
עו"ד ד"ר אליעד שרגא, יו"ר התנועה לאיכות השלטון, השתתף הערב (מוצאי שבת) בהפגנת המחאה של השמאל בצומת צמח.
"ניצב עמי אשד עמד כחומה בצורה, נאחז בקרקע, והגן על זכותם וחרותם של המפגינים למחות. הוא לא נתן לשוטרי מחוז תל אביב להשתולל ולהתפרע, והוא לא נתן לרוחו הרעה של בן גביר הפשיסט, להגיע לשוטר המקוף. והוא עשה את זה כי זו חובתו של שוטר בדמוקרטיה!
מנגד, השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר רוצה לראות את המיון באיכילוב מלא בראשים מרוסקים ובעצמות שבורות. בן גביר רוצה נהרות של דם ברחובות, ומלחמת אחים! רק זה יספק אותו. רק מלחמת אחים שבה הוא ינצח, תצליח להביא לכך שמדינת ישראל תהפוך מדמוקרטיה ליבראלית לדיקטטורה פאשיסטית!".
עו"ד תומר נאור, ראש האגף המשפטי בתנועה השתתף בהפגנת המחאה ברעננה: "שואלים אותנו על מה עוד נשאר לנו להלחם, מספרים לנו שה'רפורמה' כפי שהם קוראים לה – כבר מתה, שמדובר עכשיו רק בעוד איזה תיקון קטן ולא משמעותי, תיקון של עילת הסבירות. אין גבול לציניות. אין גבול לשקרים. אין גבול לבושה! משום שהממשלה הזו, והקואליציה שהיא מנהלת תחתיה, מזכירות לנו יום יום, שעה שעה, למה אנחנו חייבים מנגנון בקרה חיצוני שיפקח על התנהלות הממשלה והכנסת, מנגנון עצמאי, בלתי תלוי, שישמור עלינו משחיתות, שרירות ושיקולים זרים ופסולים".
