ג'ון פולין ורייצ'ל גולדברג-פולין, הוריו של הירש שנחטף על ידי חמאס לרצועת עזה ב-7 באוקטובר, נאמו הלילה (חמישי) בוועידה הדמוקרטית הלאומית שנערכת בשיקגו.
הקהל קרא "Bring them home" בעת שהוריו של הירש עלו לבמה, מה שהביא את אמו של הירש לדמעות.
אמו של הירש פתחה את הנאום ואמרה: "ברגע זה, 109 בני אדם יקרים מוחזקים על ידי חמאס בעזה. הם נוצרים, יהודים, מוסלמים, הינדים ובודהיסטים. הם אזרחי 23 מדינות שונות. הצעיר ביותר מבין החטופים הוא תינוק בן שנה, והמבוגר ביותר הוא סבא בן 86. בין החטופים ישנם שמונה אזרחים אמריקנים. אחד מהם הוא בננו היחיד. שמו הירש. הוא בן 23, וכמו סגנית הנשיא קמלה האריס, הירש נולד באוקלנד שבקליפורניה".
היא תיארה את הירש כ”אדם שמח, רגוע, בעל חוש הומור, מכבד וסקרן”, וכאדם שאוהב מוזיקה, גאוגרפיה וטיולים.
“ב-7 באוקטובר, הירש וחברו הטוב ענר הלכו לפסטיבל מוזיקה בדרום ישראל. הפסטיבל פורסם כחגיגה של שלום, אהבה ואחדות. הם גם הלכו לחגוג את יום הולדתו ה-23 של הירש", הוסיפה האם, שתיארה כיצד בנה נחטף לעזה לאחר שנפצע בזרועו השמאלית. "זה היה לפני 320 ימים. כל אחד יכול לנסות לדמיין את היגון והייסורים שג'ון ואני וכל משפחות החטופים עוברים".
אביו של הירש, ג'ון, המשיך ואמר: "זהו כנס פוליטי, אך השבת בננו היחיד וכל החטופים הנוספים הביתה אינה נושא פוליטי. זהו נושא הומניטרי".
הוא הוסיף כי משפחות שמונת החטופים האמריקנים "מעודדים מכך שהמנהיגים הדמוקרטים והרפובליקנים מפגינים את תמיכתם הדו-מפלגתית בשחרור החטופים שלנו", וציין כי הנשיא ביידן וסגנית הנשיא האריס "פועלים ללא לאות למען הסכם לשחרור חטופים והפסקת אש שיחזיר את ילדינו, האמהות, האבות, בני הזוג, הסבים והנכדים שלנו הביתה ויעצור את הסבל בעזה".
אמו של הירש סיכמה את הדברים, פנתה לבנה ואמרה: "הירש, אם אתה שומע אותנו, אנחנו אוהבים אותך. תישאר חזק. תשרוד".