בס"ד לק"י
כמו שבטח שמתם לב נעלמתי מדפי הפורום לאחרונה כי סגרתי שבועיים...
היו לנו שבועיים די קשים של אימוני מא"ג,יום הורים,ימי הזיכרון,יום העצמאות[ויכוח בנפרד על כמה צריך לחגוג]
אבל אין לי כח לדבר על הצבא יותר מידי
אבל סיפור קצר:יום שני בלילה בסביבות 12 בלילה פתאום נשמעות צעקות של "הקפצה" כולם יוצאים מהחדרים ומסתדרים במסדר
הסמל מגיע ומתחיל לצעוק עלינו שאנחנו מבזים דברים וכאלה אף אחד לא מבין מה הוא רוצה פתאום הוא צועק "4 וחצי דק' כולם על מדים עם אפוד במסדר" אני אומר לעצמי "אוי ווי זה מה שחסר לי" נעמדים ככה במסדר פתאום הסמל השני צועק "השמות הבאים בריצה לפה" מקריא שמות פתאום הוא אומר "מושקוביץ" ואני אומר לעצמי "זהו,אכלתי אותה"מגיע אליו ואז הוא אומר לנו"אתם יודעים למה אתם פה?" אנחנו בתמימות עונים שלא ואז הוא אומר"כולכם בזמן הבא עברתם למצב פיג'מה ולישון מחר אתם במטבח" פתאום הלב החכם שלי הרים צעקה בתוך עצמו "ישששש" הלכנו לישון אותם 6 חברה' בבוקר אנחנו קמים ולא רואים אף אחד מהחברה' שואלים את אחד המפקדים איפה כולם ומסתבר שהם יצאו למסע כל הלילה ואנחנו הרווחנו.
בסוף המסע כולם קבלו סמלים לכומתה ורק טור' מושקוביץ וחבריו לא קבלו..המפקד שלי אומר מי שלא היה לא מקבל..
כולי בבאסה הולך לחדר פתאום הוא קורא לי אני מגיע אליו הוא נותן לי את הסמל ואמר לי"סתכל עליו טוב" אני מוריד את הראש פתאום קבלתי ממנו וואחחד פיייצווץץץ לחזה שיתק אותי ממש..ואני בחור די מוצק ולא ספורטיבי קבלתי את זה קשה אבל עכשיו כבר לא כואב...
חאלס סיפורי מור"ק נגיע לבשורה המשמחת:נגנבה לאוזניי שמועה שהגיעה עד שבטה שמשה למפרט מתארס!! מזל"ט אחי..תזכו להקים בית נאמן בישראל בלי הרבה מחשבים ופלאפונים ורק אהבה וחיבה איש לרעו..
וכמובן מי שהיה במפגש בי-ם כבר זכה להכיר את הכלה שמשה הביא אותה בהפתעה..
מעניין מה יהיה בחופה עם הרב..משה:"הרב יכול לחכות שנייה?אני מעלה הודעה בפורום ומסיים"
חאלס עם סיפורים ותגובתכם..
על החתום בני"ש [שחושב שעשה טעות שהוא בהסדר] טור' אסי מושקוביץ