שר האוצר בצלאל סמוטריץ' נטש ראיון ברדיו 103FM לאחר עימות עם המגיש בן כספית.
"אני מאוד בעד ביקורת ושיח, ממש לא בעד אלימות וסתימת פיות", אמר סמוטריץ' ברדיו 103FM על האירוע אתמול כאשר מפגינים התפרצו לנאומו בוועידה של 'ישראל היום'.
הוא הוסיף: "מה שקורה בזמן האחרון זה שקומץ קטן של בריונים, אין דרך אחרת להגדיר את זה, מנסה לקבוע עבור כולנו מי ועל מה אפשר יהיה לדבר ועל מה לא - אז באים חמישה או שישה או שמונה אנשים לכנס שיש בו מאות אנשים ושרוצים לשמוע אותו אלפי ואולי עשרות אלפי אנשים במדיה שבהם הוא משודר ומחליטים לפוצץ אותו".
לדבריו, "אף אחד לא רוצה לגעת בהם כי אז 'משתיקים אותם' ו'סותמים פיות', והם פשוט מפוצצים פעם אחרי פעם. אין לזה דבר וחצי דבר למחאה ולדמוקרטיה. יכול להיות שעד 6 באוקטובר הייתי נכנס לתוך 'המשחק' הזה במרכאות או לא במרכאות, הם צועקים עליי ואני צועק עליהם, וכל אחד מעלה את זה לרשתות ומקבל מחיאות כפיים מהציבור שלו. אני קיבלתי החלטה ב־7 באוקטובר...".
המגיש בן כספית קטע את דבריו והזכיר התבטאות של סמוטריץ' בעבר שטען כי מי ששותף לממשלה הזאת (של בנט-לפיד), לא צריך להכניס אותו לבית כנסת.
בין סמוטריץ' וכספית התפתח עימות. "לא היה ולא נברא, אתה משקר כדרכך", הטיח סמוטריץ' בכספית בעקבות הציטוט שהקריא. העימות הסתיים בהחלטת השר סמוטריץ' לרדת מהקו.