ילדה בת 9 מתוקה שמפטפטת ללא הפסקה...ggg

הילדה החמודה שלנו אוהבת לדבר. כלכך אוהבת ששוכחת להפסיק.

זה ממש מתיש את כל הסובבים אותה. כולל אחותה שאיתה בחדר שממש צועקת עליה שתשתוק כבר ואז היא נעלבת נורא והן מתחילות לריב.

ניסינו להסביר לה כמה פעמים בעדינות שקשה לאנשים להיות כל הזמן בקשב. שהיא צריכה לבחור מהמחשבות שלה מה באמת חשוב לה שאחרים ישמעו, אבל היא ממש נעלבת כל פעם שדנים בנושא. 

יש גבול לסבלנות ולזמן של כולנו להקשיב לה. 

אשמח לעצות

מזדהה עם ילד בן ארבע, ועוקבת.. הלואי שהיו לי עצות אמא_מאושרת

איזה יופי....ד.

אל תפריעו לה לדבר. תחייכו, תאהבו, מידי פעם תקשיבו ברצינות ותגיבו.

תשתדלי כמיטב יכולתך לשמוע אותה.

וכשאין לכם כבר סבלנות, אז תשמעו "מהצד". לא התחייבתם להקישב לה כל הזמן, זה לא אומר שהיא צריכה לסתום את הפה...

אן היא תשאל, אמא, את שומעת? תגידי בסבלנות, אני משתדלת, ואת באמת אומרת דברים מאד מעניינים - אבל מה לעשות שיש לי כל מיני דברים לעשות, וגם קשה לי המון זמן להתרכז, אז אני משתדלת להרוויח כמה שיותר ממה שאת אומרת; השאר, לא נורא, העיקר שאת אומרת מה שרצית...

אני מניח שהעיקר בשבילה זה לפטפט ולבטא את עצמה, כך היא מסדרת לעצמה את החוויות והמחשבות, פורקת, מרגישה חברתיות. אני לא משוכנע שבאמת הכי חשוב לה הקשבה לכל מילה...

ולזו אחרייך ששואלת על ילד בן 4, זה עוד יותר נכון... יכול לפטפט בלי סוף. ממש לא מהותי לו שיקשיבו לכל מילה.

וקשה להתאפק מלהוסיף: הורים יקרים, יתכן שאתם עוד תתגעגעו שילדיכם ידברו איתכם הרבה, על הכל....

[יתכן גם שההקשבה והפתיחות והכבוד כעת, ישפיעו על זה בעתיד. לא חייב - אבל יתכן]

מתחברת לגישה שלךמחי
אבל כן חושבת שילד צריך לדעת את הגבולות לא "לחפור" לאנשים. יש ילדים שבאמת לא יודעים מתי צריך להפסיק לדבר, וצריכים ללמוד לתת הזדמנות גם לעוד אנשים לדבר, ומתי לא מתאים לדבר. מותר להגיד לילד "אמא מאוד רוצה לשמוע אותך אבל צריכה לעשות כך וכך עכשיו ולא יכולה לעשות את זה כשמישהו מדבר איתה. אז אני מציעה לך לזכור טוב את מה שאת רוצה להגיד, ולבוא לספר לי את זה בעוד 10 דקות".
גם זה רעיון. מגיל מסוים.ד.

מנסיון זה יכול להיותבת של השם

בגלל הפרעת קשב וריכוז

^^^מכירה את זה גם.מתואמת

בדיוק הבת שלי בת עשר כלה נאה
היא טיפוס שמח ורועש וגם יש לה הפרעת קשב וריכוז. אולי זה קשור
באמת שצריך הרבה סבלנות
תודה.ggg

לא חושבת שיש לה הפרעות קשב. אבל לי יש. לכן אין לי אפשרות להקשיב לה בחצי אוזן וגם להתרכז בדברים אחרים.

אנחנו מקשיבים לה כשאפשר, אבל לא תמיד אפשר.

אולי להציע לה לכתוב או לצייר דברים שהיא רוצה להגיד?חמישייה ב"ה
ואז להגיד לה לבחור 2-3 דברים שמתוכם היא תספר לכם בעפ
נשמע לי מעליב וגם מצמצם... לא?תיקונים
אפשר פשוט להציע לצייר, או כל פעילות אחרת שהילדה יכולה לצלול לתוכה עד שאמא תתפנה ותוכל להקשיב... כי ככ חשוב לי לשמוע את מה שיש לך לומר.. את מספרת דברים ככ מתוקים/ יקרים/ מעניינים...
הייתי אומרת משהו בסגנון הזה..
אולי זה טיפה ירגיע את האוטוסטרדה, ואולי ממש לא, ואז זה כנראה מה שהיא זקוקה לו... ושאלה יהיה צרותייך...
או בשינוי קלתיקונים
להציע לצייר עד שאמא תתפנה ואחכ לספר מה ציירה / לספר מה שרוצה..
בדיוק אותו דבר עם ילדה בת 6בובה ננה
אין לי עצות, עוקבת מה מציעים.
אצלנו היא ממש מאלצת אותי להקשיב לה(הדיבור שלה מופנה אליי בעיקר) ואם אני לא מקשיבה קוראת לי שוב ושוב, עד שמצליחה לצוד את תשומת ליבי לרגע, ואז "שופכת" את כל מה שרצתה.
אני מרגישה שלי נהיה בעיות קשב מכל הדיבורים.
היא ילדה מתוקה מקסימה וחכמה שמחפשת עם מי לדבר.
בחופשה עכשיו זה ה"חמיר" כי היא לא מוכנה ללכת לקייטנה ולא מוכנה ללכת לחברות בכללי, רק שחברות יבואו אליה לבית. ככה שזה המצב בערך כל היום-'ואני בחופשת לידה.
לדעתי הגיע טובבינייש פתוח
כל פעם. שהיא מדברת יותר מידי, להסביר לה בעדינות מתי להרפות, מתי לתת גם לאחרים לדבר, לדעת להקשיב גם מה שאחרים אומרים ולנסות להבין את הראש שלהם, ולעשות את זה לאט לאט ובהדרגתיות
יש כזה שיר ילדיםבוזי נוזי
אני פטפטן למופת,
היפופוטם אינו מרפה
מן הלשון ומן הפה

תחפשי אותו, אולי יעזור.
וכפית שאמרו, פטפוט יתר קשור להפרעות קשב. אם יש עוד תסמינים כדאי לבדוק.
הקושי בלבחור מה עיקר ועליו מדברים ומה תפל,
שכל דבר אומרים- בלי עכבות, זה תסמיני קשב.
בהצלחה!
ועוד שירבוזי נוזי
כשיגמרו לי הדיבורים
ואלמד לשתוק
אולי אזרוק את המילים
רחוק רחוק.

אולי אשמור אותן בבטן
אולי בגרון
אולי בפה
אולי בזיכרון?

כשיגמרו לי הדיבורים
ואלמד לשתוק
אזרע את המילים בגומה
עמוק עמוק
ויהיה לי עץ
פטפטן ירוק.

כשתיכנס בעץ
רוח שטות,
ישרוק לצפורים
הזמנה
למסיבת פטפוט.
ספרות לילדים ולנוער >>

הגבתגובה מהירה
לצפיה ב-'המלכה וטיפת הגשם/שלומית כהן אסיף. מתוך לפעמים בגשם לפעמים 'המלכה וטיפת הגשם/שלומית כהן אסיף. מתוך לפעמים בגשם לפעמים חרצית1030/10/2017 | 10:38154
בלב.
טיפת גשם בשמים מחכה
רוצה לתת נשיקה
לאף של המלכה.

המלכה אינה יוצאת
בארמון רוצה לפטפט,
על המכוער ועל היפה
שותה קפה, אוכלת מאפה...
ספרות לילדים ולנוער >>

הגבתגובה מהירה
לצפיה ב-'פטפוט/תרצה אתר.'פטפוט/תרצה אתר. חרצית1030/10/2017 | 10:46148
המורה הביטה בי
ואמרה:''מיום ראשון-
את תשבי לבד לבד,
בספסל האחרון.''

זה מפני שדיברתי
באמצע השעור.
פשוט לרגע שכחתי
שזה אסור...
ספרות לילדים ולנוער >>

הגבתגובה מהירה
לצפיה ב-' פשוש בריבוע - כתבה: ג'ודי בלום 'פשוש בריבוע - כתבה: ג'ודי בלום הזרה 111 30/10/2017 | 23:19135
"הקוראים הישראלים כבר התידדו בעבר עם פשוש, אותו ילדון סקרן-חטטן, פטפטן-קשקשן, ערני-תזזיתי, בעל דמיונות ובעל חלומות שידו בכל ויד כל בו. 'פשוש בריבוע' ממשיך ומספר את קורותיהם של האמריקאי הקטן ומשפחתו וְהַמְסַפֵּר הוא פיטר, אחיו בן השתים עשרה של פשוש.
הפעם, למגינת לבם של בני המשפחה, משתלטת על פשוש תאווה מתעצמת והולכת לכסף, הגוררת אותו ואת הסובבים אותו למצבים מביכים. פשוש
מזדהה..ילד בן 6.אני123
מצב לא פשוטאדל35

מצד שני זה טוב שהיא מוצאת בהורים ובכל המשפחה אנשים שאפשר לחלוק איתם את החוויות שלה...

( ובכלל זכינו כנשים ב9 קבין שיחהחיוך גדול).

הייתי אולי משתדלת להקשיב לה ושואלת שאלות שמכוונות אותה לעיקרי הדברים שהיא רוצה להגיד.

ואז מסבירה בסובלנות שאמא עכשיו חייבת לבשל משהו/ לעשות שיחת טלפון/ לקפל כביסה, ואחר כך אפשר לחזור לדברה אם צריך.

גם הילדה צריכה ללמוד לא להגזים. אם היא לא תלמד, אולי תגדל להיות כזאת שלא מפסיקה לדבר.

זה לא אומר שהיא צריכה להפוך את עורה ופתאום כל הזמן לשתוק, אבל יותר להתרכז בעיקרי הדברים ולתת למישהו אחר גם להתבטא.

מניסיון שלי עם ילדים, הרבה פעמים  עוזר להקריא סיפור או להראות סרט עם מסר שאני רוצה להעביר. ואז זה פחות פוגע, יותר חינוך בדרך עקיפה של משל ונמשל.

בהצלחה במלאכת הקודש של חינוך!

לא נכוןערפילית

לא נכון

החופר העיקרי פה בבית שמסוגל לדבר שעות בלי פסקה , מי שנטל 9.99% אחוז קבין של שיחה

זה בעלי. 

יש כאן 4 בנות בבית, בת 8 בת 5 ובת שנתיים שלמדה לדבר לפני גיל שנה ולא הפסיקה לשניה, וגם אני לא כזאת שקטה , וכולנו פרייאריות לעומתו. אבל זה רק בבית.. בחוץ הוא שותק כמו דג בקטע לא נעים.. גובל באילמות סלקטיבית.. אבל הוא מסרב ללכת לטיפול הבן אדם.

למה שילךד.

לטיפול?  לא כל דבר צריך "טיפול". אם ירגיש שזה מפריע לו, יוכל לבקש עזרה.

כדאי שתקראי מה כתהת על עצמך בהודעה הבאה, ותדאגי לא להוריד לבעלך את הביטחון..

[ותשמחי שהוא מוצא את הבית כמקום שבו אפשר לדבר חופשי, ולא ההיפך..]

זה מעבר לזה..ערפילית

לבעלי היקר שאני מאוד מאוד אוהבת אותו יש לקות תקשורת 

התחתנתי איתו בידיעה שכך הוא, ושגם אני לא סמל התקשורתיות .. יותר טוב ממנו אבל לא מושלם..

פעם לא היתה מודעות ללחוץ על הורים שלא רוצים לאבחן.. לא איבחנו.. לא אותו, כי ההורים לא רצו, ולא אותי כי לא ממש ראו .. ואני באה מבית של אנשי חינוך וטיפול , אבא שעזב את ההייטק "של פעם" השווה והמתגמל של לפני 20 שנה, בשלב מסויים לחינוך עם משכורת גרועה כי זה היה בדמו, ואמא עו"ס, טיפוס טיפולי להחריד, טיפולית לכולם חוץ מלבת שלה, ולא ידעו לשים את אצבע ולטפל בבעיה שניקראת "ילדה חכמה , מדברת לעניין בדרך כלל ורק מידי פעם בלי קשר , אין לה אובססיה לדינוזאורים ולספינות חלל , יש לה חברות יחסית שלא אכפת להן לבוא אליה אם משדלים אותן, אבל יש לה גם משהו אחר .. " מי שלא היה באמת מסתדר אז הבינו שיש לו בעיה, מי שהיה רגל פה רגל שם נתנו לו לשרוד.. 

אני התגברתי יותר , כי היתה לי הכוונה מהמשפחה הרבה יותר ממנו ,בכל זאת לא טיפלו כמו היום אבל טיפלו..

ובו לא טיפלו בכלל.. הורים מאוד קשי יום ובלי הרבה מודעות, אמנם עם לב טוב, אבל כשפנו אליהם בבית ספר והמליצו ללכת לפסיכולוג לעשות איבחון תקשורת הם ענו "הבן שלנו לא פסיכי מה פתאום פסיכולוג ויש לו קבוע 95 במתמטיקה מה פתאום פסיכולוג".  והתעלמו. בתיכון זה התפוצץ להם.

מי שהיו לו ציונים טובים והיה שורד בשוליים אז לא היו מודעים..  אמרו הוא סתם ביישן עם אחרים וקשקשן עם המשפחה.. 

אני לא אפרט פה יותר מידי, אבל זה מסבך אותנו מאוד בחיים כמשפחה. 

אבל זה לא לשירשור הזה.. 

יש הרבה במה שאת כותבת..ד.

[גם מעלה חיוך, אם לא שזה נושא רציני..]

אבל צריך לומר את האמת - שגם היום "קשיי תקשורת" זה לא דבר מאד מוגדר כנראה. ואינני יודע לגבי התוצאות של איבחון וטיפול. את יכולה "לנחם" את עצמך, שגם כשמאבחנים ומטפלים - לא תמיד זה בדיוק עוזר.

טוב שיש לכם מודעות וסבלנות. ובאמת, העיקר האדם עצמו. בהצלחה רבה לכם.

ממש מסכימהאדל35

העיקר שהוא אדם טוב ונראה שאת מעריכה אותו בסה"כ.

מאת השם יצא שלא היה אבחון ולא היה טיפול כשהיה נער.

לכל משפחה יש את הקושי שלה.

יש קשיים הרבה יותר גרועים בין בני זוג.

לדעתי צריך להתמקד בטוב שיש בו, ואם הוא יבין בעצמו שצריך שינוי הוא בטח ינסה לשנות את המצב.

מה שאמרו חכמיםאדל35

בטח נכון. תשעה קבין שיחה נטלו נשים.

ובאמת אני מסתכלת מסביבי ובד"כ הנשים מדברות הרבה יותר מהגברים...

בעלי צוחק שהוא עושה שיחה של שתי דקות עם ההורים שלו ואני בד"כ מדברת עם ההורים שלי לפחות רבע שעה...

והוא לא שתקן בכלל... פשוט אני יותר מדברתחיוך גדול.

אין לי בעיה. אנחנו שונים  וזה בסדר.

הנשים צריכות את יכולת הדיבור בחינוך ילדים, בבניית יחסים, יש מקצועות שדורשים הרבה דיבור.

כמובן אצל כל אחד אישית. קורה שיש גם גברים דברנים, וזה האופי שלהם.

נראה לי הכל עניין של מינון. צריך לא להגזים, ולהיות קשובים גם למי שמדברים איתו, וכמובן להיזהר מלשון הרע וכו'.

אמא יקרהריקי ים

הילדה שלך וורבלית ברוך השם. יש הורים שרק היו חולמים לכל הטוב הזה. תשתדלי להקשיב ואם זה יותר מידיי את פשוט יכולה לומר כמובן אחרי שהקשבת שאת לא יכולה לדבר כל כך הרבה ושעוד מעט תתפני.

גם אני הייתי בול כזאת ותמיד סתמו לי את הפהערפילית

גם אני הייתי בול כזאת, ותמיד השתיקו אותי וקראו לי נודניקית. מזל שהמילה חופרת עוד לא היתה בשטח..

עד היום אני בסוג של טראומה מיזה ופוחדת לדבר או שפוחדת שמא דיברתי יותר מידי.

אל תשתיקו אותה..זה הרסני..  אבל אתם ממש לא חייבים להיות בקשב מלא.. 

אם היא נעלבת שלא מקשיבים תגידי לה שהיא חמודה ומקסימה וילדה נהדרת 

אבל שקשה לך לשמור על קשב ולהתרכז בדברים שלה במשך זמן כל כך כל כך כל כך ארוך..

ושיש עוד דברים שאת צריכה להתרכז בהם.. ותחבקי אותה..

כנ"ל האחים לא צריכים להשתיק אותה אבל לא צריכים להיות בקשב מלא אם זה כבר מוגזם..

אני בטוחה שהיא ילדה נהדרת.. אל תהרסו לה את הביטחון.

קצת כלליםרעות יהלום
לדעתי כמו שכתבו להקשיב כמה שיותר ,
באמת מראה לפעמים על ילד חכם עם עולם עשיר.
אבל כן כדאי לטפטף כללים כגון,
כשאמא מדברת עם משהו אחר לא מפריעים,
בואי נקשיב לאח הקטן ואז את תדברי.
כן חשוב לדעת שיש כללי שיח וגם בהדרגה לדעת להתאפק ולהקשיב גם לאחר.
מזדהה מאוד - מחפשת גם עצות/רעיונותאמאל'ה שלי

בס"ד

ילדה בת 9, עם אותן מאפיינים.

כשהיתה בגיל 6 עשיתי הרבה מהדברים שהציעו לך פה.

אבל לא השתפר. במשך הזמן עדיין רוצה אין סוף תשומת לב בקשב לדיבור שלה.

אני חושבת שיש אולי בעיה רגשית (לפחות אצלינו)

אני מנסה לפזר את הקשב הנדרש בין כמה אנשים - למרות שהיא בעיקר רוצה שאני אקשיב:

מציעה לה ללכת לחברול, לשוחח םע חברות, לשוחח עם סבתא, להתקשר לבת דודה וכד'. 

כי היא בהחלט מרגישה עלי שמעיק לי לשוחח איתה באיזה שהוא שלב.

אגב

גם לסבתות ולחברות לא קל בנקודה הזו. היא לא קולטת ניואנסים, לא קולטת מתי נמאס להקשיב ומתי דיברה כבר הרבה יותר מידי.

אז כאן אולי באמת כדאי לעשות אבחוןבת של השם

אולי זו בעיה תקשורתית-חברתית מסויימת, כי את אומרת שהיא לא קולטת ניואנסים

איזה מין אבחון?אמאל'ה שלי

פסיכולוגיבת של השםאחרונה

בת שמדברתיהושבעט5
כדאי לתת לה לכתוב את הסיפורים שלה,כדאי לפתח את היכולת הזו,אולי בסוף תצא סופרת.
לזה התכוונתי וכתבו לי שזה מעליב..חמישייה ב"ה
לדעתי באופן הנכון זאת יכולה להיות למידה לצורות שונות של ביטוי עצמי, להרחיב את עולמה ולתת גם לה וגם לסובבים אותה נחת ושמחה בצורה חיובית.
השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך