צביקה פוגל
צביקה פוגלללא קרדיט צילום

המצטרף החדש למפלגת עוצמה יהודית, תת אלוף במיל' צביקה פוגל, יוצב במקום העשירי ברשימה המאוחדת עם מפלגת הציונות הדתית.

"החלטתי לעבור לשולחן שבו מקבלים החלטות", סיפר לרדיו 'גלי ישראל'. "זה תהליך שלא היה פשוט. התגובות ברובם מברכים אותי. השמאל מסרב להבין שחל פה שינוי". לדבריו, "ראיתי את הצילומים של איתמר בבליך ונהניתי מכל רגע".

בראיון לגל"צ הוא אמר: "אני מוותר על כורסת הפרשן ורוצה לעבור לשולחן מקבלי ההחלטות. בדקתי את האפשרויות, היו לי הרבה שיחות עם בן גביר - נוכחתי לדעת שהמפלגה מתאימה לאג'נדה שלי, וההחלטה הייתה קלה".

פוגל מזדהה עם משנתו של בן גביר, "גם אני חושב שכל מי שמחרחר מלחמות נגד מדינת ישראל ולא מאמין בזכות קיומינו כאן, גם מתוך מדינת ישראל וגם מחוצה לה, לא צריך להיות פה - או שנהרוג אותו או שנגרש אותו, אין הרבה ברירות".

מספר 10 ברשימת 'הציונות הדתית' סיפר לרדיו 103FM: "יש לי המון שיחות בחודשיים האחרונים עם בן גביר. למדתי להכיר איתמר אחר ממה שמנסים לצייר. חשבתי שעוצמה יהודית היא מסגרת שמאוד מתאימה לי. השתכנעתי שמה שעשה הילד בן ה־17 לפני כמעט 30 שנה, זה לא איתמר של היום".

"מי שפועל בתוך מדינת ישראל, נגד מדינת ישראל בשביל להפוך אותה למדינת איסלמית לא צריך להיות כאן, כולל עופר כסיף", כך פוגל.