שרשור חדש
אורי אריאל: מאה דירות בקריית 4 עוד השנהיוני
ערוץ 7: מאה דירות בחברון עוד השנה

אז איך זה שאורי אריאל משחק את המשחק הזה?

לתת לחברון את מה שראוי לה.. את מה שמגיע לה.. מאה דירות בקרית 4!
אתה לא מתבייש? זה הכבוד לחברון וזה מה שמגיע לה? שיבנו בישוב קרית 4? בתים של יהודים מחכים לאכלוס כבר שנים בחברון והמדינה לא מאפשרת את זה...
מסכימהלבב

אבל אני חושבת שגם צריך להודות לו על מה שהוא פועל..

וכן, זה ממש לא פשוט לאשר 100 דירות בקרית ארבע..

1-0-0 !!! אתה קולט כמה משפחות זה לישוב?! ואיך זה יעזור לחיזוק האיזור של חברון.?!.

לפעמים אני ממש לא מבינה אתכם..

אפשר גם להגיד תודה ולראות את הטוב, במיוחד שיש פה הרבה טוב

הנקודה שלי>>>יוני
כמו הפיכת הכותל ל״מקום הכי קדוש ליהודים״ עד שהגיע מצב שמי שרוצה לעלות להר הבית הוא הזוי (לא מדבר על ההלכות, רק על הסתכלות העם) בסופו של דבר הכותל בא על חשבון הר הבית.
ככה זה בכל דבר במדינה!

זה יחזק את הישוב היהודי בחברון? גם בניה בבאר שבע מחזקת את ירושלים! אבל פה קרית 4 באה על חשבון חברון ויש עשרות בתים של יהודים שברגע שיאכלסו אותם אז זה יחזק את הישוב היהודי בחברון באמת.

אני מאוד מודה לאורי על מה שהוא פועל
ואני חושב שהוא צריך לעמוד ולהגיד בפה מלא שחברון לא בידינו ואי אפשר לבנות שם אז נבנה בקרית 4 (או בכל מקום אחר ברדיוס של 10 ק״מ ממערת המכפלה) ולא לשחק משחק מילים פוליטי בשביל להשמע טוב.
לא חושבת שהפכו את קרית ארבע למקום קדושלבב

זאת גם התיישבות שצריך לחזק אותה.. והיא ממש קרובה לחברון (תושבי קרית ארבע ממש קשורים לחברון ושורצים בה)

אז בטח שזה יחזק את הישוב היהודי בחברון, באמת באמת!!

 

ואני מאוד מודה לאורי אריאל שהצליח להשיג אישורים לבנייה בקרית ארבע. ברור שהייתי מעדיפה שישיג בניה לחברון אבל אני מודה לו גם על מה שהוא השיג נכון לעכשיו.

ואין מה לעשות, פוליטיקאי חייב להתנהג כפוליטיקאי..זה חלק מהמשחק

100~!~!!!!!!המצב חסה

הרי כל המטרה שלנו היא רק שיהיה עוד בית! מה זה משנה איפה,

מה זה משנה מה ההשלכות של זה מבחינתנו, מבחינת יישוב הארץ, הרי זה 100!!!

 

אם ככה, אז למה את לא חוגגת את זה שאישרו 900 יחידות בירושלים?

 

אולי גם תחגגי את זה שבונים עכשיו 4,000 יחידות בבית שמש? הרי זה 4,000!!!!!

 

אז זהו שלא, כי מבחינה בטחונית או מבחינת יישוב הארץ אין לזה משמעות כשזה נבנה 

במקום שבמילא זה היה צריך להיבנות. [אם היית יודעת כמה יחידות נבנו בקרית ארבע בשנתיים האחרונות שלא 

מדברים עליהם].

 

הענין הוא פשוט.

ברגע שזה נוגע ליישוב הארץ כמו לדוגמא בגבעת אסף, עמונה או רמת מגרון. במקומות כאלו צריך אישור, 

ומבקומות כאלה אכן יש ענין לחגוג כשיש אישורים, ולא במקום שממילא היו בונים בו ועוד 100 פה או 200

שם זה לא משמעותי. [לא שאני נגד זה, רק שפשוט אין מה לחגוג כל כך.]

 

כן, זה מאה וזה המון!!לבב

וברור שזה עוזר מבחינה ביטחונית ומבחינה התיישבותית.

קריית ארבע הוא ישוב לא ככ גדול וזה מאוד יתרום לו מבחינה התיישבותית..

מי אמר לך שזה היה צריך להיבנות?

וזה ממש לא אותו דבר כמו בית שמש וירושלים, פה אנחנו מדברים על יישוב.. שכן צריך חיזוק, וכן חשוב שהוא יגדל ויתפתח וזה משמח מאוד שבונים בו

(לא בטוחה אם הייתי חוגגת אותו הדבר אם היו בונים בגבעת אסף, רמת מגרון וכאלו.. אני לא בטוחה שזה פרקטי לבנות שם בכלל, אני דוגלת בשיטה של חיזוק המקומות שקיימים והרחבתם.. )

(לא שאני נגד זה, רק פשוט אין מה לחגוג)

הלואי ‏...אבל ‏אחרי ‏כל ‏ההבטחות ‏י.ל.
ובית ‏המכפלה ‏הייתי ‏לוקח ‏את ‏דבריו ‏בעמ ‏מאד
הוא מדבר כמו משה דיין ב67מושיקו

שרצו לגרש את היהודים מחברון אז בנו את קרית ארבע בתור הישוב היהודי ש(קרוב) ל חברון

 

בזכות מסירות נפשן של מספר נשים צדקניות יש את הישוב היהודי בחברון למורת רוחה של מדינת ישראל

על זה בדיוק אני מדבריוניאחרונה
תודה
הרב נבנצל שליט"א מזהיר מפני מסירת-משה ר-

 החדר בהר ציון ומברך כל מי שיביע התנגדות.

מה ‏עושים ‏עם ‏זה ‏בסוף ‏‏?‏נותנים ‏לנוצרים ‏‏?‏י.ל.אחרונה
היום שאחרי...מרדכי

בס"ד

 

זהו. עוד מערכת בחירות מאחרונו ובכל עיר ועיר, מועצה ומועצה וגם במפלגות השונות יש היום פנים מחייכות יותר ומחייכות פחות וכן פנים עצובות יותר ועצובות פחות.

 

אתחיל דווקא מיום הבחירות עצמו-

אחוז הצבעה כללי נמוך נרשם ברוב הארץ וברבים מהערים. נראה שלאזרחי ישראל אין כוח לצאת מהבית למשך 5 דקות על מנת להשפיע על החמש שנים הקרובות שלהם בעיר. גם כל הפרסומים של משרד הפנים שקראו לציבור לצאת מהבית לא הועילו במיוחד, ועל גדעון סער (שר הפנים) יש למצוא איך כן ניתן להוציא את אזרחי ישראל מהבית. כל הסיפור של הבחירות נראה ממש לא רציני כאשר הכסף של הציבור נשפך כמים על מנת לממן אותן ולבסוף הוא נשאר אדיש ולא מגיע לקלפי. אני חושב שיש מקום לאמץ את מה שנהוג במדינות נוספות ולכפות בחוק את  האנשים להצביע למועמד המועדף עליהם. לא צריך שיהיה לזה עונש במידה ולא מצביעים, אבל לפחות שיהי  משהו שיהפוך את הבחירות ואת הגורל שלנו (בין אם בעיר ובין בממשלה) למשהו רציני יותר ולא זול. אך העיקר זה למצוא פתרון הולם שיוציא את המצביעים לעשות את התפקיד המצופה מהם ביום זה.

 

דבר נוסף שמוטל על סער זה להסיק את המסקנות המתבקשות מספירת הקלפיות וזרימת התוצאות ואחוזי ההצבעה אל עבר כפר המכבייה שם ישבה הוועדה המרכזית, שנראתה אתמול כמו בדיחה ממש לא מצחיקה כאילו מדובר בישראל של לפני כמה שנים ללא טכנולוגיה ואמצעים מתאימים. אציין לשבח את עיריית ירושלים שהיא העירייה היחידה שהפעילה אתר שמתעדכן בזמן אמת עם כל התוצאות לאותה השעה (או יותר נכון - הדקה) ועוד שלל אופציות הקשורות לחישוב התוצאות בעיר. אני מקווה שעד הבחירות הבאות בעוד כחמש שנים גם משרד הפנים ימצא את הדרך לשפר את מה שהיה הלילה בפר המכבייה.

 

התושבים אמרו את דבריהם

דבר שבלט במערכת הבחירות הזאת אלו כתבי האישום כנגד חלק מראשי העיריות שרצו גם בבחירות האלה לקדנציה נוספת. בג"ץ אומנם התיר להם לרוץ פעם נוספת אך בסופו של דבר כלל לא בטוח שהם אלו שיכהנו בתפקיד ראש העיר. מי שכם הכשיר את אותם ראשי ערים אלו התושבים שלהם שבחרו בהם פעם נוספת והם אמרו בעזרת התוצאות שהם אכן סומכים עליהם שהם אלו שיכולים להוביל את העיר שלהם על הצד הטוב ביותר, אחרת הם לא היו בוחרים בהם בשנית. השאלה המרכזית היא איך זה יגמר מבחינה משפטית כאשר עתירות טריות מהבוקר כנגדם וכנגד בחירתם כבר הונחו שוב על שולחן בג"ץ ומחכות לדיון לגביהן.

 

מה שבטוח מכל העניין הזה, זה שהאמון של הציבור בבג"ץ נפגע. הרי בית המשפט החליט להדיח את אותם ראשי העיר עד לבחירות אך הציבור החליט שבג"ץ טועה ואכן יש להחזירם לתפקיד. בימים בם גם כך מנסים לפגוע בסמכויות של בג"ץ, העניין הזה רק ממחיש איך נראה בית המשפט העליון בעניי הציבור הישראלי.

 

תחילת נפילתה של ש"ס?

מערכת הבחירות הזאת הייתה מאוד משמעותית לש"ס ובעיקר לעתידה שלאחר מותו של הרב עובדיה זצוק"ל. מבחינתו של דרעי נראה שהצב כלל אינו מזהיר. הדבר מתבטא בעיקר בתוצאות הבחירות בירושלים, שם הפסיד משה ליאון שנתמך ע"י דרעי לראש העיר הממשיך ניר ברקת, ובאלעד, שם נכח דרעי לאורך רוב היום על מנת לוודא שהכל מתנהל שם כשורה, מה שלא קרה מבחינתו. נחמתו היחידה של דרעי זאת העיר בית שמש, שם ממשיך נציג ש"ס, משה אבוטבול, לקדנציה נוספת לאחר שגבר על המועמד "המשותף" אלי כהן. אך גם שם הקרב היה קשה וצמוד מאוד לאורך כל הדרך.

 

למרות הניסיון, הכאוב לדעתי, להמשיך להשתמש ברב עובדיה בפרסומות המודפסות וברדיו, ש"ס ספגה כישלון בבחירות האלה. אומנם מקודם מידי להספיד את ש"ס בראשותו של דרעי, אך בהחלט זה לא עושה לו ולש"ס טוב וזה מראה על תחילת נפילתה של האימפריה החרדית-ספרדית. לפחות זה גרם לאלי ישי לחייך לראשונה בתקופה האחרונה.

 

אז מה הלאה?

הקדנציה מתחילה. ישנם ראשי ערים שממשיכים את עשייתם מהקדנציה הנוספת וישנם חדשים שינסו לשנות את פני העיר או המועצה על פי דרכם, כמובן, לא לפני שהם יאלצו לבנות להם קואליציה בתוך מועצת העיר, דבר שהיכול לגרום לכותרות ולדברים מעניינים, אבל מבחינתם המירוץ כבר נגמר והם יכולים להתחיל להתרווח בכיסא ולחשוב על מימוש ההבטחות לבוחר. מי שעדיין לא יכול לנוח זה כל המתמודדים שלא קיבלו מספיק קולות ועלו לסיבוב השני, שם הם ינסו את כוחם בפעם השניה, התמודדות שמצד אחד היא הרבה יותר קלה אבל מצד שני יש בה גם קושי גדול.

 

אגב, יש מוקמות, כמו לדוגמה באלקנה, שלא היה קשה לנחש שיהיה שם סיבוב שני. מספר רב של מתמודדים לעומת מספר נמוך יחסית של מצביעים מה שאומר שההתפלגות בין המתמודדים השונים היא גבוהה ולכן הסיכוי שם לסבב שני הוא גבוהה מאוד. מצד אחד יש למנוע את זה זה אך מצד שני זה הליך ממש לא דמוקרטי למנוע ממתמודד שרוצה לרוץ את האפשרות הזאת. 

 

לאחר שגם הסיבוב השני יגמר ויתחילו לטאטא גם שם את כל השאריות של השלטים והפרוספקטים הפזורים ברחבי המקום ולאחר שיגמרו כל ההשמצות של "ההוא גנב כך קולות" ו"ההוא הפר את הדיל" וכו' צפויים להתחיל להתכונן לבחירות במפלגת 'העבודה' בין היו"ר המכהנת שלי יחימובי'ץ לבין בוז'י הרצוג. בחירות שלכאורה לא אמורות לעניין כל כך, אבל בסופו של דבר הן יכולות להשפיע ולשנות את כל התמונה הפוליטית במידה והרצוג יגבר על יחימובי'ץ ויקח ממנה את מושכות ההנהגה. זה אומר שנפתח מצב שבו מפלגת 'העבודה' מצטרפת לממשלת נתניהו, ואם לא אז זה אומר שיש יו"ר אופוזיציה חדש שנקווה שיעיר את האופוזיציה הקיימת מהתרדמת שלה. אהה... ויש גם עוד בחירות לנשיאות באופק.

אה! גם שילמנו את הבחירותיוני
וגם ללכת להצביע? יותר מדי!!
לא את כולם מעניין מי יהיה ראש העיר ומי ישב במועצה,דוסית גאה!

לכן אני חושבת שאין טעם "להכריח" בכוח אנשים להצביע.

 

 

אתה רציני בקשר לבחירות לנשיאות?המום

יואו איזו מדינה מטורפת...חיים פה מבחירות לבחירות...אפאטי

אז לשים פתק ריק, העיקר להיות שותףמרדכי
בס"ד

אלא אם יש רעיון אחר איך להעלות את אחוזי ההצבעה ולהפוך את הבחירות למשהו רציני
(יש את הרעיון של חוטובלי, שיהיה יום חופש כמו בבחירות הארציות, אבל ניתן לראות שזה לא כ"כ עובד) ותנוח דעתך (או שיותר סביר שלא ) אין לך, לי ולכול הקוראים פה יש השתתפות כל שהיא בבחירות לנשיאות.
לא, גם לא פתק ריק,דוסית גאה!
עבר עריכה על ידי דוסית גאה!!!! בתאריך י"ט בחשון תשע"ד 19:08

ברגע שזה לא מעניין מישו, הוא לא יטרח להזיז את עצמו עד לקלפי...

 

גם בבחירות לרבנות הראשית לא הייתה לציבור את הזכות להשתתף, אבל בכל זאת אכלנו מזה הרבה קש?!...

את האמת במחשבה נוספת אז זה באמת לא מוצלחמרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"ט בחשון תשע"ד 20:02
בס"ד

לא לקחתי בחשבון כמה דברים שכלל לא חשבתי עליהם ורק עכשיו בעקבות הדיון הם עלו לי.
המצחיק הוא שאם היו אומרים לי אתמול שכך אכתוב היום אז הייתי אומר להם שאין סיכוי. השאלה אם זה נובע מהעייפות (בכל זאת ישנתי הלילה רק 3 שעות) או שזה נובע מהתחושה של "איזה באסה שאני לא יכול להצביע ושעוד הרוב כן יכולים ולא עושים את זה"?

בכל מקרה אני בהחלט חוזר בי מאותן שורות ואני מקווה שב-4 שעות שנותר לי עד הכניסה למיטה, לא אפלוט עוד כמה שטויות
גדעון סער ‏לא ‏יהיה‏ ‏שר‏ ‏הפנים‏ ‏בחירות ‏י.ל.
הבאות ‏ככה ‏שזה ‏כבר ‏לא ‏רלונטי ‏
מה שבטוח, דב נבון לא סיפק את הסחורה |מהורהר|ותן טל

אולי רונן המתלונן היה צריך לפנות לשר הפנים ולשאול אותו כבר לפני כמה חודשים למה לא להעביר בחקיקת בזק במושב הקיץ, חוק שיבסס את יום הבחירות המוניציפליות, כיום שבתון, בדיוק כמו יום הבחירות לכנסת. ברור כשמש שיום שבתון היה מעלה את אחוזי ההצבעה, בלי ספק. גם אז בטח היו הרבה אדישים - אבל בטוח שהיו מצביעים יותר.

 

אז אמרו שעכשיו ישקלו את זה לבחירות הבאות - אבל הרי גם בבחירות הקודמות חצי ממדינת ישראל לא הצביעה - לא יכלו לחשוב על זה מאז???

חכה, יהיה סיבוב שני....משהאחרונה
מתי‏ ‏יש‏ ‏תוצאות‏ ‏אם‏ ‏היה‏ ‏שינוי‏ ‏בגלל‏ ‏י.ל.
קולות ‏החיילים ‏‏?‏
איך העזו לבחור ראשי ערים שהואשמו, נגד הבג"ץהמדינאי
עבר עריכה על ידי המדינאי בתאריך י"ט בחשון תשע"ד 09:24
 
       הנה ההסבר:
 
  •          האם מישהו מכם תרם כסף למערכת הבחירות?
  •  
  • התשובה היא כנראה לא. אני עצמי לא תרמתי וגם לא מכיר אף אחד שתרם.  אז מי כן תורם? נותני השוחד.
  •  
  • אם אם כן, כולם מקבלים שוחד, מי פחות ומי יותר.
  •  
  • והכתבי אישום נופלים באקראי. וייתכן מאוד שגם הם נגועים בשוחד ושחיתות, ותופסים בכוונה את הפושעים היותר זעירים.
 
 
זה רק מראה כמה העם סומך על בג"ץ...אייכה!אחרונה
אין קשר לשוחד!תושבים בחרו את הראש עיר לא כי הוא נתן להם שוחד אלא כי הוא הוכיח את עצמו והם נותנים בו אמון!
בחירות סבב שני: גם לכנסת, 10% שלא עברו %חסימההמדינאי

כמו שעושים סיבוב שני בבחירות לראשי ערים, גם בכנסת, עם אחוז חסימה גבוה, היו צריכים לערוך סבב שני.

 

 

הבחירות המונציפאליות: שרשור מרוכזמרדכי

בס"ד

 

 

על מנת שלא על כל מקרה, סיפור וכו' יפתח שרשור בפני עצמו, אנו מבקשים ממכם שתרכזו החל מעכשיו את כל הדברים, הסיפורים והחוויות מיום הבחירות בשרשור זה בלבד (אלא אם זה מתאים לשרשורים קודמים שכבר נפתחו). נשמח מאוד שתקפידו על כל על מנת לשמור על הסדר של הפורום.

 

בהמשך היום, לקראת פרסום התוצאות, נפתח בעז"ה שרשור מרוכז גם לתוצאות הבחירות.

 

תודה ויום בחירות דמוקרטי ומהנה לכל המצביעים

צוות מנהלי פורום אקטואליה וחדשות.

לפי "כיפה" ברקת ממשיך לקדנציה נוספת בספירה-משה ר-

של 60% מהקלפיות..

במחש.2 אפשר להבין גם את הבית היהודי וגם את החרדיםהמדינאי
בבית היהודי מרגישים שבסופו של דבר הכול בידיים של התקשורת וכבר שנים רבות שהם מתנכלים למתנחלים. עכשיו הם עברו להתנכל לחרדים, כי התחילו להבין שהחרדים ביחד עם הדתיים ואוהבי ארץ ישראל הם רוב עצום ואי אפשר להלחם בבת אחץ נגד כולם. בבית היהוד קיוו שאם התקשורת תוציא את כל הזעם נגד החרדים זה ייתן קצת הפוגה למתנחלים.

אותו דבר גם החרדים התחילו להגיע למסקנה שהתקשורת מתנכלת להם בגלל העדפתם באחרונה תמיד ממשלת ימין.

אז מה הפתרון?
הפתרון לבעיה שהצגת?הרועהאחרונה

זה לא מאוד משנה בעיני כי אני לא חושב שזאת הבעיה.

סקר למי אתם מצביעים?מוץמוץ
ש"ס.See the pain

משה אבוטבול.. בית שמש

תמידי חכמים מרבים שלום בעולםאריק מהדרום
זה יותר עצוב ממצחיקמרדכי
הייתי אומר שעוד לפני שזה עצוב זה מרתיח...מוטיז
אגב,מרדכי
בס"ד

נאמר לי ע"י חבר שהבוקר פורסם ברשת ב' שהרב אוירבך שמריץ את הרשימה של בני תורה קיבל איומים על חייו במידה והרב לא יסיר אותה.

אני לא בעד הפגיע ברב או באיומים, אך מפלגה כזאת אשמח מאוד שהיא תרד.
אני כמעט בטוח שמי שכתב את המכתב איום הזהמוטיז

הוא בכלל מ"עץ".

 

הרי כל הטענות שלהם עכשיו הן מן טענות שמאלניות שמעולם לא נשמעו במגזר החרדי, בנוסח "זכות הדיבור", "הזכות ללכת אחר רבך.."...

אז מכתב איום יכול לשחק יופי לברבורים שלהם.

 

לכן אני כל כך מסתפק, מצד אחד חשוב לחזק את "ג'" כדי למחות את המפלגה המטורללת הזאת מעל פני האדמה.

מצד שני - "טוב" כי אם הם יקבלו כוח "ג'" יכבדו יותר גם כאלה שלא שייכים לג'מע של האברכים.

וקינג מצד שלישי, לא צריך להסביר..

 

איך אני יכול להחליט עכשיו?

 

יכול להיות בטח מגמושיקו

הרי אותם חברה כבר איימו בעבר על אנשים ורק עברו צד.

 

התבלטות מענינת

 

קח את מי שעוזר לאינטרסים שהכי חשובים לך - בין כך מצביעים לראש העיר נפרד

להגיד לכם מה זה מזכיר ליאריק מהדרום

את אותם תשדירים של יהדות התורה בטלוויזיה שפונים לקהל החילוני, מראים שם חרדים שמתנדבים בזק"א והצלה ועד...

לא חבל על הכסף? כמה חילונים כבר באמת יצביעו ג בעקבות התשדירים האלה?

לא שווה להם להשקיע יותר בפשקווילים, מודעות בעיתונים חרדים, פלאיירים או מגאפונים?

 

לא יודע, לא באמת ברור לי על מי הם מנסים לעבוד.

התשדיריםיוניאחרונה
המדינה משלמת כחלק מתעמולת בחירות, אז למה לא?
עם ישראל צריכים להיות אור לגוייםהמדינאי
עבר עריכה על ידי המדינאי בתאריך י"ח בחשון תשע"ד 08:03

ואין שום בעייה אם יש ערבים הרוצים להצביע עבור מפלגה יהודית, במיוחד בארץ ישראל, ארצם של היהודים, לא בערב הסעודית.

 

הבעייה מתחלה כשיש מפלגות שמגייסות חמולות לתוך שורותיהן, כשידוע שאין ביניהם לבין דאגה לעם ישראל שום משותף (במקרה הטוב..) בכדי שיכריעו בבחירות.

הבעיה היא -מרדכי
בס"ד

שאנחנו לא צריכים ללקק לערבים וללכת לקראתם בשביל שהם יבחרו בנו
אם היית שולל מהם זכות בחירה., אבל את זה לא תוכל...המדינאי

לבחור הם כן יבחרו, ואם יש ביניהם כאלו שהם אוהבי ישראל, ויש כאלו, הם צריכים לדעת את הכתובת למי להצביע.

 

מה שלא טוב,  שבתוככי מפלגות יהודיות מגייסים לשורותיהם חמולות והם המכריעים בין המועמדים. זה לא שהחוק חייב את זה, זה כבר בהתנדבות..

 

ואותו דבר גם צירוף לקואליציה: החוק מחיב שיש להם זכות בחירה, אבל הקואליציה, את זה מרכיבים אחרי הבחירות. ומי שמוכן להכניס אותם לקואלילציה או שמשתמש בהם כאיום שיעשה קואליציה איתם, גם זה הוא נעזר על ידיהם ועל ידי זה נותן להם יותר משקל, את אלו צריכים לגנות ולשמור מהם מרחק.

לא נגעתם בבעיה העיקריתאם היית

וכנראה בגלל שכולכם לא מבינים ערבית.

מה שכתוב שם זה שהם ימנעו מיהודים לעלות בהר הבית או לפגוע באל-אקצה

 

אז נכון שאני ספיציפית מאמינה שיש איסור בעליה להר הבית וגם לא מתקרבת לארבע אמות של הכותל בגלל זה

אבל לפנות לציבור הערבי בכזו הבטחה כדי לנסות לקושש לך עוד קול.. זה קצת... לא יודעת מה לומר...

אם ככה, אני מחזיר את כל מה שכתבתיהמדינאי

זו ממש בגידה.

 

אולי יש פוסקי הלכה שטוענים שאסור לעלות להר הבית. אבל  אם ליהודים אסור, לגויים בטח שאסור.

 

ובכל אופן, לי נראה שבמצב שיש הטוענים שלא תהיה לנו בעלות מותר לעלות ועוד איך, כי זה כמו לכבוש במלחמה, שלכל הדעות מותר, וגם בזמן הבית אלו שהיו צריכים לחזק את הבית היו יכולים להיכנס גם לקודש הקדשים.

 

אבל מי שבכל זאת חושב שבדוחק יש איזשהו איסור, לרוץ עם זה לגויים, זה מציב אותם בשורה אחת יחד עם מרץ.

 

גם הכותרת לא מתאימה כלל, כי החנופה לשונאי ישראל, רק מרחיקה את השלום ולא מקרבת, והם גם לא תלמידי חכמים.

הכותרת נכתבה בציניותמרדכי
תשמעאריק מהדרום

הייתי היום בקלפי, רק מרצ ובני תורה הופיעו עם פתקים בערבית.

אין בעיה שיצביעו למפלגה יהודית אבל לעניות דעתי אפשטיין מבזבז את הזמן שלו, בערך כמו לשכנע אותי להצביע חד"ש.

רצית להגיד שמפלגה שאינה מראה שנאת ישראלהמדינאי

אין לה שום צ'אנס לקבל את הקולות שלהם?

 

ולכן רק למרץ שמורה הזכות לפנות אליהם.

 

אני לא מסכים עם זה. לפי דעתי יש ביניהם אחוז מסויים שהם לא שונאי ישראל., ויש ביניהם אחוז מסויים שהם מעריכים מאוד את הדת היהודית.

חח..פייגליניזית

תכלס, זה שטויות במיץ.   נו נו..

הברית עם לפיד עדיפה מאשר ברית עם החרדיםnetanel-mufc

החרדים מזלזלים בציבור הדתי לאומי ושונאים אותו ואת כל זה אני אומר בתור פעיל של אלי כהן  בבית שמש שרואה מה היחס של החרדים כלפי כשאני  מחלק שלטים ברחוב ואני אומר את הדברים בעצב. אם עד היום עוד נשארה טיפת ספק בליבי שאולי החרדים נרדפים עכשיו אני בטוח שלא ואני שמח שש"ס (תתפרק בקרוב) ויהדות התורה באופוזיציה וצריך שהציבור הדתי לאומי ירים את הראש ולהיות גאים בבית היהודי  ובנציגים שלנו בכנסת למרות כל הסיפור סביב תקציב הישיבות

בטח. שכחתי שהבית היהודי אשמים בהכל.דתי לאומי

אוסלו רשום לדיראון עולם על שמה של שס והגירוש עבר בזכות ג'. 

נ ק ו ד ה .

 

בד"כ איני נוטה להסכים עם ח"כ שטרן אבליער"ב שיחי

הפעם הוא צודק..

http://www.kipa.co.il/now/53956.html

 

לדעתי זה חילול ה' ענק השימוש הציני בשמו של הרב עובדיה זצ"ל

הרי הוא נתן את הסכמתו שוב ושוב לזה אז מה נשתנה?מושיקו

אמנם יש דברים מסויימים שהם הגזימו אבל זה ממש לא עבודת אלילים.

 

 

בטח אלילות. (הוא לא אמר עבודת אלילים)מוטיז

כמובן.. לא כמו לשלוח איגרות לרבי.

אז תסכים איתי, אני אמרתי את זה קודם...מוטיז

הוא מסתמא אומר את זה סתם מאנטי דת...

לא ממשהרועה
הרב עובדיה בחר בזה, גם הוא עירבב פוליטיקה עם דברים כאלה.

גם בעיני זה לא משהו אבל זה לא ציני.
אמנם גם הרב עובדיה קרא להצביע שסדתי לאומיאחרונה

וזה היה חשוב לו. 

א ב ל - 

מכאן ועד להפוך את הצוואה של אחד מענקי הדורות האחרונים, להצבעה לשמשון עפג'ין לראשות מועצת תות בננה, זה זלזול, ציני, מוזיל, מגוחך, מעצבן, עצוב, ראוי לרחמים, ראוי לביטול וכל מה שתרצו. 

כאילו, זה מה שהשארתם מגדול הדור. רצונו האחרון, הצוואה שלו, היא לא שנלמד תורה, לא שנשמור מצוות ונעשה חסדים, לא לא לא. צוואתו האחרונה, עיקר פועלו ורצונו היה שנצביע לפוליטקאי שהרב בעצמו לא ראה מעולם.

פשוט חבל.

החרדים אינם צריכים להגיש את הלחי ה2המדינאי

כשרואים איך התקשורת כל כך להוטה נגד ליברמן-דרעי ונגד ליאון,

 

אפשר בהחלט להבין שהם מאוד מאוד מעוניינים שברקת ינצח וליאון יפסיד. למה? לא משנה.

 

אבל מה אמורים לעשות החרדים?

 

התקשורת שכל הזמן רדפה את החרדים עד להעלותו של לפיד, וגם אחר כך, באיזו צורה הם מנסים עכשיו לבקש מהחרדים להצביע בעד המועמד המועדף שלהם? למה שהחרדים יעשו את מבוקשם?

בעצם התקשורת רדפה גם את הדת"ל: שירת נשיםהמדינאיאחרונה

שעון קיץ שדפק את כל המתפללים מוקדם.

 

וגם, ההתנכלות למתנחלים, ומה לא?

 

"ועמך כולם צדיקים"-חיה וקיימת

תתעלמו מהנסיון הבוטה לקשר את הכתבה לבחירות.

אח, סוף סוף חדשות מאירות עיניים.

צדיקים עמ"י, אין כמוהם!

http://www.kikarhashabat.co.il/%D7%98%D7%93%D7%99-%D7%93%D7%A7%D7%AA-%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%99%D7%94.html

"כשם שמודים על הטובהפייגליניזיתאחרונה

כך יש להודות על הרעה",

 

עם ישראל לא צדיק רק בגלל זה.. הבחירות ה"בוטות", רק מראות לנו עד כמה אנחנו עקשנים ושוחרי אמת.. (?)...

מישו כאן שמע/ראה/ידע איזה מלחמה הולכת בנתיבותיצור .. =]

על הבחירות לראשות העיר??

 

מלחמת עולםם

 

לא, לכולנו יש מספיק צרות בעיר שלנו.חיה וקיימת


שמעתימרדכיאחרונה
בס"ד

נקווה בשבילם שה-25 שנות רודנות שהגיעו לשיאן במערכת הבחירות הזאש, יגמרו מחר.
במה זכתה ירושלים?מרדכי

בס"ד

 

בבחירות המקומיות, שמחר יגיעו לשיאם עם פתיחת הקלפיות, סגירתם וספירתם, ניתן לשים לב לנקודה מעניינית שאני לא חושב שהרבה שמו אליה לב, כל העיניים נשואות לירושלים. את האנשים פחות מעניין שבנשר רצים לראשות העיר 2 אחים המתחרים זה בזה על ראשות העיר וגם פרשות השחיתויות שנחשפות מעניינות רק ביום מתן פסק הדין ולא מעבר לכף. אולי קצת מעניין בבית שמש והמאבק בין שיש שם, ואם אתה חרדי אז אולי עניין גם מה שקורה באלעד. אבל גולת הכותרת היא ללא ספק הנעשה בבחירות בירושלים.

 

וזה לא רק בהתייחסות הכללית זה גם בהתייחסות של המועמדים. אדם יפתח עלון שבת ממוצע יראה שרוב הפרסומות מדברות על ירושלים. מי שקורא עכשיו את ההודעה זאת ויסתכל שמאלה, ימינה או למעלה אז סיכוי גדול שיתקל בפרסומת עם תמונה של דרעי/ברקת/ ליאון / בנט/ שקדי-קינג/ קלמנוביץ והבחירות בירושלים. ובכלל - הכסף שנשפך על הפרסום בבחירות בירושלים הוא הגבוהה ביותר.

 

אני אעיד על עצמי (שאני לצערי לא בעל זכות הצבעה בבחירות האלה) שאם היו אומרים לי שאני יכול לבחור עיר אחת בא אוכל לבחור, אז ברור לי שהייתי הולך על ירושלים.

 

אני מתאר לעצמי שכל ההתעסקות סביב ירושלים לא נובעת בגלל קדושתה של העיר (כמובן שיש לזה משמעות, לדוגמה כל ההתייהדות של העיר מהצד של קינג-שקדי ועצירת ההתחרדות מהצד של מרץ וכו', אבל לא נראה לי שזה מה שגורם לכך) ואני גם מתאר לעצמי שזה לא נובע מהיותה של ירושלים בירת ישראל (שוב, יש לזה חלק, אבל לא מרכזי), השאלה שלי היא מה הוא כן הגורם המרכזי שבגללו כל ההתעסקות סביב העיר ולמה דווקא ירושלים?

 

נקווה לתשובות מגוונות, מנומקות ומנותחות

(את התשובה שלי אני עדיין מעבד בראש)

כמה דברים שמצטרפים לאחד:חיה וקיימת

א. ירושלים היא עיר גדולה ומטבע הדברים יוצרת יותר כותרות.

ב. בירושלים חיים כל סוגי המגזרים וכל מגזר הוא גדול בפני עצמו (שלא כמו בתל אביב שהרב חילוני ומעט מאוד חרדים). מה שגורם שהבחירות בה מעניינות את כל המגזרים (שלא כמו באלעד שמעניין רק את החרדים)

ג. ירושלים היא עיר הבירה של ישראל לכן יש לה חשיבות יתר.

 

מסכימה עם כל הנ"ל^^^דוסית גאה!
החלטות של ראש עיר בירושלים זה החלטות ממשלתיותמושיקו

כל מה שזז בעיר הזו זה ברמה ארצית ועולמית

כי יש להם כסף לשפוך על פירסום בכל חורמאמע צאדיקהאחרונה
לאן ש"ס הולכת?-משה ר-

אני חושב שמה שהולך לקרות בש"ס בשנים הקרובות או בתקופה הקרובה זה ככה.

הציבור החרדי שלא מעט ממנו ימניים בדעותיהם לא יישאר לאורך זמן תחת ההנהגה של דרעי השמאלן ויחפש אופציה אחרת

כאשר האופציה האחרת היא אלי ישי תחת הנהגתו של הרב עמר-שניהם יצאו מושפלים ומבויישים מש"ס אחרי מה שקרה בבחירות לרבנות וההשפלה של ישי בזמן השבעה, אני מאמין שזה רק עניין של זמן עד שישי יארוז את הדברים ויקים מפלגה אחרת.

עד פטירת הרב עובדיה זצ"ל שניהם היו כפופים אליו ושניהם לא העזו להמרות את פיו, עכשיו שאין את הגרום המאחד הזה, כל אחד ילך לפי האג'נדה שלו מה שאומר שש"ס תלך לפיצול, פיצול שלא יטיב עם דרעי.

את אלי ישי רבים מהציבור החרדי והד"ל מוכירים בגלל יושרו ובגלל פעילותו בתקופת העדרותו של דרעי, מה שאומר שאם יקים מפלגה ועוד בחסות הרב עמר, הוא יוכל לרסק את ש"ס כמעט לחלוטין.

ד"נ שיכול לקרות במצב הזה הוא חבירה של ישי בבחירות הבאות לאמסלם, ואולי גם לבן ארי ויקימו ביחד מפלגה ימנית חרדית שתוכל למשוך לא מעט קולות הן מהחרדים והן מהבית היהודי.

אתה ממש מייחל ליום הזה!חיה וקיימת
כל עוד דרעי בראש, בהחלט!-משה ר-
זה כבר לא פעם ראשונה שמציעים פה לישישלומי20104
לחבור לרב אמסאלם.
אז אין לי בעיה עקרונית עם זה רק אני יזכיר לכם שהרב אמסאלם נזרק על ידי מרן מש"ס לא בימי דרעי אלא בימים שהלוחש באוזן היה זה שמרן אמר עליו "בכל ביתי נאמן הוא"..
אל תמהרו לאחד בין ישי לרב אמסאלם..
הלוואי ששניהם ייכנסו לבית היהודידתי לאומי

הבית היהודי צריכים להכיל אותם לפני שהם מכילים את איילת שקד.

אני באמת לא מבין מה לא ציוני-דתי ברב אמסלם ובאלי ישי. גם אם הם מצטטים את גדולי התורה מהמזרח ולא את הרב קוק.

מי ממהר לאחד בין שתיהם לא מבין פוליטיקה חרדית מהי.חיה וקיימת

אין שום סיכוי שישי יחבור לב"א שכ"כ ביזה את מרן, שהשמיץ את ש"ס שרץ נגדם בבחירות, גם אם ישי יפרוס, הוא לא יחבור לרב אמסלם.

מעבר לזה שאין שום סיכוי שחרדי אמיתי יבחר ברב אמסלם. 

לא רוצה שינעלו אז אני לא אפרט ודי לחכימא ברמיזא.

ד"א מה מצאתם ברב אמסלם שאתם חושבים שכ"כ כדאי להכניס אותו לבית היהודי? (מלבד השנאה לש"ס)

יש משפט שאומר האוייב של אוייבי הוא חברי הטוב..-משה ר-

אם שניהם יהיו מחוך לש"ס, יש סיכוי לא קטן שהם ירצו להפיל את דרעי ולו רק בשביל לנקום..

לא ישי, הוא לא אופי של פוליטקיאי נקמן. הוא לאחיה וקיימתאחרונה

יעשה דבר נגד מרן.

לא אהבתי את המשפט שאמר דרעי אבל הוא נכון בחלקו האחד- ש"ס זה מרן.

כרגע הכדור בידיים של דרעיהרועה

לא הייתי ממהר להספיד את ש"ס, הרב עובדיה השאיר אותו אחראי וככזה יש לו כוח בתקופה הקרובה אפילו יותר מלפני.

 

יש לו תקופת חסד שלצאת מולו יהיה טיפשי, אם הוא יצליח למתג את עצמו כמנהיג החרדי הלגיטימי לאחרים יהיה קשה להיכנס מולו גם אח"כ.

 

אני מקווה שזה לא יצליח ושקולות ילכו למפלגות שבאמת פועלות בשביל האזרח שמצביע להם ובשביל כלל עמ"י אבל ימים יגידו.

לדעתי זה יהיה ממש עצובמופים

אם ישי יפתח מפלגה, או שהוא לא יצליח ויהיה סתם המון קולו לפח, או שיהיה לפחות פיצול נוסף בקולות הגוש הדתי. להזכירכם הסכם עודפים אפשר לעשות רק פעם אחת, והעודפים הנותרים הולכים לפח. לא חבל?

 

ישי נראה לי אדם שרצה באמת לעשות את רצון מרן, והלך אחריו בתמימות גם כשלא היה נראה לו הנהגתו.

וכיון שעדין לא נפתחה הצוואה הרשמית לציבור, קשה לדעת מה הוא הורה לישי אישית, אבל כבר בהספדים הזכירו שהוא ביקש לשמור על האחדות.

 

אני נורא אוהב את ישי, לדעתי הוא ממש שופר של מרן, שלא מערב את דעתו האישית. וחבל לי מאד שהוא לא במוקד כח, אבל לפי היראת שמים שהוא גילה, נראה לי שלא יעשה כזה דבר.

 

 

 

לא מאמינה שהתרחיש הזה יקרה.דוסית גאה!

אתה מתאר שרוב החרדים הספרדים לא מעוניינים כ"כ בדרעי, וזה ממש לא נכון.. רובם כן תומכים בו ומחזיקים ממנו...(לפחות לפי מה שאני רואה).

אני גם מכיר המון שסניקים וזה שעד עכשיו הם-משה ר-

תמכו בדרעי זה בעיקר בגלל הרב עובדיה לא בגללו..

בבחירות האחרונות ש״ס היו מתרסקים לולי גייסו את הרב עובדיה לקמפיין והקריאה שלו, הציבור מאז בשחיתות שהולכת שם וכבר לא יהיה את הרב שיוכל לתת לדרעי גב..

המבחן של דרעי מחר. אם המועמדים שלו בירושליםחיה וקיימת

בית שמש ואלעד (ליאון אבוטבול וקירספל בהתאמה) ינצחו, הזכויות כולן שייכות

לדרעי, אם הם יכשלו... 

שאיפתו של שדרותי עשויה להתממש.

תחילת הקרע בש"ס?-משה ר-
חברים, כשאתם מביאים קישור תשתדלו להתחשב במסכניםחיה וקיימת

שיש להם רימון

בקצרה, מה הנושא שם?

>>>-משה ר-

דרמה: הרב שלום כהן תוקף קשות את תחנת הבית של ש"ס קול ברמה: הם שקרנים צריכים לסגור אותם – האזינו
דרמה של ממש הערב כאשר הרב שלום כהן מבכירי מועצת חכמי התורה של ש"ס תוקף הערב חזיתית את ערוץ הבית של ש"ס "קול ברמה" ואומר כי צריך לסגור את התחנה הזאת. דבריו של הרב נאמרו לאחר ששידור הלווין של מוצאי שבת הופסק באמצעו בשל תעמולת הבחירות שנאמרה בו

דניאל הרץ | ט״ו במרחשון ה׳תשע״ד

דרמה של ממש הערב כאשר הרב שלום כהן מבכירי מועצת חכמי התורה של ש"ס תוקף הערב חזיתית את ערוץ הבית של ש"ס "קול ברמה" ואומר כי צריך לסגור את התחנה הזאת. דבריו של הרב נאמרו לאחר ששידור הלווין של מוצאי שבת הופסק באמצעו בשל תעמולת הבחירות שנאמרה בו.

הרב שלום כהן תקף קשות את הערוץ ואמר "קול ברמה כשהתחיל התחיל על דברים טובים.. אבל בזמן האחרון מה זה קול ברמה? זה כמו הקינה של תשעה באב… הם שקרניים מדברים נגד ש"ס… כל מה שיכולים להכפיש הם מכפישים.. צריך לסגור את קול ברמה.. יש להם אינטרסים.."

גורמים בתנועה מאשימים את הבעלים של התחנה צבי עמאר חברו הטוב של אלי ישי וטוענים כי הוא מושך בחוטים כנגד הנהגתו של דרעי. לדבריהם הביקורת של הרב שלום כהן נגד קול ברמה החלה לאחר שביום שני (אחרי העצרת של השבעה) קול ברמה תקפו ללא הרף את דרעי "זה התחיל מראיון של דרעי אצל מוטי לביא שכיסח אותו. ואחר כך דודי שוומנפלד שתקף אף הוא את דרעי" אמרו.

תגובת קול ברמה: נדהמנו לשמוע את דבריו של ראש הישיבה הגר״ש כהן על התחנה. הרב אמר בדבריו כי התחנה פועלת נגד ש״ס. מבירור עם מקורבי הרב עולה כי ראש הישיבה האזין לתשדירי תעמולת הבחירות בהם ישנם גם מפלגות המנוגדות לש״ס. כתחנה הפועלת ע״פ חוק, אנו מחוייבים לפרסם כל מפלגה או מועמד העומד בכללי הרשות השנייה. נמשיך לפעול לזיכוי הרבים ביתר שאת, ובטוחנו כי ראש הישיבה אינו מודע לחוקים ולכללים בהם אנו מחויבים לעמוד.

האזינו לראשונה להקלטה שמסעירה את העולם החרדי:

א. לא מסעירה את הציבור החרדי בכלל.חיה וקיימת

ב. גם אותי נראה עיצבן שברדיו של ש"ס מפרסמים תעמולה של פרוש (לעריית אלעד- כאב הראש הגדול של דרעי).

ג. מתי כבר יבינו את הסגנון של הרב?

ד. לא קשור לש"ס ולא להתפרקות שלה.

ה. תפסיקו לחכות לרגע שש"ס תתפרק כי אם זה יקרה זה יזיק גם לדתל"ים.

 

אם קול ברמה לא היה משדר את תשדירים שלשלומי20104
עבר עריכה על ידי שלומי20104 בתאריך י"ז בחשון תשע"ד 15:48
של פורוש או אפילו מר אם הם ירצו זו תהיה עבירה על החוק עם קנס לא קטן..
עזוב ,אל תפתח נושא עליומושיקו

זה עלול לגלוש מאוד מהר לנעילת השרשור

קיבלתי(ראה עריכה)שלומי20104
דוסית גאה!אחרונה
עצה לנתניהו: עכשיו זו הזדמנות... גם לנצח בירושליםהמדינאי

בסיפור עם נגיד בנק ישראל, לפיד הלך בגלוי לחתירה נגד ראש הממשלה ונעזר גם בתקשורת, ויתירה מזו: גם אחרי שכבר ניצח לכאורה וכן קיבלו את המועמד שלו, היה יכול לשתוק קצת, אז הוא הולך ומתברב לפני התקשורת שהיה אפשר לעשות את זה כבר מזמן...

 

זה מצטרף לעוד כמה דברים חתרניים שהוא עשה, דברים שהם במישור הבינלאומי:

 

לדוגמה:

http://news.walla.co.il/?w=/9/2680636

מחלוקת פומבית בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לשר האוצר יאיר לפיד: אחרי שנתניהו הורה למשלחת הישראלית לאו"ם, בראשות השגריר רון פרושאור, להיעדר מאולם המליאה של העצרת הכללית בזמן נאומו של נשיא איראן חסן רוחאני, פרסם לפיד הודעה בה כינה את ההחלטה "טעות".

 

***

אז מה נתניהו יכול לעשות עכשיו?

 

להכניס את החרדים לממשלה.

 

כבונוס לזה, תהיה התעוררות חזקה בקרב החרדים בירושלים ומועמד הליכוד לראשות העיר יזכה שם ברוב מוחץ.

 

ואם לא יעשה את זה עכשיו, לפיד יחתור ויחתור עד שיוריד את נתניהו ואת הליכוד כולו מהשלטון, והשמאל ינצח חס וחלילה. ראו הוזהרתם!

הערה אחת:מרדכי
בס"ד

אני בכלל לא בטוח שנתניהו רוצה שליאון יבחר, לאו דווקא מהסיבה שליאון גרוע אלא כי נתניהו אוהב את ברקת (וכבר קראתי, לא זוכר איפה, שמשפחת נתניהו אכן צפויה להצביע לברקת). זאת גם הסיבה שנתניהו לא הכריז על כך שהוא תומך בליאון למרות שהוא מועמד הליכוד.

חוץ מי זה-
להזכירך, הבחירות מחר ומהלך כזה גם אם הוא מתבצע הכי מהר שיש זה כבר לא ישפיע על הבחירות בכלום. ובמילא זה נראה שרוב החרדים תומכים בליאון, אז מה זה משנה?
ליאון לא יבחר ברוב מוחץ זה בטוח.שלומי20104
אולי הוא יבחר רוב מוחץ כבר לא יהיה שם.
חוץ מזה שהוא מאוד רוצה את ברקת כמו קאמר קודמי. ככה שאתזה הוא לא יעשה.
אגב הוא לא יכול להכניס את החרדים בלי אישור של המפלגות החברות בקואלציה(אא"כ אתה מתכוון להעיף את לפיד מה שגם לא יקרה כרגע כי אז גם בנט כנראה יאיים בפרישה).
הוא לא צריך רוב מוחץ כדי להבחר, הוא צריך רק רוב.אריק מהדרום

ומצרף גם לאלו שמעלי, עכשיו כבר מאוחר מדי כדי להשפיע באופן משמעותי על הבחירות בירושלים, אלא אם כן תצליח איכשהו להוכיח שברקת הוא רוצח מורשע שבורח ומחפש מקלט מדיני בישראל וגם זה לא בטוח שיעזור.

גם אם לא יעזור, זו הזדמנות לנתניהו לגמד לפיד-בנטהמדינאי

סתם ככה להכניס את החרדים לממשלה, ייראה קצת מוזר מה פתאום.

 

אבל עכשיו, זה יהיה "לעזור" לנציג הליכוד בירושלים. נתניהו גם יטען שיש סיבות אחרות לזה והוא גם יהיה צודק.וזה יצטייר טוב. חלק מהעם שכבר נקעה נפשו משר האוצר רק יריעו על זה.

 

לפיד יהיה לו דילמה קשה: לפרוש מהממשלה, ייתכן מאוד שמפלגתו תתרסק וחלק מהשרים לא ירצו להיפרד מכסאותיהם, כרגיל במצבים כאלו.

 

אותו דבר גם עם הבית היהודי,  גם אם בנט יפרוש, סיכויים קטנים ביותר שכל המפלגה תלך אחריו.

 

ככה נתניהו ימוטט בבת אחת את כל הפירמידה המסוכנת שהם בנו.

 

אם לא יעשה את זה עוד היום, יש לי ספק גדול מתי תהיה לו עוד הזדמנות כזו נדירה בהמשך.

אני באמת לא מבין מאיפה אתה מביא את כל זהאריק מהדרום
אחי אתה מנתח בצורה הזויה את המציאות..שלומי20104

אני חייב לציין שזה כבר מתחיל להיותיער"ב שיחיאחרונה

פתטי..

 

נתניהו עכשיו תכניס את החרדים!

 

לאחר חודש: נתניהו לפיד יבגוד בך- תכניס את החרדים

 

לאחר חודש- נתניהו תגדיל את הכוח הפוליטי שלך- תכניס את החרדים.

 

לאחר חודש- נתניהו ציפי ליבני אוכל שקשושה לארוחת בוקר מה תעשה? תכניס את החרדים [צ]

 

מקווה שהמסר עבר..

נכון תקשורת ופוליטקה הם המעוזים הכי צינים שיש?שלומי20104
אז זהו שמצאתי את שני היוצאים מן הכלל.
ידידיה מאיר, אדם שהתקשורת (כולל עריכת מדור אפעס, מדור שכולו ציניות) לא מצליחה להרוס את התמימות הממש לא נאיבית. בעניי תמימות הכי עמוקה ואמיתית שיש.
ובפוליטקה מוטי יוגב, אדם שאתה שומע מקולו את האמת שלו, האמונת חכמים האמתית שלו, התבטלות מלאה כלפי רבותיו והגדולים ממנו.

אנשים שמצליחים להוסיף קדוש ה' בעולם דווקא מתוך המקומות שמיצגים כימעט את המלחמה בה' ובתורצו(כדברי רבינו "גדול קידוש ה' שבא מתוך חילול ה').

(נכתב לאחר הלוויה של סבי הרב צוקרמן שבא יצא לי לשמוע את שניהם)
יש הקלטה של ידידיה מאיר?מושיקו
הוא לא הספיד, זה היתה שיחה בינו לבין אבישלומי20104
מוטי יוגב הספיד.
תסתכל בהקלטות ב"קול חי" של התוכנית בוקר שלומאמע צאדיקה

אתמול בבוקר שמעתי שהוא דיבר על הרב, (דבר ההתעוררות היה מדברים של הרב על פ"ש)

וגם אמר שהיום ידבר יותר...

 

תמיד הסתכלתי על ידידיה מאיר כדמות לחיכוימרדכי
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"ז בחשון תשע"ד 08:11
בס"ד

בכל הקשור לתקשורת.
וגם מוטי יוגב הוא הח"כ הכי טוב ומתאים שקיים היום בכנסת לדעתי
^^^^-משה ר-

מסכים, למרות שיש עוד אנשים איכותיים בכנסת שאני מאד מעריך כמו אלי ישי, פייגלין, סטרוק, רק חבל שהם לא בעמדת השפעה..

כמובן! ח"ו שכולם נושחתים..שלומי20104אחרונה
יש עוד הרבה ח"כים שלו אבל ביוגב יש סמן של ישרות כזאת, הוא ושטבן.
ידידיה מאיר אומר וכותב דברים שיוצאים מהלב...חסדי הים
לכן הם גם נכנסים ללב!
כמה שאני מעריך את המועמד שלי בעיר בא אני גר-משה ר-

לפני כל כנס ולפני כל תדריך דבר ראשון הוא אומר- בלי להכפיש אף אחד, בלי להשמיץ אף מתמודד וגם במקומונים רואים כמה הוא מתייחס נטו למצע מבלי לדרוס אף אחד בדרך, פשוט אדם נדיר בפוליטיקה.

ואני כותב את זה אחרי ההודעה של שלומי בצמ"ע שדיי זעזעה אותי, אני מתבייש בהתנהגות של האנשים האלה ועל החילול ה' שהם גורמים, לאיזה שפ עוד אפשר להגיע בגלל בחירות?
אציין שהמועמד שדיברתי עליו קודם מוגדר כמסורתי, אבל רואים שהכיפה או הזקן והפאות הם לא ערובה לכלום.

 

פרסומת בחירות הכי יפה שראיתי:חיה וקיימת

יהודה סופר מתמודד לראשות עיריית ביתר ולמועצה עם רשימת "יד לתושב" בתור מועמד די אלמוני השקיע סופר הון רב כדי שהציבור יכיר אותו ואת ערכיו, יש לציין שהוא הצליח בכך.

ביום שישי ארבעה ימים לפני הבחירות מפרסם סופר הודעה כזו:

הודעה אישית!

לאור הוראת הרבנים הגאונים שליט"א להצביע עבור ראש העיר הרב מאיר רובנשטיין ולרשימה המאוחדת ביתר- גשס שמח אני לקיים את הוראתם ומסיר אני את מועמדותי לראשות העיר וכן את הרשימה יד לתושב וסומך אני את ידי על ראש העיר הבא שיעשה ככל שביכולתו לשנות ולשפר ולדאוג למען האזרח הפשוט.

 

(כאן הוא שם את הפתקים של גשס ורובנשטיין) 

יהודה סופר

חבר שלך גם לא בעיריה, חבר לתמיד.

 

יפה, נכון?!

^^^יטבתהאחרונה
גם אצלנו אחד המועמדים אמר את זה.
זה באמת גדלות נפש.
עוד אצלנו מסביב שאר המתחריםנלא מוותרים על אף הכפשה שרק תהיה...
טוב לראות שיש אנשים שעוד לא התלכלכו מהפוליטיקה.