יש כמה רעיונות נחמדים ולא מאוד מסובכים.
גליליות ופל ממולאות- ישנם גליליות ופל (עם או בלי פנימית שוקולד)שקונים מוכנות בחניות אפיה או בסופר, אני ממלא בריץ מוקצף עם מעט אניסטנט וניל (3 כפות) מוציאה קצת קצף החוצה בשני הצדדים ומקפיאה. כאשר זה קפוא אני ממיסה שוקולד וטובל את הגליליות ומיד אחר כך טובלת בסוכריות צבעוניות, אפשר כמובן למלא עם גלידה או בלי ציפוי השוקולד, זה מוגש עם מרקחת חבושים חמה ואפשר גם עם עוגת שוקלד חמה.
סיגרים/שקיקי פירות יבשים- מכינים מלית מפירות יבשים קצוצים, אגוזים/שקדים, סוכר ומעט קינמון, ממלאים בצק של סיגרים לסיגרים או לשקיקים ואופים/ מטגנים, מגישים עם דבש מזולף מלמעלה וקינמון. אפשר להכין מראש ולהקפיא לפני הטיגון או האפייה.
פירות יבשים ממולאים במרציפן- קונים מרציפן מוכן (אפשר להכין גם בבית), מעבדים אותו עד שהוא רך (כדאי להוסיף לו מעט תמצית וניל), עושים נקניקים קטנים וממלאים תמרים, שזיפים, משמשים. אפשר כמובן לעשות צורות שקשורות לחג (תפוח, רימון, וכו') ולגוון את הצבע הבסיסי עם צבעי מאכל, ולהגיש לצד הפירות הממלואים. אפשר להקפיא.
נשיקה של קינוח- בכלים אישיים שוברים נשיקות (קצף ביצים אפוי) לפירורים גסים,מוסיפים מעל פירות חתוכים, מעל ריץ מוקצף עם אינסטנט ומעל הכל פירות לקישוט או אגוזים/שקדים. (נשיקות מוכנות זה בסיס מצויין למוסים לא מאוד מתוקים- מוסיף צבע, מרקם שונה וטעם ).
ואפשר גם מוס (תפוחים, שוקולד, דבש,פסיפלורה וכו'), גלידה מעניינת, פחזניות ממולאות