שרשור חדש
טובכיבשה
צריכה מתכונים טוביםם
לעוגות ועוגיות ללא סןכר....אפשר עם סטיוויה.
וגם מתכון לכעכים מלוחים ללא מרגרינה ושיצא טעים. ...
תודהה
אני מכינה עם דבש במקום סוכר מתכונים רגיליםבנימינהאחרונה

http://www.hidabroot.org/article/212305 - כעכים מלוחים עם שמן אבל לא ניסיתי כדי להגיד לך אם טעים.

מישו ניסה להכין אלפחורס עם שמן ויצא לו טוב?נערת טבע


אמנם שאלת מזמןרבה אמונתך!

את המרקם הנמס של האלפחורס אי אפשר להשיג כשמכינים עם שמן.

 

אפשר להמיר את החמאה בשמן, ולקחת בחשבון שזה ישנה ואת המרקם וישפיע על הטעם.

לא ניסיתי, אבל זה אמור לצאת סבבה

לא נראה לי רעיון טוב... כאחת שמאוהבת באלפחורס..אני84
אולי עם שמן קוקוס. ממש יש סיכוי שילך.כמו הלבנה


חש עוגיות שהמרקם של החמאה חשוב גם בטעםאני84אחרונה
וגם בתוצאה של הבצק
עצה לגבי ירקותYehoram645
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך ד' באלול תשע"ו 23:34
עבר עריכה על ידי קראנץ שוקולד בתאריך ד' באלול תשע"ו 23:33

היי כולם,

 

ראיתי הרבה הודעות שבהן נשאלות שאלות כמו מה אפשר לעשות עם ירקות? אפה אפשר להשיג ירקות טובים ובזול?

אזד אשמח לשתף על אתר מעולה שאני באופן מתמיד משתמש בו שנקרא "לא תגזול".

אני משתמש באתר הזה המון והירקות מגיעים במצב מעולה ואני אפילו לא צריך לצאת מהבית.

אני מצרף קישור לאתר.

נסיון יפה, אבל פרסומות באתר עולות כסף!

קראנץ, יפה לך מודדת כובעיםאחרונה


שאלה של בורה- ערך תזונתי של קטניותנערת טבע

כוסמת ושעועית לבנה- זה דבר בריא? מה זה בעצם? חלבון? ומה עושים איתם מבחינת מתכונים?

בריאים מאדקראנץ שוקולד
שעועית לבנה נחשבת לאחד המזונות הבריאים שיש..
שעועית זה קטנית, לרוב מכינין ממנה מרקים ותבשילי קדירה.. יש כאלה שמשלבים אותה בסלטים חיים..
את הכוסמת אני פחות מכיר אבל היא גם בריאה..
הם בריאים מאוד בעיקרון - השאלה למי.. כמו על כל מוצר ברוקולי

 

כוסמת ירוקה (לא קלויה) טעימה  יותר לטעמי

מה עושים איתה - כל דבר שהיית עושה עם אורז/בורגול/קינואה

 

שעועית- מרק חרירה ממש טעים

קדירות 

תבשילים 

מרק

אורז אדום עם שעועית 

קציצות 

 

 

מה זה קציצות משעועית? אני מחפשת מתכונים למנות חלבונים פרווהיעל מהדרום
אין לי מתכון ספציפי.. מניחה שאפשר להכין ברוקולי


תודה..מעדיפה לשמוע מניסיוןיעל מהדרום
לק"י

אני חושבת שפעם הכנתי האמת..
פחות מתחברת לתבשילי קדירה.. יש אולי סלטים מתאימים לזה?נערת טבע


אין לי מתכונים מדוייקים אבללב אמיץאחרונה

שעועית לבנה בהחלט אפשר לצרף לסלטים - עם טונה, ביצה קשה, בתיבול מלח פלפל שחור ושמן זית (או קצת מהשמן של הטונה) עם בצל ירוק או פטרוזיליה.

 

ויש עוד המון מתכונים האינטרנט, תחפשי.

 

לכוסמת יש טעם מאוד מסויים שלא כולם אוהבים.

מי שאוהב יכול לאכול גם בתור סלט קר, מבשלים עם קוביות גזר ובצל.

 

ראיתי רעיון באחד האתרים שאפשר לערבב את הכוסמת עם אורז מלא וגריסי פנינה (ביחס שווה) ולבשל עם שמן זית ותבלינים שאוהבים. כל הדגנים האלה מתבשלים אותו זמן בישול, ובצורה הזאת הטעם הדומיננטי של הכוסמת מתפזר בתוך טעמים יותר מוכרים של הדגנים האחרים.

 

אפשר להכין מרקים גם מהשעועית הלבנה, עם עגבניות ועשבי תיבול, וגם מהכוסמת עם ירקות שורש (תסתכלי באתר של סוגת יש שם רעיונות).

 

ומכוסמת אפשר להכין גם דייסה  

כוסמתג'נדס
היא דווקא דגן, יותר פחמימתית (מכילה כמות כלשהי של חלבון, אך רובה פחמימה)
עשירה בהמון ויטמינים (מוזמנת להציץ בגוגל)

שעועית לבנה היא בעצם קטנית שכדאי להשרות גם מקל על הבישול וגם על תופעת הגזים למי שרלוונטי לו. אחרי ההשריה אפשר להנביט אותה ואז ערכיה התזונתיים מתעצמים.
יש בה לא מעט חלבון אך גם פחמימה. הנטורופתית שלי הגדירה אותה כפחמימתית. (לא כמו אורז למשל, אבל לא מגדירה אותה כחלבון)

זה בעצם אוכל, תמיד כדאי להיחשף למאכלים חדשים, כדי לגוון את התזונה שלנו. זה חשוב לנפש ולגוף.

בעלי היה מכין איתה מסבחה ודווקא היה טעים!!
איך לשמור על עוגה לחה?Cook1235

היי!
מכין עוגת שוקולית מזה הרבה זמן

עוגת שוקולית המפורסמת עם כוס קמח, סוכר, שוקולית, שמנת מתוקה...

שאלה לי אליכם-

כיצד ניתן לשמור על העוגה לחה, גם במקרר?

כאשר אני חותך פרוסה ומחזיר למקרר, לאחר כמה שעות החלק הפרוס קצת מתקשה ומתייבש ולא טעים לאכול אותו...

ולכן אנחנו תמיד חותכים החלק הדק הזה ופורסים פרוסת עוגה "לחה" יותר.

האם יש למישהו/י רעיונות - איך להתמודד עם זה??

 

תודה!!

לאטום עם נילון נצמד ממש צמוד לאיפה שחותכים...ת.מ.
לשמור בכלי סגור ובמדף תחתון שלא קר בו יחסיתט'אחרונה
אנחנו התמכרנו לשניצל תירס הזה אורה2x

תודה ל@ברוקולי על המתכון המעולה והבריא הזה!

שניצל תירס ביתי - בישול ומתכונים

 

טיפ לעצלנים ומורעבים:

במקום להקפיא ולטבול בביצה, אני פיזרתי ישר פירורי לחם על הקציצות בתבנית ואפיתי

(אפשר להפוך אחרי 10 דק' ולפזר גם בצד השני)

 

הי!!!גמני הכנתי!!טאבולה ראסה
ואפילו שהיו את כל הסיבןת שלא יצליח זה יצא טעים

טחנתי יותר מידי
ואז הקפאתי וכבר לא היה זמן אז זה נשאר בהקפאה כמה ימים
ואז טיגנתי במקום לאפות כי אין תנור...

ועדיין זה יצא טעים פצצות!!!
זה די התפרק לי אז טיגנתי אתזה כמו פשטידה במחבת )כאילו שניצל גדול ואז חתכתי משולשים

זה יצא פשוט מעדן!!!
זה תירס מקופסאת שימורים, כן? כמה קופסאות זה בערך?נוצה ברוח
2 קופסאותטאבולה ראסה
.
670 גרם מסונן. משתנה מקופסא לקופסאברוקולי

 

אני משתמשת בללא סוכר להפחית קלוריות.

 

מ ה מ מ ת ש ל י !! יצא מ ד ה י ם!ברוקולי

 

זה מסוג השרשורים שגורמים לי נחת 

לדעת שבזכות מתכון אחד אתם צורכים מזון בריא יותר... !!

מקווה שאני לא בצרות מול טבעול קורץ

[ופעם הבאה לא להתעצל..פטיש

 

תודה 

נשיקה

תודה לכן על המתכון! ושאלהאר
יש לכן רעיון עם איזה עוד ירק אפשר להכין חוץ מתירס?
ברוקולי, אפונה, גזרברוקולי
אבל זה כבר יהיה שניצל לקט ירקות
עוד שאלה- חצי כפית שום, הכוונה לאבקת שום או שום טרי כתוש?נוצה ברוח
ואם זה אבקה, אפשר לוותר על זה?
אפשר גם וגם ואפשר לוותרברוקולי
חבל להכין מקופסת שימורים!! עדיף מקפוא.. חסכון במחירכמו הלבנהאחרונה

ןגם הרבה יורת בריא- בלי סוכר ולא משומר, והעלות יוצאת ממש אותו דבר, אם לא יותר זול קפוא..

מוט בלנדר יונדאילבי ובשרי
למישהו יש בבית ויודע אם הוא ניתן לפירוק?

זה נראה שכן, אבל אני ממש לא מצליחה...
יש לי של בראון, אבל בד"כ הם מתפרקים לא?ברוקולי

 

ניסית לגלגל?

 

כן, ניסיתילבי ובשרי

לפי ההוראות ניקוי זה היה נשמע שיש דרך לפרק.

יש כאלה שלא מתפרקים... לי יש 2 בבית, אחד מתפרק ואחד לאכף עץ


יש לי מוט שלא מתפרק.רותי7
אז כדי לנקות אותו שמים בקערה עם מים וסבון ומפעילים את המוט-זה מנקה מצוין..
(ואצלי נראה שאפשר לפרק אבל זה לא מתפרק- אז ככה אני מנקה..)
איזה סתומה אני... זה של המילטוןלבי ובשרי
לא יודעת מאיפה הבאתי את היונדאי... 😅
בכ"מ, אכן ניקיתי לםי מה שרותי7 כתבה.

תודה!
אם תנקי מיד אחרי השימוש זה יתנקה בקלות!כף עץאחרונה


סולתמודדת כובעים

איפה אפשר לקנות סולת מלאה נקיה מחרקים?

 

 

בוררים, לא?ברוקולי


רוצה לחסוך את זה...מודדת כובעיםאחרונה


קישואים- מה אפשר לעשות איתם?כי בנו בחרת
מחפשת מתכון לסלט מעניין לשבת, על בסיס קישואים.

מלא פעמים אני מקפיצה מקלות קישואים במחבת ומאדה אותם, מתבלת בשום, לימון, פטרוזיליה, וכו
אבל זה קצת יצא מהאף..

אני רוצה לגוון
יש לכם גריל? אם כן להשרות ברוטב עם דבש חומץ ורוזמרין ולצלות.אמונינוש


לא, אין לנו.. בתנור זה לא ילך?כי בנו בחרת
אני חושבת שזה ילך, אבל אף פעם לא ניסיתי.אמונינוש


יש ממרח קישואים, פעם טעמתי והיה נחמד..קראנץ שוקולד


עכשיו עלה לי בראש-אמונינוש

לחתוך לעיגולים דקים- גזר וקישואים, לרצועות פלפלים. להרתיח מים חומץ וסוכר, להוסיף את הירקות לחכות שירתך שוב ולהכניס לצנצנת. אפשר להוסיף גם כרוב לבן.

טעים מאוד! קצר אצלנו מחמאות.אפ
אני רוצה משהו בסגנון של חצילים, מבושל כזה.כי בנו בחרת
יש רעיון למשהו בסגנון?
קישואים ברוטב אדום?אור השחר..

היו מביאים בקייטרינג של הא. צהריים בגן שעבדתי בו השנה..

(שונאת קישואים..)

מטגנים בצל. מוסיפים קישואים חתוכים לקוביותרימון
וקצת רסק עגבניות.
לשים לב שיש מספיק שמן שלא ידבק. אני ממש אוהבת ומכינה כל שבת שאנחנו בבית.
תודה לכולם בסוף הכנתי ברוטב אדוםכי בנו בחרת
עשיתי כמו שכתבת, והוספתי גם קצת תבלין פיצה,שום, מלח ופלפל..
יצא עסיסי ביותר!
רימון?שואלת לא צריך להוסיף סוכר?..אבן יקרה 1


לא צריך סוכררימון
אפשר לטגן בצל, קישואים וחציליםיעל מהדרום
לק"י

לתבל במלח, פלפל, פפריקה וקצת כורכום.
קישואים בטעם כבד .קישואים מאודים עם רסק עגבניותרק אמונה


סלט פשוט וטעים מאודט'
מאדים בצל לקוביות קישואים, מלח פלפל עד שקצת רכים, לא מאוד, וטוחנים עם ביצים קשות.

^^ אני מוסיפה גם מיונז.שמן פשתן


אני בגמילה ט'
מנסים לאחרונה להשתפר בתזונה ומיונז (ביתי כמובן) הולך אצלי כמעט עם כל דבר..
מנסה להוריד אותו מהתפריט, נראה כמה זמן אחזיק מעמד ...
זה באמת קשה.שמן פשתן

גם אני הצהרתי על ''דיאטה''

מאודה מעל בצל מטוגן, עם שמיר קצוץגפן36
וכמובן מלח פלפל
איך מכינים קישואים בתנור? שיצאו ממש אפויים..ט'
ניסיתי הערב, פרוסות עם שמן זית ומעט רוזמרין ומלח.
יצא רטוב ולא אפוי ממש. מאכזב.
איזה גדול חתיכות, וכמה שמן זית?אמונינוש


תנסי לייבש בטמפ' נמוכהקראנץ שוקולד
פרוסות ולא הרבה שמן זית, במתכון היה כתוב על טורבו וחום גבוה.ט'
שמת אותם צפופים?אמונינוש

אוןלי תנסי לשים מרווח עם חום גבוה ל10 דקות ואז להשאיר בתנור סגור?

קודם לסנן מהנוזלים.

צפופים מידי.. אנסה. תודה!ט'


איך יצא?אמונינוש


כשאנסה נדע ט'אחרונה
עזרה ברצינות
הכנתי אתמול עוף בתנור עם תפו''א ובטטה חתוכים לעיגולים
אתמול כשהוצאתי את זה הרגשתי וטעמתי שהירקות עוד קשים
אבל אמרתי לעצמי ומקסימום ימשיכו להתבשל מחר.
והיום הכנסתי לתנור לחצי שעה
אח''כ עוד רבע שעה
ועדיין קשה!!!

מה עושים? זה אבוד?
אם זה משנה -ברצינות
גם אתמול וגם היום התבשל רוב הזמן עם נייר כסף מלמעלה
על כמה מעלות?יעל מהדרום
מה עובי הפרוסות?קראנץ שוקולד

אם הן עבות מדי יקח זמן עד לריכוך..

ורצוי שיהיה רוטב שזה לא יתייבש.. בכללי רצוי כשאופי תפו"א לשלוק אותם מס' דקות במים רותחים ואז לתבל ולהכניס לתנור, זה מקצר משמעותית את זמן האפייה שלהם..

גם עם שמים שמן.אמונינוש


ברור ששמתי שמן ותיבול.ברצינות
וגם בצלים שהיו אמורים להוציא נוזלים.

וקראנץ שוקולד אתה צודק לגבי השליקה,
סתם התעצלתי אבל זה כנראה משמעותי.

תודה
אני גיליתימודדת כובעים

שפשוט יש איזה זן/סוג של תפו"א שלא יאפו לעולם

באסה ליפול עליהם.

 

 

את יכולה לקרר קצת ולפרוס לפרוסות יותר דקות.לב אמיץאחרונה

בדרך כלל בשביל תפ"א צריך חום של 250 מעלות, וגם זה לפרוסות לא עבות או כשהם חתוכים לשמיניות.

 

תוציאי את העוף, תוסיפי קצת מים, ותאפי את התפ"א על חום גבוה בנפרד מהעוף.

אשמח למתכון לפיצה בלי שמרים. תודה!nik


אפשר על מלאווחאיזה טוב ה'!!!!
למי שלא מפריע לו כמויות המרגרינה....
יש מתכונים באינטרנט עם מוצרי חלב בבצק..תגגלי.יעל מהדרום
יש עם אבקת אפיה, חפשימודדת כובעיםאחרונה


למה אכילת פירות עוזרת? באיזו צורה? או שבכלל לא?מילקשייק וניל
ויטמיניםקראנץ שוקולד
לכל פרי יש את ה'סגולות' שלו..
יש פירות שמלאין בויטמין מסויים כמו ההדרים שיש בהם הרבה c.. יש פירות שמחקרים מראים שצריכה מהם טובה להורדת גרורות סרטן ל"ע, לאיזון סוכר, הורדת כולסטרול ולחץ דם וכו', אז חשוב לצרוך מכולם אבל לא בהגזמה.
^^^ ומינרלים חשובים, ונוגדי חימצון.לב אמיץ

למשל בבננה יש מגנזיום ואשלגן, אגוזים עשירים בויטמין B6, מגנזיום, וברזל,

בכתומים (מלון כתום, פפאיה, קלמנטינות, מנגו) יש גם בטא קרוטן וגם ויטמין A שחשוב לבריאות העצם,

גם באדומים - פירות יער, תות, דובדבנים, ענבים אדומים, רימונים יש נוגדי חמצון,

הירוקים מאוד - ענבים ירוקים, תפוחים חמוצים וגם אגסים - ידוע שיש להם השפעה מחזקת על השרירים, ובאגסים יש ברזל.

תמרים עשירים בכל מיני וגם בחומצה פולית, ועוד ועוד.

 

והכל חשוב מאוד לפעילות התקינה של הגוף ולבריאות.

 

מה שחשוב זה להיות קשובים לגוף ולנטית הלב - מה שמתחשק (מבחינת צבע וסוג הפרי) בדרך כלל מאותת על מה שחסר והגוף מבקש להשלים. וכל אחד יש לו את טווח הפירות שהוא זקוק להם ו/או מתחבר אליהם.

מצד שני גם אין צורך להפריז - צריך להשאיר מקום גם למזונות אחרים חיוך, שגם להם יש מרכיבים חשובים להציע, וגם לא להפריז עם פירות בגלל הסוכר.

 

יש ילדים שלא סובלים פירות, וגם זה בסדר, הם משלימים את החסר ממזונות אחרים. לא בכוח. מה שאוהבים.

תודה לשניכם, מענייןמילקשייק וניל
לי זה עוזר במקום לאכול מתוקים משמינים אחרים..dora
מלא מלא ויטמינים.מקרוני בשמנתאחרונה
ויש לכל אחד יתרונות נוספים. על חלק טוענים שהם נוגדי סרטן ועוד.

וזה גם מלא סוכר מהטבע, סוגשל של ממתק עם המון אנרגיה רק בלי כל הזבל שנלווה לזה בממתקים הרגילים.
קניתי קרטון בשר עם כל מיני חלקים והיה שם מכסה סטייק B1גלית

אני מנסה לחפש בגוגל מה החלק הזה ומה עושים ממנו ולא מוצאת אפשר עזרה?

תודה!..

אין משהו?גלית


תשאלי את קראנץ שוקולדארץ השוקולד
הוא לרוב מכיר

@קראנץ שוקולד
אם הכוונה למכסה הצלעקראנץ שוקולדאחרונה
מחפשת מתכון מומלץ לציפס בטטה-עדינה-
אפשר סתם לחתוך לרצועות ולטגן. ואפשר גם:אמונינושאחרונה

לחתוך לרצועות בעובי בינוני לטבול בביצה מטובלת ואז בקמח ולטגן.

או לחתוך לעיגולים דקיקים עם סלייסר ולמרוח על זה שמן זית ולאפות בתנור עם שום חתוך ועלי רוזמרין.

מה אפשר להכין עם טופו?חלילית אלט
לתבל, לבשלט'
לזרוק לפח ולהזמין פיצה 😎
חח נו באמתחלילית אלט
ואני שונאת פיצה
"גולש" צימחוניחילזון 123


ככהנפש חיה.
"שניצלים"-
לחתוך לפרוסות של כ סנטימטר
להכין משרה של תבלינים וביצה
לצפות את החתיכות .
כדאי להשרות קצת כדי שיספגו את הטעם.
לצפות בקמח
טיגון קל בדומה לשניצלים.
בהצלחה



לסלט-
אפשר לחתוך לקוביות
להשרות או לשפוך עליהן תיבול כלשהו
ולהוסיף לסלט/ כתוספת חלבון למנה כלשהיא.


אפשר להכין גלידה מטופו.

ממליצה על הספר "הטופו"/ זהורית שייחי.
להוסיף לירקות מוקפצים או מאודיםיראת גאולהאחרונה
עם תיבול של רוטב סויה. מעדן.
ארוחת בוקרsomeone123
בס"ד
איזו ארוחת בוקר אפשר להכין ב5 דקות שתהיה משביעה ובריאה ושלא תתקלקל/תיהרס עד שאןכל אותה?(אוכלת בערך ב10/10:30)
תודה
לחם עם טחינה וירקות..או לחם עם מה שבא לךעיניים תכולות
קרקרים עם משהו..

והבנתי שעדיף לא לאכול ביחד פחמימות וחלבונים..אז עדיף לא לשים על הקרקר או הלחם חלבון (ביצה, טונה,גבינות..)
לחתוך סלט ולתבל רק לפני שאוכלים (לקחת תיבול בשקית קטנה))כי בנו בחרתאחרונה
אפשר להעשיר את הסלט עם ביצה קשה, טונה, קוביות בולגרית
מה עושים עם קציצות עם תפו"א מגורד בתוכןציירת עננים

שהכנסתי להקפאה- כבר לפני שבוע.

האם להכין מהם אוכל לשבת ("לבנות עליהם")

או לזרוק????

 

מה קורה לתפו"א אחרי ההפשרה/ בישול?

 

תודה

 

העתק: פורום נשואות, הורות

תפו"א בעייתי בהקפאהקראנץ שוקולד
והואממקבל מרקם חולי-מימי לא טוב.. יכול להיות מאד שאם תנסי לאפות את זה או לטגן זה יסתדר מעט..
האם התפו"א הוא המרכיב העיקרי?ברוקולי

 

אם כן - 

אפשרי לאכול פשוט זה מתפורר ומקבל טעם לא טוב.

אם זה אחוז קטן מתוך קציצת בשר לדוג' , לטעמי זה בסדר.

 

 

אם הן לא מבושלות-בתאל1

אני הקפאתי פעם וזה לא הצליח יותר להתגבש לקציצות והכל התפורר בסיר...

תגובה לכולן: בישלתי ויצא טעיםםם- התפוררו טיפה קציצותציירת עננים


אנחנו עושים קציצות מטוגנות עם תפו"אלבי ובשריאחרונה
וזה לא נהרס בהקפאה.
אתגר חמדמדה

צריכה להכין עוגה בצורת מטוס אל על.

רעיון מישהו?

עוגה בחושה פשוטהחוזרת
בתבניות אינגליש קייק. לחתוך בצורת מטוס. להכין קרם מריצ'. למרוח על. לסדר משהו כחול מעל (קוקוס עם צבע מאכל/סוכקיות כחולות/עדשים/...)
בעיהshir shir
כי זה יוצא בצורת מטוס של ילדים ואני צריכה מטוס אמיתי..
חיפוש בגוגל תמונות שוקולד לבן

http://search.clearch.org/?a=images&q=%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA%20%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A1&fc=si

מניחה שתוכלי להעזר בחלק מהתמונות

 

תודה shir shir
חפשי בגוגל או ביוטיוב - airplane cake tutorialט'
מה שיצא בסוף ;)חמדמדה
וואו!! איזה יופייעל מהדרום
מקסים!!ט'
וואו!! מהמםdora
תודה! חמדמדה


מהמם!קייט מידלטון

איך עשית?

חמדמדה

הכנתי 2 עוגות מרובעות, שמתי מולי תמונה של מטוס והתחלתי לחתוך...זה היה סיפור רציני, סה"כ עבודה של 3 ימים.

3 ימים??? בטוח?אביגיל~!


3 ימים והרבה תפילות חמדמדה


מה?אביגיל~!

את אשכרה עבדת על זה מהבוקר עד הערב במשך 3 ימים? 
ובלילות מה עשית?

האמת שרק בלילותחמדמדהאחרונה

וכן. היה קשה אבל שווה

וואוו זה מושלם!!מעפר אני באה


וואו, ממש יפה👌קראנץ שוקולד
מקסים! ושאלה---מודדת כובעים

איך מאחסנים כזו עוגה כך שלא תקבל טעמי לוואי?

שאלת השאלות!!חמדמדה

זאת הייתה בעיה רצינית....הקפאתי אותה ככה בלי כלום מעל וכשהקצפת התייצבה שמתי מעלי העוגה שקית גדולה וניסתי כמה שיותר לכסות את כולה..

ב"ה היא יצאה מעולה!

וואו מקסים. כמה סבלנות לשים את הקצפת...!חילזון 123


פשיי יצא מהמם!! עם מה עשית את העיטורים של הלמעלה?אביגיל~!


איזה עיטורים?חמדמדה

הכל עם קצפת

הכנתי לשבת קלתית לקיש מקמח כוסמין %100ֵברוקולי

 

## מעניין איך יצא

סה"כ נראה טוב..

 

@אן_שרלי זה בריא?

מוציא לשון

יש לך אומץ לדבר איתי על כוסמין..אורה2x

אני עוד מחכה למתכון ללחם כוסמין שלך אהמ אהמ פטיש

 

וניסית להעלות תמונה? לא רואים כלום

אני יודעתברוקולי

 

פשוט צריכה להכין שוב לוודא שאני אוהבת ממש.

ברגע שאכין- את הראשונה שתקבל מתכון

 

ולא ניסיתי להעלות תמונה 

 

יש מתכון ללחמניות מכוסמין ללא קמח??אמונינוש


מתכון ללחמניות ללא קמח- לא הבנתיברוקולי
רק מקמח כוסמין בלי קמח רגיל/מלאאמונינוש


ראיתי השבוע באתנחתא-איה קרממן.רק אמונה


אין לי את העיתון אבל במחשב יש לה מתכון של סלט אבוקדו.אמונינוש

אולי לא הסתכלתי בגיליון הנכון?

כן זה של שבוע שעבר.רק אמונה


תוכלי לשלוח לי, בשבוע שעבר אני רואה מתכון לחצילים...אמונינוש


אני קראתי בעיתון.אעתיק לך הנה-רק אמונה

חומרים

חצי קילו קמח כוסמין מלא

1 כפית שמרים יבשים 

1 כפית מלח

2 כפות סוכר חום

2.5 כוסות מים

ההכנה

לשפוך לקערה לערבב בכפית

לשפוך ל3 תבניות אינגליש קיק מקומחות

להתפיח עד להכפלה

לחמם תנור  ל230 מעלות

לאפות 10 דקות(הבת שלי קרעה את זה נראה לי שזה מה שכתוב.תעשי לפי הריח והצבע.טוב?)

להוציא מהתבנית ולקרר

וואו תודה רבה רבה!אמונינוש


בשמחה. שכחתי אם רוצים למלאות אז לחתוך את זה באמצערק אמונה


אני עושה לחמניות שום מכוסמיןוזכני לגדל

יוצאות נדירות!! בלי קמח לבן. והתפחה של 10 דקות!

מומלץ!!

 

תני מתכון!אמונינוש

דרך אגב- לחמניות כוסמין הם המוציא או מזונות?

ברור שהמוציאג'נדס
כוסמין זה חיטה קדומה. (ולא כוסמת כמו שניתן לחשוב)
אה יופי, תודה.אמונינוש


אפשר מתכון?יערת דבש


פעם ראשונה הכנתי, טרם עבר את מבחן הטעם והפריכותברוקולי
במידה ויעבור, אפרסם במוצש. הוא כתוב
מתכון!!!וזכני לגדל

כוס מים פושרים

כף סוכר

שלוש כפות שמן

חצי כפית מלח

כף שמרים

3 כוסות קמח (אפשר כוסמין ואפשר רגיל)

מערבבים את כל החומרים יחד... לבצק אחיד.. מתפיחים 10 דק.

(אם יבש לשים טיפה מים, אם דביק עוד טיפה קמח)

ליצור עיגולים...לשים בתבנית אחד צפוף לשני. לאפות ב180 עד שנהיה זהוב טיפה...בערך 20 דקות...

לשים בקערה שמן זית, שום מלח ופטרוזיליה קצוצה...לאחר שהלחמניות יוצאות מהתנור למרוח את השמן..

בתאבון!!!

 

אני לא ממש מצליחה לשים כאן תמונות.. אבל אנסה להראות לכן אם אצליח

מתכון מצליח ללחמניות כוסמיןתיקוןהמידות

בקערה אחת:

קילו קמח כוסמין

חצי כוס סוכר

2.5 כפות שמרים

 

בקערה שניה:

חצי-שלושת רבע כוס שמן

3.5 כוסות מים פושרים

כפית מלח

לערבב כל קערה בנפרד ואז ללוש ביחד.

 

להתפיח לפחות שעה וחצי לעטוף את הקערה בשקית אשפה גדולה ולקשור.

ואז יוצרים לחמניותאת הלחמניות להתפיח מכוסות במגבת לפחות עוד חצי שעה.

 

לאפות בחום בינוני 20-25 דקות.

אני לא מורחת ביצה כי לפי דעתי זה מכביד על התפיחה של הלחמניות בתנור.

מכינה מידי שבוע ב"ה יוצא מוצלח .

 

 

יצא מעולה בבקשהברוקולי

 

450 גרם קמח כוסמין מלא 

200 גרם חמאה

5 גרם מלח 

5 גרם סוכר

60 גרם ביצים 

60 גרם חלב

 

 

מה זה 60 גר' ביצים?:-Oג'נדס
1 ביצה גודל Lברוקולי


מה זה? לחמניות?יערת דבש

כמה יוצא בערך?

 

לא, הקלתית לקיש מקמח כוסמיןברוקוליאחרונה
התחלתי לאהוב להכין גלידותקראנץ שוקולד

כל פעם טעמים שונים.. ליקוק

הפעם שמנת אוכמניות מוציא לשון

ג'ינג'ר
נראה מעולה!!!!
תודה קראנץ שוקולד

הכנתי גם עוגת ביסקויטים בציפוי לוטוס(פעם ראשונה שמשתמש בזה) ויצא מדהים חיוך גדול

נראה טוב וטעיםארץ השוקולד
יאמי.. זה לא פייר להעלות תמונות כאלהברוקולי

 

זה גם עם חלב מרוכז ביתי, 

אם כן אפשר מתכון לחלב ? 

 

 

אכן קראנץ שוקולד
המתכון של פיית העוגיות..
יוצאת כמות דיי גדולה וזה הרבה יותר לסכוני מלקנות
אגלגל,תודהברוקוליאחרונה


מדהים😋dora
צריך מתכונים.ישראל11
אני צריך מתכונים למטבלים לכול מני מאכלים.
לירקות .
לבשר/עוף
ללחם וכו
תודה
כדאי שתמקד יותר ותוכל לקבל מענה.. ברוקוליאחרונה