"המפלגה תנצח רק אם תהיה בה רשימה שתתן חזון ותקווה למדינה". המועמד הבולט במפלגת הציונות הדתית בסרטון הומוריסטי חדש יחד עם השחקן נועם יעקובסון.

צבי סוכות, המועמד הבולט בפריימריז לציונות הדתית יוצא לקראת הבחירות המקדימות בסרטון הומוריסטי חדש יחד עם היוצר והשחקן נועם יעקובסון. בסרטון מגלם יעקובסון את דמותו של יועץ תדמית המנסה לשכנע את סוכות להתחפש כדי לפנות לקהלים חדשים. יעקובסון מלביש את סוכות בבגדים תל אביביים טיפוסים, מנסה להחביא את פאותיו מתחת לכובע ולאפר את פניו.

סוכות מבקש באמצעות הסרטון להעביר את המסר לפיו המפלגה תמשוך קולות דווקא אם תציב ברשימה אנשים שידעו לעמוד על ערכי המפלגה ולהציב חזון בצורה ברורה. הסרטון מגיע על רקע אמירות לפיהן יש להימנע מלהצביע למועמדים המזוהים בברור עם ערכי המפלגה כדי להביא קהלים חדשים.

בכל העולם מפלגות שמתוות חזון וערכים בצורה ברורה מצליחות לסחוף המונים כשלעומתן מפלגות שנתפסות כלא בטוחות בעצמן נוחלות מפלה. אני מקווה כי גם במפלגת הציונות הדתית יוצבו בראש הרשימה אנשים ונשים שידעו לספק לציבור תקווה וחזון ברורים על בסיס ערכי הציונות הדתית.