לוחמי ההגנה האווירית יירטו הלילה (רביעי) איום אווירי שזוהה במרחב ים סוף, דרומית לאילת. כך נמסר מדובר צה"ל. בהודעה נאמר כי "לא נשקפה סכנה לאזרחים ולא זוהתה חדירה לשטח ישראל".
ככל הנראה, האיום שיורט הגיע מתימן. קודם לכן דיווחו תושבים באילת על שמיעת פיצוצים באזור ועל שובל יירוט. לא נשמעה אזעקה.
אתמול (שלישי) סיכל צה"ל מתקפה אווירית של החות'ים מתימן באמצעות יירוטים משולבים של מערכת יירוט ומטוסי קרב.
מצה"ל נמסר כי טיל קרקע-קרקע ששוגר לשטח מדינת ישראל ממרחב ים סוף, יורט בהצלחה על ידי מערכת ההגנה לטווח רחוק "חץ". עוד נמסר כי מערכות הגילוי של חיל האוויר עקבו אחר מסלול הטיל והוא יורט בזמן ובמיקום המבצעי המתאימים ביותר.
החות'ים בתימן אישרו כי הם אלה ששיגרו את כלי הטיס הבלתי מאוייש לעבר ישראל. עוד לפני כן רמז חזאם אל-אסד, חבר הלשכה המדינית של החות'ים, כי ארגונו אחראי לשיגור כלי הטיס העוין לאילת. "אל-ג'זירה ציטט את ישראל, אהבתי את המילה 'חשד'", כתב בחשבון ה-X שלו, והוסיף אימוג'י צוחק.