הדיון הסוער באולפן הפטריוטיםערוץ 14

במהלך שידור התוכנית 'הפטריוטים' הערב (רביעי), מתחו חברי הפאנל ביקורת על המגיש ינון מגל, בעקבות ראיון סוער שקיים עם עו"ד שבות רענן, ממייסדות פורום נשות המילואימניקים.

רענן טענה כי יש לגייס את הציבור החרדי על מנת להקל על נושאי הנטל, ונתקלה במגל שהגיב בתקיפות, תוך שהוא מדגיש כי פעילותה מביאה להפלת ממשלת ימין.

יותם זמרי תקף את מגל ואמר, "לא היה יושב פה חרדי אחד שהיית מתייחס אליו באותה תקיפות ובאותן אמוציות, וזה האירוע שאני לא מצליח להבין. אתה לא מסכים איתה? בחיים לא היית מנהל דיון תקיף עם חרדי שהיה יושב פה".

איתמר פליישמן הצטרף לביקורת: "אפשר להמשיך לעצום את העיניים, מה שאתה שומע כאן זה קול חזק מאוד בתוך הציונות הדתית. היא באה וצועקת את הכאב שלה. זה שאנחנו עושים לה ראיון תוקפני ברמה שלא היינו עושים לאחרים, לא מרגיש לי נוח".

מגל השיב לביקורת שנשמעה באולפן, "כשתראיינו אתם תראיינו איך שאתם רוצים. היא מפרקת והיא אומרת שהיא אשת ימין".

זמרי המשיך והזכיר: "אני זוכר שישב פה מלכיאלי, אלה שאשכרה מפרקים". מגל ענה: "מלכיאלי צודק כי ראש הממשלה הבטיח לו חוק גיוס ואין חוק גיוס".

רענן הגיבה לדבריו: "אוי, מה קרה? מה נעשה שיש מלחמה וכולנו שמנו את החיים שלנו בצד ומוסרים את הנשמה למדינה".