
ד"ר אלי דוד הקדיש בחשבון ה-X שלו, המונה מעל חצי מיליון עוקבים, את מתיחת הראשון באפריל לאושיית רשת מעזה שמרבה לשתף תיעודים מאזורי התקיפות של צה"ל ברצועה.
דוד "חשף" כי אותו אושיה, סאלח ג'עפראווי, הוא לא פחות מסוכן מוסד ישראלי וכעת, לאחר שכביכול עבר לישראל, ניתן לפרסם זאת.
"כעת ניתן לגלות כי סאלח ג'עפראווי עבד כסוכן ישראלי שסיפק לישראל מידע מודיעיני יקר ערך", כתב דוד באחד באפריל והוסיף כי שמו האמיתי הוא לא סאלח ג'פראווי, "תודה לך שלו יריב (שם סמוי סאלח ג'פאראווי) על שירותך לישראל".
הציוץ צבר מעל ל-2 מיליון צפיות וקרוב לאלפיים תגובות. בעזה היו מי שלא הבינו את המתיחה והפיצו ברשת תמונות ערוכות של ג'עפראווי עם דגל ישראל וכן סרטון בו הוא שר את המנון המדינה 'התקווה'.
אתמול, לאחר שחשבון פייק המתחזה למוסד הישראלי כתב כי הם מאשרים את הדיווח של ד"ר דוד, ג'פאראווי העלה תגובה לאירוע שיצא משליטה.
"הכיבוש הישראלי עשה קמפיין גדול על זה שאני סוכן שלהם. זה לא ראוי לתגובה". הוא הוסיף בקשה, "בפעם הבאה בבקשה תבחרו שם טוב יותר, מה זה 'שלו יריב' הזה? איזה גרועים".
דוד המשיך והגיב: "האם תהיתם איך זה שג'עפראווי תמיד יודע היכן ישראל הולכת לתקוף לפני מישהו אחר, תמיד הראשון להגיע לשם, ולעולם לא נפצע? יש רק הסבר אחד".
