בבנייני האומה מתקיים היום (שלישי) אירוע גדול במסגרתו מציינת רשת נעם-צביה 50 שנה להיווסדה ו-40 שנה לפטירת הרב צבי יהודה קוק זצ"ל.
באירוע משתתפים מנכ"ל הרשת - ינקי פרידמן, מ"מ ראש מינהל החמ"ד - שוש נגר, הרב חיים סבתו, הרב שמחה ויסמן - ראש רשת נעם-צביה, ועוד. בהמשך יתקיימו גם מושבים והתוועדות בה יארח הרב דודי פוטש את הרב יהושע שפירא.
ביחידות שקדמו למופע המרכזי השתתפו התלמידות ביחידות בחירה בהם השתתפו מרים פרץ, הרבנית חיה וישלצקי, הרבנית ימימה מזרחי, הרב שמואל אליהו ואחרים. ובנוסף יתקיימו מופעים של תיאטרון לחישה ושל להקת אחותי.
רשת החינוך נעם-צביה מונה 68 מוסדות חינוך ברחבי הארץ ממעלות בצפון ועד אילת בדרום. ברשת בתי ספר יסודיים, אולפנות וישיבות תיכוניות
מנכ"ל הרשת, ינקי פרידמן, אמר: "רשת נעם-צביה מהלכת בעקביו של הרב צבי יהודה זצ"ל. זכינו, ביובל האחרון, להוות בית גידול לרבבות תלמידי חכמים ארץ-ישראליים, בנים ובנות, המנעימים זה את זה בתורה ובהלכה, ביראה, באמונה ובאהבה"
פרידמן הסביר כי אחרי שנים פעילות חינוכית צריך לעצור ולהסתכל בסיפוק על ההישגים ולבקש על העתיד: " 'עמלנו' - אלו הבנים. את עיקר מרצנו, כוחנו ומשאבינו השקענו בגידולם של דורות של 'אנשים' –במובן השלם והנעלה של המושג, מצוינים בכל מקום שהם שם, מעורבים בדעת עם הבריות, תורמים, שותפים ומועילים בכל תחומי החיים בעם, בארץ ובמדינה. אחרי יובל, אנו נהנים לברך על 'המוגמר' ולבקש על המחר".
