למה זה נדבק לסיר/מחבת??
לא מסתדר לי, בשביל שדברים לא ידבקו שמים קצת שמן על הכלי וכשיש שמן עמוק אז דברים נדבקים.
מה קורה כאן??
וגם תנסי לטגן תפו"א יבשים
וקציצה כמה שפחות רטובה
ממיסים שוקולד ומוסיפים טחינה גולמית
אפשר לצפות בקקאו
יוצא מדהים!
זה בעיקר עושה בלאגן.
אם ממש רוצים אז נר מספר מספיק ולא עושה הרבה בלאגן.

קרם ברולה
פבלובה.
1. מישהו פעם עשה פאי חזה עוף? האם נשאר טעים אחרי הפלטה? אשמח למתכון אם כן
2. אשמח למתכון של קיש בצל פרווה
3. יש למישהו רעיונות לעוגיות טעימות ושונות? מתחילה למצות את העוגיות שוקולד, טחינה, מאפינס..
תודה!
צ'יקן פוט פאי, מעולה מתחמם נהדר בלי כיסוי
בצק פריך
בצל מקורמל
רויאל שמכיל כוס קרם קוקוס, 4 ביצים מלח, מעט טימין ופלפל לבן
לא טעים לשתות את זה כככה- זה חמוץ...
אלקטרולוקס ברגע שפותחים את דלת התנור, גם אם התנור לא פועל נדלקת נורה, לי זה ממש עשה בעיה, אם הייתי יודעת לא הייתי קונה.ניטרל לי את אפשרות השימוש בתנור כפלטה של שבת, בין השאר.
פעולת התנור מפסיקה כשאופים בטורבו ופותחים את הדלת, למשל כדי לבדוק אם אפוי מספיק, לא אוהבת ולעיתים אפילו פוגע.
אופציית הפירוליזה זה משהו שלא הייתי מוותרת עליו הניקוי הופך משחק ילדים
תוכניות אפיה - טורבו- חובה, לא יודעת מה זה טורבו אקטיבי.
יש תנורים שיש בהם אפשרות לתיכנות מראש, היה לי פעם כזה ולא השתמשתי, מניחה שזה עניין של הרגלים, אמנם התאים לי לחזור הביתה לניחוח בישול של אוכל מוכן, אבל פחות התאים לי להשאיר אוכל לא מבושל בתנור מהבוקר, אז לשיקולך
ופותחים את התנור, אשמח לדעת
לתיבול קציצות מטוגנות
החלטנו די עכשיו אז זה התפריט
ערב:
קציצות בקר עם סנפרוסט
אורז
בוקר:
ברווז שלם בתנור ברוטב תפוזים (מתפוזים סחוטים) מורחים אותו וגם מתבלים עם הרוטב אחרי שזה מוכן (כן ברווז, שמעתם נכון... הילדים שלי באורות ובהתרגשות מזה שאוכלים ברווז)
תבנית ירקות שורש מתחת לברווז (שיטפטף את השומן הטעים שלו פנימה)
אורז.
סד"ש:
דג מושט ברוטב אדום/צהוב (לא החלטתי)
סלטים:
סלט חסה עם פיטריות שמפניון ופורטובלו
חומוס
חריף
סלט עגבניות שרי
פוקאצ'ות
אני משלבת כמילוי בעוגת שמרים לצד ממרח שוקולד
קסטה לוטוס
קסטה לוטוס
חשבתי שאמצא קסטות מוכנות עם גלידה, פרווה ורק אצטרך לעטר
אז זהו שלא
קניתי בסקויטים פתי בר טעימים
לטעמי רק אלו של גטניו שווים , הם עבים יותר ופריכים יותר
בקיצור שווה לחפש אותם על המדפים במרכול.
הכנתי קציפה משמנת צמחית מוקצפת עם קפה נמס וממרח לוטוס
כמה?
2 שמנת צמחית
3 כפות ממרח לוטוס
3 כפות ברנדי
כפית קפה מומס במעט מים
להקציף לקצף יציב
לסדר במגש את הביסקוויטים
לזלף על כל ביסקוויט שכבה יפה ואחידה בגובהה של הקציפה
לכסות בביסקויט נוסף
להקפיא
אחרי יום במקפיא אפשר לגשת לשלב הציפוי
מורחים שכבה יפה של ממרח לוטוס על הבסקויט, מעטרים בסוכריות קטנות
ושומרים במקפיא עד להגשה.
חוץ מזה שאני שונאת כששמים קרח בשתייה.
זה רק מדלל את המשקה עם יותר מים שימסו לתוכו, וגם יש פחות מקום בכוס למשקה כי הוא תפוס בקרח.
עם סבון וסקוץ', מה אפשר לעשות? אולי זה בגלל הטפלון? זה אחרי שפעם אחת בטעות חיממתי את המכשיר יותר מדי והשמן נשרף (אחרי כמה שנים טובות שלא נגענו בזה), והריח לא עוזב

לחם מלאאחרונהבגדול אפשר להכין כבסיס פטיסייר ואפשר לגוון פטיסייר שוקולד, לוז, פירות וכו ואפשר קרם רגיל או על בסיס מסקרפונה..
איך יודעים שהתבלינים שאתם קונים, אינם מכילים ביצי חרקים ?
לפני כשבועיים קניתי תבלינים טחונים בחנות התבלינים ,ולפתע אתמול ראיתי בארון התבלינים חיפושיות קטנטנות ,
שהסתובבו סביב התבלינים,כנראה בקעו מביצים שהיו בתבלינים.
אשמח להמלצות איפה כדאי לקנות ומה צריך לבדוק כדי לא ניפול למצב כזה להבא .
אודה לתגובותיכם.
)יש לי קילו ומשהו,
התאריך עובר עוד שבוע...