הייתי חייב לכם ציור אז בהתחלה עשיתי סקיצות ואז אמרתי לעצמי, בא נעשה את הסקיצות אחד ליד השני
וככה זה יצא:
הייתי חייב לכם ציור אז בהתחלה עשיתי סקיצות ואז אמרתי לעצמי, בא נעשה את הסקיצות אחד ליד השני
וככה זה יצא:
אני חושבת שכדאי לך לקחת תמונה או ציור(אולי עדיף ציור בתור התחלה) ולהתעמק יותר לראות את הדברים הקטנים את הברקים את הכהיות זה יהיה יותר ראליסטי ועוד כדי לעבוד על פרופורציות...תעבדי על זה... ותשתפי!
זה לא אמור להיות פרצוף!
זה פשוט סקיצה של עין, סקיצה של פה, סקיצה של תלתל, סקיצה של אף
אחד ליד השני!
הא הבנתי... כאילו כמה סקיצות שחיברת... האמת שכשאני מפרידה בין כל תו זה נראה בהרבה יותר יפה אבל משהו שמאוד מציק לי זה הגבות.. הן צריכות להתחיל יותר קרוב לאף כאילו להיות יותר ארוכות...ושוב אני מציעה לך לשבת ליד תמונה או ציור ותנסה לחקות אותם...לי זה עזר ועוזר ופליזזז תשתף! (ףףףףף
)
אני אשלח אותו מתישהו השבוע או מחר
הפה העין השמאלית והתלתל מאד יפים
האף פחות אהבתי
חבל שאת מורחת כדאי לעשות הצללות בעיפרון כדי לחדד את השליטה בו וזה יוצא הכי יפה
זה דווקא מגניב ככה, גם אני התחלתי לצייר ככה בהתחלה, בלי פורפורציות ומסגרת לפנים
האף בהחלט טוב וגם העיניים לא גרועות, והפה טוב, השלב הבא קשר ביניהם שיוביל ליצירת פרצוף
יש לך את זה תמשיך לצייר
העלתי אותו לא מזמן
למה זה היה??
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173