ח"כ ניסים ואטורי מהליכוד מגיב לדיווחים לפיהם יו"ר מפלגתו, ראש הממשלה בנימין נתניהו, מנסה לצרף בחזרה את השר גדעון סער ואומר כי מדובר במהלך חיובי.
"צריך לצרף את גדעון סער בחזרה לליכוד. אני מקווה השיחות של ראש הממשלה בנושא יישאו פרי", אמר ואטורי בראיון לערוץ 7 והוסיף כי צירוף של רשימת "תקווה חדשה" לליכוד יגדיל את פוטנציאל המנדטים של מפלגת הליכוד, שצללה בסקרים בחודשים האחרונים.
כשנשאל האם יש מקום להרחיב את ממשלת האחדות שהוקמה בעקבות המלחמה ענה: "על לפיד הייתי מוותר אבל את ליברמן היה כדאי לצרף. צריך ממשלת אחדות לאומית רחבה כדי להילחם בחמאס ולרסק אותו".
ואטורי מבהיר גם כי מי שחושב שהלחץ הבינלאומי ישכנע את ישראל לאפשר לרשות הפלסטינית לשלוט בעזה ביום שאחרי המלחמה - טועה. "לא תהיה שום רשות פלסטינית או רשות דומה בעזה. גם אם מישהו בליכוד חושב להציע כזה רעיון - שירד מזה. העם, והליכודניקים בפרט, לא יקבלו את זה".
הליכוד טרם הביע עמדה רשמית באשר לסוגיית דחיית הבחירות לרשויות המקומיות - וח"כ ואטורי לא מפזר את הערפל בנושא. "צריך לתת אופציה גם למילואימניקים להשתתף או להתמודד בדרך כזאת או אחרת. אנחנו עדיין בוחנים את זה".
