נא להכין כמות גדולה כי זה הולך להיאכל בטירוף!!
אחרי שאופים תפוחי אדמה גדולים בתנור בשרי, עד שהם נצבעים בגוון צהוב שזפזף,
צולים כבד עם בצל ומלח
את הכבד המבוצל מרסקים עם מיונז
מכניסים אותו לתפוחי האדמה השלמים לאחר שחורצים אותם בסכין
ואז עושים ריבועים של חציל משומר (הסגול)עםשיפקה משומר - בערך כמה חתיכות סגולות עם עיגול קטן שלשיפקה
ופשוט מפזרים ליד התפוחי האדמה הממולאים
זה גן העדן בהתגלמותו
שתיה מתאימה: קולה או גזוז אחר העיקר קרה


