
דוד עמר מצא את עצמו הערב (חמישי) עומד מול המחבלים בפיגוע הרצחני באלעד, במהלכו נפצעו אנוש לפחות ארבעה אנשים.
"הייתי בפיגוע באלעד", הוא כתב בחשבון הטוויטר שלו. "המחבלים הגיעו מולי ועוד חבר לבד עם גרזנים ענקיים. כל היד שלי דם אבל ניצלתי בנס. ברוך ה׳".
כפי שפורסם, שלושה בני אדם נרצחו הערב בפיגוע טרור בשתי זירות שאחת מהן היא ברחוב אבן גבירול פינת יהודה הנשיא בעיר החרדית אלעד. צוותים רפואיים נלחמים על חייו של פצוע נוסף בפיגוע. שני בני אדם נוספים נפצעו באורח קשה.
מפרטים ראשונים עולה כי מחבל אחד או שניים תקפו עוברי אורח באמצעות גרזן ונשק חם ברחוב אבן גבירול, פוצעים מספר בני אדם לאחר מכן מגיעים לפארק סמוך וממשיכים את מסע ההרג.
כוחות גדולים של כוחות רפואה מעניקים לפצועים טיפול ראשוני ומפנים אותם לבית החולים. עיריית אלעד מבקשת מהתושבים להישאר בבתים בעקבות הפיגוע הרצחני. מחסומים נפרסו לאורך הצירים, מסוק משטרה הוזנק לאחר שרכב נצפה נמלט מהמקום.