כבר שלושה שבועות שהמחזור לא מגיע.pco.מה אני מצפה הוא חי בעולם משל עצמו...לא חלמתי ולא דמיינתי.אפילו סטיק לא עשיתי.עד ששכנת אותי בעלי.האהוב.אז שבוע איחור עשיתי סטיק...צחקתי!למה שזה יהיה חיובי ואתה לא איכזבת.שלילי...אז קבעתי תור והלכתי לרופא.לרופא שאני מעריצה.שהוא כל כך רופא אבל כל כך בן אדם...אבא כזה שבאמת רוצה את הטוב למטופלים. אז הגענו וחיכינו את השלוש שעות בהמתנה(כשרוצים את הטוב זה ככה).אתה נשברת איש שלי והלכת...נשארתי לבד נכנסתי לרופא ויאללה...שאלות(אין ספור)תחושות סרטים בדיחות...ויאללה אולטרסאונד.אז הרופא מסתכל ממש שוב שאלות שוב בדיחות אני בהריון!אני לא בהריון אני רק רוצה כבר לסיים עם הסרט הזה.רוצה לדעת מה קורה למה הגוף שלי לא עובד איתי...ואז זה מתחיל.הרופא לא מרוצה ושואל מתי בדיקת דם אחרונה מתי סטיק ראשון מתי אחרון ומתי אמצע.מה היה מה הרמות מה הפרוגסטרון ואם אני לחוצה...מי לחוץ דוקטור??רק עוד ילד קטן...לחבק להרגיש לאהוב!ואז אתה אומר.טוב תראי...נראה לי שאת בהתחלה...ככה זה נראה.תעשי שוב בדיקת דם תקבעי תור לעוד שלושה שבועות וברגע שיש תוצאות תתקשרו.אני רוצה לשמוח איתכם...
דוקטור.אין לי מה לשמוח איתך.אין לך מה לשמוח איתנו.אני לא שמחה...שבת שלמה חשבתי שהנה הנס מתרחש ששוב אני אזכה לשמוע את זה בחדר לידה...בכי קטן עדין ומלא חיים...
והיום לפני כמה שעות כבר לא זוכרת בדיוק.זה הגיע התחיל בתשובה.1.2 בטא...מי כמוני יודעת שזה כלום.זה הרמה הקבועה שלי...
ואז זה המשיך בכתמונים.קטנים.מכוערים...שאוסרים.דווקא כשאני צריכה חיבוק.משענת.בית.
אני גם רוצה.בלי אכזבות בלי כלום...רוצה פשוט...