הסרטון שישראייר לא אהבה
הסרטון שישראייר לא אהבהצילום: טיקטוק בן גביר

חברת התעופה הישראלית "ישראייר" מבקשת מלשכתו של יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר, למחוק מהרשת סרטון שבו הוא נראה תוקף חברי כנסת מהמפלגות הערביות.

בסרטון של בן גביר רואים את הלוגו של החברה, שכן בן גביר צילם אותו כשעלה למטוס בדרך לכנס פעילים באילת.

בסרטון נראה בן גביר עובר בין הכיסאות, מצביע על המושבים ואומר: "יש כאן מקומות טיסה מצוינים, פשוט לשים אותם אחד, אחד: אחמד טיבי, איימן עודה, עופר כסיף ולשלוח אותם".

דוברת חברת ישראייר שוחחה עם לשכתו של בן גביר ואמרה: "קיבלתי מלא סרטונים שאיתמר העלה שרואים מטוס עם הלוגו של ישראייר, אתם יכולים להוריד את זה? כי ישראייר לא מזוהה פוליטית, קיבלתי על זה מלא הודעות ופניות, שאלו אותנו אם אנחנו מזוהים עם מפלגות, דיברתי עם העו"ד של החברה ואמרו לבקש להוריד. זה לא כמו שהוא מצטלם ברחוב, יש לוגו ואנחנו לא מזוהים פוליטית".

בלשכת בן גביר סירבו להסיר את הסרטון שכבר צבר פופולריות רבה ברשתות החברתיות. לדבריהם ''פוליטיקאי מצטלם בהרבה מקומות ולעיתים מופיעים מאחוריו שלטים של בנקים, וחברות כאלה ואחרות – אך אין זה אומר שאותן חברות מזוהות פוליטית עם מפלגתו".

מישראייר נמסר: "פנינו לדובר של ח"כ בן גביר בבקשה להוריד את הסרטון היות שישראייר לא מקדמת כל אג"נדה פוליטית של אף מפלגה".

בן גביר מסר בתגובה: "מפליא אותי מאוד שישראייר נכנעת ללחץ של גורמי שמאל קיצוניים. אולם, מכל מקום, אין לי כוונה להיכנע ללחץ כזה. לא נסיר את הסרטון. הוא מגלם את האמת שיש לגרש מי שפוגע במדינה ותומך טרור באופן אקטיבי. אין לי בעיה כמובן עם כל הערבים - אך לגבי טיבי, עודה וכסיף ודאי ודאי שיש לגרש אותם מהארץ".