
ראש הממשלה יאיר לפיד הנחה לעצור את העבודות מסביב לביתו הפרטי בתל אביב, זאת לאחר הפרסומים הבוקר (רביעי) על הקמת מתקנים ביטחוניים על ידי השב"כ בשטחים ציבוריים.
רה"מ לפיד הבהיר שהוא לא מאשר הקמת מתקנים ביטחוניים על שטחים ציבוריים פתוחים מסביב לביתו. כך דיווח מיכאל שמש בכאן חדשות.
כזכור, הבוקר פורסם כי שב"כ מתכנן להקים "מתקנים ביטחוניים" על שטחים ציבוריים פתוחים כחלק מהעבודות בביתו של ראש הממשלה יאיר לפיד בתל אביב. שכניו של לפיד קיבלו את האפשרות להתנגד לתוכניות. כך פורסם בכאן רשת ב.
יצויין כי העבודות המתוכננות בבית לפיד הן בהיקף מצומצם יותר מאלו שנעשו בביתו ברעננה של קודמו נפתלי בנט.
השר מאיר כהן מיש עתיד הגיב לפרסום, "לפיד עצמו מפקח באופן אישי על העבודות, כדי שלא תהיה פארסה ושדברים לא יפריעו לשכנים ואם יפריעו, אז במינימום. משתדלים שגם התקציב לא יהיה גבוה".
מלשכת ראש הממשלה נמסר כי "כל אמצעי האבטחה שמוצבים או מותקנים הם זמניים ואינם מפריעים לסדר הציבורי", וכי "התהליכים סדורים ועוברים את האישורים המתאימים".
כאמור לפני זמן קצר הודיע לפיד כי הוא לא מאשר הקמת מתקנים ביטחוניים על שטחים ציבוריים פתוחים מסביב לביתו.