שרשור חדש
שלום צריכה עזרה בדחיפות!!נעה!!!

יש שבת בר מצוה לאח שלי צריכה להכין הרבה עוגות לקידוש שעושים אחרי התפילה בבוקר.

ומחפשת מתכונים לעוגות טעימות אבל לא מסובכות דחווף 

יש לכם משהו?

 

פחזניות,מילפי וסברינות.. קליל וטעים..אפשר גם סלסילות קאיף וקקראנץ שוקולד
עוגה בחושה פשוטהלב אמיץ

ולקשט מעל בג'לי וחצאי אפרסקים או חצאי מישמשים מקופסת שימורים.

להזמין עוגיות מרוקאיות יש להם גיוון מצויין.שקיעת ערביים


עוגות שוקולד אישיותאם הבנים12
עוגת שוקולד עם פירורים
עוגיות שוקולד צ'יפס
ממתק פצפוצי אורז עם שוקולד
מתכון אחר-ת.מ.

ממיסים בסיר חצי כוס דבש עם חצי חבילת חמאת בוטנים קטנה עם טיפה מים חמים (רק שלא ישרף), מוסיפים ארבע כוסות אורז תפוח משטחים בתבנית ומקפיאים לחצי שעה
מעל משטחים שוקולד מריר מומס (2/3 חבילות)
ועכשיו אני רואה ששלחתי את זה איכשהו לשרשור הלא נכוןת.מ.
מתכונים לעוגת שוקולד ובראנויז. מזל טובפרה

מתכונים ממש טובים וקלים.   לא המצאה שלי

אפשר גם בלונדיז.  

עוגה אפשר לשים בכוסיות של עוגות (cup cakes) במקום בתבנית של עוגה.

 

עוגת שוקולד:

הכל בקערה אחת

 

1 ושלושת רבעי כוסות קמח

2 כוסות סוכר

שלושת רבעי כוס קקאו

1 וחצי כפיות סודה לשתיה

1 וחצי כפית אבקת אפיה

חצי כפית מלח

2 ביצים

חצי כוס שמן (קנולה)

1 כוס מים

2 כפית וניל

 

מערבבים הכל, מוסיפים 1 כוס מים רותחים

מערבבים ואופים

ואוכלים J

 

 

 

 

בראוניז- מתכון של דפנה  

 

 

1/2 כוס קקאו

1+1/2  כוסות סוכר

1 כוס קמח

1/2  כוס שמן

3 ביצים

1 כפית וניל

 

 

מערבבים הכל.

שמים בתבנית משומנת של 20X20

אופים 35-40 דקות – בחום בינוני.

חותכים לריבועים.

 

רעיונותבשמחה-תמיד
פאדג' שוקולד,
כוסיות עם מוס,
טארטלטים עם פיצוחים מקורמלים,
נשיקות,
עוגת שוקולד פירורים..

אם את רוצה מתכונים של משהו מפה בשמחה
תודה רבה על התגובות!! אפשר מתכון למוס?נעה!!!


ומתכון לפחזניות?נעה!!!


עוד רעיוןטוב בסדראחרונה

להכין ג'לי בכוסיות קטנות עם כפיות קטנות.

יוצא צבעוני ויפה!!!

אוף התחלתי להכין עוגיותה' הוא מלכינו
ופתאום קלטתי שאין לי שיבולת שועל ולא קוואקר...
במה אפשר להחליף את זה?
אולי סולת?לב אמיץ


תלוי איזה מתכוןחוזרת
תעלי ונוכל לנסות לעזור לך...
תודה... בסוף​ הסתדרתיה' הוא מלכינואחרונה
מה עושים עם הרבה שזיפים שנשארו?עדינות
נשארו לי הרבה שזיפים ולא רוצה שיתקלקלו. מה אפשר להכין?
אשמח למתכון טעים ובריא עם מצרכים שיש בכל בית
תודה רבה!
לבשל לפתן פירותחילזון 123


להיזהר מהחרצנים!!!טוב בסדר

אני כמעט איבדתי את החיים שלי בגלל קומפוט שזיפים....

ברור שצריך להוציא! במיוחד לילדיםעדינות
תודה רבה! איך מכינים?עדינות
תחפשי עוגה בחושה של מיקי שמו עם קראמבל ושזיפיםקראנץ שוקולד
אפשר גם לסחוט למיץ.. ממש בריא לעיכול..
סוג של בריאאניוהוא
הכוונה למי שיש בעיות בעיכול קראנץ שוקולד

כמובן שהכל במינון הנכון ולא בהפרזה.

נראה לי הוא התכוון לעוגהבתאל1


היא הבינה היטב למה התכוונתיאניוהוא
אוקיי לא הבנתי מה הקשר לתגובהקראנץ שוקולד
הבריא התייחס למיץ לא לעוגה..
ועל זה כתבתי שזה 'סוג של בריא'אניוהוא
וענית שזה בריא למי שיש בעיות העיכול


הכל ברור ונהיר ובהיר.
עוגת שזיפים של קארין גורןשוגי

פשטידת שזיפים- יש לי אחלה מתכון, לא לידי כרגע אם תרצי תכתבי לי

ריבת שזיפיםבתאל1


כדאי להשאיר עם הסוכר בסיר לילה שלםמשיחיסט

מנסיוני, כדאי להשאיר את השזיפים שרויים בסוכר לילה שלם ורק אחר כך לבשל, כך הסוכר נספג בפרי והריבה יוצאת איכותית יותר. לבריאות!

ליפתן... פשוט זה מה שהטבח שלנו עשה...חולות
תודה רבה לכולם!עדינות
נראה לי באמת שאעשה לפתן. הכי מהיר.
יין שזיפים עם קינמון.Talp01
מאוד קל להכין, מחזיק במקרר חודשים רבים.
אני אשמח למתכון.לב אמיץ


יש ים מתכונים באינטרנט.Talp01

פעם אחרונה שהכנתי, יצא 20 ליטר - ונתתי בקבוקים מעוצבים עם היין בתור מתנות.

 

טיפ אישי ממני - בסוף התהליך (לפני הכנסה למקרר), תשפכי בפנים רבע כוס תה שחור חזק (תמצית) - על כל ליטר , לפני דילול - זה יאריך את חיי המדף של היין בצורה משמעותית.

 

פירות משכרים - מתכון פשוט וזול להכנת ליקרים ביתיים משובחים

 

תודה רבה!לב אמיץ


עוגה עם בצק פריך למטה ופירורי בצק פריך למעלהירושלמית טרייה
באמצע פשוט חותכים את השזיפים, אפילו לא צריך לחתוך יפה.
אם הם חמוצים להוסיף טיפה סוכר. אני אוהבת שזה נשאר חמצמץ.

אופים המון זמן, אפילו שעה. הבצק נעשה חום ופריך מאד והשזיפים כמו ריבה. אחת הטובות.
וואו! עשית לי חשק לקנות עוד שזיפים ולהכין...עדינות
יש לך מתכון לבצק פריך מתאים. פרווה וללא מרגרינה?
הבצק בחתימה של יעל מהדרום.לב אמיץ


בצק פריך בלי מרגרינה הוא הרבה פחות טעים..ירושלמית טרייהאחרונה

יכול להיות שהוא גם יהיה פחות מתאים לאפיה ממושכת. אבל תמיד אפשר לנסות

 

ואפשר למרוח שכבה דקה של ריבה תוצרת בית מתחת לשזיפים, זה מוסיף.

ואפשר וכדאי להוסיף גם אפרסקים ונקטרינת רכים שכבר לא מתחשק לאכול.

גם משמשים זה טוב אבל ממש מעט כי הם משתלטים על הטעם. עוגת משמש זה משהו אחר..

נשאר לי עיגול של עוגת טורט שהכנתי ורציתי לשמור אותו לשבתחילזון 123

איך כדאי לאכסן?

מקרר? מקפיא? ארון?

זה ישרוד בכלל?

להקפיא, ייצא כמו חדש או כמו שנכנסירושלמית טרייה
להקפיא. עטוף היטביראת גאולה
^^^בשני ניילונים אטומיםירושלמית טרייהאחרונה

שלא יהיה לזה טעם של פריזר.

אע"פ שכשמקפיאים לקצת זמן זה פחות נורא. אבל ניילון אחד קשור היטב בלי חורים זה מינימום.

תודה. אנסה להקפיא.חילזון 123


גבינת חלומיתודה לך ה'.

האם גבינת חלומי אפשר להכין רק במחבת? והאם צריך לשמן לפני?

נראה לי שאפשר גם בתנור, זאת גבינה מאד עמידה..קראנץ שוקולד

וחושב שצריך לשמן, בכלל נראה לי שמטגנים אותה בשמן עמוק..

תודה שמתי מעט שמן במחבת טפלון יצא מעולהתודה לך ה'.אחרונה


עוגות אישיותשמחה ומשמחת
היי,
אני צריכה להכין למסיבת סוף שנה בגן עוגה אישית לכל אמא לשים על הכיסא, אשמח לרעיונות
ומתכוון לעוגת גבינה אישית
תכיני עוגת גבינה פירורים בכוסות אישיותs83אחרונה


ציפוי גלידה בשוקולדבעזרת ה'!!
הכנתי בבית גלידות ביתיות בצורת מגנום וטבלתי בשוקולד חלב.
השכבה של השוקולד יצאה קצת עבה לטעמי. איך אפשר לגרום לה להיות דקה יותר?
תודה!

וואוו!!!! איזו יצירה!מודדת כובעים

לדעתי לטבול לזמן יותר קצר ומיד להוציא.

 

עשיתי את זה וחיכיתיבעזרת ה'!!
לכל הטפטופים..
אפשר מתכון????נקודה טובה
מתכוןבעזרת ה'!!

אפשר להכין ארטיקים ביתיים גם בלי תבנית מיוחדת, בכוסות חד פעמיות שגוזרים אחר כך, לחילוץ הארטיקים. אבל רק תראו כמה מקצועיים הם נראים כשמכינים אותם בתבניות ייעודיות.
כמות: כ-12 ארטיקים, בתבניות סיליקון לארטיקים
חומרים
לארטיקים:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
1 כפית תמצית וניל
לציפוי ולתוספות:
300 גרם שוקולד לציפוי (באיזה טעם שרוצים)
קישוטים לפי הטעם (סוכריות, שברי אגוזים, פירורי עוגיות, קוקוס וכו')
מתכון של קרין גורן

אני קניתי בעלי אקספרס תבניות סיליקון

תודה!פה לקצת
מה זה פחית חלב מרוכז?
קונים בכל סופרבעזרת ה'!!
זה בקופסת שימורים
איך יצא? הטעם של החלב המרוכז לא הורס?מחייכת =)
נראה מעולה!
ממש לא.בעזרת ה'!!
זה יוצא ממש בטעם של מגנום ומרקם של גלידה.
ממש ממש טעים
אם את רוצה יש לי מתכון לחלב מרוכז שמכינים בביתעלה למעלה
עכשיו ראיתי שהיא שלחהפה לקצת
ע.י.צ'יאל

תדללי את השוקולד בקצת שמן (קרין גורן).

^בדיוקרבה אמונתך!
בסוף תהליך ההמסה לערבב פנימה מעט שמן צמחי (לא זית). בערך כפית למאה גרם
אפשר להוסיף שברי שקדים או בוטנים קלויים..קראנץ שוקולדאחרונה
עוגיות שחמט קלות ומהירות61421

שלא צריך לעצור באמצע ולקרר.

יש לכם מתכון בבקשה?

פרח

ע.י.צ'יאל

תעשי כמו בצק שוקולד צ'יפס - רגיל וקקאו.

 

ואיך יוצרים בקלות את השחמט?61421

תודה על הרעיון של הבצק.

לגבי הצורה. יש שיטה שמרדדים בצק ומניחים אחד על השני? משהו כזה

בצק שוקולדציפס הוא דביק מאד.לא נראה לי יתאים בכלל.חילזון 123

אם כבר אפשר בצק של עוגיות סבתא

או כל בצק אחר שניתן לעשות ממנו צורות

אוקי.. תודה61421


של בישול בזול יוצא מצויןאם הבנים12אחרונה
איך מכינים פסטה מוקרמת בלי שמנת לבישול?לכל זמן ועת
אפשר עם שמנת חמוצה או חלביעל מהדרום
לק"י

אני עושה עם שמנת חמוצה, ומסמיכה עם קצת קמח.
מניחה שאותו דבר עם חלב.
הטעם דומה לשמנת לבישול?התנערי מעפר
כןיעל מהדרום
לק"י

מטגנת בצל, ואפשר פטריות (ושום בטח גם מוסיף).
מוסיפה קצת קמח ומערבבת היטב.
חלב ושמנת חמוצה.
תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט. מה שאוהבים.
מערבבים ומוסיפים חלב לסמיכות הרצויה, ומבשלים עוד.
בכמה גביעי שמנת את משתמשת?התנערי מעפר
ותודה, אנסה בקרוב, זה נשמע טוב..

עד עכשיו הכנתי בדיוק כמוך רק עם שמנת לבישול.
1-2 תלוי בכמותיעל מהדרום
לק"י

הקרדיט להקולהטובה.
תודה לךהתנערי מעפר
וגם להקולה טובה.
כמו שמכינים מוקרם פרווהנפשי תערוג
תודה למי שענתה. אך אשמח למתכוןלכל זמן ועת
אפשר עם חלב וקורנפלורסטופאחרונה

מטגנים בחמאה בצל, פטריות, מה שבא. ומתבלים בשום ומלח

מערבבים בכוס- חלב עם 2 כפות קורנפלור בערך, שופכים, מרתיחים, יוצא אחלה(:

משו ממש מוזר שקרה ליקראנץ שוקולד
הכנתי בעבר לא מעט מרנג צרפתי, השבוע אחרי שהכנתי את הפטיסייר נשארו לי חלבונים אז הכנתי שוב, לקחתי את המסה ופיצלתי לשניים באחת שמתי נס קפה והשנייה צבעתי בורוד בזוקה, צבעג'ל שאני משתמש בו תמיד..
אבל.. קרה דבר מוזר, המסה עם הנס קפה יצא נהדר אבל המסה השנייה יצאה בתנור מט ולא יפה למרות שזה אותו הדבר..😒



אולי הצבעג'ל פג תוקף?לב אמיץ

בכל אופן, צרות של עשירים..

נראה טעים מאוד גם ככה.

 

עושים חיים אצלכם חיוך.

וואי יש מצב, הצבע הזה נמצא אצלע הרבה זמןקראנץ שוקולד
אבל לא ייחסתי חשיבות לתאריך שלו..
גיליתי שהתו2ף של צבעי מאכל הוא מהותימקום בעולם
לאיך שיוצא בסוף..
תקופה השתמשתי בצבע מאכל כחול שהיה נותן טעם מר גם אם הייתי שמה טיפה, וזה היה יוצא גם יותר דהוי כזה.. לא ממש מצליחה להסביר
עד שהסתכלתי במקרה על התאריך וראיתי שהוא עבר בכמעט שנה..


משייכת אצלי את הפאשלות לתאריך שפג..
מזל שיש צבעי מאכל בעולם קראנץ שוקולד
😢🙈🙈מקום בעולם
זה באמת נהרס בגללו 😅😩
איך מכינים את זה?פה לקצת
תמיד כשהכנתי היה יוצא לי בפנים דביק ולא טעים
צריך לייבש אותם הרבה זמןקראנץ שוקולד
בטמפ' נמוכה (80-90)
זה יכול לקחת 4-5 שעות.. יש כאלה שמשאירים גם לילה שלם..
ומה אתם שם שם?פה לקצת
אני שמה: חלבונים, תמצית וניל, סוכר/אבקת סוכרמקום בעולם
עבר עריכה על ידי מקום בעולם בתאריך כ"ט בסיון תשע"ז 13:01
ומלח.
תודה לקראנץ שהזכיר לי בתגובה שלו
חלבונים מיושנים סוכר קורט מלחקראנץ שוקולד
וחומרי טעם אם רוצים טעמים אחרים.. אפשר להוסיף צבעי מאכל אם רוצים..
הממממ..... הן כאלה יפהפיות שאני לא רואה כל בעיה.. מודדת כובעים


כן אבל זה לפני האפייה במהלך האפייה המסה הורודהקראנץ שוקולדאחרונה

התחילה להראות כאילו דרסו אותה מטורלל

הקפה יצאו מעולה..

רעיונות לעוגת יום הולדת. תודה לכולםחולמת.
לסוף סעודה בשרית מרובת משתתפים.
למישהו יש רעיון לעוגה גם שווה וגם פרווה וגם גדולה מספיק?
ע.י.צ'יאל

2 עוגות שוקולד\לבנות אחת על השנייה, מצופות וממולאות.

קרם שניט, עוגת היער השחור, עוגה עם פירות יפים מעלניקיתושאחרונה

מחפשת מתכונים עם שמנת מתוקהאשתו של בעלי
קניתי הרבה לשבועות ונשאר.. אשמח למתכונים עם שמנת מתוקה. כרגע המיקסר החלבי מקולקל אז עדיף מתכונים שלא דורשים הקצפה.

תודה רבה
טראפלס, גנאשים, רטבים לפסטה(רוזה, שמנת פטריות)קראנץ שוקולד
קרם פטיסייר פתיתים חלביים(מעדן) לשים בנס במקום חלב..
איך מכינים פתיתים חלביים?מוריה
מטגנים פתיתים עם חמאה או מזולהקראנץ שוקולד
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך כ"ב בסיון תשע"ז 09:55
במשך מספר דקות עד שמשחים מעט, מוסיפים כוס מים רותחים וחלב או במקרה הזה שמנת מתוקה ומלח ומבשלים עשר דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים..
אוכלים עם שמנת חמוצה או אשל/רוויון...
מוס, גנאש, מילוי לטראט שוקולדתולעת השני

וכל דבר אחר על בסיס שמנת מתוקה מבושלת עם רכיבים אחרים במקום מוקצפת.

 

מוזמנת לשתף מה יצא!

אגב אם יש כח אפשר עם מטרפה אבל זה דורשקראנץ שוקולד
קצת מאמץ..
^^^אני עושה ככהיעל מהדרום
לק"י

ולעוגת גבינה נגיד אני לא משתגעת שיצא קצף ממש נוקשה, רק קצף ולא נוזל, והעוגה יוצאת טוב.
נזכרתי שראיתי פעם סרטוןקראנץ שוקולד
שבו הקציפו את השמנת ע"י שקשוק..
ז"א מעבירים לבקבוק או צנצנת ומתחילים לשקשק עד שזה מוקצף אני לא זוכר רק אם זה היה לבד או ששמו בפנים עוד משו שיעזור לזה..
עשיתי את זה לפני כמה זמן..מקום בעולם
התוצאה היתה ידיים גמורות לי, וקצפת די חזקה..
לקח מלא זמן וכאב ממש..
עוגת פירמידה של קארין גורןפופקוו
עבר עריכה על ידי פופקוו בתאריך כ"ד בסיון תשע"ז 01:16
עבר עריכה על ידי פופקוו בתאריך כ"ד בסיון תשע"ז 01:13
יש מתכון ביוטיוב
יוצא מעולה

עריכה:הוספתי תמונה איך יצא לי









נראה נהדר!חבוי


מ ט ו ר ף!!!!!!גלי הים


הכנתי את זהיראת גאולה
קיש פטריות

יצא מדהים!
וממש קל (הכנתי בתבנית גדולה ולא אישי, כדי לחסוך טרחה).
מתכון לקיש בסיסי:מ.א.

במיקסר – גיליון 72: קיש-קוש

אני מכינה את הרויאל הזה עם בצק אחר, פרווה: קיש אנטיפסטי משגע - מזמינים.

השילוב האהוב עלינו: בטטות ובצל מאודים + פרמזן (שמוסיפים אחרי שהבטטות מתקררות).

תודה רבה רבה לכולם!!אשתו של בעליאחרונה
שאלה- יש איזשהו ערך תזונתי בשתייה שלקחי כתר

ערק/ וודקה

(ביין אדום יבש הבנתי שיש ערך בריאותי ושמומלץ קצת כל יום)

זה מנקה הכל טאבולה ראסה
לא יודעת באמת...

לשיניים בטווח הארוך זה מזיק
(האלכוהול מייבש את החניכיים, גורם לנסיגה ונשירה בגיל צעיר יותר)
רק יין אדום..קראנץ שוקולד
בריא ללב וגם במידה,ההמלצה היא כחצי כוס ביום..
כל השאר לא בריא, גם מלא סוכרים וגם מזיק לכבד בטווח הארוך..
יש שאומרים שגם בירה לבנה בריאה במידה מסויימץ לכליות..קראנץ שוקולד
תודה!!!קחי כתר


מין הסתם ישנפשי תערוג
השאלה האם הוא מומלץ בקביעות
אין שום ערך תזונתי{ר}צינית
זה רק דופק את הכבד
יין ובירה בריאיםיבחוש חרצוליים
אבא שלי שותה קצת ערק בתור תרופה לצינון וכדומהיעל מהדרום
הרבה קלוריותטרולי עוגמןאחרונה
מרק עוף עם קניידלךאריק מהדרום


יצא חריף מידי.
ממממ. נראה מעולה.לב אמיץ

הקניידלך יצאו יפים.

 

למה חריף? 

פלפל שחור (ובצל)אריק מהדרוםאחרונה
יאמי...אני84
צריך המלצה, לספר מתכוניםחותם-צורי
לכמויות גדולות. לאחות שפותחת קייטרינג...
מישהו יודע מה ההבדל בין החלב הזה לחלב רגיל?פה לקצת

נראה שגם באחוזי שומן וגם אומגה 3קראנץ שוקולד
אבל לא ידוע לי שבחלב יש אומגה 3..
קראתי איפשהו ששום דבר והם די עבדו עלינו עם הפרסומתפסידונית


גם לי נראה ככה, אף פעם לא ראיתי אומגה טבעית בחלב..קראנץ שוקולד
זה לא מופיע בערכים התזונתיים..
גם ויטמין D מוסיפים באופן מלאכותי.לב אמיץ


כי אומגה 3 זה חלק מהשומןטל..אחרונה
אז הם לא חייבים לפרט איזה חומצות שומן יש ולכתוב כמה אומגה 3.

בחלב הזה הם יודעים שיש יותר, אז מציינים כי זה בריא ואז יותר קונים (;

החלב הזה מיוצר מפרות שניתנה להם תזונה מסויימת. התזונה של הפרות משפיעה על הרכב החלב ולכן בחלב הזה יש יותר אומגה 3. כנראה שתכולת השומן לא אחידה כי זה מרפתות מסויימות והם לא מנרמלים את אחוז השומן בחלב כמו שעושים בחלב רגיל.
המחיר והמיתוגנפשי תערוג
יש לכם רעיונות מה לעשות עם גריסים מבושלים שנותרו?מתואמת

הם מתובלים במלח, כורכום, פלפל וגריל עוף.

אפשר לעשות סלט? אולי אולי פשטידה כלשהי?

תודה!

רעיונותיראת גאולה
אולי להוסיף למרק? אפשר גם לטחון בתוך המרק,
לשים בחמין?
אפשר לנסות בקציצות.
תודה! מרק וחמין כבר ישמתואמת

אולי-אולי אם יהיה לי כוח אכין קציצות. ואם לא - הפח ייהנה מהם...

תודה ושבת שלום!

איזו חרוצה!!יראת גאולה
לפעמים עדיף לזרוק מיד, מאשר לעשות ניסויים לא מוצלחים שמושלכים לפח לאחר טרחה ועמל...
צודקת... (ואלה גריסים ממשך השבוע, אז אולי גם ככה כדאי לזורקםמתואמתאחרונה


שלום,אולי למישו יש מתכון פרווהמירי!
לממתק עם חמאת בוטנים ופיצפוצי אורז ושיהיה פרווה!! תודה רבה!
ושכחתי לציין ללא אפיה..תודה!מירי!
בבקשהג'נדס

מתכון מעולה וחגיגיאם הבנים12
פצפוצי אורז, חמאת בוטנים וקישקושים
יש לו תמונות מקסימות שממש מסבירות

המקור:

פצפוצי אורז, חמאת בוטנים וקישקושים: תפוז בלוגים

בס"ד
להמיס בסיר:
4 כפות חמאת בוטנים
4 כפות דבש
200 גרם שוקולד מריר

להוסיף:
3.5 כוסות פצפוצי אורז.

לשטח בתבנית בינונית, להכניס למקרר.

להמיס:
חבילה שוקולד צ`יפס לבן
3 כפות חמאת בוטנים.

לשפוך מעל הפצפוצים שבתבנית, ליישר.


להמיס קצת שוקולד בשקית. לחורר חור הכי קטנטן שאפשר

לצייר לאורך התבנית פסים עם השוקולד במרחק של ס"מ בין פס לפס.

אפשר להסתובב פרסה בסיום כל פס.

לצייר עם סכין או קיסם פסים במרחק ס"מ, לכיוון החותך את הפסים הראשונים. כמו שתי וערב.

כאן ממש חשוב לחזור בפרסה בסיום כל פס. כי זה מה שיוצר את הדוגמא היפה של העלים.



תודה רבה רבה לכולם!מירי!
ראיתי שבטעות כתבתי בשרשור אחר אז-ת.מ.אחרונה

ממיסים בסיר חצי כוס דבש עם חצי חבילת חמאת בוטנים קטנה עם טיפה מים חמים (רק שלא ישרף), מוסיפים ארבע כוסות אורז תפוח משטחים בתבנית ומקפיאים לחצי שעה
מעל משטחים שוקולד מריר מומס (2/3 חבילות)
החלפת מיץ תפוזים במנגו בעוגהאיילת999
שלום. ראיתי מתכון של ניקי ב. לעוגת ריבת חלב עם מיץ תפוזים ויש לי בבית מיץ מנגו טבעי של b&d.
נראה לכם יתאים? או שיקלקל את כל הטעם?
תודה רבה!!
הייתי אולי מדללת קצת..מקום בעולם
המנגו הרבה יותר חזק מהתפוזים
תודה רבה!!איילת999אחרונה
לחמניות 100% כוסמין11דוד11

ממולאות בטונה ובצל מטוגן

חידשתי את המלאי במקפיא

נראה טוב!יעל מהדרום
נראה מצויין. נשמח למתכון.שוגי


נראה טובבבקראנץ שוקולד


נראה טוב. אפשר מתכון?סוכריות עדשים
אפשר את המתכון?גלי הים

אנחנו גם מכינים מקמח כוסמין אבל זה לא יוצא כל כך יפה כמו שלך...

המתכון!11דוד11

קילו קמח

כף שמרים יבשים

2-3 כפות דבש

חצי כוס שמן

כוס מיץ ענבים

כף מלח

2-3.5 כוסות מים פושרים (לא לשים את כל הכמות בבת אחת אלא לפי הצורך)

 

מתפיחים שעה וחצי

 

מילוי: 2 טונה+רסק עגבניות קטן+מלח ומעט פלפל

עם בצל מטוגן

 

עובדים עם ידיים רטובות, כל פעם פותחים חתיכה של בצק, שמים באמצע מילוי וסוגרים. 

מעל ביצה וקצח

 

הפעם מילאתי חלק מהלחמניות גם בבצל מטוגן עם גרגירי חומוס טחונים עם טחינה- יצא טעים!

 

*המתכון מבוסס על מתכוני גולשים מאתר של סטארקיסט עם שינויים שלי.

 

תודה רבה רבהגלי הים


אליפות!לב אמיץאחרונה


סקר שבת בבוקרקראנץ שוקולד

באים מבית הכנסת, יושבים ישר לאכול ארוחת שבת או שקודם עושים קידוש על עוגה ונס קפה? 

 

אצלנו לרוב קידוש ועוגה  חיוך גדול

אצלינוגלי הים

בליל שבת - קידוש וארוחה מיד אחר כך
בשבת בבוקר אם קמים לותיקין - קידוש עוגות קפה וכו'
אם הולכים לתפילה הרגילה - אז בדרך כלל זה ארוחה ישר...