כבודה של "את פניך אבקש" לא אפתח על זה את הדיון אבל רק אגיד שלשפוט על סמך זה זה די רדוד.
אוקי..לב אוהב

פשוט יש לי רגישות לאנשים שמזלזלים לדברי חז"ל בעניינים שקשורים לצניעות..

לא אישי נגדך או משהו כזה. 

וגם יכול להיות שלא הבנתי אותך כראוי,

בכל אופן

אף אחד לא מזלזל בשום דבר.ענבלאחרונה
בס"ד

יש פרשנויות שונות לדברים ומחלוקות וזה לגיטימי. לקבוע על פי זה אם מישהו תורני זה סתם הוצאת דיבה.
סביר שהבנת אותי כראוי
סליחה שאני אומרתנעימת הליכות

אבל

הוא הציע ש*את* תבואי *אליו* לבסיס. 

את מבינה מה קורה פה ?

סליחה שאני אומרת זה לא אישי כלפיו, 

רק בכללי זה לאאאא ככ חכמה להזמין מישהו לבוא אליך. אין בזה הרבה מאמץ חוץ מלהיות נחמד וכנראה לקבל ממך בהנאה כמה מאכלים של בית... מחילה..אבל תכלס.

החוכמה הגדולה זה שהוא יגיד אני רוצה לבוא לפגוש אותך איפה ש*את* נמצאת.

וזה מאד עקרוני דווקא בקשר שלכם. לא בכל קשר. אבל פה בהחלט.

את מבינה? את עדיין שומרת על הדפוס של לפנק אותו ולהעניק לו. בלי שאת בטוחה שהוא לוקח אותך ברצינות !!! ורצינות= פגישות למטרת בדיקת היתכנות חתונה. לא שום דבר אחר.

את נכנסת ללופ מסויים... אני מבינה אותך... את עמוקקק בתוך הלופ... ומגיבה מסערת רגשות..

נשמה. את חייבת לקחת פסק זמן להתאזן ... לחזור לעמוד השדרה הפנימי שלך... למשקולת הפנימית שלך...

פשוט את ככ עלולה להיפגע שאת לא מבינה עד כמה.

לדעתי אסור לך לעשות את זה לעצמך.

*

לדעתי המסר שלך אליו צריך להיות: אני מעונינת לנסות. האם אתה מעונין? כן או לא? 

אם אתה לא בטוח אז תחשוב על זה ותפנה אליי כשתחליט שכן. ואני הולכת לדרכי.

*

לאא כאסטרטגיה. אלא כי זו האמת. לבת ישראל ששומרת גם על ליבה להיכנס רק למקומות בטוחים.

בהצלחה

יקרה,רחפת..
תשמרי על הלב שלך.

תציבי גבולות שיאפשרו לו לחשוב עם השכל ולקבל החלטה.
הגבולות הם כל מה שגורם לרגשות להתפתח.. אם זה מחמאות, התכתבויות מסויימות או משהו אחר..
כמו שלך כיף, גם לו כיף. אבל נשמע שהוא לא לחוץ.. ואני חוששת שאת זו שהכי תיפגעי מזה.
תדאגי לעצמך.
סביון
כבר אמרו לך מעלי את כל מה שיכולתי להגיד.
ממש בהצלחה.
רק אומרת לךהולם במיוחד
עבר עריכה על ידי הולם במיוחד בתאריך ז' בתמוז תשע"ח 23:33
שהסבירות שהשירשור הזה יגיע אליו גבוהה למדי. אני מתארת לעצמי שלו ולסביבה הקרובה שלו יהיה שקוף שזה הוא אם הם יקראו את זה, נכון?
נראה לי שלכל דוס יש לפחות מכר קרוב אחד שקורא פה..

ולגבי המר בחור שלך(בלת"ק, אולי אני חוזרת על מה שאמרו..) מצד אחד זה לא קשר ששווה לוותר עליו, מצד שני ברור שזה שאת משדרת שאת פה בשבילו גם אם הוא לא בטוח, מתלבט וכו'- מאוד משפיע על ההחלטה שלו להפוך את זה לקשר. כי גם בלי קשר הוא לא "מפסיד" אותך ולכן קצת "לא שווה לו" לתפוס אומץ ולהפוך את זה לקשר.
אז אני מציעה לך לומר לו שקשה לך עם המצב הנוכחי ואת רוצה לנתק את הקשר הזה כרגע. ושאם הוא יחליט שהוא מעוניין - תחשבי אם מתאים לך.

נשמע מצב סופר לא נעים.. קבלי חיבוק.
תודה! לך ולכולםאת פניך אבקש
מצאתי מקור חדש לגביי דיון עתיק שלי פהאני הנני כאינני

והאחד שהשקעתי עליו הכי הרבה מאמץ...

מלאכיות או רגלים על הקרקע? - לקראת נישואין וזוגיות

מאיפה המקור?פצל"פ
הספר 'אהבה' של הרב גינזבורגאני הנני כאינני
יפה, במיוחד לאנשי פרק ב' כמונו שכבר "ריאליים"מתוך סקרנות

ו"לא מתלהבים משטויות"...

הכי טוב זו מלאכית עם רגליים על הקרקענוגע, לא נוגע
אני לא אוהב את זה בכללמשהאחרונה

כלומר, ברור שיש בזה אמת ולא קטנה בכלל, מצד אחד. אבל המשמעות של זה היא שאני עכשיו צריך להגיע לקשר כשאני "מושלם" (או לפחות עוטה מסכה של כזה). וזה לא נכון, כי החסרונות שלי והדפיקויות שלי יצופו בקשר כל עוד הוא קרוב מדי. למעשה, זה במידה רבה מבוא למערכות יחסים קצרות ומתחלפות כאשר עולה פגיעות או חיסרון.

זה בסדר לרצות להשתפר כדי להיות בן זוג ראוי יותר. אבל זה לא בסדר לצפות "למושלמות". אנחנו לא. לעולם לא נהיה. מלאכים יש בשמים ואמא שלי טוענת שאם בן הזוג טוב מדי אז אלוקים לוקח אותו.

מקומות "חוויתיים" בבית שאןאני הנני כאינני
מחפשים מה לעשות ברביעי בבית שאן, אטרקציה זוגית שווה/מעניינת וכדומה. עדיפות למקום סגור.

רעיונות?

חחחחחחחחחחחחחחחחח אין כאלה 😂צדיק יסוד עלום
בפרטי
חחחחח זה היה באינסטינקט שלי להגיב והתאפקתי פתית שלגאחרונה
היה איתי בצבא מישהו מצחיק שגר שם אם זה עוזרנוגע, לא נוגע
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

מעצבן ממשארץ השוקולד
פעם אחת קרה ליאביעד מילוא

התחיל איזה קשר והבחורה נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה

קרה גם הפוךבחור עצוב
דיברתי עם מישהי איזה שבוע ופתאום פשוט נעלמה מעל פני האדמה. לא הגיבה להודעות. כלום.

אחרי חודש פתאום שלחה הודעה משום מקום. הגבתי לה ביובש שתבין שלא מעוניין. 

תגיד לה ברחל ביתך הקטנההפי
ההתנהגות הזו של היבוש לפני חודש לא היתה לעניין
לא בא לחנך אותהבחור עצוב
רק חתכתי וזהו. 
הלוואי עליadvfb
אם אחרי כל הבירורים זה מה שהתגלהintuscrepidam

אזי צריך להודות לה' יתברך ששמר את נפשך.

היה כנראה צריך את הבירור בשביל שני הצדדים, אך ברוב חסדיו ה' חסך לך את כל הפגישות והסבל מהבחור.

ואני לא אומר את זה רק מהצד של הכל לטובה וכו', אלא פה באמת רואים את ההצלה עצמה ישר.

לדעתי החלק שקשה זה שבסיטואציה כזו אפשר לומר לעצמך למה אני שוב פעם בסרט של להתבאס מקשר שהיה רלוונטי והתברר שלא…

התופעה שנקראת "גוסטינג"משה

נפוצה הרבה יותר משנדמה לך. ולתחושתי נשים מעיזות להתנהג ככה יותר מאשר גברים. אבל זה בסדר לטעון גם הפוך.

נשים תמיד צודקות, גברים תמיד טיפשיםצדיק יסוד עלום
בעולם המודרני? כןמשה

בעולם הקלאסי זה היה הפוך.

יחי הפמיניזםצדיק יסוד עלום
אף אחד לא דיבר דווקא על שגברים עושים את זהמבולבלת מאדדדד

הפי כתבה בלשון שנוח לה לכתוב, כי בזה היא נתקלה.

וכנראה בגלל ההערות המעצבנות של כולם פה בפורום (לא דווקא אתה) היא גם כתבה בסוף במפורש שזה מיועד לשני המינים.

תפסיקו להיות מעצבנים ולצאת מנקודת הנחה שהבנות תמיד נגד הבנים. זה ילדותי ברמות. 

נשים עושות את זה גם וזה ילדותי ברמותהפי
זה אכן מזעזע, אבל תשמחו שלא התחתנתם/ן אתו/המתוך סקרנות

מי שלא מסוגל להיות רציני ולעמוד מאחורי מה שבוחר לעשות, לכאורה גם בנישואין יתנהג כך (גם בנישואין יש הרבה דרכים לעשות גוסטינג וד"ל).

" מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי."מוקי_2020

איך שלא מסובבים את זה,

זה אומר שהן עושות משהו לא נכון ( שזה -שונה- ממשהו שבאשמתן).

עכשיו אם אחרי שירגעו ויתאפסו, יעשו בדק בית ויגידו "אוקי, איך נמנעים מהקרקס הזה שאני מתפרקת בגלל בחור שאני בכלל לא מכירה" ויבצעו צעדים 1,2,3 שקרקס כזה לא יקרה יותר - מעולה. זה נקרא החיים.  יש תקלות. משתפרים ומשתכללים לפעם הבאה.

אבל...אם הן יהיו עכשיו בחרדה או בהפסקה ויתנו כ"כ הרבה כח לצד השני...

אז ...אולי באמת עדיף שקודם יטפלו בעצמן יסודית כי בזוגיות אמיתית המצבים יהיו פי 8000 יותר מורכבים מזה.

אה עכשיו זה המשחקהפי
שנתפסים על מילים מוצאים אותם מההקשר? 
הוא לא התכוון בכוונהקעלעברימבאראחרונה
תזכורתadvfb

גם לגברים יש רגשות

סופריקה

נכון ומדוייקאדם פרו+
קשקוש נאו-שוביניסטיצדיק יסוד עלום

תורידו את הראש בבקשה, בנות חוזרות מפורקות מעלבון אחרי דייטים

קצת יותר רגישות

נכון בנות יותר רגישותאביעד מילוא

אבל גם בנים רגישים אני אחרי הדייטים חזרתי  מפורק  מזה שלא התקדם

אני כמובן צוחק מגזים ומתמרמרצדיק יסוד עלום
בנות תבעו בעלות מלאה על הקושי שבדייטים. רק הן מסכנות ורק הגברים מזעזעים ולא רגישים
חד משמעיתהפיאחרונה
עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

ביטחון עצמי כן חובהזיויק
לדעתי
לבנותמישהי 1
אני מנסה לשדך כמה שרק אני יכולה ואם יש לי עצה בשבילכן היא שהתמונה שאתן מעבירות תהיה הכי וואו שיש
הרגע בדיוק הגבתישפלות רוח

שבתמונה רואים א' ובמציאות מקבלים ח' הנה, עכשיו אני מבין בגלל מי. אז לא בנות, אל תקשיבו לה, גברים לא סובלים את זה.

ולגבי להפסיק לבקש תמונה-בעד, מסכים שאין צורך בתמונה גם מונע הרבה עוגמת נפש(משני הצדדים), וגם נותן צאנס אמיתי להכיר

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

אולי יעניין אותך