שרשור חדש
פלאן קרמל-on

באיזה מרקם זה יוצא?

כמו ג'לי או כמו קרם של אינסטינג פודינג?

 

ואיך אפשר לשדרג את זה? אני רוצה להכין איתו קינוח שווה, אפשר חלבי.

מישהו הכין ויכול לייעץ לי?

 

תודה!!!

זה יוצא יותר כמו ג'לי..נוצה ברוח
מכינים את זה במשפחה שלי הרבה אבל אני אפעם לא הכנתי אז אין לי כ"כ איך לעזור לך.. סורי..
לא כ"כ הבנתי את השאלהברבור 3
את רוצה מתכון? עשיתי מס' פעמים בתנור. מתכון טוב אם תרצי... או שיש לך מתכון זה אכן במרקם ג'לי
ולא הבנתי מה הכוונה של שידרוג? כי זה טעים איך שזה לטעמי אין צורך לשדרג
יש לי אבקה להכנה...on

כתוב להוסיף מים ולקרר.

למה להכניס לתנור?

חשבתי להוסיף מעל קצפת או משהו..

איפה מוצאים אבקות של פלאן בארץ?*קומי אורי*

אנחנו מביאים רק מצרפת..

זה מה שקניתיon
מעניין אם זו אותה איכות..*קומי אורי*


הבורות.. מה זה פלאן?הדס123
אין לי מושג איך להסביר.. סליחה!*קומי אורי*
סוג של פודינג-ג'לי. מרקם שמשלב את שניהם...איזו נחמה

נהוג להכין משמנת או חלב חלמונים/או ביצים שלמות,  וסוכר , מבושלים למין רפרפת שאח"כ נאפית בתנור בתוך אמבטית מים רותחים (תבנית בתוך תבנית) כשבתחתי משחימים קודם לכן סוכר לקרמל, או ששמים סוכר על הפלאן ושורפים לקרמל בעזרת גריל או ברנר.

 

הגרסאות המדוברות פה בשירשור הן גירסאות אינסטנט, בדומה לאינסטנט פודינג שלנו, שמחליף את הפודינג המסורתי אשר נדרשת מוימנות וטירחה גדולים יותר בהכנתו.

 

כמובן שהטעם בהתאם... (כשהפער לטובת הגירסה המושקעת כמובן)

נמממ... נשמע טעייים ומושחת..הדס123
סוג של קרם ברולהברבור 3אחרונה
אני לא עושה עם אבקה אלא כמו פעם. רק במקום בסיר, בתנור.
אפשר להפשיר חצי חבילה של בצק פילו?נעמה301

אין לי מה לעשות עם הכל בבת אחת.

אם כן, איך?

תודה רבה!

תעבירי למקרר לכמה שעות תיקחי את החלק שאת צריכה ותחזירי להקפאת.מ.
בגלל שההפשרה איטית רק חלק מפשיר והשאר נשאר עוד קפוא ואין בעיה להחזיר למקפיא...
מעולה,תודה רבה!נעמה301אחרונה
רעיונות?הדס123

נשארו לי שלושה גביעי יוגורט במתיקות מעודנת שהתאריך שלהם פג היום. הכנסתי למקפיא לבינתיים.

מה אפשר לעשות איתם?

גם לי קרה היום. אז הכנתי לחם ברוקולי
לחם?? מזותומרת?הדס123
פשוטו כמשמעו..ברוקולי

 

עם בצק ירוק, שרי, עגבניות מיובשות.

 

נשמע טעייםהדס123
אפשר מתכון? וזה עם יוגורט מתוק?
עשיתי עם לא מתוק.. אבל מניחה שזה בסדר..ברוקולי
להכניס לעוגת גבינה אפויהכוכב לכת

לערבב עם קוואקר דק +אגוזים/חמוציות/קוביות פירות יוצא מעדן משביע, בריא וטעים

להקפיא עם כפית ולאכול כמו גלידה

לאכול עם קורנפלקס במקום עם חלב

 

תודה על הרעיונות! רק שהיוגורט כבר קפוא..הדס123
אז צריכה רעיונות לדברים יותר כמו הרעיון של העוגה האפויה.. תודה
יש לך בלנדר? אפשר פרישייקשירת דבורה
משקה יוגורט של ניקי ב:אמא אדמה
לביבות גבינה/עוגת מייפלחכמה בלילהאחרונה


חלות לשבתהדר לב

העיסה לא תופחת מספיק... והחלות יוצאות כבדות ולא אווריריות.

 

יש לכן עצות??

ללוש לפחות 10 דקותברוקולי
בנוסף ללישה - תוודאי שהשמרים עדיין טובים ולא פג תוקףפעימה


יש כל מיני שיטות לעזור לבצק לתפוח מהרanonimii

לחמם טיפה את התנור לכבות ולהכניס את קערת הבצק לתנור זה עוזר להתפחה

אפשר להכין את הבצק יום לפני לשים במקרר להתפחה כל הלילה

לכסות עם שקית ניילון ולשים קופסת גפרורים על השקית 

בהצלחה 

כמה עיצותכוכב לכת
להקפיד על שמרים טריים (הכוונה שלא פג התוקף, גם ביבשים)
להקפיד על מים חמימים (לא קרים או חמים) ולפחות כף סוכר ל"האכיל" את השמרים
להתפיח במקום חמים- קרוב לכיריים או בתנור מכובה וסגור
להוסיף את המלח ראשון או אחרון- שלא יגע ישירות בשמרים כי מלח "הורג" שמרים
ללוש לפחות 7-10 דקות
להקפיד על תפיחה נוספת לפני ההכנסה לתנור

בהצלחה! מקווה שעזרתי

בהחלט עזרת! רק שאלה לגבי העיניין של המלח...הדר לב

בכל מקרה כשלשים הכל מתערבב לעיסה אחת, אז מה העיניין?

שלא יהיה מגע ישירכוכב לכתאחרונה
אם מערבבים את המלח ראשון עם הקמח או רק אחרי שהשאר מעורבבים כבר למלח אין את המגע הישיר שהורג את הנבגים של השמרים
ותודה לכולכן!!הדר לב

מישהו יכול לתת לי קישור לשרשור עם החילבה?ת.מ.
אני מהפלאפון ולא יכולה לבצע חיפוש...
בנוסף כמה זמן חילבה מחזיק מעמד?
כן! תודה! אשמח לתשובות לשאלה בפנים גם אם מישהו יודע...ת.מ.
אחרי מלא פנטזיות קניתי ואני רוצה לנסות להכין מתישהו...
מענין עם הילדה שלי תתלהב על זה כמו שהיא התלהבה על הלחוח הגחנון והמלאווח האשכנזיה הקטנה
לא יותר משבוע..שביב
תודה! ואפשר להקפיא?ת.מ.
מתכון לחילבה +המלצותshifraאחרונה

אני מצרפת קישור: http://www.tavshilim.co.il/archives/recipe-items/%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%91%D7%94

עוף טעים וריחני שהכנתי לשבתדינה די

מטגנים הרבה בצל מוסיפים את העוף והרבה הרבה בטטות פרוסות

מפזרים מעל אבקת שום, כורכום קינמון כמון וחופן שקדים לא קלויים

מבשלים הרבה זמן

נשמע מגרה!! ננסה...ננוש


כמה נוזלים ???שושית

מצטרפת להמלצה! גם עם שומר זה יוצא מעולה!מקום בעולםאחרונה
בורגולרבקה שיין

איך מבשלים אותו?

כשאני מבשלת הוא יוצא יבש.

יש טיפים?

לא חייבים לבשל. אפשר להשרות במים חמים.aima

והוא באמת די יבש. ומקבל לחות משמן אם זה סלט או רוטב אם זה מוגש עם בשרי נגיד.

תכיני כמו אורזמעיין חתוםאחרונה
מי כאן בענייני הפרלינים?*קומי אורי*
יש ברשותי:
תבניות של פרלינים
שוקולד מריר
שוקולד חום חלבי
שוקולד לבן חלבי
נוגט שוקולד
אבקת נוגט
וחמאת קקאו.

איך מוציאים מזה פרלינים טעימים?
אנייייייכיבשה
תביא לי אני יכין!!!!!!!!!!


יא אפשר מלא מלא דברים. ...


אווף קשה להסביר בכתב
הלוואי שתרצי להשתדל לכתוב לי *קומי אורי*
יש לי מתכון מעולה עם נוגט...כיבשה
אני ישתדל ממש לכתוב היום מקווה שיספיק...

אני יגיד לך מה כי הרבה דברים אני עושה פשוט בלי מתכון ממציאה
קישור בפנים שאולי יתן כיווןעוד כינוי

אין פה מתכון.

אבל אולי תוכלי לפנות למי שעשה.

(אני לא עשיתי, רק זכרתי שהעלו פה פעם...)

בהצלחה

יאי! פרלינים! - בישול ומתכונים

מקפיצה לי!*קומי אורי*אחרונה
גריסי פנינהאר

מכירים מתכונים עם גריסי פנינה?

אנחנו שמים את זה בחמין ומאוד אוהבים.

רוצים להנות גם באמצע שבוע....

מרק ירקות וגריסים. אחלה דבר!יורבית


טיגון בצלג'נדס
אח"כ מוסיפה בטטה, גזר... מה שאוהבים!
וזהו, מבשלת ומטבלנת כמו אורז...

בדיוק אכלנו את זה היום- סוף הדרך בתור תוספת!
זה הולך טוב?זמר הפלוגות

הגריסים מתבשלות טוב בבישול קצר כמו של אורז?

אכן... לא יודעת אם בול אותו זמן,ג'נדס
אבל כן לא הרבה זמן..
בפורום מתכונים בכיפהמ.א.

בדיוק יש שרשור מתכוני גריסים. חפשי שם.

אפשר קישור?אני ולא אחרתאחרונה


מרק פטריות וגריסיםרק מגיבה
משרים את הגריסים לפחות לשעה. אני אוהבת להשרות לילה.
מבשלים במים עד שמתרכך.
בינתיים בסיר אחר מטגנים בצל גמבה ופטריות, ומוסיפים אותם לגריסים כשהם רכים.מתבלים במלח פלפל קצת רוטב סויה, ומה שאוהבים...
תודה לכולם..אר

יש עוד רעיונות? לא בכיוון של מרקים....

רעיונות לסלטים מעניינים ובעיקר טריים מ:~א.ל

חסה

כרוב

וגזר

אשמח לשמוע

אפשר להכין סלט יוונישוקולד לבן

מחסה, עגבניות, זיתים, בצל, גבינה בולגרית. התיבול פשוט- שמן ומלח ויוצא טעים מאד

 

סלט כרוב שאני מכינה- 

כרוב, חצי גזר מגורד במגרדת, אפשר להוסיף שקדים קלופים חתוכים

ולרוטב מערבבת בכמות של רבע כוס חד"פ (טוב, האמת שהכמות שלי בד"כ גדולה יותר) סוכר, שמן וחומץ\מיץ לימון בכמות שווה, מוסיפה שן שום ומעט מלח, מערבבת ומוסיפה לסלט. הרבה אנשים אוהבים.

סלק מבושל תיבול לימון מלח פלפלanonimii
סלט כרוב עם גזר תיבול מלח פלפל לימון ושמן
אז ככה:+mp8
מחסה אפשר להכין סלט נשנושים:
להוסיף חצאי עגבניות שרי, טבעות בצל, רוטב ממיונז+מיץ לימון+ קטשופ, לשפוך מלמעלה ממש סמוך להגשה נשנושים בטעם שמנת בצל ולערבב.

לכרוב אני אוהבת להוסיף בצל ירוק, שומשום, שקדים מולבנים. לתבל בשמן, מיץ לימון ומלח. (לכרוב סגול אפשר להוסיף גם רוטב סויה וסןכר)

גזר אני חותכת לטבעות, קוצצת המון כוסברה, שום כתוש, מתבלת בשמן, מלח ולימון (אפשר גם כמון למי שאןהב)
סלט חסהרק מגיבה
מכינים רוטב:
- חרדל גרגירים
-שמן זית
-שיני שום קצוצות
-דבש
-מלח ופלפל
-חומץ או לימון

ומוסיפים פרי שאוהבים (תותים /מנגו/אפרסמון/תפוז) ופקאן סיני מסוכר.
כרובשוקופלת
כרוב עם רימון, בתיבול שמן זית, מלח, מלא לימון וקצת מיונז.
יוצא מעולה!
..dora

גזר, קולורבי וגמבה אדומה וצהובה-חותכים למלבנים בינוניים עם לימון- טעים מאוד! אבל הוא לא נשמר טוב במקרר, להכין לאותו רגע..

כרוב עם מיונז... 

חסה עם עגבניות ש'רי חצויות ואלף האיים

פשוט וקל להכנה.

כמה דבריםדינה די

1. חסה , חצאי שרי, מלפפון פרוס דק, פטריות טריות פרוסות חופן נבטים ופרוסות דקיקות של בצל ירוק מעל חופן של גרעינים/רוטב/...

2. כרוב לבן + קוביות אננס + חופן צנוברים + בצל ירוק פרוס מתבלים בסוכר שמן ומיץ לימון

 

לגבי הכרוב- כמה כמה..? אשמח לכמויות~א.ל


אני לא זוכרת. אבל בסלטים זה לא כזה משמעותידינה די


סלט חסה+כרובצ'וקלייט

לחתוך ת'חסה ותכרוב לרצועות דקיקות, לתבל בטיפונת שמן, מלא לימון, מלח כמה שאת אוהבת, פלפל, רוטב שום (קצת!)

תוספות: קשיו\בוטנים קלויים, שומשום קלוי, שמיר קצוץ 

יוצא פצצה! טעים ומומלץ בחום

גזר:פנסאי
גזר מגורד, קוקוס, חמוציות, שקדים/אגוזים/כל דבר אחר דומה (נקבע בדכ לפי מה שיש לי בבית). טעים יותר קלוי, בשביל הבריאות התחלתי לוותר על הקליה.

תיבול: מעט סוכר (כפית לכמות של 3-4 גזרים) ומיץ מלימון אחד.

יש גם גזר מגורד עם שום פלפל חריף ומיונז.

שתי מתכונים שווים!!!ננושאחרונה

1. חסה, כרוב, חתיכות של קיווי/אפרסמון/מנגו/תפוז  תלוי בעונה ובטעם, להוסיף חמוציות וגפרורי שקדים קלויים לתבל בשמן, חומץ, סוכר ומעט פלפל ומלח. (שמן קצת יותר, סוכר וחומץ קצת פחות) 

 

2. גזר מגורד גס, כרוב סגול קצוץ וחסה קרועה עורמים בקערה שקופה לפי הסדר הבא: חסה מעל כרוב ובסוף גזר מעליהם מפזרים גרעיני דלעת, גרעיני חמניה ושומשום הכל קלוי ומכינים רוטב מ:

 

1/4 כוס שמן, 1/4 כוס חומץ, 4 כפות סוכר, 2 כפיות מיונז, 2 ראשי בצל ירוק קצוצים, 2 שיני שום, כפית מלח, מיץ מלימון אחד.

הכי טוב בבלנדר מקל. 

 

גם יפה, גם בריא והכי חשוב טעים!!

לבריאות!

בירור לגבי מכללת השףחסויה14
עבר עריכה על ידי חסויה14 בתאריך י"ח בשבט תשע"ה 20:20

היי ,שבוע טוב

  אני רוצה להתחיל ללמוד קונדיטוריה ובדקתי את מכללת השף אבל חלק מביקורות ששמעתי 

עליהם הם לא משהו..שהלימודים לא ברמה גבוהה ודי חובבנית

מישהו למד שם או יודע על הרמה שם?

 

תודה רבה!!

מקפיצה. ...חסויה14
מישהו?..חסויה14אחרונה


מישהוכיבשה
פה אולי הכין פיתות בסיר גריל??
דחוף חייבת לשאול משהו...
אני668
הסתדרתי תודה!!!!כיבשה
אבל בעיקרון לא מדליקים את הגז מתחת נכון?
נכון. פשוט הופכים את הפיתה..668
אבל כן יודעת שיש כאלה שמדליקים גם תגז מלמטה..
לדעתי יותר שווה בלי הגז
יש לך מתכון מומלץ?כיבשה
אצלינו עושים גם גז וגם גרילדינה די


אצלנו עושים משני הצדדים: גז וגרילפעימהאחרונה


מרק בצל בלי שמנת, יש דבר כזה? תודה!סיגל00


בוודאי.מרב.
עבר עריכה על ידי מרב. בתאריך י"ט בשבט תשע"ה 21:09
מטגנים מלאמלאמלאמלא בצל, מוסיפים מים ותבלינים (פלפל שחור, מלח, אבקת מרק, קצת קמח להסמיך, קצת כמון, זנגוויל, אגוז מוסקט... לאלתר.. הרגע אילתרתי מה שנשמע לי טעים ) ומרתיחים עד שהבצל רך ממש ממש והצבע של המרק זהוב ובטעם טעים,
מחלקים לצלחת,
מוסיפים גבינצ וקרוטונים...
בתאבוןן
ועזרת לנו הערב לא לאכול שוב פסטה תודה!
זה בד"כ בלי שמנתחילזון 123

מזהיבים טבעות בצל עם שמן\חמאה

מוסיפים קצת קמח ומזהיבים עוד

מוסיפים קצת יין לבן אם יש

מים, מלח, פלפל

ומבשלים.

תודה רבהסיגל00אחרונה


יפה. אבל כמה עבודה זה...חילזון 123

אני אהבתי את הקישור למתכון לסוכריות טופי קרמל שיש שם למטה.

יפה. אבל כמה עבודה זה...חילזון 123

אני אהבתי את הקישור למתכון לסוכריות טופי קרמל שיש שם למטה.

אני רואה שזה כל פעם מביא קישורים אחריםחילזון 123

אז התכוונתי לזה _טופי קרמל-

 

וגם זה מעניין- סוכריות נחשי גומי מג'לי-

 

 

וואו. זה גאוני!! איזה אדיר..אור השחר..
מקסים!!אם הבנים12אחרונה
איזה תבלינים אתה שמים בחמין?תתתתת
אני מכינה חמין עוף בלי בשר בד"כ ושמה מלח פפריקה וכמון אבל יוצא לי לפעמים קצת חסר טעם...איך אפשר להעשיר אותו שייצא יותר טעים? תודה!!
עלי דפנה וסילאןא.א
סילאן שום ובטטותתות

ובנוסף למה שכתבת - חוויאג', כורכום

אני מכינה ככהילדים זה שמחה

מטגנת את העוף עם כף שמן.

אח"כ מוסיפה, שועועית, חומוס, בטטות שלמות, תפוחי אדמה שלמים קטנים, חצי פלפל ירוק חריף,

כפית דבש, כף גדושה של פפריקה מתוקה, חצי כף של כמון, כף מלח שטוחה.

בשקית קוקי אני שמה חיטה עם מעט שמן ומחוררת עם מזלג.

מוסיפה מים עד הגובה של העוף והתפוחי אדמה.

ומרתיחה.

אח"כ בישול של שעה.

ומוסיפה ביצים.

ולפלטה.

יוצא מדהים.

אההההילדים זה שמחה

שכחתי 4 שיני שום שלמות.

כף סילאן כמון קינמון פפריקה חריפה 4 שינים שום שלימות ובצלדינה די


חצי כף דבש, הרבה שום. בשר גם נותן טעם עשיר..~א.ל


מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון, כורכום, סילאן, שיני שוםהתנערי מעפראחרונה
מחפשת מתכון לקרם וניל פרווהשולמית שלי
לקינוחים..
רעיונות?
כן תערבבי אבקת סוכר ומים.~א.ל


קרם פטיסייר על בסיס חלב סויהאיזו נחמה


אינסטינג פודינג וניל, כוס חלב סויה וריצ'on


תודה!!!שולמית שליאחרונה
סוף סוף תנור חדשילדים זה שמחה

לתנור 2 תאים.

בתא העליון אין טורבו

ובתא התחתון יש טורבו.

איזה תא הכי מתאים להיום חלבי? למה בעצם משמש טורבו...

אצלנו הלמעלה זה בשרי והלמטה פרווה (עוגות פשטידות)יאיר השמש
עבר עריכה על ידי יאיר השמש בתאריך ט"ז בשבט תשע"ה 12:45
הטורבו זה בשביל לפזר את החום ולתת מכת חום.
אני נגיד שמה טורבו כאשר אני מכינה תפו"א ורוצה שיהיה קריספי, ובפשטידות 5 דקות לפני הסוף שיהיה צבע שחום.
והפרווה זה החלבי?ילדים זה שמחה


כן..למרות שבקושי אני עושה חלבייאיר השמש
יש הבדל בגודל בין התאים?!דינה די

זה מאוד משנה מה את עושה בעיקר

אם את בעיקר מבשלת לשבת וגם אופה חלות- קחי את התא הגדול לבשרי

 

אצלנו הבשרי הוא עליון...ת.מ.
טורבו יותר נצרך לעוגות ובעליון יש גריל שתאים לבשרי בעיקר...
אני בקושי עושה חלבי (עכשיו בכלל לא) אז גם חלות אני מכינה ב'חלבי'
אוקיי תודה לכולןילדים זה שמחה


הטורבו מפזר את החום בתנורanonimii
ובלי טורבו החום עולה מלמטה למעלה וזה טוב יותר לאפייה אז עדיף טורבו לבשרי תתחדשי
עכשיו אני מבולבלתילדים זה שמחה

מבולבל

הטורבו אכן מפזר את החום בתנור..ת.מ.
ולכן זה חשוב בעוגות ופשטידות שרוצים שהאפיה תהיה כמה שיותר אחידה...
טורבו מתאים יותר כשאת מכניסה שתי תבניות בו זמנית668
הטורבו לחלבי הגריל לבשרימיסטר דום
^^^^+mp8אחרונה
הסלט המרענן של רוניגמדית אנונימית

סלט הפירות של מקרוני בשמנת



מקרוני בשמנת@
בתאבון!גמדית אנונימיתאחרונה


@מקרוני בשמנת
קודם כל תודההדס123
עשיתי את הריבת חלב עם המתכון שיהודיה מא"י העלתה פה ויצא מושלם! פעם ראשונה ולא מפסיקה להתלהב
דבר שני. חוץ מבשר, דג, חלב ועדשים- איזה עוד חלבונים יש?
דבר שלישי. מתכון מוצלח להום פרייז?
תבורכו
חלבונים- ביצים,סויה...ת.מ.
קינואה, אמרנט, שקדים, אגוזים, חומוס, פול, תורמוסצוף שלי
חלבונים: כל הקטניות וכל האגוזים וביצים כמובןדינה די

קטניות : שעועית, אפונה יבשה, חומוס 

אפונה נחשב פחמימות ולא חלבוניםשוקולד לבן


אפונה יבשה זה פחמימות?! לא ידעתי תודהדינה די


אפונה יבשה- קטניות (חלבון), קפואה- פחמימה668
לצערי גם אפונה יבשה נחשבת פחמימותשוקולד לבןאחרונה

(ולכאורה גם לא אמור להיות הבדל, זו אותה אפונה)

 

יודעת את זה בוודאות מתזונאית שמומחית בתחום

תודההדס123
את יכולה לעלות את המתכון לריבת חלב?אמא של שבת
אני מהפלא'.. אבל פשוט תעשי פה בפורום לריבת חלב..הדס123
גם אני הממלא. מישהו יכול להעלות קישור בבקשה?אמא של שבת
מתכון להום פרייזמקווה לטוב=)
חותכים תפ"א (עם הקליפה) לקוביות קטנות, מטבלים במלח וקצת פלפל שחור מטגנים כמו צ'יפס (אני אישית אופה עד שהם רכים וזהובים), בנתיים ממיסים במחבת חמאה ורוטב צ'ילי בכמות של 1:1, וכשהתפ'א מוכנים מערבבים ביחד. סליחה שאין כמויות מדוייקות.. בהצלחה
שעועית לבנה נחשבת חלבוןא.א
עוף בתנור בכמות קטנהתתתתת
עשיתי כבר פעמיים עוף בתנור ילא יצא משהו חסר טעם אני שמה רק משולש ורגל כי אני לא רוצה שאריות....נראה לכם שזה ייצא טעים אולי בגריל של התנור או עדיף לא לנסות כי זו כמות נורא קטנה של עוף? ואיזה תבלינים ממולץ לשים? תודה!
טבעות בצל על זה את העוף.פפריקה וסילאן.ממש טעיםא.א
או על מצע בטטה.תפוא
רוטב סויה
עוף באננס משדרג ממש. יש כל מיני רעיונות
מתכון עוף :anonimiiאחרונה

תקחי תבנית חד פעמי קטן בקערה תשימי פפריקה כורכום אני שמה חוויג' של מרק שמן זית מלח פלפל טובלת את העוף בתבלינים שמה בתבנית לשאר הרוטב תוסיפי תפו"א עגבניות לרבעים בצל תוסיפי את הכל לתבנית בתנור 180מעלות בערך שעה להפוך מדי פעם את העוף