פטרוזיליה? כוסברה? איזה תבלינים?
מה מומלץ להוסיף לסלט כרוב אדום כדי שיהיה טעים?בינייש פתוח
מה אתם נוהג לשים ואיך לטבל?קרן-הפוך
לא נוהג. מכין פעם ראשונהבינייש פתוחאחרונה
מיונז
ט'
פלפל חריף, חסה, גזר, כוסברהברוקולי
לתבל בויניגרט
תיבול סיני מתוק חמוץ העשוי מ: סויה, חומץ, מעט סוכר, מלח,השם בשימוש כבר
לא הכי בריא, אבל טעים🙂
חומץ + סוכר + מלח + מיץ לימוןתולעת השני
אם מיץ לימון, למה חומץ?קרן-הפוך
קימל (לא טחון)שוביה!
מאד מוסיף
גם פלפלים הולך
אני אוהבת כך:הנורמלית האחרונה
מעשירה אותו בבוטנים קלויים ו/או אגוזי מלך. אפשר להחליף חלק מה חמוציות בצימוקים.
נשארו גבינות משבועות? המלצהפאטה מורגנה
https://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/8827
למישהו רעיון מה עושים עם שמנת לבישול חוץ מרוטב לרביולי?
רוטב לפסטה, תחליף חלב לפשטידות/קישים/מאפה פסטההשם בשימוש כבראחרונה
למישהו יש מתכון למשהו טעים אבל בלי:חובה?
ירקות ופירות.
ועוד כמה דברים שאני די בטוח שהרוב לא מכירים, אז אין טעם לכתוב...
תודה רבה!
ממ סטייל קינוחים? נדנודים? ארוחות?אהבת ישראל!!

נשנושים*אהבת ישראל!!
כל עוד אפשר להכין זה בגדרחובה?
בשר זה טעים ובלי כל זהארץ השוקולד
יש מלא מתכונים משני הסוגים (בשר וקינוחים) העונים להגדרה שלך שכתבתי פה בעבר, מוזמנת לחפש
"ארץ השוקולד" + מתכונים
או משהו אחר במקום מתכונים בגוגל
הבעיה היא שיש באלה תבלינים. לאפשר רק:חובה?
פלפל שחור אפשר?אהבת ישראל!!
אי אפשרחובה?
באסה..אהבת ישראל!!
אממ חשבתי על צלי עוף עם חוואיג.. שזה בעצם פלפל שחור, כמון וכורכום. אולי תנה סטייל עוף צהוב מכורכום.
אורז/פסטה/פתיתים/אטריות
לחמים/עוגות/עוגיות/כדורי שוקולד/מוסים למינהם
זה מספיק כדי לתבל עוף או בשר (ואם אפשר בצל ושום, אז זה מוסיףיעל מהדרום
באלה שאני העליתי?ארץ השוקולד
אני נמנע מתבלינים ופירות וירקות גם
אני מציע ככהארץ השוקולד
לקילו עוף כוס יין לבן, כף או שני כפות דבש וקצת כורכום.
להכניס לתנור עד ששחום כמו שרוצים.
2. בשר מספר 3/4/6 עם יין אדום, דבש וכורכום.
לקילו בשר כוס יין לבן, כף או שני כפות דבש וקצת כורכום.
להכניס לתנור עד שמוכן. (אם זה 3 אז זה שעתיים-שעתיים וחצי, אם זה 6 אז כשעה.)
3. עוף עם כמון ומלח גס לדעתי יצא אחלה גם, לא ניסיתי.
תזכירי לי בהזדמנות ואעלה עוד
ופל בלגי / פנקייק עם חלב סויה?יראת גאולה
סויה בעייתיחובה?
אז חלב שקדים / קוקוס / אורז / שיבולת שועליראת גאולה
אסור הכל חוץ משקדים ואורזחובה?
אורז- כנ"ל...
נשמח יותר לכיוון*אשתו של בעלי*
יש מליון משואים טעימים...
דג עם פירורי לחם בתנור. דג סלמון עם שום ופלפל שחורחדשה ישנה
שום ופלפל שחורחובה?
יאללה, אתגרתי.חובה?
קינוחים שהעליתי בעברארץ השוקולד
מתכונים בשריים שהעליתי בעברארץ השוקולד
אפשר גם מגוון מתכונים של דגארץ השוקולד
דג עם דבש וכמון
דג עם דבש וכורכום ומעט יין לבן
דג עם סוכר חום וכורכום
דג עם מעט מלח גס וכמון
דג עם מלח גס בלבד
את האחרון אפשר גם על האש.
אי אפשר דבשחובה?
תודה!
לגבי בישול, משחקים לפי הטעםארץ השוקולד
בעיקרון כף-שתי כפות סוכר (חום לדעתי יהיה טעים יותר, אבל לא קריטי) לקילו בשר או עוף ולבזוק מעט תבלינים שמניתי שם לפי הטעם.
ולגבי יין, בערך כוס לקילו בשר או עוף. (וכשכתבתי מים, אז גם כוס מים)
ולגבי בירה, בקבוק בירה לקילו בשר או עוף.
האמת שלדעתי עוף עם בירה בלבד יוצא אחלה.
אפשר גם לקחת פרגיות ופשוט לצלות בתנור עם מעט מלח גס על 180-200 עד שמשחים.
ובמקום דבש שימי סוכר חוםארץ השוקולד
אגיד לך טריק חשובארץ השוקולד
תקחי את הדברים שמותר, תנסי לבד או בשילובים ועם הזמן יתווסף לך לאוסף עוד דברים.
מכיר שלא פשוט כשיש הגבלות ולכן כדאי לשחק.
שימי לב שסוגי בשר שונים הם בעלי טעם שונה ככה שניתן לגוון, וגם צורת הבישול אם באפיה או בעל האש יכול לעזור בגיוון.
המון בהצלחה
סליחה אבלחובה?
צודק, מחילהארץ השוקולד
אני יודע, וסולח.חובה?
תודה, שבת שלום
ארץ השוקולד
גם לךחובה?אחרונה
יום רביעי חברים . מה מבשלים לשבת?ברוקולי
התחלתי עם עוגיות
עוגיות מלוחות ועוגיות חולסמטאות
יש חומוס מנובט שתיכף אאפה
וזהו, צריך עוד?

מתלבטת אם להכין מחמצת
עוגת גבינה אפויהאם ל3+
חוץ מזה-
מושט אפוי
עוף עם תפו"א, בצל ובטטה
שניצלים (מהמקפיא)
אורז
אפונה
סלטים-
מטבוחה ופלפלים( מהקפאה )
גזר מבושל
ולא יודעת מה עוד
מה קרה, את עסוקה?ברוקולי
![]()
מאווד,נהיה לי פתאום שבועיים עמוסיםאם ל3+
אל תאיימי עלינו!יעל מהדרום

איפה האיום?ברוקולי
שיום רביעי הגיע
יעל מהדרום
קציפת משמש טעיממההה מהבלוג "בצק אלים". קלה וטעימה.השם בשימוש כבר
התחלתי עם עוגיות מבצק פריךחיים של
כרגע אני ממלאה בשוקולד למריחה עם חלוה
או רק שוקולד למריחה
ובשביל אלה שלא אוכלים סוכר
אני מורחת סילאן+ טחינה+ קוקוס
צריכה רעיונות נוספים (לא תמרים)
חשבתי להכין קוקולידות, אבל במקום זה תליתי כביסה😳
לא מגלה מה אני מכינהברוקולי
כי עוקבים אחרי 🙊🤣

יווחיים של
רעיונות למילוייםשלי 1
ריבה עם קוקוס ואו שקדים טחונים.
ריבת חלב, למי שנותר משבועות.
אגוזים קצוצים גס עם קינמון וסוכר
פרג עם ריבה וצימוקים למי שאוהב ובקיצור כל מילית של אזני המן...
אהבתי את הרעיון של אגוזים עם קינמון וסוכרחיים של
ריבת חלב קצת בורחחיים של
וזה רעיון מעולה!!
תפוחיםאנונימיות
אגוזים וקרמל
איך קרמל?חיים של
לעשות טופי קרמלאנונימיות
זו השקעה😡חיים של
איך את ממלאת? בעיגולים?יעל מהדרום
אצלנו בעזרת ה' יתברךאבןישראל
דג סלומון הקבוע שלנו
שעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום
פשטידת רועים
בוקר שבת:
כרעיים בתנור
בטטות עם תפוחי אדמה
אורז ירוק
סעודה שלישית:
בורקס תפוחי אדמה
טחינה
סלט כרוב בסויה
סלט ירקות קצוץ
ביצים קשות
סלטים:
סלק וגזר
סלק מבושל
גזר מבושל
מטבוחה
טחינה
ביצים
חציל מטוגן
חציל בטחינה
חציל במיונז.
חלות
עוגיות טחינה טעימות
עוגת תפוזים גבוהה
וזהו בעזרת ה'
אולי אם אכתוב יעשה לי סדר בראשציף
סלטים-מלפפון
מיונז
חציל על האש
טחינה וחומוס
נזרום עם הכוחות מה עוד
לילה-
דג
מרק
לבוקר
עוף בטמפורה
פירה
תירס
סעודה שלישית
פשטידת פטריות
קינוחים-
עוגת בננה
גלידה
אז ב"ה הרוב מוכןיעל מהדרום
חלות (מההקפאה)
סלט סלק (משבועות)
חצילים
טחינה
מרמומה (מההקפאה)
עוגות מההקפאה- יש שמרים, גבינה ושוקולד פירורים
אולי גם עוגיות
ליל שבת:
קוסקוס
עוף ותפו"א מבושלים
יום שבת:
חזה עוף ובצל
קוסקוס
אולי תפו"א בתנור
סד"ש- לא ידוע
מזה מרמורה?איכה
מטבוחה של תוניסאיםיעל מהדרום
שרק השם הופך אותה לכזאת?איכה
מה יש במטבוחה רגילה?יעל מהדרום
הכנתי איך שבא לי.
אין לי מושג מה ההבדל, יכול להיות שההבדל הוא רק בשם.
במטבוחה שלנו יש מה שיש באותו רגעאיכה
חחחח....יעל מהדרום
אני שמתי עגבניות, שום וגמבות כי הן היו רכות.
שמן כמובן, מלח, פפריקה. וזהו נראה לי.
אז יש גם עוגיות מייפל ועוגיות שוקולד (זה החלק החשוב
)יעל מהדרום
מממהשקט הזה
עוגת שמרים ועוגת מייפל
סלטים-
חצילים
סלט בטטה
מטבוחה
חומוס ביתי
ליל שבת-
סלטים
חומוס בשר
פלפלים ממולאים
שעועית ירוקה מוקפצת
בוקר
כרעיים בתנור
אורז
אנטי פסטי
סד"ש
נראלי אכין פסטה רוזה (סתם כי נשאר שמנת חבישול משבועות)
סלטים וכו'..
אצלנואיכה
הרוב כבר מוכן!
חלות - אולי רק קילו אחד (יש עדיין במקפיא חלות מלאות), מחר נדע.
סלטים -
חומוס (ביתי) בשר
חציל הרוטב אדום
סלט פטריות
סלט קישואים
סלט תפוא
מטבוחה
אולי סלק
ער''ש
דג מרוקאי
אורז, קציצות (מהמקפיא), אורז ובשר (כנ''ל)
שבת בוקר
עוף ותפו''א (נכין מחר)
ס. שלישית
בטטות בתנור
פסטה מוקרמת
עוגיות רעידת אדמה
עוד סוג של עוגה/עוגיות (מחר)
מתארחים....אנונימיות
מביאים איתנו עוגות שמרים ויין

אנחנו לא בבית אבל הייתי שותפה בתפריט ובבישולים קצתטארקואחרונה
חלות קנויות ממאפיה, סלטים קנויים, חיים וקצת שהכנו
ליל שבת:
מרק בקר עם המווון ירקות, מוגש כמנה עיקרית עם אורז לבן וסלט ירקות
בוקר שבת:
סלטים וחלות
פרגיות כנראה בטוסטר לחיץ
תפוא בתנור
שעועית ירוקה עם שום
סלט חסה
סדש:
פשטידת אטריות עם טונה
קרקרים, ממרחים, ירקות חתוכים, גבינות...
יש עוגת באטרסקוצ', וכנראה יהיו עוד נשנושים למינהם, תלוי אם יהיה כוחות לאנשים להכין.
מחפשת המלצה למיקסר שיכול ללוש 2 ק"ג קמחחלווה
מיקסר חזק ושל חברה אמינה
קנווד מייג'ור לש מעולה 2 קגט'
להפרשת חלה פשוט מכסים את שתי קערות הבצק במגבת אחת ולוקחים קצת מכל בצק.
מצטרפת להמלצה על קנווד מייג'ור. לחמותי יש והוא תותח עלהשם בשימוש כבר
מצטרפת להמלצה עם הסתייגותמחשבות....
רק מסתייגת שאמא שלי בדיוק קנתה כזה ובדקה והיה כתוב שכדי לשמור על המיקרס מומלץ לא ללוש יותר מקילו 800...
כל מיקסר שלש בצק-מומלץ: 1.ללוש פחות מהכמות המצוינת.השם בשימוש כבר
(בקיצ'נאייד שלי אני לשה על מהירות 2 בלבד, בהמלצת טכנאי. אמר שרוב שריפות המנוע של מיקסרים נגרמות עקב ערבול מהיר מדי של בצק, מה שגורם למנוע להתאמץ מאוד, להתחמם יתר על המידה ו-
בי בי למיקסר)
המליץ מאוד לא לעבור את מס 2 בלישה.
במספר 10 אני משתמשת אך ורק להקצפת חלבונים או מוסים.
2 זה נורא נמוך. אני עושה על 4חלווה
יכול להיות. אבל אמר את זה כהמלצה כללית.השם בשימוש כבר
איזה דגם? איזה הספק מנוע?חלווה
קראתי המלצות על דגם kmm060
הוא יחסית יקר לשאר הדגמים אז מעניין אותי אם גם הדגמים הפחות יקרים טובים כל כך
הדגם שלי זה קיצ'נאייד ksm150השם בשימוש כבראחרונה
יש כמובן טובים ממנו. אבל אותי הוא מספק
זהמעפר אני באה
מוכרחה לציין שהחיסרון הוא שמורכב להוציא את הבצק אחרי שמסיימים ללוש לקערת התפחה בגלל שהחיבור של הוו לישה הוא מלמטה ולא מלמעלה כמו מיקסר רגיל.
אבל הוא מעולה ועושה עבודה טובה.
מעניין אף פעם לא ראיתי מיקסר כזה...חלווה
בוש באמת טובים.. יש להם מגוון דגמים.מקום בעולם
קנוודכתר הרימון
לא יודעת איזה קנווד יש לנו, אבל הקערה קטנה לשני קילויעל מהדרום
צריך לשים לב גם לזה.
אלא אם כן, גודל הקערה הוא בהתאם לגובה/ מספר הוואט (איך אומרים?).
יש עוד כמה דברים שאת צריכה לקחת בחשבוןפשוט אני..
א. אפשר לעשות הפרשת חלה גם עם מיקסר של חצי קילו קמח. את בסך הכל צריכה לחבר את כל העיסות אחרי הלישה
(פניני הלכה: בצקים או מאפים, שאין באחד מהם שיעור חלה, והצטרפו יחד לשיעור – חובה להפריש מהם חלה בברכה. בשתי דרכים נוצר הצירוף. א) כאשר שני הבצקים נדבקו זה בזה בעת הלישה או האפייה עד שאם יפרידום ינשכו זה את זה, היינו שייתלש מעט מהבצק או המאפה של זה לזה. ב) כאשר הבצקים או המאפים מונחים בכלי אחד או בשקית אחת או כאשר הם מכוסים במפה – הם מצטרפים להיחשב לחם אחד).
ב. מיקסר כזה יתפוס הרבה יותר מקום על השיש או בארון
ג. הרבה פעמים הבצק יהיה הרבה יותר אחיד וטוב לעבודה, אם תכיני פעמיים ק"ג אחד
לדעתי, מכל הסיבות האלה, עדיף לקנות מיקסר של ק"ג אחד.
מה התקציב?ברוקולי
צודקות הרעיון הכי מעולה באמת זה מיקסר של ק"ג אחדחלווה
לא חשבתי על זה זה באמת הכי נוח...
ניתן לקנות קערה בנפרד?
יש לי כבר מיקסר כזה של קנווד אבל רק קערה אחת
מאיפה ניתן להזמין?
לדעתי מכל חנות לממכר מוצרי חשמל, לא?השם בשימוש כבר
כן אפשרטארקו
מאמינה שגוגל יוכל לענות לך על זה
לי יש בתכנון לקנות גם עוד מקציף כדי שיהיה לי לחלבי, כי אנחנו לא נוהגים להשתמש באותו אחד..
אפשר להעביר סתם לקערת התפחה..מקום בעולם
אני רוצה להכין את כל מרכיבי הבצק בשתי הקערות בו זמניתחלווה
בלי להסתרבל ולהעביר קערות...
מיקסר של "דאבו". שמעתי עליו גדולות ונצורות. רק מה?השם בשימוש כבר
בסביבות ה4000.
בהצלחה
וואו יותר מידי יקרחלווה
אכן. למי שיכול להרשות לעצמו... או למי שממש חשובהשם בשימוש כבר
מאתגרת אותכם-אהבתחינם
ובעיתית בטירוף באוכל! וכל ארוחת ערב זה סיוט אצלי
בצהרים קל לי, כי זה בשרי ואני אוהבת.. אבל בערב אוף! אמורה לאכול בשעה 8 אוכלת רק ב11 עד שמוצאת מה לאכול, או מה אני אוהבת ..
כאן אתם נכנסים
תנו לי רעיונות לארוחות ערב בריאות
בלי-( תתכונוו לזה!)
ביצים
גבינות
טונה
פשטידות
לחם
פסטות
תודה
וואו1234אנונימי
מתכונים למרקים- לניקי ב יש טובים, ואם זה רק ירקות, את יכולה להוסיף עדשים כתומות / ירוקות בשביל החלבון וגריסים בשביל הפחמימה.
סלטים- אפשר סלט ירקות משודרג (נגיד בצל סגול, בטטות אפויות בתנור ועוד תוספות שאת אוהבת). אפשר סלט עדשים שחורות, סלט בורגול, סלט חסה.
קטניות- עדשים ירוקות מבושלות, חומוס ברוטב עגבניות
חוץ מזה אפשר גם: תפוחי אדמה מבושלים / בתנור, בורגול עם בטטה, קינואה
אם את רוצה מתכון ספציפי למשהו מוזמנת לבקש

כן אני בעיתית😭אהבתחינם
תודה רבה!
בורגול עם ירקות-מאוד טעים.השם בשימוש כבר
עוד מנה כמו של הצהרייםיעל מהדרום
ב11 בלילה כבד לי מאווודדדאהבתחינם
טוב, ב-11 בלילה זה באמת מוגזםיעל מהדרום
סלט ירקותג'נדס
כמה רעיונותחילזון 123
סלט
אבוקדו עם פריכיות
אורז \ אורז עם עדשים\ כוסמת\ קינואה\ (פירה אם מותר תפו"א)\ גרגרי חומוס מבושלים
איטריות אורז מוקפצות עם ירקות
ירקות אפויים, חתוכים לצורת צ'יפס, בתנור עם טיפה שמן ומלח (לדוגמא- בטטה, קולרבי, סלק, ברוקולי, דלורית, עגבניה חצויה, תפו"א, בצל, גמבה, כרוב)
יש קמח חומוס או עדשים שעושים ממנו משהו שנראה כמו חביתה, זה גם חביב
מרק ירקות \מרק כתום \מרק אפונה וכו'
כמה כדורי פלאפל
להוסיף טחינה - מעל הסלט\אורז\ירקות וכו'
הוצאת לי את המילים מהמקלדת................שלי 1
באתי לכתוב תגובה כמעט כזו
והקדמת אותי...
יישר כח!!!!!!!
ולאהבת חינם מחזיקה לך אצבעות בהצלחה........
דייסת קוואקרשוביה!
מלוחה (פלפל ומלח) לצד סלט, או מתוקה עם פירות. ממש טעים ומשביע
למרות שלרוב רגילים אליה כארוחת בוקר היא ממש מתאימה לערב כי היא קלילה ומרגיעה את מע' העיכול
האמת שאני לא אוהבתאהבתחינם
דיסת סולתאו ר
קינואה עם ירקות מבושלים, טעים ממש!!!בעוז וענווה!
מרק+ להפעיל מזגן44444
ירקות אפויים / תפוחי אדמה בכל מיני וריאציותנשימה ארוכה
ירקות חתוכים או סלט עם הרבה טחינה גולמית (הכי טוב מלאה) או שקדיה
אם הסלט גדול ויש בו ירקות מגוונים וגם פחמימתיים יחסית כמו גזר, קולרבי אפילו סלק זה יכול להיות ממש משביע
קציצות טבעוניות- זה בגדול מקטניות ובלי ביצים אולי תכיני בכמות ותקפיאי וכל פעם תאכלי כמה?
אפשר בבקשה מתכון לקציצות?רבע ל7
הנה כל מינינשימה ארוכהאחרונה
לי לא יצא להכין אבל יש ברשת מלא רעיונות כאלה...
סלטים מושקעיםאנונימיות
אני עושה סלט סביח (את יכולה בלי הביצים) עם כדורי פלאפל אפויים ביתיים חצילים גרגירי חומוס ולפעמים גם כרובית אפויה.
אנטיפסטי שווה. אפשר להוסיף לו אטריות אורז אם את אוהבת או קוביות דג צרובות.
לביבות
פירה עם בצל/ תפוא ובטטה בתנור
מרק ומזגן
אורז עם תוספות של ירקות
קינואה/ קוסקוס/ בורגול כסלט או עם ירקות מבושלים
פלאפל ביתי בלי הפיתה
סלט בורגול עם קטניותבשאיפה
מג׳דרות עם קטניות - עדיף מונבטות
(כשזה מונבט אפשר לבשל אותן פחות או לבשל מעט זמן)
(מג'דרה עם אורז/בורגול)
קטניות קלות להנבטה:
עדשים כתומות (שטיפה טובה, שעה-שעתיים השריה, שעה שעתיים הנבטה, ואפשר לאכול.)
עדשים ירוקות/חומות/מנומרות/שחורות (שטיפה, השריה של 12 שעות, הנבטה עד שאורך הנבט כאורך העדש)
שעועית מש (כנ"ל)
לא להשאיר בחוץ כשחם!! אם יש ריח רע והרבה קצף אחרי ההשקיה/הנבטה- לפח....
אורזבשורות משמחות
סלט ירוק גדול וטחינה (לחם ללא גלוטן?)
'לחם טחינה'- 6 כפות טחינה, 2 כפות סילאן, אבקת אפיה ועוד משהו אני חושבת גגלי ותמצאי את המתכון.
מעדן פרווה(סויה) וגרנולה (אם ללא גלוטן אז רק שקדים אגוזים ותמרים וכזה בלי השיבולת שועל)
את יכולה להכין גבינות טבעיות מאגוזים תחליף נהדר!
אולי תחפשי באוכל טבעוני זה יכול להיות לך פתרון טוב לבעיה..
תודה לכל העוזריםאהבתחינם
קטן עלי - גם בשר ודגים לא אוכלת...sista
בכל מקרה, הכל תלוי, לפני הרעיונות - בגישה שלך.
אם כל הזמן תהיי בגישה של "אסור לי אסור לי", בסוף תישברי או שזה לא יעזור לך, כי גוף בריא תלוי גם בנפש בריאה.
העניין פה הוא להבין שזו המתנה שנתן לך הקב"ה שציווה "מכל עץ הגן אכל תאכל ",
מה שצומח שם בגן - זו המתנה המחייה שלנו.
יש הרבה עבודה פנימית וקבלה לעשות לפני הרעיונות.
ועכשיו, לרעיונות:
קטניות למיניהן - בעיקר מונבטות, כי זה הכי בריא.
נזידים,
מג'דרה (פחות מומלץ לערבב בין עמילן לקטנית, אבל לא כתבת בלי אורז...)
סלט ענק - זה ממלא! תתפלאי כמה! ואם תערבבי בו עוד ירקות לא שגרתיים, קצת אגוזים, קינואה, שעועית ירוקה וכו'
אותי ואת חברה טובה שלי הקרניבורית שאכלנו פעם סלט כזה מלא בשעת בוקר מאוחרת זה מילא עד הערב.
או סתם מלא ירקות חתוכים
עם או בלי מטבל - אבוקדו, טחינה, חומוס, חומוס עדשים, גבינות טבעוניות ועוד...
פאי רועים טבעוני - למטה "בשר" שעשוי ממה שבא לך - שילוב של פטריות ועדשים וכו' יש מלא מתכונים אונליין ולמעלה - בטטה ו/או תפ"א.
מרק
אפונה ברוטב
סלק
פולנטה
אנטי פסטי
ספגטי קישואים - יש דבר כזה! וזה טעים
פירות טריים
שייקים
יש מלא פשטידות טבעוניות - לא חייבים להוריד את זה אם ביצים/חלב זו הבעיה
חביתת עדשים/חומוס, כנ"ל שקשוקה
תבשילי ירקות מומצאים - יוצא הכי טעים
לענ"ד לא חייבים ארוחת ערב ממש, רק למלא את החסר שעתיים שלוש לפני השינה או עד שעה מסויימת וזהו.
בבקשה-אתחירותי
*כרובית מטוגנת (טיגון קל עם כמה טיפות שמן זית)
*ירקות מאודים: פלפלים, קישואים,גזר,בצל,תירס גרגירים,כרובית,ברוקולי,שעועית ירוקה ומה שיש (-:
*קינואה עם בצל ובטטה
*אורז גבה וגזר
*סלט קינואה פטרוזיליה חמוציות ואגוזי מלך
* מרקים למיניהם: ירקות, כתום, עדשים כתומות/ירוקות
*סלט עשיר בתוספת של עדשים שחורות כדי לשבוע (-:
*לביבות סלק עלים
זהו עד כאן.. לבריאות!
סלטיםחיים של
ואת יכולה להוסיף נגיד גרעיני חמניה קלויים או כל פיצוח אחר.
וחמוציות
סלטים ומרקים.אדם נוף מורשתו
דרושים מתכונים פשוטים מוצלחים - סופלה ומוקרםרחפת..
מעוניינת להכין בטטה ותפו''א מוקרם עם פטריות. יש מתכון כזה או שזו המצאה שלי?
סופלהט'
200 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
1 כוס קורנפלור או קמח תפוחי אדמה
5 ביצים
ממיסים בסיר כפול או במיקרוגל את השוקולד עם השמן, ומוסיפים בבחישה את שאר החומרים לפי הסדר.
מוזגים לתבניות שקעים או קרטון עד שלושת רבעי מהגובה, בשלב זה ניתן להוסיף קוביית שוקולד בתוך כל אחד.
אופים כ-10 דקות (תלוי בתנור) בחום בינוני.
תודה רבה!רחפת..
עם קמח רגיל זה גם ייצא טוב, נכון?פה לקצת
לא ניסיתיט'
כן, יוצא מעולה עם קמח רגיל.טארקו
כמה יוצא?נופך גפן
10+-ט'
מישהו ניסה את הסופלה הזה עם תחליף לביצים?משיח נאו בפומ!
אני לא חושבת שזה יעבוד..טארקו
עם כמה מעלות בתנור?ארץ השוקולד
כתוב לי חום בינוניט'
תודה רבהארץ השוקולדאחרונה
ברור שיש מתכון כזה של מוקרם, כבר שולחתבעוז וענווה!
יששששרחפת..
של ניקי, הכי קל שיש
בעוז וענווה!
מה עם פטריות? זה יכול להיכנס?רחפת..
לדעתי כן
הן מאוד יוסיפו... פשוט תפרסי אותן ובעוז וענווה!
לטגן לפני במעט חמאהמקום בעולם
להלן הביצוע
רחפת..
וואו נראה יאמי!!!השם בשימוש כבר
תודה !!רחפת..
🙂 ואיפה הסופלה?
השם בשימוש כבר
פששש... שאפו גדול. נראה מהמם!!השם בשימוש כבר
שימחת
רחפת..
נראה ממש טובארץ השוקולד
ב''ה יצא גם טעים חוץ מלכמה אנשיםרחפת..
איזה כיף👏ארץ השוקולד
נראה מעולהארץ השוקולד
שלום, יש למישהי מתכונים קלילים של מנות אחרונות?שלווה בטבע
תחפשי עוד באתר שלה. היא מעולה!!!בעוז וענווה!
תודה רבה!שלווה בטבע
מתכונים ב10 דקות של אפרת סיאצי. לא הכל ב10 דקות, אבלהשם בשימוש כבר
...שוביה!אחרונה
ויש באתר הזה עוד הרבה מתכונים טובים
כדורי שוקולד פרווה ללא מרגרינה על בסיס קקאו ולא שוקולד.זכיתי
יש חיה כזו?
ממש נשמח למתכון
בטחט'
הקבועים שלנו -
ביסקוויטים מרוסקים
קקאו
סוכר
חלב סויה (או יין או מים)*
קוקוס
וזה הכל
מגלגלים בקוקוס או במה שאוהבים, פירורי עוגיות או סוכריות עוגה וכאלה.
המרגרינה מיותרת מאוד לטעמי, לא הכנתי כדורי שוקולד עם מרגרינה הרבה מאוד שנים.
*אין לי חלבי בבית אז החלב הוא סויה.
תודה רבה! יש לך כמויות? שנדייק, כי אנחנו צריכים כמות ענקית,זכיתי
לא
ט'
מפס אחד של פתי בר יוצאת קערה קטנה ומכובדת של כדורים.
אני קודם מרסקת את הביסקוויטים, מוסיפה קקאו ומערבבת עד שהם כמעט כהים, לא לגמרי כי הנוזלים הופכים את הצבע לכהה יותר.
סוכר לא מוסיפה הרבה כי כבר יש בביסקוויטים.
נוזלים כדאי להוסיף לאט תוך כדי עירבוב שלא יצא נוזלי מידי..
יש גם בלי חלב בכללפלונפון מירוסלבאחרונה
קקאו עם מים חמים וסוכר והסמכה עם משהו כמו קמח (במקרה עשיתי בפסח אז זה היה קמח מצה).
עשינו לזה את הטוויסט ה"מתוחכם" של כמה גרירי מלח גס בודדים בפנים.
גלגול בקקאו בשביל הפוזה של הגורמה...
יצא טעים מאוד
אשמח למתכונים לארטיקים שמכינים לבדשוביה!
בלי שמנת מתוקה
אפשר גם חלבי- עם שמנת להקצפה לא מתוקה או עם יוגורט
ועדיף במרקם גלידתי כמו של לה פרוטה
תודה!
תוסיפי לשמנת חלב מרוכז*אשתו של בעלי*
אין לי חלב מרוכזשוביה!
מה אפשר במקום?
אין לי מושג*אשתו של בעלי*
אפשר להכין חלב מרוכז בביתנקודה טובה
איך?נופך גפן
חלב מרוכז מתכוןחיים של
את יודעת כמה חלב מרוכז יוצא מהמתכון הזה?ניל"ס
לאחיים של
אומרים שהוא מצטמצם לחצי מהכמותחדשה ישנה
בערך כוס (250 מ"ל)מ.א.אחרונה
תגגלי מגנום קרין גורןהנורמלית האחרונה
תבנית קוגלהוףהנורמלית האחרונה
אני מרגישה שבגלל הגודל של פרוסת עוגה מהתבנית הזו, עוגות טורט פחות מתאימות... כאילו הפרוסה גדולה וסתמית מדי.
כל עוגה בחושה*אשתו של בעלי*אחרונה
שוקולצ׳יפס
אגוזים
עוגת מייפל
עוגת שיש
דגים על הפלטהבוריס
זתומרת שלפני שבת שמים הכל על הפלטה ועד האוכל זה מתבשל.
@יעל מהדרום
@מנסה לעזור
לא ניסיתי אף פעם, אבל מניחה שאפשריעל מהדרום
רק ראיתי שיש דעות בהלכה, שהאוכל צריך להיות מבושל חלקית לפנייעל מהדרום
צריך שליש בישולבוריס
סתם מעניין אותי...*אשתו של בעלי*
למה לא לבשל לפני שבת?
כי הרבה פעמים יוצא לי שהפלטה מייבשת את הדגיםבוריס
אולי כי אתה מבשל אותם יותר מדי?!*אשתו של בעלי*
נכון..HB
אפשר גם לשים תחתית כולשהי/ מגש להפחתת החום של הפלטה
נכון אבל לפעמים לוקח לנו זמן להתיישב לאכול אז עד שמגיעיםבוריס
אני מניחה את הדג על רשת ברזל ואז הוא לא יושב על הפלטהאם ל3+
וגם לשים אותו בצד של הפלטה ולא באמצעחדשה ישנה
יש כאלו שלא מכינים דגים בתנורשלי 1
כי הריח שנותר בתנור אחר כך מקשה על אפייה של עוגות וכו' וניקיון רגיל עדיין משאיר עקבות...
סתם נקודה למחשבה שעלתה על שאלתך...
יש גם בישול בגז...את יודעת*אשתו של בעלי*אחרונה
התארחנו פעם שבתאהבתחינם
לדעתי לא מוצלח בכללל.
התבשל יותר מדי(כנראה כי היא בישלה גם לפני כן)
דג בשונה מבשר צריך בישול במדויק
לא יותר ולא פחות..
מכונה ידנית להכנת פסטה בבית-(נעמן)למישהו יש? ממליצים?השם בשימוש כבר
לאף אחד כאן אין?השם בשימוש כבר
לי ישברוקולי
לא משתמשת בשוטף
כי זה לא בריא ואין לי חשק לנקות את המכשיר
חיכיתי לראות אם מישהו יכתוב לי על הניקיון של המכשיר🙂השם בשימוש כבר
לי יש וזה באמת לא מאד שימושיחילזון 123
כי פשוט אין לי זמן להתעסק עם זה
אבל עדיין נחמד לנסות להכין מדי פעם
אבל לא השקעתי בזה סכום גבוה...
לא כזה נורא לנקות את זה, הבצק ששמים בזה הוא יחסית יבש ולא דביק
וגם אחרי שהכל מתיבש אני מנקה עם מברשת ומנערת ורוב הפרורים נופלים
תודה לך!השם בשימוש כבר
הניקיון מעיק. לכן מכינה עם מערוך..מקום בעולם
באמת? פשוט מרדדת את הבצק? ולא יוצא עבה מדי?השם בשימוש כבר
מרדדים דק ומקמחים היטבמקום בעולם
לי יש כזו שמתחברת למיקסראנונימיות
משתמשת- לא כל שבוע אבל כבר לפחות 7 פעמים (אצלי שנה, מתוכה הייתי בהריון ולידה שפחות בישלתי באופן כללי)
תודה רבההשם בשימוש כבר
לאיזה מיקסר?טארקו
בדיוק אותו יש לי. זה באמת כיףאנונימיות
כן? היא טובה? את מרוצה? יש לי את המיקסר ומתלבטתהשם בשימוש כבר
אני ממליצהאנונימיות
תודההשם בשימוש כבראחרונה
אני מכירה מכונת פסטה שמתחברת לקיצ'נאדהשם בשימוש כבר
איך לדעת מי הייתה המיילדת שלי??אניחדשהכאן
בזכותה החווית לידה שלי הייתה ככ טובה .. אחריי שכמעט יכלה להיות ממש גרועה בגלל כל מיני דברים שקרו אבל היא הפכה לי את החוויה לכלכך חיובית
לפני הלידה פחדתי פחד מוות מללדת ועכשיו בזכותה אני לא מפחדת אפילו מללדת שוב.. כל פעם שנזכרת בלידה אני מתרגשת בטירוף ואפילו נהנתי ממש היא עודדה אותי בטירוף ןאמרה את המילים הנכונות ושיתפה את בעלי שהוא ממש הרגיש שותף בלידה בזכותה
בקיצור רציתי להודות לה ולהביא לה מתנה -פרחים ומגש פירות או משהו ולא יצא לי בגלל שאחרי הלידה היה לי תקופה עמוסה וגם בגלל הקורונה..
איך אפשר לדעת את השם שלה והאם זה רלוונטי בכלל להודות לה אחרי 4 חודש? לא בטוחה שבהכרח תזכור מי אני..
את מחפשת מתכון למיילדת?
יעל מהדרום
סתם סתם.
נראה לי שטעית בפורום

מתכון ללידה קלהציף
אז גם אני רוצה🤣יעל מהדרום



השם בשימוש כבראחרונה
רשום במכתב שחרור/סיכום אשפוז.הנורמלית האחרונה
חחחח התבלבלתי בפורום היתי בטוחה שזה בהריון ולידהאניחדשהכאן
יש דרך לגבל בשר שטיגנתי?מבקש אמונה
כשהוא מטוגן הוא מתפורר לי, ואני רוצה להכניס אותו למשהו בלי שיתפורר לכל עבר - שיהיה דביק קצת.
יש אפשרות כזאת?
רק אם אתה מוותר על המרקם והטעם הבשרי שלינחשון מהרחברון
פירורי לחם וביצה
לא נשמע כיף. אז איזה טעם יהיה לזה?מבקש אמונה
אין משהו אחר? אולי קצת קמח ומים?
אין עוד מישהו שיכול לעזור?מבקש אמונה
במה אתה רוצה להכניס אותו?יעל מהדרום
הו תודה! בפרוסת תפוח אדמה של מפרום.מבקש אמונה
אני לא בטוחה שהיית אמור לטגן אותו מראשיעל מהדרום
אני חושבת שלהוסיף קצת פירורי לחם וביצה יעזור.
לא נראה לי שהטעם ישתנה כל כך.
אני ידעתי שזה לא השיטה וזה מתפוררמבקש אמונה
פשוט ממש רציתי לעשות ניסוי,
טיגנתי את התפוח אדמה לבד ואת הבשר לבד ואח"כ טיגנתי אותם ביחד עם הציפוי.
יצא טעים ברמות על!!! אבל חלק מהבשר התפורר כמו שחשבתי שיקרה...
חשבתי אולי יש דרך לגבל אותו.
אולי לאפות בתנור?יעל מהדרום
אולי.. וזה יאפה לי את הציפוי של הקמח והביצה? איך?מבקש אמונה
לא חושבת שזה יצא כמו המקוריעל מהדרום
הייתי שמה שכבת תפו"א, מעל בשר ומעל תפו"א ואופה.
או לנסות לצפות בביצה וקמח או פירורי לחם, לשמן את התבנית, לאפות ואז להפוך ולאפות עוד קצת
אוקיי, תודה!מבקש אמונה
אני אנסה עם ביצה אולי.. בינתייםמבקש אמונה
אם זה בשביל מפרום,אהבתחינםאחרונה
שמים את הבשר בתוך התפוחי אדמה ואז ציפוי של קמח וביצה ומטגנים.
טיפ לבשר דביק כזה- לגרד בצל בערך 4-5 על חצי קילו.
בלי ביצה וםירורי לחם בכללללללל!
להוסיף אולי מלא בצל מטוגןHB
בטחחגהבגה
בהצלחה!
^^^ (לא חייב בצל)חדשה ישנה
אולי להוסיף קצת רסק עגבניות, או ביצה ופירורי לחם/ביצה וקמחטארקו
עזרה בבקשה, מישהו יודע כמהבעוז וענווה!
מתאים ל2-3 סועדיםה' אלוקינו
תלוי מה מוסיפים לעיסהיעל מהדרום
אני נגיד עושה מחצי קילו עוף/ בשר+ בצל אחד+ ירק או שניים (תפו"א, גזר, קישוא, בטטה)+ פירורי לחם.
יוצאות לי נגיד 25-30 קציצות בגודל של קציצות פלאפל.
תלוי כמה את מנפחת אותןטארקו
תודה רבה לכן יקרות!בעוז וענווה!אחרונה
זכור לי שבפסח היו פה שרשורים/ תגובותסתם אחת
נראלי שזה היה של @ברוקולי ושל @יעל מהדרום
חותכים תפו"א, מתבלים ושמים שמןיעל מהדרום
קצת מים רותחים בצד התבנית.
ולפלטה לכמה שעות (אל זה חתוך דק ובתבנית חד"פ, נראה לי ששעתיים+ יספיקו. אבל הייתי שמה לפחות שלוש שעות מראש. מקסימום מורידים מהפלטה או מגביהים).
יש את @מנסה לעזור שאלופה בבישול על הפלטה.
תודהסתם אחת
בתוך התבניתיעל מהדרום
היי
תודה! וכתבת מעולה!!מנסה לעזור
אני מבהשלת הרבה דברים על הפלטה.
ירקות
שניצלים/ עופות/ קציצות
אורז
ואפילו עוף ממולא הכנתי פעם על הפלטה (אבל זה להמון שעות)
רק- לא לשכוח להכין מראש נייר כסף חתוך כדי לכסות את התבנית.
ולאטום היטב ולכסות במגבת.
אם יש לך שאלה- בשמחה
יש לך רעיונות למתכונים של תוספות על הפלטה?ה' אלוקינו
שרשור בנושא- תחפשי שםיעל מהדרום
תסתכלי בשרשור שיעל מהדרום צירפה כאןמנסה לעזור
אם יש לך שאלות נוספות- בשמחה
היה, וניסיתי, וממש לא יצא טוב. מומלץ לנסות לפני החגמיואשת******
חחחחח את קורעת עם חמותך!בשירשור ההוא.לא bffה' אלוקינו
השאלה למה לא יצא לך טוב?ה' אלוקינו
למה לא יצא לך טוב?ברוקולי
אני תמיד מכינה ויוצא מעולה.
חלק התייבש חלק לא התבשל טוב.מיואשת******
הפלטה ולעשות נסיונות. לא חושבת שזה רעיון טוב למי שעוד לא ניסתה אך פעם לבנית על זה כעיקר הארוחה
הכנתי בחג תבנית של שניצלים ותפו"א/ צ'יפס מתחת. יצא מעולה, רךמנסה לעזור
וטעים.
כדאי לנסות בחגים הבאים בע"ה.
לי זה חוסך המון!!!
(גם הכנה מראש, גם מקום אחסון במקרר וגם יש אוכל טרי בו ביום).
הא, והשבת אכלנו גם חמין שהתבשל לאיטו בסיר על הפלטה.
התחלתי להכין אותו בחג. בסביבות 12 בצהרים ומידי פעם הוספתי עוד משהו עד השעה 5 ומשהו אחה"צ שכבר כיסיתי את הסיר עד לשבת בבוקר. יצא מעולה!!
הוא כלל בצל שטוגן לאיטו, שעועית, חיטה, בטטה ותפו"א וקציצות (בשר ואורז- גונדי)
ממליצה מאוד לטגן כמות ענקית של בצל מראש, ולאחסן בקופסא ח"פמודדת כובעים
נוח מאוד!
פעם אחת בוכים, חותכים במעבד מזון, ויאלה למחבת ענקית.
יש הבדל בין בצל מטוגן שעובר טיגון מהירבוריס
מה שאני הצעתי הוא טיגון איטימודדת כובעים
אה אז סליחהבוריסאחרונה
ספר מתכוניםחיים של
אז איפה אתן שומרות את כל המתכונים?
אצלי הכל בפלאפון.
אבל זה ממש מפריע לי באפיה.
כי כל שניה יש לי הודעות ואני קוראת ומגיבה ולוקח לי יותר זמן.
ואני שונאת את כל הספרי אפיה עם הדפים המלוכלכים האלה🥴🤕
יש לכן רעיונות איך לשמור את המתכונים ואיפה?
אפשר קלסר שכל המתכונים בתוך ניילונית ואז מקסימוםסמטאות
^^ מה שאני עושהמעפר אני באה
לפני שנים קניתי מחברת בכריכה קשה ויפהט'
כל מתכון שרציתי לשמור כולל מהאינטרנט, העתקתי לשם וזה מאוד נח.
יש לי קלסראופק המדבר
כנ"ל, קלסר עם ניילוניות^כיסופים^
פתחתי קבוצה אישית בפייסבוקקראנץ שוקולד
זה שוב בפלאפוןחיים של
אני פינקתי את עצמי לאחרונה בקופסת מתכוניםתות
זה ממש כיף, נוח לאיתור ויעיל
מן הסתם בהמשך יתלכלך יותר אבל בינתיים אני שומרת עליה היטב
יש בי אהבה לדפי מתכונים מלוכלכים..מקום בעולם
אבל גם יש לי הפלאפון קבוצה עם עצמי בוואטספ..
ופשוט משתיקה את ננתראות..
קובץ בגוגל דרייב עם קישורים- את יכולה לעשות גם בוורד רגילhodayabאחרונה
אין לי תנור חלבי....????????????????????

כמה רעיונות:מ.א.
בלינצ'ס
לביבות חלביות
עוגת רולדה פרווה במילוי חלבי
מה עם לקנות דברים מוכנים בחנויות המתמחות באוכל לשבתות וחגים?קרן-הפוך
עוגת גבינה ללא אפיהברוקולי
אם מבחינת כשרות מתאים לכם..כוחות חדשים
זה תלוי במנהגי העדה. כדאי לשאול רב.מוריה
נכון. לכן כתבתי אם מתאים לכשרות.כוחות חדשים
יש לנו תנור אחד.44444
בעבר לאף אחד לא היה 2 תנורים.....
2 תנורים זה נורמה מלפני 40 שנה בערך....
בעבר גם היו עדות שלא היו אוכלות חלבי.מוריהאחרונה
יש עוגות פשטידות ומאכלים שניתן להכין בסיר פלאשלי 1
או על פלטה של שבת.... אומלטים ופנקייקים ניתן גם במחבת...
אנחנו משתמשים באובן די קטנטן שמספיק עד לתבנית 26 (חד"פ)
זה די מאט את הקצב של סיום האפייה ...
בהצלחה וחג שמח......
תמיד ניתן להעזר בבני משפחה או שכננים באופן שאת מכינה סלטים והם מאפים לכולכם... אם זה מתאים
אולי אפשר להכשיר לפני.. לא? זה לא המון טירחהאתחירותי
תודה לכולם! איזה שפע רעיונות!????????????????????
סלטים, בלינצ'סתפוחית 1
פיצות במחבתג'נדס
וואי הרגע באתי לפתוח שרשור כזה!!!
מיואשת******
רעיון להכנת תפו"אאם ל3+
ממליצה לחתוך את התפו"א לחצי ולהניח שהצד הפתוח כלפי התבנית אחרי שמרחת עליו שמן ותבלינים
וסלטים חיים עם גבינה בולגרית וכד'
עוגת גבינה ללא אפיהג'נדס
רעיונותחיים של
בלינצעס
דגים למי שנוהג לאכול עם חלבי
מרק בצל
פיצה במחבת - אם יש לך מחבת עם מכסה.
גבינות מתובלות - שום שמיר, בצל מטוגן, גבינה עם פיצוחים קלויים.
זה מה שאני זוכרת עכשיו
אם עוד רלוונטיאנונימיות
פסטות/ רביולי/ ניוקי
שקשוקה (אפשר גם שקשוקה ירוקה)
פיצה במחבת
פיתות ירק
לביבות
תפוא מוקרמים במחבת
סלמון
מלבי. עושים על הגז.. . יש מתכונים.נפש חיה.
סקר תענו ותפיצו https://forms.gle/zJ1cB6iFvhD3eUU9A19781978
סקר תענו ותפיצו https://forms.gle/zJ1cB6iFvhD3eUU9A
יש לי תנור אחד.44444
השאלה היא בעיקר לגבי ההכשרה.
אנחנו הסתכלנו בספר של הרב קנוהל.
אחנו מנקים טוב את התנור ולאחר מכן מפעילים אותו חצי שעה על החום הכי גבוה.
הרב מלמד כותב שלא חייבים לחכות 24 שעות אם עושים את הנ"ל.
בפועל אני כמעט ולא אופה בשרי בכלל אלא דגים שיאכלו בכלים בשריים או ירקות שנאכלים עם בשרי.
גם חלבי אני לא רופה הרבה. ככה שבמילא יש לי 24 שעות++++. רק בשבועות לא היה לי אבל במילא אפיתי דג לארוחה בשרית- שזה אפילו לא נאכל ביחד עם בשר. כמובן הכשרתי בין לבין.
אני משתמשת גם ככה רק בחד"פ.44444
את הרשת מספיק לנקות- לא אופים עליה ישירות.
*על תבניות החד"פ אני שמה נייר אפיה.44444
מה עושים עם בצל סגול?אריק צדק
שניים וחצי בצלים סגולים (בינוניים בואכה קטנים) שהיו אמורים להיות סלט יווני. יש משהו מיוחד שאפשר לעשות איתם? במה שונים מבצל לבן?
פחות חריפיםנפש חיה.
סלט אבוקדו, עגבניה (שרי) ובצל סגול 😋ט'
להוסיף למרק בצלמודדת כובעים
או לסלט רגיל
אפ תוסיף למאכלים זה עלול לצבוע אותם וזה לא תמיד יפה ..ה' אלוקינואחרונה
אילו מאכלים נשארו לכם מהחג?חיים של
קוקולידות
כדורי גבינה
שמרים
עוגה כושית
בשר
עוף
טיפה שניצלים
קיגעל תפוא
דג
מה שנגמר בעצם זה רק האוכל החלבי של ליל החג שאז כנראה עוד היינו רעבים..
פיצה, בורקסים, 2 פסי עוגות גבינה, סלמון, ירקות בתנור,השם בשימוש כבר
דוגמיות כמעט מכל דבר🤣יעל מהדרום
רביולי וטורטליני ברוטב שמנת פטריות
עוף
קציצה אחת
דג
תפו"א
קוסקוס
פשטידת תירס
אורז ואפונה
ועוד קצת
הרביולי הכי שווהחיים של
אני דוקא פחות התלהבתי ממנויעל מהדרום
לא היה מספיק רוטב נראה לי....
לונורא..חיים של
אגב רביולי מוכן? או שאת רביילת אותו?
מוכן מוכן. את הרוטב אני הכנתייעל מהדרום
הכי טוב המוכןחיים של
נשאר מלא אוכלטארקואחרונה
כלומר מראש מכינים פה מספיק שיישאר לתחילת השבוע..
נשאר קצת מכל דבר פחות או יותר
היום הרוב כבר חוסל.
(אני אצל ההורים כרגע, יש פה 10 נפשות: 4 מתבגרות רעבות, 4 מבוגרים-שניים מתוכם גברים, פעוט אחד שאוכל מלאאא וילד אחד שאוכל מנה יפה)
נשאר מרק עוף שאמא ביקשה שלא יאכלו היום כי היא רוצה מחר להוסיף לו קציצות בתוך וקוסקוס ליד... כל השאר נאכל בהחלט.


