יום ראשון הקרוב, 9 בנובמבר 2008, בשעה 12:00 בצהריים, תתקיים תפילה המונית, מאוחדת, למען שחרורו של החייל החטוף גלעד שליט משבי החמאס.
מועד התפילה הנו סמלי: 9 בנובמבר הוא י"א בחשוון, יום פטירתה של רחל אמנו, שעליה נאמר, כי התפללה על בניה והובטח לה: "ושבו בנים לגבולם".
בימים אלו, מופץ סרטון באינטרנט, הקורא לרבבות אנשים - מהארץ ומחו"ל, גברים ונשים, דתיים ושאינם דתיים - לצרף את קולם, באותו המועד, לכוח התפילה להחזרתו של גלעד הביתה.
הפרק אותו מתבקשים לקרוא בשעה 12:00, מכל מקום בעולם: תהילים, קמ"ב.
מוקד התפילה יהיה בירושלים, בנוכחות - אביבה שליט, אמו של גלעד, חברות כנסת ונשות ציבור, נציגות ארגוני נשים, ויו"ר תנועת "אמונה", ליאורה מינקה, שיזמה ומארגנת את האירוע.
נודה לכם מאוד, אם תשלחו את הלינקים לסרטון לשלל חבריכם, על מנת שגם הם יוכלו לעזור במלאכת הפצת דבר יום התפילה לידיעת כלל הציבור. יהי רצון שנזכה לראות את גלעד שליט בחיק משפחתו, במהרה.
הלינקים לסרטון ב-YouTube:
עברית: http://www.youtube.com/watch?v=ZxL0VcV3m74
עם תרגום לאנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=FTBebqoWvwQ
תודה רבה!!!
אנא הפיצו!