אני אהבתי
*אשתו של בעלי*
אהבתיט'
גדול!מטילדה
גם אני ראיתי בפייסבוק וחייכתי..ברוקולי
איך מתאים לי להיות מחסרי המזל שהם בצק ללא התפחהבוז
בצק ללא התפחה*אשתו של בעלי*
ובצק פריך....זה יאמי

לא לאבוז
הם נחים להם במקום ממוזג

אני אהיה מאלו של הנשים שרוצות לחסוך זמן.
כזה
"מחפשת מתכון מהיר ללא התפחה ללא שמן ללא ביצים ללא סוכר ללא חיים"
תסתכלי על הצד החיובי- זה גם ללא שמן!סתם אחתאחרונה
למשיהו יש מתכון לכדורי שוקולד?חתולה פרסית
הכי קל אבל בלי כמויות, לפי העיןט'
לרסק ביסקוויטים
להוסיף:
קקאו
סוכר
יין/חלב/מים/ריצ'
שוקולד מומס - אופציה
קוקוס אם אוהבים
ליצור כדורים
לגלגל בקוקוס או מה שאוהבים
וזה הכל
הסוכר נמס ככה בלי לבשל אותו?יעל מהדרום
לא מבושלט'
אף פעם לא הרגשתי את הסוכר..
תודהיעל מהדרוםאחרונה
צריך להקפיא כדורי שוקולד אחרי שמכינים אותם?חתולה פרסית
כדאיט'
מחית מנגו...תתתתת
רוצה להכין מקרון במילוי קרם מנגן וצריך 40 גרם מחית מנגו....
זה לא בדיוק העונה של המנגו שאני יטחן בבית... והמנגו הקפואים עולים יקר אני צריכה רק 40 גרם...
איפה אפשר להשיג מחית מנגו בכשרות טובה ובזול?
ואולי אני יוכל להשתמש בכלל בפריגת קפוא מנגו שבעיקרון הוא להכנת משקה
אבל זה יעבוד לי אולי?
המתכון למילוי זה שוקולד לבן ומחית מנגו בלבד...
אם מישהו יידע אשמח לעזרה תודה!!
יש מנגו קפואמצפה להריון
תודה לכולם! אני חושבת שאחפש את הפרי קפואתתתתתאחרונה
של סנפרוסט ,ויטחן פשוט בבית...
תודה
יש מחיות קפואות של קילו או יותרקראנץ שוקולד
תבדקי במר קייק או בחנויות מתמחות..
לא כדאי עם פריגת..מקום בעולם
אם כבר השקעת במקרונים, תקני פרי קפוא (יש של מגוון חברות ובמגוון מחירים). או שתחליטי לעשות מילוי בטעם אחר..
אז קיבלתי מתנה חדשה מה'- רגישות לקמח. אז מה אוכלים?אאדי
יש לכם רעיונות מה אפשר לאכול? בארוחות צהריים בדרך כלל יש, הבעיה היא זה בבוקר בערב ובין לבין.
לחמניות כוסמין. פירות וירקות. קטניות.נפש חיה.
שלוםשומר מסך
א. שיהיה רפואה שלמה ובהצלחהארץ השוקולד
סלט מושקע, עם זיתים/נבטים/פטריות/בטטה אפויהשפרינצה
חביתה, טונה עם ביצה קשה, שקשוקה
יוגורט עם פירות אפשר להוסיף פצפוצי אורז
אפשר לערבב פצפוצי אורז עם טחינה ודבש/סילאן, ולהקפיא (נראלי מתכון של חלי ממן)
חפשי מתכונים לפסח (מקמח תפוחי אדמה. יש מלא. רצוי מומלצים!כלנית1אחרונה
יש מלא מתכונים לפסח, כמו בלינצ'ס (תכיני ותקפיאי, שימי לב לבחוש היטב ומיד לטגן, אחרת יש מרקם דביק).
לפני פסח, כדאי שתקני עוגיות, חטיפים וכד' ותקפיאי, כי תאריך התפוגה שלהם קצר.
אם הבעיה איננה מנה עיקרית (ממתי לעוף יש גלוטן?), אז- תקני לחמניות ללא גלוטן (מגיעות בד"כ קפואות בשופרסלים. בתוך הלחמניה תשימי חביתה או ממרח (טחינה, חצילים,...).
יש עכשיו מלא מבצעים. ראיתי בעבר בסטימצקי ספר שכולו מתכונים ללא גלוטן. תבדקי אם זה מדבר אליך.
שימי לב שיש קמחים שעשויים מתערובת, כך שהשימוש בהם כמעט כמו במתכון רגיל..
יש עוגות כמו עוגת גבינה, בהן הקמח הוא שולי, כך שאת יכולה לשים 3-4 כמות קורנפלור במקום הקמח.
מרקים- מרק ירקות בתוספת עדשים/ שעועית מהקופסא (ברגע האחרון)
סלט קטניות משימורים (שעועית ירוקה, שעועית יבשה במיץ עגביות,....- אם תרצי אתן לך מתכון)
איך מנקים נפה?מחודשת.
מכבסיםברוקולי
זה אומרמחודשת.
משנה התוכנית או הזמן של הכביסה?
אפשרי עם עוד בגדים?
???? מה נסגר?? לכבס נפה??*אשתו של בעלי*
תנסי.. יוצא נקי במיוחד לפסחברוקולי
יש לי חשמלית...*אשתו של בעלי*
אז אי אפשרברוקולי
לא לוקחת אחריות על הנפות והמכונה כביסה אצלכם (תבדקו שאפשרי)
גם אנחנו מכבסים..מקום בעולם
30 מעלותברוקולי
אפשר עם עוד בגדים לא לפוצץ את המכונה
תודה רבה!מחודשת.
רגילה או חשמלית?*אשתו של בעלי*
לא שוטפים אחרי כל שימוש.
מנגבים עם נייר סופג יבש וזהו.
אם זו נפה חשמלית אז עם נייר סופג לנגב אחרי כל שימוש.
בנפה רגילהמחודשת.
לי יש חשמלית.*אשתו של בעלי*
מפרקת מלשני חלקים ושוטפת את הרשת עם מברשת וסבוןחילזון 123
אני מאחסנת במקפיאיראת גאולהאחרונה
מבחינת ניקיון ואסטטיקה - משתדלת לנער היטב לפח לאחר כל שימוש.
האמת, גילוי נאות, כרגע אין לי נפה בכלל
.התמלאה עובש במעבר דירה (היות שמאוחסנת במקפיא, והוא היה מנותק כמה ימים בעקבות המעבר). ומאז משתמשת רק בקמח שלא דורש ניפוי.
עוגת ירקות! מגיע אלינו לביקור אורח ויש לו יומולדתנחשון מהרחברון
...
חשבתי על לעשות סוג של פשטידה/עוגת ירקות בריאה ושנראית כמו עוגה... יהיה מצחיק ונחמד... אשמח לרעיונות...
יפה מאוד!!יעל מהדרום
ספרינג רולקראנץ שוקולד
מה זה?הנורמלית האחרונה
מאכל איסיאתיקראנץ שוקולד
המעטפת זה דפי אורז..
מה יש בפנים?משיח נאו בפומ!
תודה.. ירקות ואטריות אורז..קראנץ שוקולד
אפשר תמונה של האריזה של האטריות?נחת ואושר
כשאגיע לבית בל"נקראנץ שוקולד
תמצאי את זה בדכ בסופר איפה שהאוכל אסיאתיקראנץ שוקולד
השתמשתי באלה אבל יש עוד סוגים..קראנץ שוקולדאחרונה


נראה טעים!.זה כמו סושי רק בלי ריח של דג....חילזון 123
נראה מעולה.לב אוהב
מבשלים את זה?
אפשר חומרי הכנה?
תודה
קראנץ שוקולד
הקפצתי מעט את הירקות אבל לא חובה יש כאלה ששמים ירקות חיים..
המעטפת זה דפי אורז שמשרים במים, בפנוכו יש אטריות אורז וירקות..
אפשר כמובן למלא בהמון דברים שאוהבים, חתיכות של עוף, אבוקדו, דגים ועוד..
נשמע פשוט רעיון טוב!!לב אוהב
כן וזה כ"כ מגוון ומותאם להרבה מאד דבריםקראנץ שוקולד
תביא לי.. נראה מושלםברוקולי
נשאר מילוי
קראנץ שוקולד
,
אפשר לשים בפנים מלא דברים אגב!חסויה55
מוקפץ מבושל, תערובת בשרית, ירקות חיים למיניהם, דגים חיים, מלא מלא דברים וגם אפשר לטגן את זה וזה יוצא מגניב ממש..זה אחד הדברים![]()
למשל- פתרון לשאריות עוףנשימה ארוכה
פירקנו ירכיים שנשארו ולא היה בא לנו עליהם, קצצנו, הוספנו בצל ופטריות מטוגנים קצת תבלינים או רוטב סויה
ומילאנו בזה והיה נפלא.
מלא דברים כגון
קראנץ שוקולד
קליעת חלה גבוהה מארבע רצועותט'
איזו חלה אליפות!!!!!יראת גאולה
. החלות שלך
הנורמלית האחרונה
מהמם!עלה למעלה
וואו, מדהים!~moriya~
תודה.. אני אוהבת לאפות חלות
ט'
סליחה,הנורמלית האחרונה
בטח. בשמחהט'
טוב. אורזת ובאה.הנורמלית האחרונה

הכי רחוק שאת מצליחה לדמייןט'
אילת
הנורמלית האחרונה
בול!!ט'
יאפהנורמלית האחרונה
מותר לחלוםט'

הנורמלית האחרונה

כמה חלות *כאלה* יוצאות לך מקילו קמח?ניקית בהריון
שתיים-שלושט'
תודה!ניקית בהריוןאחרונה
ואווו מהמם תודה על השיתוףחצילית
יצאה לך ממש יפה ובטוחה שגם טעים!
אשרייך
שבת שלום ומבורך!
אז ניסיתי היום קליעה של ארבע, פעם ראשונה
משיח נאו בפומ!
וואו מהממות!ט'
סקרנית איך יצאו אחרי אפיה..
למה לי הלחם יוצא דחוס בקליעה כזו?אמא לנסיך קטן
היה נחמד, כן
משיח נאו בפומ!
ומה איתנו?!ג'נדס
בוואצאפ פשוט יותר נח
משיח נאו בפומ!

ותודה לך על השרשור ההוא, בפורום של הבריאים. בזכותו הכנתי באותו יום מג'דרה
איזה כיףג'נדס
וואו מהמם!עלה למעלה
תודהמשיח נאו בפומ!
אפשר מתכון שלך?נקודה טובה
מתכון טוב לעופות ותפוחי אדמה בסיר?שמשי
עוף+תפוחי אדמה בסיר*אשתו של בעלי*
להוסיף את חתיכות העוף(שוקיים/ירכיים/כרעיים)
ולטגן יחד עם הבצל.
לכסות את הסיר,להנמיך אש ולטגן יחד כמה דקות עד שמשחים יפה.
לתבל(כאן ניתן לתבל כיד הדמיון...כל אחד עם תיבול שאהוב עליו...)
הבסיס זה-פפריקה מתוקה,מל"פ,אבקת מרק.
יש שמוסיפים-רוטב צ׳ילי מתוק/חוואג׳/כרכום/מעט סילאן/טיפ קינמון/אבקת מרק בצל/רוטב טריאקי.
להוסיף מים עד חצי מגובה העוף,להביא לרתיחה ולהנמיך.לאחר חצי שעה להוסיף קוביות תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל יחד עד שמתרכך.
לגבי הטורטיות-יש לי מתכון לטורטיות במחבת,לא אפויות.
אותו דבר - רק בלי טיפת מים. המרכיבים מוציאים נוזלים משלהםקרן-הפוך
בסיום הבישול הסיר מלא ברוטב צלי של העוף.
מוסיפה את קוביות תפוחי האדמה אחרי כמה דקות, לא חצי שעה.
קטשופ סויה וסילאן/דבשבכל דרכך דעהו!אחרונה
בראוניז טופי קרמלג'ינג'ית מאושרת
ראיתי המלצה על המתכון הזה אני חושבתיעל מהדרוםאחרונה
שרשור הסלטים הגדול!תנו לגדול בשקט
יש רק 2 כללים- צריך להיות סלט טוב ומתכון שניסיתם פעם (לא סתם מהרשת)
3, 2, 1, go...
סלט ירקות
סלט תפוח סלק גזר-פרח-אש
סלט בורגול
בורגול מבושל להוסיף הרבה פתרןזיליה מלפפון ועגבניה (בלי הנוזלים ) שמן מלח מיץ לימון
איך את מטבלת את הראשון?בוריס
סלק תפוח גזרפרח-אש
יש שמטבלים ברוטב סויה עם מיץ לימון
אפשר גםנשימה ארוכה
הסלק מבושל?בוריס
לאפרח-אש
אני שמה שמן זית לימון ומלחשומשום אחר2
את הסלק גזר תפוח אני מתבלתחדשה ישנה
לפעמים מוסיפה סלרי טרי, אגוזים או פקאנים מסוכרים. רק שאני לא חותכת אלא מגרדת סלק וגזר ואת התפוח מוסיפה חתוך דק דק. באמת שכחתי מהסלט הזה פעם הכנתי קבוע.. טעים ובריא מאוד
הנה מתכונים טעימים,מוצלחים ומנוסים...*אשתו של בעלי*



סלטים חיים שאני אוהבת-סתם אחת
עגבניות חריף: עגבניות שרי חתוכות לרבעים (או רגילות קצוצות), פלפל שיפקה חתוך לפרוסות דקות, שום פרוס דק דק, מתבלת בשמן זית, מלח ולימון.
פטריות טריות פרוסות, עגבניות שרי חתוכות לרבעים, נבטים, גרעיני חמניה. מתבלים עם פסטו טרי או עם שמן זית, מלח ולימון. (עם הנבטים לטעמי יותר מתאים תיבול רגיל ובלי הנבטים פסטו)
סלטים מבושלים אולי אכתוב פה בהמשך
תנו לגדול בשקט
בעייתימוסיפה-סתם אחת
הציפס בטטה בתנור יוצא לך קרנצ'י/קריספי?ואילו פינו
ובאלי לעשות בתנור.. זה יותר בריא.. אולי זה תלוי בחום? על איזה חום את שמה את התנור?
יוצא לי קריספי ממש.סתם אחת
את מקלפת את הבטטה או חותכת?
מקלפת.. אנסה על חום גבוה. נראלי עשיתי עלואילו פינו
רק תשימי לב כי זה נשרף בשניותסתם אחת
סלט כרוב ואפונה בתחמיץבטהובן
1 ראש כרוב קטן פרוס דק
2 כוסות אפונה קפואה
צרור עירית
חופן גרעיני חמנייה
100 גר' שקדים פרוסים
תבלינים:
1/3 כוס שמן
3 כפות חומץ
2 כפות סוכר
כפית או יותר מלח
שופכים על האפונה הקפואה מים רותחים, כשמתקרר מסננים
חותכים את העירית לפיסות באורך 3-4 ס"מ
מערבבים אם הכרוב
מתבלים
קולים את השקדים וגרעיני החמניה, מפזרים על הסלט בהגשה.
סלטים חיים שאני מכינהעלמא22
חותכים את המלפפונים והבצל לעיגולים דקים (אני שמה במעבד מזון). לרוטב- חצי כוס חומץ, רבע כוס מים, שתי כפות סוכר, כפית שטוחה מלח. בעיקרון צריך להוסיף שמיר, אבל לא הוספתי כי לא היה לי, ועדיין יצא טעים.
סלט כרוב לבן ופקאן סיני-
שליש כוס שמן קנולה שליש כוס חומץ רבע כוס סויה וסוכר חום לפי הטעם, 2-3 כפות.
סלט גזר מגודר-
שמה לימון וסוכר, טועמת ומוסיפה מה שמרגיש לי חסר.
סלט כרוב ופירות-
שליש שמן, שליש חומץ, שליש סויה, קצת דבש. אפשר להוסיף איזה פירות שרוצים- תפוח, אגס, שזיף וכו'. אםשר להוסיף גם חמוציות אם אוהבים.
*בסלטי כרוב, הכוונה היא לשקית של כרוב חתוך של חסלט.
סלט כרוב וביסלי פלאפלבוריס
ומוסיפים לפני ההגשה ביסלי פלאפל
זה משדרג את הסלט פי כמה
רק לזכור שהביסלי גם מוסיף שמן אז לא כדי להוסיף הרבה לכרוב(שמן הכוונה, ביסלי להוסיף כמה שיותר)
יש המון-ת.מ.
חסה קילופי גזר פטריות טריות ואפשר גם נבטים. מלפ שמז לימון
בורגול עם ירקות עלים ורימון/ירקות
סלט עגבניות שרי וזיתים
זיתים מבושלים ברוטב עגבניות
סלט פלפלים- צקפיצים במחבת חצי עיגולים של בצל מוסיפים רצועות פלפלים בשלל צבעים מלח פלפל אפשר גם קצת שום ו/או חומץ.
חצילים בתנור- מקלפים (לא חובה יותר מוצלח) חותכים לקוביות גדולות אבל לא מאוד, בצל (רבעים לרצועות) מעל מפזרים מלח פלפל שמז ושום כתוש/אבקת שום ולתנור עד שמתרכך. טעים חם וקר.
פטריות מוקפצות בטריאקי עם בצל.
ירקות מוחמצים- כרוב, כרובית, קולרבי, גזר, גמבה שום. עם לימון חומץ מלח פלפל פלפל אנגלי אפשר עלי דפנה ומעט שמז מוסיפים גם קצת מים (עדיף חמים) ובכלי סגור עדיף לתת לזה לעמוד קצת.
גפרורים של גזר קולרבי גמבה אפשר גם סלק חי לימון מלח פלפל מעט שמז.
חסה ענבים חצוים ופקאן מסוכר.
סלט מלפפונים ובצל לימון מלח ופלפל וקצת מים.
גזר מגורד מלח מעט פלפל לימון וטיפונת סוכר דמררה.
כרוב מאודה עם רסק עגבניות מלח ופלפל
כרוב וגזר מגורד מאודה מלח ופלפל אפשר גם טיפונת חומץ.
סלק מבושל/אפוי בתנור לחתוך ולתבל עם לימון מלח מעט כמון אפשר גם פטרוזיליה יבשה.
לא יכול להתאפקארץ השוקולד
בשבילה צריך שרשור הסלטות.ת.מ.
סלטים מענייניםמתנות גדולות
לטיבול: שמן מיץ לימון מעט סוכר ומלח
כוסברה, עגבניות שרי פטריות, גרעיני דלעת
לטיבול: שמן מלח מיץ לימון
כרוב עם דוריטוס
לטיבול: שתי שיני שום חצי כוס סוכר חצי כוס חומץ חצי כוס קטשופ שלושת רבעי כוס שמן מלח ופפריקה מתוקה.
יש עוד למי שזה הסגנון, אז בכיף אכתוב
לא יוצא לי כוכב
תנו לגדול בשקט
עוד כמהמתנות גדולות
לתיבול: 4 שיני שום, רבע כוס חומץ רבע כוס סוכר רבע כוס מים כוס מיונז, חצי כפית מלח ופלפל שחור
כמובן להוסיף תיבול תמיד רק לפני ההגשה.
חסה, כרוב סגול חצי כוס צימוקים,100 גרם צנוברים קלויים
לתיבול:3 כפות שמן, 3 כפות חומת, סוכר, פלפל שחור, מלח כפית חרדל וכף דבש
חסה, נבטים, גמבה חתוכה לקוביות, מלפפון חתוך לקוביות, מנצ'ס.
לתיבול: 2 שיני שום 3/4כפית פלפל שחור, כף מלח שלושת רבעי כוס שמן, חצי כוס מים 4כפות סוכר כך מיץ לימון כף מיונז וכף חרדל
מיונז, זיתים, שום, גזר חי, לטחון הכל יחד- מעדן!
סלט קישואים בטעם כבד: לטגן הרבה בצל להוסיף קישוא, מלח פלפל שחור לטחון ולהוסיף ביצה קשה מגוררת ולערבב עם מעט מיונז שמוביל לטעם ולמרקם.
הכל נוסה מלא!!
אם יש משהו בלי כרוב אשמח גם לשמוע
תנו לגדול בשקט
מטבוחה...זה בלי כרוב
*אשתו של בעלי*
תנו לגדול בשקטאחרונה
תפריטים לשבת חנוכהיעל מהדרום
מחילה @ט' ש"לקחתי" לך

ליל שבת:
אורז
פרגיות בבצל ופטריות
קציצות עוף ממולאות בפטריות- הפטריות חיות? זה יתבשל לי טוב?
בוקר:
עוף, קציצות עוף עם תפו"א בסיר
סלטים:
סלט חצילים של @סתם אחת ו@אם יהודיה
סלק
גזר וקולורבי
טחינה
בשבת נכין גם עגבניות שרי עם בזיליקום וסלט כרוב
עוגיות:
עוגיות רעידת אדמה
עוגיות מייפל
עוגת שמרים (יש בהקפאה אם נרצה)
בתכנון להכין חלות או פיתות בלי נדר
ואולי עוד משהו לסד"ש
נשמע טוב אנחנו מתארחים, לא מבשליםנחשון מהרחברון
קציצות ממולאות זה לא פרדוקס? ממלאים בבלילת קציצה.... איך מכינים נגיד על הפטריות..
תודה!יעל מהדרום
סתם התחשק לי לנסות..
ערבבתי תפו"א ובצל מגורדים עם עוף טחון, פירורי לחם ותבלינים.
שיטחתי כדור על היד, מילאתי בפטריות וסגרתי לכדור.
אם הם קצוצות הם בטוח התבשלו מספיקנחשון מהרחברון
אבל רעיון נחמד. הזכיר לי בסטייל למרות שזה לא דומה. (בשר טחון עטוף בפירה, ומטגנים...)
איזה סלט חצילים?חייצ'ו
ועוגיות מייפל?=)חייצ'ו
אלהיעל מהדרום
תודה=)!חייצ'ו
זה לגמרי שלה 😅סתם אחת
תודה רבה!יעל מהדרום
נשמע טובאם יהודיה
בכיף
שתי משפחות שהזמנו לא נמצאות פה השבת..יעל מהדרום
קצת רחוק לנו...אם יהודיה
חחח...תבואו לשבת שלמה
יעל מהדרום
איזה כייף שפתחת, בדיוק נכנסתי לבדוק אם כבר יש שרשורט'
לא מתחשק לי להכין שבת 
מוכר עד מאודיעל מהדרום
נוסעים להורים ..נחשון מהרחברון
לא רלוונטיט'
קונים
נקודה טובה
כנלט'
עושה אצל ההורים אבל מכינה סלטיםאמא לנסיך קטן
עגבניות וסלרי
חצילים +שניצל חציל
טאבולה
גזר
מטבוחה
סלט ביצים
אבוקדו
ועוגה. צריכה לחשןב איזה..
נשמע נהדר!בלדרית
הכנתי שניצל, ציפס מטוגן ופסטה
. הרבה שמן!נכין בשבת סלט חי וטחינה.
בבוקר גם ביצים קשות.
אוהבים אוכל פשוט (בעיקר בגלל הילדים
)אחלה אוכל!יעל מהדרום
אני גם לרוב לא מכינה כמה מנות.
הקציצות זה מאותה עיסה, שחילקתי לשתיים ותיבלתי קצת שונה.
ובישלתי אותן בסיר אחד עם שאר האוכל.
ואיי מעולה.בלדריתאחרונה
רעיונות חבר'הנחשון מהרחברון
להכין הלילה אתה מתכוון..
אמא לנסיך קטן
כן.נחשון מהרחברון
ריבת חלבבת מלך!!!!
חלבה
דובדבנים וליקר
אפשר שוקולד מריר/השחר מעורבב עם חמאת בטנים?נחשון מהרחברון
ברור, זה אמור לצאת טובארץ השוקולד
הכנתי עם סוג של גנאש. חמאת בוטנים ושוקולד למריחה תמונות בפנינחשון מהרחברון
ואז זה נהיה קרמי כזה. יותר נוזלי משוקולד לבד/חמאת בטנים לבד ובקושי מתקשה. הכנתי פרלינים משוקולד מריר שמתי הפנים אגוזי מלך קצוצים ואת הגנאש. עכשיו במקפיא נראה איך יצא...
הבאסה עם תבניות סיליקון שה שא''א לדפוק אותם על השולחןנחשון מהרחברון
לא נורא. נקנה מתי שהוא תבנית פוליקרבונט...
(תנסה לשים אותן על מגש קשיח (פלסטיק/מתכת), ואותו לדפוק)משיח נאו בפומ!
פעם באהנחשון מהרחברון
יש תבניות סיליקון עם מסגרת קשיחהמקום בעולם
ואז גם אפשר לדפוק וגם זה מסיליקון..
טוב לדעת. לא יודע אם יעזורנחשון מהרחברון
זה כולל הלמטה..מקום בעולם
כמו תבנית בתוך תבנית
אה, וואי. אחפש. צריך בדיוק לגודל שלנחשון מהרחברון
לא הכי יעיל...אמא לנסיך קטן
יפהפיות, בא לי מתכון בבקשהארץ השוקולד
הכי פשוט בעולם. בשקית זילוף/סופר ממיסים שוקולד במיםנחשון מהרחברון
במיקרו ממיסים שוקולד למריחה וחמאת בטנים בכמות שווה. מוסיפים קצת מלח ואגוזים קצוצים.
(אני לא הוספתי- אבל מומלץ להוסיף שמנת מתוקה או ריצ' שיהיה יותר קרמי טפחות מתוק. אם משתמשים בשמנת או ריצ' עדיף שוקולד רגיל ולא ממרח.)
כשזה מתקרר מוציאים את התבנית מהמקפיא , ממלאים את השקעים ועוברים עם מרית כדי שישאר מקום לשוקולד. להקפיד שישאר מילימטר או שתיים.
מחזירים למקפיא שהמילוי יתייצב. בינתיים מחזירים את השקית עם השוקולד למים רותחים (אסור שהמים יהיו השוקולד, צריך לנגב את השקית לפני שמשתמשים השוקולד (כי אז זה גורם לו לא להתקשות)).
מורחים את השוקולד על התבנית ומנקים, שיהיה שוקולד רק על הפרלינים עצמם ולא בין השקעים.
למקפיא עוד 5 דק וזה מוכן
אחלה, תודה רבהארץ השוקולד
אהמ אהמ. כבר ביקשת מתכון...נחשון מהרחברון
אחלה, תודה רבהארץ השוקולד
תכין ואז בטוח תזכורנחשון מהרחברון
צודקארץ השוקולדאחרונה
רעיון לקינוחחרותיק
אז ככה
גנאש שוקולד חלב
בערך 500 מל שמנת
שוקולדים חלב מריר ולבן
ריבת חלב
וכל שאר הדברים הרגילים לעוגות..
יש גם אינסטנט פודינג.
מה אפשר ליצור מזה?
מוס שכבות!!ט'
למלא רולדה/עוגהט'
דברי איתי בעברית
חרותיק
סליחה. התכוונתי שתפרטי כי אני לא מהמבינות בזה בכלל.חרותיק
אנסה
ט'
מה מגעיל אותך במוס? לא מוס עם ביצים.. אני פשוט מקציפה שמנת/ריצ' ומוסיפה את הגנאש או שוקולד מומס ואז אפשר לשטח בתבנית שכבה בצבע אחד, להקפיא חצי שעה ולשטח שכבה בצבע שני וכו' (שוקולד/שוקולד לבן/וניל/קפה///).
המרקם.. לאכול את זה.חרותיק
אז תכיני רולדות ותמלאי בגנאשט'
איך מוסים יכולים להגעיל??
+mp8
מבולבלת... רעיונות אחריםארץ השוקולד
(מאמין גדול בטורבו ככלל וגם כאן)
אם רוצים שיהיה יפה ניתן לצפות עם ריבת חלב/שמנת מוקצפת/שניהם.
2. עוגת 1,2,3
לערבב יחד 3 כוסות קמח, כוס וחצי סוכר, כוס מים, 4 ביצים, כוס שמן, כפית או שתי כפיות תמצית וניל1 3 כפיות אבקת אפיה.
להוסיף אחרי שני שליש מהעיסה פס שוקולד/ריבת חלב/שכבה אחרי שליש עם ריבת חלב ושכבה אחרי שליש נוסף עם שוקולד.
להכניס לתנור על 165 בתבנית עגולה עמוקה עם חור או 175 בתבנית שטוחה. (טורבו כמובן)
לצפות בסוף עם גנאש ולקשט מעל עם שמנת מוקצפת.
(לדעתי בלי הגנאש אין עניין בקצפת)
למלא או לטבול סופגניות בגנאשיעל מהדרום
עוגת ביסקוויטים
מזה נשאר הכל.חרותיק
חחח...אז כדורי שוקולדיעל מהדרום
ואפשר גם להקפיא או לשמור מצרכים להזדמנות אחרתיעל מהדרום
פרלינים!! מה השאלה?נחשון מהרחברון
מתכון או ששלחת בעבר ושכחתיארץ השוקולד
שלחתי כאן לא מזמןנחשון מהרחברון
כנראה שזכרתי במעומעם ולכן כתבת שאולי שאלתי בעבר, תודהארץ השוקולדאחרונה
גלידדדה!!
עלה למעלה

עוגת ריבת חלב שעל הקופסה של הביסקוויטיםעלה למעלה
מתכון לגלידהארץ השוקולד
מוס משוקולד וביציםארץ השוקולד
להמיס את השוקולד, להפריד את הביצים לחלמון וחלבון ולהקציף כל אחד לחוד טוב. (חלבון עד שזה לא זז גם אם מטים את הקערה הרבה, וחלבון עד שנראה ממש אוורירי), להוסיף את השוקולד המומס לחלמונים המוקצפים ולהקציף יחד עוד 10 שניות.
(כל הקצפה פה על מהירות גבוהה כמובן)
ואז לקפל פנימה בעדינות את החלבונים לתערבות החלמונים והשוקולד בחלקים.
לקרר לארבע שעות לפחות וזהו
הכנתי גלידות. תודה..חרותיק
פוקאצ'ה, אחלה ארוחת בוקר למי שער מוקדם ויש לו זמן להכיןנחשון מהרחברון
וואו שווהפרח-אש
וואו!!! נראה טוב!!מחפשת^
נראות טוב!יעל מהדרוםאחרונה
רעיונות לארוחות בוקר לעבודה לאנשים שאין להם זמן בבוקרshelly
שלום לכולם,
זקוקה בדחיפות לרעיונות לארוחת בוקר לעבודה (חוץ מסנדוויצ'ים), שלא צריך להכין בבוקר כי אין זמן...
אפשר משהו שמכינים אותו פעם אחת מראש וזה מספיק לתקופה, לדוגמה אני מכינה גרנולה ביתית שמספיקה לי לחודש ולוקחת בקופסה לעבודה, לאכול עם יוגורט.
אז הרעיונות שיש לי בינתיים הם:
* גרנולה עם יוגורט
* סנדוויצ'ים למיניהם שאפשר להכין ערב קודם
מה עוד?
אנא תנו רעיונות נוספים למאכלים שיחזיקו אותי שבעה בערך משמונה בבוקר עד ארוחת צהריים באחת.
אני לוקחת ירקות וסכיןפרח-אש
דיסהאו"ר
ואפשרי גם בלי להשקיע בכלל זמן על זה בבוקראו"ראחרונה
ואגב הקוסקוס המהיר הכנה שהציעו פה, אצלנו אוכלים גם כקוסקוס חלבי ואז זה לגמרי לא רק תוספת לצהריים. (עם קצת חמאה, צימוקים סוכר קינמון. וריוויון!)
קוסקוס שצריך רק לשים מים חמים.חרותיק
דיסה זה רעיון מעניין, קוסקוס יותר מתאים לתוספת לצהרים
shelly
לגבי ירקות, לא סומכת על ההגיינה של משטחי העבודה במטבחון במשרד :-/
וזה גם נהיה אופרציה שלמה להתחיל לשטוף, לנגב, לנקות, לחתוך וכו'
לשטוף את הירקות בבית. אין סיבה של חוסר הגיינה במשרדנפש חיה.
אפשר גם להכין אותם בתוך קופסא ורק חיתוך לסלט ולתבל בבוקר אפשר במשרד.
מחפשת רעיונות למנות אחרונותשומשום אחר2
תומ"ר!

חסר מה?!
*אשתו של בעלי*אחרונה
פאי כלשהו(שוקולד,פירות,פקאן)
קאפקייק עם ציפויים שונים
סלט פירות עם קצפת
עוגת שוקולד חמה
פירות על שיפוד+פונדו שוקולד
ריבת חלב שפג תוקפה והייתה במקרר כל הזמן. דעתכם?הנורמלית האחרונה
אם עברו שבועיים/שלושה, משתמשת. יותר, זורקת.קרן-הפוך
טועמת טיפה ומחליטה לפי הטעםנשימה ארוכה
תודה לכן
הנורמלית האחרונה
יצא טעים ב"ה. שבת שלום! מה המתכון שלך?להרות כוחות
תודה!להרות כוחותאחרונה
הזכרתי לי לבדוק את ריבת החלב שלנויעל מהדרום
מסוג הדברים שזה נראה שהתוקף לא עובר

לגמרי.הנורמלית האחרונה
אבל יש לה באמת עוד איזה חודשיים+יעל מהדרום
אבל אני לא זוכרת ממתי היא..
שנה או יותר.
הכנת ריבת חלב בבית?
יש לה תוקף של יותר משנה?הנורמלית האחרונה

כן, יצא טעים ב"ה! אם הייתי יותר סבלנית, כנראה שהיה טעים יותר ומרקם חלק יותר - אבל ניסיתי לזרז תהליכים והגברתי את האש והערבובים
נראה לי שהתוקף יותר משנה..לא בטוחה בכלליעל מהדרום
מה הכנת עם ריבת החלב?
בא לי עכשיו עוגת ביסקוויטים טעימה כזאת

סופגניות
הנורמלית האחרונה
יאמי!!יעל מהדרום
לי בא אלפחורס😍 , כאן מזמינים?
משיח נאו בפומ!
גם זה יתאים לי
יעל מהדרום
לגמרי שווההנורמלית האחרונה
לכאורה, בגלל המתיקות הרבָּה לא אמורה להיות בעיה משמעותיתshaulreznik
אבל כן, מומלץ להשתמש בה לבישול/אפייה.










