
יצחק וסרלאוף, מספר 2 במפלגת עוצמה יהודית שמועמד לכהן כשר מטעמה, אמר היום (חמישי) כי "מחבל שזורק אבן צריך לירות בו".
"כשחייל יוצא לקרב כיום, הוא צריך לחשוב איזה עו"ד הוא לוקח ומה הפרקליטות הצבאית יכולה להפיל עליו ביום שאחרי כשהם יושבים בחדרים ממוזגים על חליפות וגלימות שחורות", אמר וסרלאוף בראיון לרזי ברקאי בגלי צה"ל. "אצל חייל בקרב זה לחשוב איך להילחם ואיך לנצח. אבנים יכולות להרוג ומחבל שזורק אבן צריך לירות בו".
לדברי וסרלאוף, "ראינו בשנה וחצי האחרונות עלייה של למעלה מארבעה מאות אחוזים בטרור. זו תוצאה של תבוסה של בני גנץ שמארח בביתו את מכחיש השואה ומממן הטרור אבו מאזן, זו יריקה בפרצופם של חיילי צה"ל".
בתשובה לשאלה האם עוצמה יהודית והציונות הדתית ינהלו מו"מ בנפרד ענה וסרלאוף: "אנחנו בלוק טכני, שתי סיעות נפרדות. עובדים בשיתוף פעולה כמו בשנה וחצי האחרונות ונמשיך לעבוד יחד. איתמר מנהל את המשא ומתן הקואליציוני ואני סומך עליו שיעשה את זה בצורה המיטבית".
