איך לגרום לאדממה להיות נעים לאכילה גם אחרי בישול- קירור- חימום על הפלטה?
אפשרי בכלל?
איך לגרום לאדממה להיות נעים לאכילה גם אחרי בישול- קירור- חימום על הפלטה?
אפשרי בכלל?
אולי לא לחמם הרבה כדי שיהיה רק נעים ולא קר ואז זה יהיה בסדר

ושוקולד מריר?
שיח סודקמח תפו"א וקורנפלור יותר גרועים מקמח לבן, והם הופכים לסוכר בדם
אפשר תחליפי סוכר כמו סוכרזית נוזלית או סטיביה (לא לכולם מותר) או סוויטנגו
הייתי ממירה את הסוכר באבקת תחליף סוכרה דיאט ואת השוקולד - בשוקולד ללא סוכר.
גם הבראוניז האלה מושלמים, עם ההתאמות שציינתי .אפשר להשתמש בשוקולד ללא סוכר לציפוי
כאלה עם שקדים ואגוזים וכאלה, עם קצת ביצים ודבש... בטוח יש בגוגל הרבה מתכונים לזה

הכנתי פעם ראשונה ויצא לא כזה טעים.
המזל הוא שבעלי ממש אהב... אבל יצא לי כמות גדולה וחבל לי שיעמוד במקרר ויתקלקל...
בלי הרבה עבודה אבל טעימה
אשמח לרעיונות להתחדש
אבל תודה לך! אולי אכין יום אחד
יש אוריריות ויש עסיסיות ודחוסות יותר
יש עם תפוחים
תבחרי מה שאת אוהבת

יעל מהדרום
יעל מהדרום
ארץ השוקולד
ארץ השוקולדאחרונהאפשר פשטידה אטריות וכל מיני גבינות
לביבות גבינה מתוקות
עוגת גבינה קרה
אין לי עכשיו מתכון אבל אפשר
טארקו
אקנה מיני סושי , גיוזה הכנתי להוא שלא אוהב סושי
רוסטביף עם רוטב מתקתק ליד
תפו"א אנה
כרוב ממולא (מהמקפיא)
טארט שוקולד פאדג'י
לבוקר
מגוון סלטים
פרגיות אפויות במרינדה מיוחדת
אורז עם אטריות
קיגל ירושלמי
ירקות אפויים
סורבה לקינוח
שלישית בדר"כ פירות ועוגות

טארקוזורקת בשבילי = קונה מוכן, מוציאה מהמקפיא.
אז כן יש לעיתים שבמקפיא יש מיני מאכלים שונים וניתן לגוון ![]()
ארץ השוקולדגם אפיה- כ20 דק' וזהו
ארץ השוקולד

פעם שניה.
20 דקות זה די והותר (סלמון הוא לא בקר ואין פה עניין לרמות צליה, 20 דקות מוכן ואח"כ מתייבש.. מתיבש..מתיבש ... סוליה ).
ועוד עניין הסלמון הוא דג שמן, אפשר לוותר על השמן, אפשר חרדל, מעט פפריקה
סלט כרוב אדום עם מיץ לימון זה יופי אבל כרוב אדום כדאי לרכך (=לערבב עם הרוטב ולהניח ליום)כדי להנות מהטעמים שלו
אז הייתי משלבת שמן, מלח, סילאן או דבש מעט חומץ/חומץ בלסמי , למשל.
וכל השאר- מוש
אבל אין מה להשוות בכלל לסלמון מעושן מהסופר.
אלו תהליכים שונים
מפרגנים מכל הלב![]()
עסיסי מסלמון שהתייבש ככה
זה כבישה. לא עובר טיפת שריפה.
יכול להיות שאתה אוהב סלמון מיובש. תהנה אבל להגיד שזה הכי טעים בעולם... נסחפת
)כאילו אפשר אם אוכלים טרי אי אפשר אם זה מתחמם על הפלטה
אני מכין ביום חול באחת משתי דרכים
א סטייק טונה - מלח פלפל על הגריל
ב ברוטב. מכין רוטב אדום חריף ורק כשהוא מוכן מכניס את הטונה. מחכה 2 דקות ומכבה את האש. מחכה עוד 10 דקות ומגיש.
אצלנו בבית מכינים רוטב על בסיס מיונז, מורחים עם כף את כל הצדדים ונותנים לו לשבת כמה שעות. ככה הוא לא מתייבש בתנור.
או בצליה על מחבת/גריל
או ברוטב
בתנור היא תתייש כמעט תמיד
עכשיו ברוטב לא מספיק רוטב וזהו.
היא מתייבשת גם ברוטב. פשוט כשהרוטב רותח להכניס את הנתחים. לסגור את המכסה ולכבות את האש.
החום של הרוטב יבשל אותו בלי לייבש אותו עוד.
אם אני רוצה שיהיה רוטב אז הרוטב מבשל אותו הוא לא נשאר על האש יותר מ2 דקות
טיגון קצרצר משני הצדדים כשהבאמצע נשאר אדום יתן את התוצאה הכי טובה.
חסה, עגבניות שרי, בצל סגול, מיונז ורוטב סויה.
מיונז רק ביתי וציפס בטטה קנוי ישדרג.
וינגרט טעים, אני מכינה בצנצנת ונשמר במקרר מלא זמן.
מתכון לוינגרט טעים:
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס שמן רגיל
1/3 כוס חומץ
1 כף חרדל דיז´ון
כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל לבן
כפית מלח
1.5 כפיות דבש /2 כפיות סוכר
3 כפות חומץ בלסמי
5 כפות מיץ תפוזים (אמיתי)
לערבב בצנצנת או בקבוק היטב היטב היטב.
חסה ועגבניות ומוסיפה דוריטוס חמוץ- מתוק נראה לי, הירוק.
מתבלת באלף האיים וזה ממש טעים!
❤מדרשיסטית20