שלום, אנחנו מארחים את המשפחה לאירוע חגיגי, ורצינו מנות פתיחה שאפשר להגיש בנתיים עד שכולם יגיעו (כמו קרקר עם סלומון מעושן וכו') שלא יהיה חלבי.
ואם יש אתרים שמתעסקים בזה אשמח מאד לדעת!
תודה
שלום, אנחנו מארחים את המשפחה לאירוע חגיגי, ורצינו מנות פתיחה שאפשר להגיש בנתיים עד שכולם יגיעו (כמו קרקר עם סלומון מעושן וכו') שלא יהיה חלבי.
ואם יש אתרים שמתעסקים בזה אשמח מאד לדעת!
תודה
כמעט בטוח שיש שם משהו כזה...
יש לקרין גורן, גם אצלה שווה לבדוק.
כנסי פה (מקוה שיעזור)
http://www.nikib.co.il/category/misc/nishnushim/
ופה:
http://www.carine.co.il/htmls/page_227.aspx?c0=13172&bsp=13070&bss53=13070
עוד משהו -
http://www.carine.co.il/htmls/page_304.aspx?c0=13246&bsp=13106&bss53=13070
ותמיד את יכולה לעשות פוקצ'ות קטנות אישיות ופשטידות קטנות או משהו כזה.. ירקות חתוכים... סלטים.. זה ממלא.
בהצלחה!
ממש בא לי מרק עם שעועיות ואין מושרות...
וקינואה גם צריך להשרות?
אבל כדאי לבשל הרבה מאוד זמן
אחד מהדברים שההשריה עושה זה להפחית את הגזים שנגרמים כתוצאה מהשעועית
אבל אפשר להשרות במים רותחים, ואז השריה של שעה-שעה וחצי צריכה להספיק (פחות טוב מהשריה של יום, אבל לא נורא)
על צוות מטבח בבית מלון כלשהו, שהגיע אליהם איזשהו אדמו"ר לשבת לאירוח.
כל הנסיונות שלהם לבשל שעועית עלו בתוהו, כי הם גילו שהיא נגועה כל פעם מחדש..
עד שמצאו אחת בסדר, שבת הייתה בפתח..
לכן הם התקשרו לרב וייא, ושאלו אותו מה לעשות שהרי תכף נכנסת שבת
והוא אמר שאפשר לעשות כך: לשים אותן בסיר, להרתיח, אחרי שזה רותח לסגור את הסיר למשך כמדומני 3 שעות..
מקווה שאני לא טועה
![]()
~א.לאחרונההוא פשוט מומחה לעניין
אז לכן הצעתי,
כי אם הוא אמר, כנראה שהוא יודע
וזה סיפור אמיתי 
השתמשתי בחצי שבו"ש, ונשאר לי.
אפשר להפיא וזה עדיין יישאר טוב?
או להכין מוס ולהקפיא? זה יישמר טוב?
אני מחפשת לגוון קצת את מאגר התוספות.
נגמר לנו מהתפו"א והאורז לסוגיהם,
וקשה לי לחשוב על רוטב טוב לפסטה שאפשר לחמם לבוקר שבת.
אשמח לשמוע מבחר רעיונות לגיוון, אם יש כאלה.
תודה!
אגב, לאחרונה כשהוזלו מעט מחירי הבטטות
הכנו אצבעות בטטה אפויות בשומשום (עם כמון, מלה, פלפל ושמן זית - הכל ביחד ולתנור) ויצא מעולה.
מומלץ! (למי שעדיין מוצא בזול)
אצלנו לא מחממים אוכל עם רוטב בשבת בבוקר, אז יש כאן רעיונות ללא רוטב:
כרוב אדום מאודה, פשטידת אורז (כלומר, אורז בתחפושת), סלט טבולה (=סלט קוסקוס קר עם פטרוזיליה, עגבניה/מלפפון), סלט וולדורף (סלרי, אננס, תפוח עץ,.. עם שמן/מיונז), קוגל ירושלמי, לביבות תירס.
אטריות עם פירורי לחם, פתיתים, קוסקוס, אטריות עם ירקות מוקפצים, אטריות עם כרוב.
איך מכינים?
תודה!
תפ"א, בצל, כרוב, בטטה וכו'...
אם את צריכה מתכונים- תגידי ואשתדל לכתוב.
אפשר גם קטניות.
טעמתי פעם בורקס כרוב והם היו מאד מיוחדים.
אני מבשלת 'לפי העין' אבל בכ"ז אנסה לתרגם אותו לכמויות מדויקות
1 שקית כרוב קצוץ במשקל 400 גר'
2-3 בצלים גדולים קצוצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח או קמח תפו"א (יוצא מצוין גם בפסח!)
4 ביצים.
מלח פלפל
פירורי לחם לציפוי
להזהיב בצל קצוץ במע שמן, להוסיף את הכרוב הקצוץ, לאדות/לטגן עד שהכרוב מתרכך ומפריש נוזלים. לכבות את האש.
להוסיף למחבת את שאר החומרים, לערבב היטב, לצקת לתבנית אינגליש קייק (אחת או שתיים תלוי כמה יצאה לך הכמות), או לתבנית ח"פ קטנה (היא תצא יותר נמוכה), לפזר פירורי לחם. לאפות בחום בינוני עד להזהב והתייצבות בערך 40 דק'.
ממש טעים, והולך גם עם כרוב וגזר.
שירה שיריםתודה על המתכון. הפשטידה יצאה 10 (במקום פירורי לחם פיזרתי מעט שומשום, כדי להפחית בכמות האדירה של הפחמימות שאכלנו השבת).
תודה לכן על העידכונים והפריגוןאני ירושלמיתאבל יצאה לי כמות מאוד גדולה (למען האמת, השתמשתי בשלושת רבעי כרוב.. לא יודעת כמה גרם זה) וגם הוספתי גזר.
יצאו לי 3 אינגליש קייק..
אפשר להקפיא?
ואז תשימי על הפלטה (אם את מתכונת להשתמש בשבת).
זה הכייף בפשטידה הזאת, (ועוד כמה... האמת שרובן חוץ מאלה שמכילות תפו"א, וגם קישואים נעשים לפעמים מיימים בהקפאה) אפשר להכין כמות כפולה ולהרויח תוספת לכמה שבתות.
בצל, בטטה - פרווה.
תודה!!!
פשטידת בטטה:
3 ביצים
1 בטטה גדולה מגוררת (אני שמה בערך 3...)
3 בצלים חתוכים בינוני
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים (לא חובה...)
1 כוס מים
1/2 כוס שמן קנולה
1 1/2 כוס קמח (הולך מעולה גם עם קמח מלא או כוסמין)
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כפיות מלח
מעט קינמון (לפי הטעם, אפשר גם לוותר)
פלפל שחור
את המתכון מצאתי באינטרנט לא זוכרת באיזה אתר.
פשטידת בצל- אשתדל להעלות מחר...
ראיתי פעם פחזניות ממולאות בשר.
ו-איך קוראים לזה?ירקות בתנור,משו עם שם מוזר..
תנסו משהו עם בצק-פשטידה,קיש.מוקפץ
ורעיונות לתוספות-
פתיתים
קוסקוס
אפשר פסטה עם רוטב עגבניות נדבק [יענו, לא ממש רוטב.. היה כאן מתכון לא מזמן..]
פסטה עם כרוב ובצל[נחמד ממש! אם את רוצה מתכון בשמחה!]
ירקות נחשב גם תוספות?
אם כן אז- שעועית ירוקה, עם בצל [או במיקרוגל]
ברוקולי וכרובית [יש נקי של בודק.. ]
סבתא שלי מכינה לפעמים אורז עם אטריות ופטריות.. זה טעים.. לאיודעת איך היא מכינה בדיוק.
עכשיו שמתחיל חורף מאוד מתאים חמין. אפילו חמין צמחוני.
אפשר קוגל- תפו"א, אטריות[ירושלמי]
פשטידות למינהן- בצל, ירקות [אצלנו הולך מעולה פשטידת ברוקולי..], תירס
מה עם סלט תפו"א? [עם מיונז וזה.. אישית אנלא אוהבת.. אבל יש כאלה שמאוד אוהבים..]
קציצות ירק
א - איפה אמצא את הרוטב הנדפק לפסטה?
ב - איך מכינים פסטה עם כרוב ובצל?
גג - יש מצב להשיג את המתכון מסבתא?
ותודה, כמובן!
נדנדה כתומה.א. http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t474262#5503877 לא ניסיתי אותו.. אפשר גם להכין כל רוטב רגיל בכמות יותר קטנה ומראש לערבב עם הפסטה.
ב. מטגנים בצל [בערך 1-2 גדולים] מוסיפים רצועות כרוב לבן, ומטגנים עד שמתרכך.
בסיר נפרד מבשלים פסטה [אישית מכירה עם פסטה פרפרים.. מסורת כזו.. אבל כל פסטה תתאים.] כשהפסטה מוכנה, מסננים, ומוסיפים את הכרוב והבצל. מטבלים במלח,שום... מאוד לא מסובך וממש טעים..
[בעיקרון הכרוב עם הבצל טעים גם בתור תוספת גם בלי הפסטה..]
ג. אני אנסה מתישהו בלנ"ד..
אז.. בשבת היינו אצל סבתא.. והיא הגישה אתזה.. אז זאת היתה הזדמנות טובה לשאול אותה איך מכינים..
אורז [בערך כוס] אורז מבושל
איטריות בינוניות [אחד וחצי-2 כוסות] מבושלות ומסוננות [הצהובות האלה.. מלבן..]
[אני לא בטוחה אם הכמויות הן לפני בישול או אחרי..
]
בסיר רחב/מחבת מטגנים בצל, כשהוא שקוף מוסיפים פטריות פרוסות [בערך בצל גדול 1 וסלסילת פטריות]
מערבבים הכל ביחד, מוסיפים מלח או בערך כף א. מרק עוף.
שמים בתבנית/פיירקס
אופים בחום בינוני בערך 20 דק', כדי למזג ת'טעמים..
וזה ממש יאמי. שתדעו..
את האורז אפשר להכין במיקרוגל-זה מקצר תהליכים>> כוס אורז, 2 כוסות מים, תבלינים. 10 דק', לערבב, עוד כמה דק' [בערך 4-5]
ירקות מוקפצים
בורגול
חיטה(או סלט חיטה קר)
אפונה וגזר
לטגן בצל ופטריות, להוסיף את הירק הירוק עם מעט מים, מלח פלפל, לבשל קצת... וזהו (=
פלספניתבעזהי"ת
קינואה, בורגול, אורזים מלאים- הטעם שלהם נורא שונה משל האורז הלבן הרגיל,
אמרנט- למי שמכירה, ולמי שלא- קבלו המלצה
אבל את הקלוי, לא המבושל..
ירקות מוקפצים
דלורית
בפעם האחרונה שקניתי וניסיתי לבשל היה לזה מרקם של דייסה ולא "תוספת" של ארוחה.
בעזהי"ת
לוקחים מחבת יבשה לחלוטין, מניחים על האש ומחכים עד שהמחבת לוהטת לגמרי.
שופכים כמות קטנה של אמרנט ומכסים מיד. תוך כמה שניות כל הגרגרים יתפצחו [כמו פופקורן אבל בקטן קטן קטן] ויהיו לבנים כאלה, ואז לשפוך לקערה ולהתחיל בנגלה הבאה.
זה אמור להיות חטיף? תוספת לארוחה? חם? קר?
בעזהי"ת
זה קטן מכדי להיות חטיף.
אבל יכול להיות כנישנוש..
זה יוצא דיי כמו דגנים כאלה או פריכיות אורז מפוררות.
אוכלים עם כפית ויאמי 
ירקות בתנור.
ולא צריך לטבל יותר מידי- רק שמן זית ומלח. אפשר גם קצת פלפל שחור
1 - איזה ירקות אפשר להכניס?
2 - כמה זמן אפיה?
3 - באזו צורה לחתוך את הירקות לאפייה?
תודה!
בעזהי"ת
ירק- מה שבא:
חצילים, קישואים, דלורית, בצל, שום, גמבה, כרוב, כל ירק שהוא בעצם.
הרעיון היה מעולה ועבר לעשייתה.
יצא טעים, חבל"ז (בעיקר ברגעים שאחרי היציאה מהתנור...)
ובהחלט נכנס לרשימת המועדפים.
תודה!
ואז הירקות לא מתייבשים כזה.. ויוצאים עסיסיים.
הכנתי קוסקוס ממש טעים!
ככה:
מטגנים בצל עם הררבה שמן .
בנפרד- מבשלים קוסקוס לפי ההוראה ומוסיפים הרבה מלח וא. מרק
ואו אז- מערבבים בינהם- יוצא ממש טעים!!! ופשוט מאוד להכנה
הקוטג' נמס במיקרו כמעט כמו גבנ"ץ. טעים
חביתה עם קוטג'
פשטידת קוטג'
יש בו בצל, קישוא, סלרי ופטרוזליה וחוץ ממלח - איזה תבלין מתאים?
ואולי גם מעט שמיר, אם את אוהבת את הטעם. לא נראה לי צריך יותר מזה.
הירקות עצמם נותנים טעם
ט'(למרות שהמרק בטח כבר מוכן ממזמן)
אגוז מוסקט.
בכלי לא מכוסה
ואכן, בתפו"א יש הבדל גדול במיוחד בין תבשיל טרי לכזה שמחומם חימום חוזר
לפרוס מעל התפו"א שקית קוקי
ואז להכניס לתנור ולאפות..
ובכללי ממש טעים להוסיף לטיבול רוטב צי'לי מתוק.![]()
הם לא נהיים בצבע עכור אחרי שהות במקרר, ואם תרצי בכ"ז את הטעם של התנור, תוכלי תמיד לחמם אותם אח"כ בו.
(הבנתי שאת שואלת איך לגרום לטעם שלהם להשאר ולמנוע את הצבע המוזר שהם מקבלים אחרי התנור, ולכן הצעתי זאת. לא הבנתי נכון?)

אורז כמובן 
וחוצמיזה מה אפשר להוסיף שהוא לא תפ"א ולא בטטה?
והתכוונתי תוספת לשבת..
קוסקוס, פשטידה, ירקות מוקפצים, תירס
ויוצאת נהדר!
את יכולה כמובן להוסף עוד ירקות..קישוא/גזר/לפת (כבר יש?) קולרבי/עלי סלק. אפשר להוסיף גם חומוס.
ולשים את הבקר עם כל הירקות והרוטב על האורז.
בס"ד
אנחנו נוסעים לשבת..
ואני צריכה אוכל שישרוד נסיעה של שעה..
חשבתי על
פסטה
שניצלים
מה עוד?
נראה לי עדיף משהו בלי רוטב שלא ישפך לא?
אין לי אפשרות להשים את האוכל עליי בזמן הנסיעה כי אנחנו נוסעים באוטובוס עם 2 הנסיכות
פשטידות, אורז, פתיתים, בטטה אפוי.
אורז,
קציצות (ואת הרוטב לקשור בשקית נפרדת)
או עוף בתנור (ואם יש רוטב גם הוא לשקית ארוזה בנפרד וקשורה).
תפוחי אדמה בתנור
צריך עוד רעיונות?
שלום,
אני חדשה כאן.
רציתי לדעת היכן אפשר להשיג מוצרי אפיה מהדרין
כגון: שוקולד לבן/שחור באיכות טובה ופרווה,
חמאת קקאו וכו'.
תודה
אזור אשדוד, רחובות, יבנה, ראשון,
אבל אם יש חנות עם מוצרים מהדרין טובים
לא אכפת לי גם לנסוע יותר רחוק פעם ב...
תודה
יש חנות בשם "צימוקים ושקדים"
ויש סיטונאי של מוצרי אפיה אם את רוצה כמויות גדול ומוזלות של דברים אם תירצי אשלח לך את הטלפון באישי [לא זוכרת את השם]
כל החיים אני רק אוכלת טוסטים..
תעשי חיפוש..
זה אמור להיות בלי רוטב ומפזרים כמון...
מישהו מכיר?
תודה רבה!
לק"י
וכשזה מתבשל מתבלים במלח וכמון.
רק שימי קצת כמון בהתחלה ותטעמי, כי לכמון יש טעם חזק..
תודה
אם הם יבשים רצוי להשרות לילה לפני כדי להפחית את זמן הבישול..
מזל טוב למנהלת הפורום יהודיה מא"י, להולדת הבן!!!
![]()
תזכו לגדלו לתורה לחופה ולמעש"ט!! ולרב נחת דקדושא ממנו ומהשאר!!
-משה ר-
os_yael
שירשורהרבה בשורות טובות לאחרונה בפורומים ב"ה 
איזה כיף.
הרבה בריאות לשניכם 
בין השורותנחת ואושר![]()
שתזכו לגדלו בשמחה ובנחת!!
~א.ליזכו ההורים לגדלה לתורה ולחופה ולמעשים טובים
הרבה נחת
העוגה הזאת ממש לא חוקית...![]()
שהעוגה הזו בכלל שחקנית
ועשויה בעצם מחול, פלסטלינה וג'ל לאיטום!
רסיסי לילה..אחרונה
הרבה שמחה ואור ממנו והשאר!דינה ל.תודה=]
אתם רציניים? זה הרי כבר לא סוד מדינה שהתאריך הכתוב על מוצרי החלב הוא מוקדם והם מחזיקים יחסית זמן יותר ארוך, ובייחוד יוגורט ושמנת (מניסיון).
הכי חשוב- זה לבדוק בטעם אם הם טובים, במראה אם ראויים לשימוש ובריח האם עדיין תקינים.
בכל מקרה- אפשר לאפות עם זה עוגות גבינה וכ"ו, אפשר לערבב את זה עם פירות טחונים בבלנדר (להוסיף סוכר לפי הטעם) ולהקפיא, אפשר לעשות מזה גבינה ע"י הכנסה לתוך חיתול בד וולחכות שהמים ירדו במשך כמה ימים, (להוסיף מלח ותבלינים לפי הטעם) ויש אחלה גבינה..
^^^^ זרקתי פה כמה רעיונות ואפשר לחפש להם מתכונים ברשת או שתשאלו ואנסה לדייק יותר..
נכתב לגמרי ברצינות.. ברור שאם אין ברירה אז נותנים לחתולים / זורקים אבל עד אז..
כל טוב![]()
אה, ולא באמת מזועזעת, רק הסתדר לי טוב עם התגובה למעלה![]()
אפשר לטחון פירות ולערבב. זה יוצא יאמי!
אם המצב שלו לא משהו תתקעי באיזה פשטידה שתעשי,
זה מה שעושים אצלנו בבית.
כך תעזרי להם להתחסן לקראת החורף כדי שיוסיפו לחסל במלוא המרץ עכברים, מקקים, נחשים וכד' מהסביבה שלכם.
נשארו לי בערך שתי כוסות של ריץ קפה, אחרי שהכנתי עוגה ואני לא צריכה עוד עוגה.
אשמח לשמוע רעיונות מה לעשות עמזה?
תודה רבה!
תקפיאי את 2 הכוסות לחוד ותשתמשי במקום חלב או מיץ בעוגה הבאה.
אם מאד מפריע לך להיות בשרית כל כך הרבה שעות בשבת, את יכולה להשתמש בזה למטרה שלה נועד- לקפה פרווה.
את יכולה להכין אינסטנט פודינג לאכילה לפי ההוראות ובמקום חלב לצקת כוס ריצ/ קפה.
את יכולה לעבות רוטב או להקרים מרק בצל/עגבניות לקראת סוף הבישול.
ואת גם יכולה לשלוח לי כי אני אוהבת לפעמים להשתמש בריצ' במקום חלב או מיץ בעוגה...
כזה קצת חבל לי להשתמש בזה לקפה...
ואני לא אוהבת אינסטנט פודיג, ואני גם לא צריכה עוד עוגה כמו שכתבתי..
אבל להקרים,ולהקפיא זה רעיון טוב.
ולשלוח לך..את בטוחה שזה לא ישפך בדרך?
שוב תודה.
לא בא לי לטגן (...מלא שמן) וכבר טגנתי השבוע שניצלים
הם פשוט היו חמודים לי וקראו לי.. לקחתי קצת לנסות.
אני יודעת שזה טוב למוקפץ אבל אין לי כרגע ירקות מתאימים ונבטים...
ההיא בקצביה אמרה לי שהיא עושה אותם כמו שניצלים אבל בתנור.
זה עובד? מישהו ניסה? איך בדיוק לעשות?
רעיונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה רבה.
או רוטב צ'ילי מתוק
ראיתי במתכון שנועד לשניצל אפוי שמוסיפים מעט שמן לביצה לפני האפיה וגם מרססים את השניצלים בשמן.
כמון ומלח. אפשר שן שום אחת קצוצה דק. תערבבי אותם יחד עד שהכל יקבל את הצבעים של התבלינים
ולתנור.
אני הייתי מכסה את התבנית בנייר כסף כדי שהם לא יצאו קשים מידי
שמה על 200 מעלות בתנור
ולקראת הסוף מסירה את הכיסוי של נייר הכסף
אבל אני ניסיתי שניצלים בתנור הם יוצאים טעים אבל יש להם טעם די מתועש![]()
אין מה להשוות את זה לשיצל מטוגן.![]()
נראה לי פשוט במקום לאכול שניצל אפוי פעם בשבוע לאכול מטוגן פעם בשבועיים!!!1
אני ממש מתלבט על תדמור..מה אתם חושבים?
מאחר שמדובר בתקופת לימודים ממושכת ובמקצוע לחיים, כדאי לבקר שם בזמן הלימודים ולהתרשם מהאווירה, מי שמעביר את הקורסים, מי שמשתלם שם וכו'. כמו כן, מומלץ לנסות לבדוק ביקורת על בית הספר (דרך גוגל), כדי לשמוע אם יש גם צד שלילי.
יש סקירה והשוואת בתי ספר לבישול:
http://www.ynet.co.il/articles/0%2C7340%2CL-3181500%2C00.html
כדאי גם לקרוא ביקורת (בעיקר 61, 62, 67) - http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-3181500-3,00.html
בהצלחה בהחלטה ובהמשך בע"ה בעבודה!
היום נישואים של אבאמא מתקרב ואחרי שנמאס לנו מכל גזירי העיתונים והמתכונים שפתאום צצים על כל דף שננטש בשטח החלטנו להכין חוברת מתכונים..
השאלה - מה הכי נח ושימושי?
קלסר עם דפים בתוך נילוניות?
קופסה עם כרטיסיות מנוילנות?
מחברת עם ספירלה?
כתב יד או מוקלד?
אשמח לשמוע מהנסיון ומהטיפים של החבר'ה פה, כי אין לי מושג בנוחות של דברים כאלה.. 
מאלבום, וכרטיסיות שרושמים עליהם את המתכונים
מא דנוח! ויש הרבה מקום..
קופסא עם כרטיסים לא מתאימה לכל אחד. הם עלולים להרטב או ללכת לאיבוד.
ספירלה- לא מוצלח, כי אם רוצים להוסיף מתכון, אפשר רק אם כותבים בכתב יד על דפי הספירלה.
קלסר עם ניילוניות (קונים קלסר דק, יחסית, שיש בו כבר 30-40 ניילוניות). כך את יכולה להקליד מתכונים שאת רוצה, לצלם ולהדביק על דפים של מכונת צילום את גזירי המתכונים כך שכולם יהיו מוגנים בניילון ובגודל אחיד.
אפשר לקנות 2 קלסרים ב-2 צבעים שונים או עם "כריכה" שאת מכינה לבד, באחד לרכז מתכונים של עוגות ובשני מתכונים של בישולים. כך אפשר לשלב גם דפים מודפסים שהקלדתם במחשב וגם גזירים.
אא"כ אבא ואמא שלך הם יצורים מסודרים בטירוף 
עשינו לאמא שלי פעם מחברת ספירלה, אבל זה גם לא מומלץ לדעתי, כי הדפים קצת נתלשים וכו'.
בקיצור לדעתי הכי מומלץ קלסר קטן עם ניילוניות.
תלוי בכריזה...... הכנתי אותם למתנות לחברות... אם אתם בקטע של להשקיע(ממש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)נ אז יש לי המון טיפים לקלסר מתכונים.. בהצלחה..
ונראה לי מה שהכי שימושי ויעל זה מה שיש לי-
ספירלה מלמעלה, עם חוצצים וניילונים שאת יכולה להכניס (כמעט) כמה מתכונים שאת רוצה..
זה לא מתלכלך וזה נוח כי זה עומד. עולה משהו כמו 40 ש"ח.
לא ממש הצלחתי להסביר אבל אני יכולה לשלוח לך תמונה אם את רוצה...