דבריו של השר בן גבירללא קרדיט

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הודה לשב"כ והמשטרה על מעצר המחבלים שתכננו לרצוח אותו וקרא לנתניהו להיכנס לרפיח.

"אני רוצה להודות למשטרת ישראל, לשירות הביטחון הכללי, לכל גורמי הביטחון ולכל מי שהיה שותף במעצרם, חקירתם והבאתם לדין של אלה שתיכננו לרצוח אותי באמצעות RPG", אמר בן גביר.

"אני אומר לאותם מחבלים", אמר. "אני לא ארתע. אמשיך להוביל את משטרת ישראל למדיניות נחושה נגד הטרור, אפס סובלנות כלפי המסיתים. אמשיך להוביל את שירות בתי הסוהר לפעילות נחושה מול האסירים הבטחוניים, מול המחבלים".

"בבתי הכלא בישראל הסתיימו הקייטנות, אבל אנחנו נחמיר עוד יותר את התנאים של מי שרוצה לפגוע במדינת ישראל".

עוד הוסיף: "אנחנו גם נמשיך לדרוש מראש הממשלה להיכנס לרפיח, לעשות שם טיפול שורש, לעשות עבודה יסודית גם ברפיח, גם ברחבי יהודה ושומרון, להביא לסיכולים ממוקדים ולרדוף אחרי אותם מחבלים — אני לא ארתע!".