שרשור חדש
ממה עשוי בורגול?אחרי החגים

חיטה או חיטה מלאה?

(יש לי את של סוגת)

 

אסור לי קמח חיטה..לכן אני שואלת.

אם מישהו יודע זה מאוד יעזור..תודה.אחרי החגים
בורגול עשוי מחיטה,אחותי...דניאל!!
לפי ויקיפדיה-> גרגרי חיטה מבושלת, שיובשה ונגרסהחילזון 123אחרונה
מתכון לעוגת שמנת\גבינההמוזרה

אני מחפשת מתכון לעוגת שמנת\גבינה שווה, אפשר שזה יהיה משהו מסובך אבל לא מאד, ושלא מצריך חומרים מיוחדים שאין במכולת.

ושבטוח יצא לי יציב, כי יש לי נטייה לעשות עוגות גבינה נוזליות מידי.. חושף שיניים

תודה רבה!  

עוגת גבינה מהממתמשיח עכשיו!

http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-dairy_recipes/Recipe-a969ad5632b4e31006.htm

 

אני שמה בטוסטר אובן הישן  שלי ל3 שעות  אפייה (ולא כמו שכתוב במתכון)

עוגת הגבינה של אימא שלייהודיה מא"יאחרונה

כמה פשוט ככה טעים (ומשאיר המון מקום לגיוונים)

 

500 ג' גבינה

4 ביצים

כוס סוכר

 

למעשה זה הבסיס, כל היתר זה כבר לא הכרחי

 

2 כפות קמח/קורנפלור

תמצית וניל

מעט מיץ לימון

 

להקציף את החלבונים עם חצי מהסוכר

לערבב את כל השאר

לאחד בתנועות קיפול עדינות את שתי התערובות

להעביר לתבנית עמוקה בגודל מתאים (זאת אמורה להיות עוגה גבוהה)

לאפות בתנור בחום בינוני גבוה כ35 דקות עד שמתייצב

 

גיוונים : תחתית וציפוי כיד הדמיון. להוסיף שוקולד צ'יפס, צימוקים, אוכמניות וכו'. (להוסיף מלעלה אחרי שמעבירים לתבנית)

רעיון לציפוי טעים ופשוט: לערבב שמנת חמוצה עם אבקת סוכר (או סוכר) ולמרוח על העוגה מיד כשהיא יוצאת מהתנור.

ועוד גיוון: להחליף חצי מהסוכר בסוכר חום כהה. (לא את החצי שמקציפים)

 

אני רוצה להכין שעועיתדינה ל.
זאת הגדולה, לא הירוקה.

שאלה לי: כשהיא נמכרת בשימורים- היא במצב אכיל? או זקוקה לבישול.

היא באה גם במצב יבש/קפוא? כי אני שונאת שימורים.

ואיך מכינים אותה? ויש לכם מתכונית טעימים לתבשיל שלה?

תודה מראש
שימורים - את מתכוונת לשעועית ברוטב עגבניות?לימונית

כן, זה מבושל כבר.

יש שעועית יבשה. שימי לב שצריך להשרות אותה לילה לפני הבישול. אני משרה ל-24 שעות.

אני מבשלת בערך שעה וחצי במים ואז מוסיפה בצל, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות ותבלינים (כורכום, פפריקה) ומבשלת עוד חצי שעה.

אומרים שאם מוסיפים למים סודה לשתייה זה מזרז את הבישול, אבל לא ניסיתי.

את המלח כדאי להוסיף לקראת סוף הבישול, גם בקטניות אחרות.

המי סודה גם שוללים גזים... מומלץתפצי
אני אקנה כנראה יבשה,דינה ל.

ואני לא בקטע של רוטב עגבניות. הייתי רוצה משהו בסגנון כמו החמין של שבת, עם גריסים.

אם כבר את טורחת, תבשלי ותקפיאי חצי, לפני הרוטבכלנית1


קניתי גם גריסים ומן פול חום גדול גדול כזה.דינה ל.

שכחתי את שמו (וזה לא כאן איתי)

 

בא לי להכין תבשיל של שלושתם יחד, כמו של חמין.

 

אך בביתי לא מכינים חמין, ולא צורכים את הקטניות האלו. אשמח למתכונים מומלצים (וללא רסק עגבניות!)

ממ.. אנחנו שמין גם בחמין רסק עגבניות..רחלקה
אבל לא חייבים, כמובן. [+מתכון בערך]פלספנית

בעזהי"ת

 

דינה, הטריק בחמין [כמו במוקפץ, אם תשאלי אותי] זה שהכל בא בחשבון.

אני הייתי שמה אותם בסיר אחד,

עם כמות מספקת של מים,

איזה ירקות שבא לך [תפו"א, בטטה, קישוא, קולורבי, שום כמובן, בצל וכו']

ואיזה תבלינים שבא לך

ואיזה רטבים שבא לך: דבש, סויה, סילאן, צ'ילי, קטשופ, ומה שבא לך.

 

סוגרת ומבשלת מלאאאאאאאאאא זמןן, כמו חמין..

אפשר להכניס גם ביצה,

בשר כמובן שמשדרג לגמרי,

ג'חנון למי שאוהב [אבל זה לא בריאא]

נשמע טוב אז יש לי בדירהדינה ל.
מלא קיטניות: גריסים, פול ענק כזה, שעועית לבנה, חומוס, עדשים, בורגול...

ואני לא יודעת מאיפה להתחיל!

ומה שכתבת נשמע לי

אה, יש גם בטוה, תפו״א והמון שום ובצל.

אז משרים לילה,
ומה לדעתך ילך ביחד בסיר?

ומה הכוונה ביצה? בקליפתה או לשפוך?
הייתי מתחילה מטיגון בצל קצוץ, בתוספת שום כתושאני ירושלמית

(את השום להוסיף לקראת סוף הטיגון שלא יישרף), אח"כ להוסיף את הירקות, (מתאימים לדעתי תפו"א בטטה גזר) חתוכים לקוביות גדולות

להקפיץ לספיגת טעמים, להוסיף מים רותחים בכמות רבה(!) כשהמים רותחים להוסיף את הקטניות שבא לך. לתבל בהרבה פפריקה, כמון ופלפל לפי הטעם. לבשל הרבה הרבה זמן עד לקבלת חמין פרווה. אם את רוצה בשרי אז תוסיפי עוף/בשר/פרוסות נקניקיות/קוביות של נקניק קבנוס (יתן טעם מעושן לכל התבשיל) כשאת מוסיפה את קוביות הירקות.

 

ביצה ניתן להוסיף כמובן בשלמות עם הקליפה מה שמכונה 'חמינודס' או משהו מעין זה. הביצה החומה שמוכרים לפעמים בחנויות לממכר מזון מהיר...

 

ניתן להוסיף גם קניידלך/ קוגל 'קישקע' יעני כופתאה גדולה עשויה מקמח+פירורי לחם+תבלינים+מים+שמן+בצל מטוגן לפי הטעם, יוצקים את העיסה (היא צריכה להיות עסה בעובי של עיסה של קניידלך בערך) כשהתבשיל רותח לאחר הוספת כל המרכיבים, הכופתאה סופגת את כל הטעמים ויוצאת טעימה מאד!

 

האמת? בעיני תבשיל כזה צריך לחכות עוד קצת לכמה ממטרים טובים... אבל כל אחד וטעמו... .

תודה רבה לך! דינה ל.
רק לומרדינה ל.
שהיום הכנתי את הקטניות, לפי הנחיותייך- ויצא סוף!

לקח להן שעות להתבשל, בינתיים חברותיי לדירה כמעט אכלו אחת את השניה מרעב...
אבל היה שווה לחכות

תודה לך!
[וגם הן, כמוך, אמרו כמה חסר גשם מתדפק)
פול- צריך להשרות לילה ולבשל FULL זמן (כשעתיים!)כלנית1

ולכן, לא הייתי מראש שמה פול עם קטניות אחרות כמו גריסים או ירקות שמתבשלים הרבה פחות זמן, 

אלא מוסיפה אחרי חצי שעה / שעה.

היתה לי תובנה כזאת היוםדינה ל.
הירקות כבר הפכו למחית, אבל הקיטניות עוד לא התרככו מספיק.

האם זה בסדר לבשל אותן לפני ורק אח״כ להוסיף לירקות? זה לא פוגם בספיחת הטעם?
תשרי ותבשלי 11/2 שעות ואז תוסיפי לחצי השעה האחרונהכלנית1

אם את מתעקשת על פול או שעועית ענקית, תשרי לילה. תסנני ותבשלי שעה וחצי, ואז תוסיפי לתבשיל 

כדי שהקטניות תקבלנה את הטעם.  עיקר הטעם נספג רק לקראת סוף הבישול כשהקטניות מתרככות.

תודה על העידכון והפירגון! גשם בוא!!!אני ירושלמיתאחרונה
סלק- אני מחפשת רעיונות לתיבול!זכיתי
אני מתבלת במיץ לימוןיהודיה מא"י

קצת מלח וקצת סוכר. ולפעמים פלפל שחור

תקופה מסויימת הייתי מתבלת באגוז מוסקט ופלפל שחור, אבל ראיתי שבלי הלימון זה מחזיק הרבה פחות.

נוסף ללימון ומלח אפשר גם שום כתושמודדת כובעיםאחרונה
לימון, מלח, שמן וכמון~א.ל
עזרהשטות
אסור לי למשך שלושה חודשים לאכול קמח לבן שמרים וסוכר..
ככה שיוצא שאני די רעבה
אשמח ממש ממש למתכונים בלי חלק מהמצרכים הנל...
תודה
בשר, עוף, דגים, סלט, חביתה, טונה, אבוקדו,מודדת כובעים

כל הפירות והירקות, טחינה, מוצרי חלב, לחם שיפון של ד"ר מארק (ללא שמרים).

עוגיות בריאות תוצרת בית כמו גרנולה (זה בלי קמח בכלל).

מרקים.

איטריות אורז. מוקפץ. איטריות מקמח מלא.חילזון 123

גרנולה. דייסת קווקר.

כוסמת. קינואה.

לביבות של ירקות.

אנטיפסטי (ירקות בתנור).

פטריות.

תפו"א,אורז,ירקות מוקפציםאחרי החגים
להכין את כל המתכונים מקמח מלאזמר הפלוגות
וכמובן, במבה...כלנית1

יש שוקולד טעים ללא סוכר. מהדרין!

פיצוחים - הרבה פיצוחים עשויים עם קמח תפוחי אדמה.

 

צ'יפס, צ'יפס תפוחי עץ, קורנפלקס,.

 

יש קמח שיבולת שועל שנמכר בעיקר לפני פסח, יחד עם מצות נטולות גלוטן. יש בתי טבע בהם ניתן להשיג.

 

פשטידות: במקום קמח /קמח מצה מוסיפים קורנפלור.

 

עוגת גבינה- מוסיפים לבלילה קורנפלור.

 

בלינצ'ס מקמח ללא גלוטן, ממולא במילוי פיקנטי.

 

במקום סוכר: סטיביה (ממתיק טבעי)

בבמבה יש סוכרחילזון 123
תלוי מאיזו חברהכלנית1אחרונה
אוף פשטידה שלא מוכנה אבל נשרפה מלמעלהשוברת גלים

יש לה תקנה??

 

(אם זה עוזר, פשטידת בטטות של ליהיא לפיד..) 

 

תמשיכי לאפות אותה על חום נמוך יותרט'

וכלל באפיית פשטידות - חצי הראשון של זמן האפיה על חום גבוה ואח"כ להנמיך את הטמפ'.

טיפ להבאמודדת כובעים

כשאת רואה שזה עומד להישרף למעלה אבל צריך עוד אפיה, שימי נייר אפיה מעל הפשטידה ותמשיכי לאפות.

 

זה כמובן עובד בכל דבר אפוי, גם עוגות.

^^ וגם אפשר לשים נייר כסף ולהוריד טמפרטורהחדשה דנדשה
אלומיניום לא בריא. בודאי שלא בחימום, עדיף מכסה!כלנית1
באמת?!לא ידעתי. גם התבניות החד פעמיות לא בריאות?חדשה דנדשה
האלומיניום מתפרק בחום ופולט רעליםכלנית1

טוענים שאלומיניום מסרטן ולכן כבר שנים שכמעט ולא רואים סירי אלומיניום כמו בעבר.

 

לגבי תבניות ח"פ: בד"כ אני קונה תבניות נייר. הבעיה היא שכתוב שהן לא מתאימות לטוסטר אובן, ואכן נתקלתי בכמה מקרים בהם לתבנית היה ריח חרוך מעט ולמדתי שאם מדובר בחום תנור פחות מ-180 מעלות, אין בעיה.

 

לא הייתי משתמש בתבניות נייר בלי השגחה (הכוונה שתהיי בבית ותשימי עין כמו בכל אפיה), וגם לא הייתי אופה בגריל.

אפשר להשתמש בתבניות נירוסטה מצופות בנייר אפיה.

 

לגבי כיסוי, אפשר לקנות תבנית בגודל טוסטר אובן מצוי, בתוספת מכסה (הבעיה היא שאין צורות וגדלים שונים, כך שאין לך אבחנה בין חלבי/בשרי/פרווה).

אנחנו שמים ניר אפיהשרבובאחרונה
על התבנית אלומניום
התחקות אחר מתכון לפיצהדינה ל.

שלום אנשים,

 

היום אכלתי פיצה ממש ממש טעימה, אני אשמח אם תעזרו לי לנסות להתחקות אחר המתכון שלה:

 

הקץ' היה שהבצק שלה היה עשוי מ... מצה! מצה עגולה גדולה. ומעל הכל היה רגיל.

איך נראה לכם הם הכינו אותה? השרו אותה לדעתכם במשהו?

היה לבצק טעם של פיצה?סיהרא.

אולי אפשר לנסות להשרות במיץ עגבניות מתובל

רעיוןדינה ל.
איפה אכלת את זה?מעניין..בת מלך אבודה
תל אביב איפשהודינה ל.
אח שלי קנה והביא. לא יודעת מה שם המקום
את מתכוונת ל"עגבניה"?חילזון 123
עבר עריכה על ידי חילזון 123 בתאריך כ"ג בחשון תשע"ד 10:34

זה לא מצה זה פשוט בצק מאד מאד דק.

 

ובלי קשר-

בפסח אנחנו מכינים הרבה פעמים פיצה על מצה.

פשוט מעבירים אותה טיפה מתחת לברז מים ושמים למעלה רוטב, גבינה וכו'.

^^^real story

לדעתי עגבניה גם...

 

הפיצה הכי טעימה בארץ!

הפיצה הכי טעימה בארץ- פיצה ביתית!כלנית1
ממ... לא הפיצה הביתית שלי כנראה סקיצה
לכל אופה/בשלן יש נקודת תורפה (לפחות אחת...)כלנית1אחרונה
אורז אדוםחיים חדשים
יש לכן מתכונים? דרכי בישול?
פעם אחרונה שהכנתי נכוותי חחחמיסטר דום

אבל בגדול אתה מבשל אורז עם שתים וחצי שלוש כוסות מים רסק פפריקה מלח אבקת מרק עוף מערבב את זה טוב מוסיף את האורז ומבשל 20 דקות אפשר להוסיף גמבה שחתוכה לרצועות זה מתרכך ויוצא מעולה !

הכוונה לאורז שנמכר אורז אדוםיהודיה מא"י

או לאורז לבן שהתיבול שלו אדום?

אם האפשרויות הראשונה, אז כמו אורז מלא רגיל

אם האפשרות השנייה, אז כבר כתבו לך

התכוונתי לאורז שנמכר אדוםחיים חדשים
מה אפשר להוסיף לו? או במה לתבל אותו?
כמו אורז מלא רגיליהודיה מא"י


הכי טעים בתחתית העוף שבתנורכלנית1

הכנתי אורז אדום פרוה, אבל הטעם היה פרוה. כששמתי בתחתית התבנית של העוף

(הוספתי עוד מים כדי שהעוף לא יספג בגלל האורז ששואב כמות לא מבוטלת של מים)- יצא מדהים.

תוכלי בבקשה לכתוב מתכון יותר מדוייק?חיים חדשים
אורז אדום / אורז בר עם עוף בתנורכלנית1

את מכינה עוף בתנור, מתכון רגיל, אבל שמה בתחתית התבנית 1-2 כוסות אורז אדום (בגירסה של אורז בר, תערובת של אורז אדום ועוד) זה עוד יותר מוצלח, מוסיפה עוף, (אם את רגילה לת. אדמה, אפשר להוסיף גם אותם) ומעט יותר מהתיבול הרגיל שלך, ובנוסף עוד 3 כוסות מים רותחים. 

אופים כרגיל.

 

האורז סופג את הרוטב והתיבול של העוף ויוצא- פשוט ללק ת'אצבעות.

תודה! נשמע מעולה!!חיים חדשים
אחרי 1/2 שעה תבדקי אם צריך לבחוש מעט או להוסיף מיםכלנית1אחרונה
מחפשת גיווניםחיים חדשים
לתבשילי/סלטי קינואה ובורגול..

יש רעיונות?

אשמח להוראות מפורטות כי לפעמים זה יוצא לי קשה או רך מדי..

תודה!!
מתכון לבורגול>>מקווה לטוב=)

מטגנת בצל, מוסיפה גמבה ועגבניה חתוכות לקוביות ומאדה קצת עד שהגמבה מתרככת, מוסיפה כוס בורגול, כף רסק עגבניות, מל"פ, מערבבת טוב ואז שמה כוס ושליש מים, מביאה לרתיחה ומכבה כשכל המים נספגים. אם הוא עדיין קצת קשה תוסיפי עוד מים... טעים ממש!!!

נשמע טעים! רעיונות נוספים?חיים חדשים

שמים ישירות את הבורגול או שמשרים קודם במים?

בורגול עם ירקות מגורדיםזמר הפלוגות

לטגן בצל, להוסיף קישוא,גזר,תפו"א מגורד ואפשר גם קצת עדשים כתומות... להוסיף את הבורגול עם מים ותבלינים, אפשר גם לעשות את זה ביחד עם קינואה... 

 

אם את בקטע של סלטים קרים אפשר לבשל קינואה ואחרי שהיא מוכנה להוסיף מלפפון,זיתים ובצל ירוק ולתבל עם מלח שמן ולימון

לא צריך להשרות לפני...מקווה לטוב=)
חמוציות מיובשות וירק עלים. (תיאורטי, אין לי מתכון)תולעת השני
סלט טבולה (בורגול)כלנית1אחרונה

טבולה (בורגול):

כוס בורגול דק
צרור פטרוזיליה
1/2 חבילה נענע- לא חובה למי שלא אוהב את הטעם החזק
1/2 חבילה בצל ירוק
2 עגבניות
2 מלפפונים
מיץ לימון לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם

משרים את הבורגול במים חמים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר. חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר. לבחוש ולתבל.

 
נבטים סיניים ופלפלים קלויים..yaeli30

1) יש לי חבילה של נבטים סיניים (העבים יותר),למשהו יש רעיון מה לעשות איתם לפני שהם ימותו? בסלט לא הולך אצלנו כ"כ טוב..

2) אפשר להקפיא ממרח פלפלים קלויים? יוצא טוב? ובכלל, מה אתם מוסיפים לממרח הזה חוץ מפלפלים?

תשובותיהודיה מא"יאחרונה

לגבי 1 אפשר לשים במוקפץ

לגבי 2, נראה לי שאפשר. אני מכינה סלט פלפלים קלויים, כלומר אני חותכת אותם לחתיכות קטנות ולא מרסקת לממרח, וזה מחזיק הקפאה מצויין

אני שמה נוסף לפלפלים מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פטרוזליה (טרי או יבש) ושמן.

איזה ירקות אפשר להוסיף למוקפץ בשרי, חוץ מ..חיים חדשים
פטריות
גמבה
בצל
בטטה
חציל

צכה רעיונות..!
גזר, נבטים, קישואים, כרוב...ניל"ס
שעועית ירוקה,קולרבי,גרגרי תירסחילזון 123
תודה! ננסה..חיים חדשים
תירס גמדיזמר הפלוגותאחרונה
האם אפשר להקפיא בקופסאות קטנות טפנד זיתים ביתי?חיים חדשים
נראה לי שכן. למה לא?חילזון 123אחרונה
רעיונות למתכונים עם ריקוטה?הביצה שהתחפשה

בס"ד

 

אוטוטו עוב רלה התאריך ואני חייבת רעין למתכונים!

עדיפות גבוהה למשהו מלוח...

אם אין מתכון היום, תקפיאי ותאפי לקראת שבתכלנית1
אני עשיתי פעם את זה---מודדת כובעיםאחרונה

http://food.walla.co.il/?w=/903/647475

 

אבל בלי האפונה ועם שינויים קלים.

יצא יאמי! למי שאוהב עגבניות וגבינה..

יש למישהו מתכון לקיש עם שמן???מחפשת מתכון
אני ממירה בצק רגילכלנית1אחרונה

אני פשוט ממירה חבילת מרגרינה ב-3/4 כוס שמן בכל העוגות, אבל לא מעיזה בעוגיות, פרט למתכון מוכר.

כמובן שאין לך מה לצפות לבצק פריך וזהה לבצק הממורגן... הוא נוטה להתפורר יותר.

אתר מעולה לעוגות ועוגיות ומיני מאפים !מיסטר דום
תודה. שמרתי.פלפלתי

איזה אתר מושחת...חילזון 123אחרונה
טיפ קטן לקישוט עוגות-משה ר-

למלא קערה באלכוהול, נניח וודקה ולשים במקפיא עד שזה נהיה ממש קר א״א להגיד קפוא כי אלכוהול לא קופא, בינתיים ממיסים שוקולד מריר ויוצרים עיפרון מנייר אפייה וממלאים אותו, מוציאים את קערת האלכוהול מההקפאה ומתחילים לזלף לתוך את השוקולד שמתקשה ישר, בכל מיני צורות, מוציאים עם מזלג ושמים על עוגה..

למה דווקא אלכוהול ולא סתם איזה משטח קר?חילזון 123

יש איזה סיבה מיוחדת?

משטח קר לא יתן צורות תלת מימדיותיהודיה מא"י
כמובן שאפשר אבל כמו שיהודיה כתבה יש צורות-משה ר-
שלא יצאו על משטח ישר, אפשר כמובן גם לעצב עם שקף ואז לגלגל וליצור סלילים או כל מיני צורות..
ד״נ השיטה הזאת פשוטה יותר ומלכלכת פחות..-משה ר-אחרונה
יש לבצק עלים תחליף שהוא פחות משמין ולא בריא?חיים חדשים
ואפשר להכין ממנו את אותם דברים..
בצק פילוכרובי=)אחרונה
שמעו הכנתי בצק שמרים כרוך...וזה פשוט טעים!(ומשמין)מיסטר דום

וממש קל להכנה ..רוצים תמונות??

רוצים מתכון! שמרים רגילה ורק הצורה שונה או שגםחיה וקיימת

המתכון שונה?

בטח! אבל תוריד את החלק המשמין...כלנית1
מה זה בצק כרוך?חילזון 123
זה בצק שמריםמיסטר דום
שכורכים בו 400 חמאה בקיפולים לפחות שלוש
לא נשמע משהוחדשה דנדשהאחרונה
חח
טחינה גולמיתחיים חדשים
שאלה,

אם אני מכינה טחינה מטחינה גולמית- לימון תבלינים וכו, כמה זמן היא יכולה להישמר בקופסא במקרר מבלי להתקלקל?

תודה!
אצלנו מחזיק אפילו שבועיהודיה מא"י

מיץ לימון זה חומר משמר.

וגם שום עוזר...פעימה
לא יותר משבוע!רחלקהאחרונה
היא יכולה להשמר גם מחוץ למקררמושיקו
טחינה מוכנה???מודדת כובעים
אפשר להקפיא לשבת הבאה ולבחוש אחרי ההפשרהכלנית1
היכן ניתן לקנות חמוציות לא מסוכרות??770מ

אבל עם הכשר טוב כמו בד"ץ העדה החרדית או לנדא

 

תודה לעונות!!

אולי שווה לבדוק מה ההכשר ברמי לוי מהדריןתות

יש שם חמוציות לא מסוכרות.

גם במחנה יהודה יש המון, שווה גם שם לבדוק כשרויות.

יישר כח..אבל אני מאזור הדרום..770מ
בחנויות פיצוחים גדולותמודדת כובעים
בניצת הדובדבן הן ממותקות במיץ תפוחיםכלנית1אחרונה
אשמח לעזרהה...>>>>במבה!!!

נשארו לי חלבונים(לבד).מה אפשר להכין רק עם חלבונים.חוץ מנשיקות...?? 

תומ"ר....

עוגיות קוקוסשרבוב
מקציפים את החלבונים עם סןכר ואז מוסיפים בתנןעות עטיפה קוקוס
אופים על חום נמוך
דוגמניות שקדים של קרעו גורן ועוד כמה בסגנון...פנסאיאחרונה