נתניהו: "קורא לבני גנץ ללכת לאחדות ולהימנע מפיזור הכנסת"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (שלישי) במנהלת אכיפת הקורונה וקרא ליו"ר כחול לבן ושר הביטחון בני גנץ להצביע מחר נגד ההצבעה לפיזור הכנסת.

''אנחנו נצביע מחר נגד פיזור הכנסת ובעד אחדות. אני קורא לבני גנץ ללכת לאחדות ולהימנע מפיזור הכנסת. אנחנו לא צריכים בחירות עכשיו. יש לנו הישגים ביד, יש לנו מאמץ אמיתי להוריד את התחלואה, להביא חיסונים לכל אזרחי ישראל, להביא עוד סיוע לעסקים ולאזרחים - צריך לעשות את כל זה ביחד'', אמר נתניהו.

ראש הממשלה נשאל על המלצת ועדת האיתור למנות את עמית אייסמן לתפקיד פרקליט המדינה, ואמר "כחול לבן מפרה את ההסכם מהיום הראשון, היינו צריכים להקים ועדה משותפת למינוי הבכירים. זה מצער".

בתוך כך, סיעת רע"מ מהרשימה המשותפת שוקלת להצביע מחר נגד ההצעה לפזר את הכנסת - ובכך לתמוך בממשלה. זאת, בניגוד לעמדת הסיעות האחרות במפלגה - בל"ד, רע"ם, וחד"ש שצפויות לתמוך בהצעה שהגישו מרצ ויש עתיד-תלם.