עמית סגל וטלי גוטליב
עמית סגל וטלי גוטליבYonatan Sindel/Flash90

עמית סגל תקף הערב (שלישי) בחריפות את חברת הכנסת טלי גוטליב בעקבות ציוץ שלה שעורר סערה.

גוטליב צייצה אמש לאחר גל שמועות בנוגע לאסון בעזה, "אולי די להטריף את הציבור שאחוז דאגה נוראית? שימו קץ לשמועות והוציאו הודעה, גם אם היא הודעה חלקית. אנחנו בשנת 2024. אין לקבל שהציבור יקבל ידיעות לא רשמיות בטלגרם".

גוטליב הוסיפה, "דובר צה"ל. אנא גלו רגישות ואחריות. שמועות כמו אש בשדה קוצים כבר שעות. ה' ישמור על חיילנו הגיבורים עזי הרוח".

הציוץ של גוטליב עורר כאמור סערה. היזם טל לוריא כתב, "התעוררתי לבוקר מוטרף אחוז דאגה נוראית, בדיוק בגלל הציוץ הזה. את השמועה, קיבלתי מהציוץ הזה. את הידיעה הלא רשמית, הבנתי מהציוץ הזה. חוסר רגישות וחוסר אחריות - הם לב לבו של הציוץ הזה".

הוא הוסיף, "הציוץ הזה, מסייע להפצת שמועות כמו אש בשדה קוצים. צריך לבקר את צה"ל, חובה על נבחרי הציבור לפעול לפי צו מצפונם, מצופה מהם להיות תקיפים וחדים. אבל את הציוץ הזה, היא היתה צריכה לכתוב אחרי פרסום ההודעה של דובר צה"ל, לא לפני. שהרי אז היא לא שונה מאותם מפיצי שמועות אכזריים".

עיתונאי התאגיד אבישי גרינצייג כתב לגוטליב, "חשבת אולי שהשמועות עוברות כבר שעות כמו אש בשדה קוצים בגלל אנשים חסרי 'רגישות ואחריות' כמוך שמפיצים את השמועות הללו?"

כאמור, בתגובה כתב סגל על טלי גוטליב, "מופקרת. מקווה שמתפקדי הליכוד ישלחו אותה בחזרה לאן שהיא צריכה להישלח".

‏גוטליב הגיבה לסגל, "אדוני רה"מ אני בטוחה שהיועצים הגרועים שלך לא מספרים לך שהם מתדרכים עיתונאים שופרות שלך לצאת נגדי. השופר מס. 2 המגלומן, הימני מחמד, עמית סגל פנה היום לחברי הליכוד לצאת נגדי כי הדברים שאני רושמת בטוויטר מעצבנים אותו. איך אני מעזה באמת. מבטיחה להמשיך ביתר עוצמה למען העם והארץ שלי".