| ||||||||||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||||||||||
תמונות חדשות מהפגנת הנטורי קרתא הירושליםאנונימי (פותח)
חילול השם, בושה וחרפהימין אמיתי
בס"ד
האלה שבקרו באיראן לא הסתפקו בלחבק את אחמדינאג'ד.
ועכשיו האלה מחללי כבוד מלכותו ית'
בלעדי:אנשי נטרי קרתא ביום העצמאות!האדמו"ר מסאטמר
| היום אחד ועשרים יום שהם שלשה שבועות לעומר/בעומר ( מלכות שבתפארת). |
הדגל שהם שרפו זה לא דגל ישראל. אז לא נורא.פעימה
בס"ד
[בדגל ישראל הקווים של המגן-דוד מקבילים לקווים הארוכים]
יש מטורפים בעולם.
באנגלית: השואה הציונית. מכחישי שואה. ימח שמםמשה
חולים בנפש!!!גל עיני
וואי , מפחיד לחשוב שיש כאלה יהודים...זכוכית מגדלת
אנשים כנסו-אנונימי (פותח)
אולי לפני שתשמיצו אותם תבדקו אותם!! אתם יודעים בכלל מה הבסיס לדעות שלהם?? למה ככה הם חושבים?? אם יש יותר מבן אדם אחד שחושב כה כנראה שיש להם היגיון בזה!! אולי לא ההיגיון שלנו אבל יש היגיון כלשהוא.. אל תחשבו שאני מסכימה איתם או משו אבל אל תגידו כמו שנאמר פה "ה' יטפל בהם למעלה" אולי הם לא לכך טועים?? אולי זה בעצם אנחנו שלא צודקים פה?? אל תהיו כלכך בטוחים בדברים שלכם!!!
וד"א אל תחשבו!!אני לא מהם!!! אני פשוט אומרת בכללי שאדם לא עושה מעשה סתם וחושב דברים סתם ויש לו דעות סתם בכל דבר שאדם עושה יש היגיון ואף אחד לא יודע מהו ההיגיון הנכון..
שיהיה המשך יום טוב לכולם בעז"ה!!
שטיות כוך בנדם של אצלנו חושב אותו דבראנונימי (פותח)
ב"ה ית'
שאלה
גם אצלנו בציבור ה(נוער גבות או איך שלא קורים לזה )
אחרי פנוי תמיד מדברים נגד המדינה ו רבים אם החיילים וכו'
ושונאים את הצויונים ואת הכול מה שקשור לזה
אז מה אתם כול כך מגד החרדיים בכלל שהם חרדיים?
והם עושים מה שהמון מהחבר'ה חושבים שצריך לעשות .!
נ"ב חוץ מהענין של השוואה!
נוער גבות - אימצתי את המונחואלאד
אני לא מבינה!דינה ברזילי
מה ההיגיון בכת שלהם?!
מה יצא להם מפגיש/ות עם שונאי ישראל?!
קראתי עליהם באנציקלופדיה, אבל עדיין לא הבנתי את הראש שלהם.
אני בספק אם אינציקלופדיה זה המקום לברר עליהם.שירה חדשה
בס"ד.
אם רוצים ללמוד מה הדעות באמת, בלי סילופים ועיוותים, של קבוצה מסויימת, כדאי ללכת ולברר איתם או עם אנשים שמכירים אותם באמת.
ובטח לא ללכת ולהשמיץ אותם ככה.
נכון, יכול להיות שהם מגזימים עם הדרך שלהם, והם עושים מעשים ממש לא לעניין.
אבל תרגעו.
כי איך הממלכתים אוהבים להגיד? הם בכל זאת חלק מעם ישראל...
באמת כדאי שנתאפס על עצמינו.
המון פעמים אנשים קופצים כשאומרים על איזה שמאלני/שוטר/אחד מהממשלה "ימח שמו!",
אבל כשאומרים את זה על אחד מאחינו החרדים, כולם יושבים בשקט ועוד מסכימים עם זה.
[ותרגעו, אין חשש שאני אחת מהם. באמת שלא. אבל סתם, בתור אחת מהצד, זה באמת לא לעניין.]
אויש.אוהבת את אבא
בס"ד
אין פה מקום אפילו לדון אותם. זה בכלל לא עולה על ההגיון שהם מכחישי שואה. איך יהודים יכולים להגיד שלא
הייתה שואה? זה קרה לעם שלך! הם נגד הציונות ופעולים יחד עם הערבים. אז אל תגידי לנו ללכת לברר עליהם או לדבר איתם..
אני משתגעת מהם!! אם הם נגד הציונות שלא יגורו בא''יחיימשוגעים!!
!!! הם בלתי נסבלים!!! הם בושה לעעם ולארץ!!!!!!!! הם פשוט-
לגמרי!!! נמאס לי מאנשי כאלה!!
תבדילו בין ארץ למדינה.שירה חדשה
לא אמרתי לך.שירה חדשה
בס"ד.
ומה נראה לך? שאני בעדם?
אני לא בדיוק כמוכם. זה גם נראה לי זוועה הקטע הזה.
אבל אני לא שונאת אותם ברמה הקיצונית של איך שזה נראה פה...
לפי ההלכה ולפי החוקאחד מהעם
יש סיכוי טוב שצריך להחרים אותם.
לפי ההלכה - אולי יש להם הגדרה של "מלשינים" ("למינים ולמלשינים אל תהיי תקווה")
לפי החוק - הם מסייעים לאוייב ופוסלים את מדינת ישראל כמדינה יהודית דמוקרטית.
קיצור, מי שמתעב אותם, יש לו על מי לסמוך.. 
שלא יזכו לקחת חלק בגאולהgust me
מי שחושב שאין להם את הגדר של "מינים ומלשינים" מוזמן לפתוח רמב"ם וראושנים ואני מוזמן להגיד לו בוקר טוב
חוץ מזה נטורתי קרתא הם לא היחידים נטורתי קרתא מתאפיינת שהם באמת הכי קיצונים{יותר מסטמאר} אך לא חסר לחסידויות אחרות כמו תולדות אהרן סאטמר ועוד
אך הם מיעוט שבמיעוט-רוב רובו של עמ"י ב"ה מבין ויודע שאת האנשים האלו צריך לתלות בכיכר העיר למען יראו ויראו
וכך גם מסופר על הרצי"ה זצ"ל שבדורו היו מלשינים והוא דאג ל"הפטר מהם"
{זה מובא בשיחות אאל"ט של הרצי"ה על התורה}
אבל מה עם "ושנא את האפיקורס" וכו'?ימין אמיתי
אפשר מקור? כי זה לא נראה לי...שירה חדשה
בס"ד.
"משנאך ה' אשנא" וכו'. לא חסר.
באמת כדי להביא מקורהרועה
"אפילו רשע גמור היאך יתכן שלא עשה מעט טוב מימיו"בחור זהב
כן, אבל לא נראה לי שזה מדבר על שונאי ישראל ממש,שירה חדשה
בס"ד.
שגורמים לעם ישראל ייסורים גדולים, וממש יוצאים נגד הקב"ה.
[ולא, אני לא מדברת על נטורי קרתא! לאו דווקא...
]
לא?
כי הרי יש המון מקורות שמצווים לשנוא אנשים כאלה.
אז איך זה מסתדר?
נכון -ברשעים פרטיים יש לחפש זכות - לא בשונאי ישראלהשם הוא המלך!
[תודה]שירה חדשה
אם נלך בגישה שלכם,שירה חדשה
בס"ד.
אני יכולה למצוא לכם עוד הרבה יהודים שצריך להחרים אותם...
ואני בספק אם מישהו פה היה מוציא עליהם מילה אחת.
כשמדובר על חילונים כולם יפה מאוד יודעים להתמתן פתאום, להיות נחמדים,
כי הם חלק מעם ישראל... וכולנו יהודים... ח"ו אם נגיד עליהם משהו...
אבל איפה כל הדברים היפים האלה כשמגיעים לציבור השני?
פתאום כולם יודעים לתעב, להגיד ימ"ש, לתלות אותם...
לאן הגענו??
אין לי כוונה לעורר מהומה...פשוט בירור הלכתיימין אמיתי
בס"ד
שאלתי פשוט: "מה עם "ושנא את האפיקורס" וכו'?"
אם אפשר הסבר מה הדין היום לגבי זה...נשמח לשמוע.
לא הגבתי לך. אני גם מעוניינת להבין את הדבר הזה.שירה חדשה
לענ"ד היא טועה.
יש עניין ביהדות גם לשנוא. לא חושבת שצריך תמיד לדון לכף זכות.
אבל יכול להיות גם שלא...
בגלל זה ביקשתי ממנה מקור.
אה...מצטערימין אמיתי
בס"ד
סליחה.
אין על מה. סליחה אם הייתי קצת חריפה...
שירה חדשה
שירה-דינה ברזילי
ברור שיש עוד הרבה כאלה שבגישתם, אבל הם כת מבוססת הפועלת בגלוי ולעיניי כל העולם כנגד העם היהודי הפועל בא"י. הם שונאי ישראל. ולמה שלא נשנא אותם כשלא אכפת להם להיפגש עם אחמדיניגאן (או איך שלא כותבים את זה) ולעודד אותו לפוצץ את הארץ הזאת כשאת יושבת כאן בשקט ומסנגרת עליהם?!
בתגובתי למעלה עוד הייתי ניטראלית, אבל משגע אותי שדנים אותם לכף זכות...
אני לא דנה אותם לכף זכות!שירה חדשה
בס"ד.
מאיפה הגעת לזה?
אני רק לא חושבת שצריך להתלהם כמו שעשיתם פה.
למה להתעסק בהם? תורם לנו משהו?
ולא דיברתי על עוד אנשים שבגישה שלהם.
אני מדברת על אנשים, שהם לא פחות שונאי ישראל מהם.
שעושים את הכל, אבל את הכל כדי שעם ישראל יפגע. וזה בזדון.
אבל מה? הם למזלם משתייכים לציבור החילוני...
אותם מותר לדון לכף זכות, לא?
לא באתי ח"ו לסנגר על אף אחד שעושה דברים כאלה.
רק באתי להכניס אתכם לפרופורציות...
שקצת תשימו לב לדברים האלה.
אני דנה אותם לכף זכות גדולה מאוד!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
המוה שלי להיסטוריה להיסטוריה הסבירה לנו את ההיגיון שלהם והצלחתי להבין איך הוא פועל!!! ולמה הם חושבים איך שהם חושבים!!! ואני לא בטוחה שהם טועים בקטע הזה של האץ והמדינה.. כמובן שבקטע עם הערבים ושונאי ישראל אני ממש לא מבינה אותם!! וגם בקטע של נגד הציונים ממש שהם לא יהודים וכל זה אני לא מבינה.. אבל את הבסיס בעצ מה שהופך אותם להיות נטורי קרטא.. הכוונה הגעות שלהם אתו אני יכולה להבים את ההיגיון שלהם...
וכמו שאנחנו חושבים שאנחנו צודקים ככה הם חושבים וזה לא פייר שבגלל זה נשנא אותם!!!!!!!!!
אם אני מבינה אותך נכון,שירה חדשה
בס"ד.
יש הגיון במה שהם חושבים, אין ספק.
ועוד המון חסידויות קטנות חושבות כמוהם.
אבל שום חסידות אחרת לא הולכת ונפגשת עם מכחישי שואה וכד'.
יש הרבה אמת במה שכתבתואלאד
יש להבדיל בין הנאצים ששם לבין היהודים הכשריםהשם הוא המלך!
יש כאלו שבליבם אהבת ישראל עצומה, אך המדינה הציונית לא מקובלת עליהם, בגלל כפרנותה וגם בגלל עניין ג' השבועות. אפשר כמובן לחלוק עליהם, ובודאי שאינני חושב כמותם (לפחות לא בעניין השבועות) אבל זו דעה לגיטימית שיש לכבד.
מאידך, ישנם כמה מטורפים, שלצערנו אוהדיהם לא ממש מעטים כבר, והללו מתחברים לגרועים ביותר שבשונאי ישראל.
אלו - הם ללא ספק ערב רב, ואין שום סיבה ללמד זכות על הניאו-נאצים הללו, גם אם הם לבושים כיהודים חרדים - דבר היוצר חילול השם שאינו ניתן לשיעור.
ימח שמם, ויאבד זכרם, 'כן יאבדו כל אויביך ה' ואוהביו כצאת השמש בגבורתו, ובעז"ה שנזכה בקרוב ל'תשקוט הארץ ארבעים שנה', ועד בכלל, ונזכה לקבל פני משיח צדקנו תיכף בקרוב ממש, אמן ואמן.
שירה! שירה! |מעודד|
תפוזה 1
חבר'ה- הגזמתם! אתם משווים יראי ד' לחילונים..צחקן
בעז"ה
דבר ראשון, כולנו מתחבקים עם הפריץ - ועם אחינו החרדים אנחנו לא מתמודדים. הסיבה? אנחנו חושבים שעולם עבודת ד' שלנו פחות משלהם. זה כמובן עיוות, שכן תורת-ישראל קשה לה לחיות בארץ-ישראל בלי גילוי בכל תחומי החיים (היתם צריכים להבין איזה אושר היה לי לקרוא במקור ראשון שיש קבוצת כדורגל דתית אמיתית, שבה לא מעסיקים שחקנים בתשלום -אלא מקצוענים מתוך רצון לפרוק מתחים...).
ראשית, עלינו להגיד בברור - הם לא מכחישי שואה. יש להם על מה להתבסס, ובוודאי ששואה רוחנית שעשו פה בארץ גדולה משואה גשמית. וע"ע אבדת רבו ואבדת אביב, שרבו הביאו לחיי עולם הבא וע"כ אבדתו קודמת, ועוד עשרות מקורות [וצ"ע לגבי המקרה ש'חלל עליו שבת אחת', ונראה שכיוון ששמירת שבת אינה פעולה 'אקטיבית', אלא אפי' פסיבית מותר להציל כל יהודי, ועקב כך שהתירו להציל גוי משום דרכי שלום שיציל יהודי ג"כ.].
גלוי וידוע, שראשי המדינה יכלו תמורת משאיות ציוד (רפואי ואוכל) שהצבא הנאצי היה זקוק לו, לקבל משאיות עם יהודים עליהם. המדינה ס-ר-ב-ה! לכל ביקורת שמועברת, יש לה שורש רוחני. לכן, אם מעבירים ביקורת על בית דין או בית מדרש מסוים - זה בגלל מחסור בו. לא בהכרח מחסור של 'משהו ירד שם', אלא שהקב"ה רומז להם להתגדל, או להשתנות. לקח קרוב ל-50 שנים מהקמת בתי המספח הישראלים עד שרוב הציבור מאס בהם, למשל.
לכן - אל לנו לבוא בתולנה אליהם. הפוך! עלינו לפנות אליהם במאור פנים, ולהסביר אף-אנו את יחסנו למדינה (כל אחד בדרכו ואמונתו - מי שהמדינה מיצגת את כלל ישראל, וע"כ צריך לחנך את כלל ישראל [הרב סדן, למשל. בנק' הזו אני מוצא אצלו אמת גדולה. ולא לשחוט אותי, כי אני לא מסכים איתו בשאר. איתו ועם הרמורניקים היתי מסכים אם המציאות היתה כפי שהם רואים אותה. מרוב לראות טוב הם הופכים טוב לרע, ומבלבלים קצת. והשכל לא עוזר משומה וזה מייאש.. מי שהמדינה אינה מיצגת אותו, אלא שככל שמתקדם הזמן רואים יותר שהקב"ה מזרז את הגאולה, והדבר תלוי בנו. מרכנזיק יגיד שהעם באמת איתנו, ושצריך רק לשכנע; איש 'מנהיגות יהודית' בשלו וכן ע"ז הדרך, כיוון שבכל אחד מהדרכים הללו יש אמת גדולה. אל תשחטו אותי, אבל גם מאנשי מר"צ/עבודה הפשוטים המולעטים בידי מנהיגיהם, יש המון אמת. למשל, בדאגה לסודנים או לחתולים - צריך ללמוד מהם וכו'...], ובעיקר את יחסנו לגאולת ישראל, ולתת להם את המקורות [יש לי כאן על המחשב, אם ירשה לי הכותב אפרסם ב-PDF או בהודעה.)] לכך שאנחנו לא מבינים חשבונות שמים בגאולה, ואל לנו להלין על הקב"ה ששלח שליחים כמו בן גוריון. [וניתן לתרץ זאת כמו שתירצנו על מרים, שלא היה בדורה ראוי ממנה, וחטאנו שלא עלינו כהוראת חלק גדול מגדולי הדור דאז ג"כ.]
וואו. חפרתי מעט..
מקווה שהצלחתם לפלס דרככם.
וכן, אני בהחלט מסכים עם מה שכתבה המשתמשת 'שירה חדשה', לפחות מרוח הדברים ע"א שלא עינתי בהם כ"כ.
|ביני"ש|
*אביו.שירה חדשה
בס"ד.
ולא הבנתי כ"כ...
אוקיי, זה שווה העמקה.שירה חדשה
בס"ד.
אחרי שמבינים את יצחק אפשר יותר להבין אותם.
[לא את זה שהם נפגשים עם מכחיש שואה, אבל בהחלט הרבה דברים. ושימו לב, להבין. לאו דווקא להסכים.]
אבל ראו הוזהרתם! 
זה מסובך...
וואי...ארוך..אפשר לסכם את זה קצת??בת-אליי
אם הייתי מצליחה... אבל זה גם ככה קשה להבנה...
שירה חדשה
חזק וברוך!! אשריהם, אם הייתי יודע על זה הייתי מגיעמתנחל גאה.
לא אשריהם בכלל...שירה חדשה
בס"ד.
עד כמה שאני מסכימה עם זה שצפירה זה לא דבר יהודי- אין עניין בכלל במה שהם עשו!
מה הם רוצים? צומי? להראות שהם נגד המדינה והעם?
השיגו את המטרה שלהם...
מה הלאה?
שום דבר. כי באמת אין בזה עניין.
אתה לא בעד?
שב בשקט בבית. אל תארגן מהומות ברחובות.
אם אתה בטקס, תעמוד כמו כולם ותאמר תהילים.
זהו.
זה שאנחנו פאנטים לא מתיר לנו להיות מטומטמים.
[זאת בערך הגישה שלי לכל שירשור כמעט בפורום הזה...]
למתנחל גאהgust me
שמור על פיך ושמות מצרות נפשך.... אם הרצי"ה היה שומע אותך הוא היה מעיף אותך בטיסה ישירה מפה לחו"ל
היום יש פשוט עזות פנים לאנשים בצורה שלא תאמן
ואל תחרטט לי "אני פוסק לפי הרב מילובביץ' הרב ספקטור והאדמו"ר מסטמאר
או שכנראה שכחת הסטוריה שכל רבני ספרד ותימן{כולל ישיבת המקובלים} אמרו הלל ביוםב עצמאות
וכן הרב משאש זצ"ל הורה לעשות כך וכן הרבנים הראשיים לישראל דאז{הרב הרב והרג עוזיאל}
וכן הורה הרב כהנא הי"ד שנרצח בידי בני עוולה בחו"ל להגיד הלל ביום העצמאות
וכן פסקו הרבנים הרב ליאור הרב מלמד הרב לבנון הרב אליהו וכן הרבנים החרדים הרב כהנמן זצ"ל ,ראש ישיבת חברון,ועוד עשרות פוסקים
לגבי נטרותי קרתא-ע"פ ההלכה בוגד חייב מיתה{אחרת אין לי הסבר אחר ל"ולמשומדים"} ק"ו בוגדים שהולכים להתחבק עם היטלר של ימינו
וידוע יחסו של הרב כהנא זצ"ל לגבי בוגדים{ע"ע באור הרעיון קצת ואז תחזור בך מהבלי הרוח שדברת ומטפשותך ומכסילותך הרבה}
כל רבני ספרד ותימן? ממש לא!השם הוא המלך!
ה'בבא סאלי', רבי חיים סינוואני (מגדולי חכמי תימן), רבי צדקה חוצין, רבי יעקב מוצפי (מגדולי חכמי בבל) היו מתנגדים חריפים מאד ל'ציונות' ולמדינה - ובודאי שלא אמרו הלל ביום העצמאות.
גם כיום, כמעט כל גדולי הדור הספרדיים אינם אומרים הלל ביום העצמאות, ולפחות לא מחייבים לומר (הרב עובדיה יוסף אמנם דן על הנושא, אך בכל סידוריו אין זכר ליום העצמאות כלל).
ע"פ ידיעה ממקור מוסמך: הרב מרדכי אליהו אינו אומר הלל ביום העצמאות.
יוצא אם כן שדבריך הינם ממש לא מדויקים - וכדאי שתחזור בך.
בא לי להרביץ להם...Apple
הם בדיוק ההפך ממקדשי "שם שמים"..Apple
מה מה מה????gust me
תגיד לי אתה בור וטיפש לגמרי??
הרב דדון ממרכז הרב חביר את הספר "התחלתא היא" לגבי יום העצמאות ושם הו מביא את כל רבני ספרד ותימן שתמכו ואמרו הלל ביום העצמאות
אתה באמת טיפש ורב אברום זצ"ל נתן לו הסכמה
וכן מובא בסידור של הרב שרקי הסכמה של הרצי"ה והרב משאש שהיה רבם של יהדות מרוקו וירושלים
דבר שני-אני יודע ממקור מוסמך שהבבא סאלי הקדוש זצ"ל אמר להגיד הלל ביום העצמאותוכן הורה הרב עמרם אבורביע{ראש ישיבת המקובלים}
תסתכל בספפר בתחלתא היא ותבין למה דבריך הם ניבובים והבל רוח
חוץ מזה- תעיין קצת באם הבנים שמחה-הוא מביא שם 1300 מקורות לדבריו.....
הרב סנואני היה ציוני מובהק וכן כל רבני מרוקו{הבבא סאלי והרב משאש} וכן רבני ג'רבא{הרב כלפון הכהן} וכן רבני תימן{הרב עמרם אבורביע} וכן הרב יעקס עדס
וכן ראש ישיבת פוניבז' ,ורואש ישיבת חברון ועוד עשרות רבנים
רמת הדברים מעידה על אומרם, אך אתייחס בכל זאת:השם הוא המלך!
הבבא סאלי היה רחוק שנות אור מציונות (כשציונות כאן = שלטון הערב רב וכו' ולא א"י, שאותה אהב כמובן מאד), וחתנו רבי דוד יהודיוף, שכלל לא היה קיצוני (אגב, הרב מרדכי אליהו שליט"א ערך את החופה בחתונתו), כותב כי ה'בבא סאלי' למד את הספר 'ויואל משה' של האדמו"ר מסאטמר מרישא ועד גמירא, וביום שסיימו עשה שמחה גדולה (זאת בספר שהוציא על חמיו, ובו הוא מאריך מאד בנושא התנגדותו למדינה ולשלטונה, ואף כותב כי הבבא סאלי חשב לעזוב את הארץ בגלל שלטון הרשע, והדבר מופיע במקומות נוספים) . כמו כן, הרה"ג בן ציון גרוסמן ממגדל העמק (אחיו של הרב יצחק דוד גרוסמן), שגם כן אינו חשוד כלל ב'חרדיות יתר' (תמך בבחירות האחרונות במוצהר ב'איחוד הלאומי') העיד על עצמו שהיה מהמקורבים ביותר לבבא סאלי, ואמר כי הבבא סאלי היה: 'יותר נטורי קרתא מנטורי קרתא' ביחסו למדינה וכו'. יש עוד אינספור מקורות ליחסו של הבבא סאלי לציונות כפי שנכתב כאן.
הרב חיים סינוואני היה מתנגד חריף לציונות (בספר על תולדות חייו הדבר מופיע בהרחבה) והדברים ידועים.
באשר לקדוש הרב טייכטל הי"ד: בנו מעיד (בהקדמה לספרו החשוב 'אם הבנים שמחה') כי היה אצל הרבי מלובביץ' זצוק"ל זיע"א - וזה אמר לו שיוציא לאור את הספר ויפרסם כי 'האבא היה יהודי ירא ושלם, ורחוק מציונות', ואכן עשה כמצוותו ופרסם זאת).
אפשר לחשוב כך או אחרת, אבל אין עניין להכחיש מציאות ועובדות.
נ.ב. כל הפוסל...(אני מניח שהמשך המשפט בודאי ידוע לך...)
"עם נבר תתבר"gust me
עם עקש תתקש
סוף סיפור מסקנה:לא נראה לך א"י של ציוניים כופרים תחזור לתאי הגזים שם כנראה היה יותר טוב
כנראה שאין לך מושג מהחיים שלך מה המספר ההתבוללות בחו"ל{ק"ו אם ח"ו לא היתה מדינה } היום לא היה 6 מליון יהודים מליון וחצי היה ממשיך להתבולל בחו"ל
הכל תודות לרשעות שלך ולרשעות של נטורתי קרתא שר"י שהקב"ה ישרוף את נשמתם ביחד עם הרשעים
כמה פעמים צריך להסביר את זה?שירה חדשה
בס"ד.
יש צייונים ויש ציונים.
צייונים זה אנשים שמאמינים במדינה.
וציונים זה אנשים שמאמינים בציון. קרי: ארץ ישראל.
ואין לי ספק ש"ה' הוא המלך!" מאמין מאוד בארץ ישראל. הוא פשוט לא מאמין במדינה.
ואין ספק גם שהוא חושב שאנחנו צריכים להיות פה תחת השלטון הזה [עם כל המגרעות שלו!] ולא בגולה.
תלמדו להבדיל, אוקיי?
תגדירי מה זה מאמינים במדינה.רחלקה
אכן, את צודקת, ויש להבדיל בין הארץ למדינההשם הוא המלך!אחרונה
אגב, היום שמעתי ממישהו שהתפלל תפילת מנחה ביום העצמאות הנוכחי, עם הגאון הרב מרדכי אליהו שליט"א, והוא אמר שהרב אליהו אמר תחנון, והדבר גם מתועד בוידאו.
מעניין מה יגיד על כך מר gust me...
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?