נינג'ה - יש למישהו ?
ואם יש לכם של חברה שאתם מממממש ממליצים , אשמח לדעת
דיס -המלצות בבקשה רק בפרטי שלא יהיה לשון הרע
תודה!
מעבד מזון ! לחיתוך/ריסוק/קציצה/טחינה.ה' אלוקינו
מג'ימיקסמשיח נאו בפומ!
מג'ימיקס יקר .הכי זול 800 ומשהוה' אלוקינו
יש למישהו עוד המלצות??
נכון, אבל הוא שווה את ההשקעהמשיח נאו בפומ!
לי יש נינג'ה, הפשוט ביותר( עלה 150 או מאתיים, לא זוכרת כבר)השם בשימוש כבר
מכשיר מעולה אבל,,עושה המון רעשרויטל.
מעבד ב150??? אין להם.ה' אלוקינו
מעבד זה קוצץ ירקות בעיקרה' אלוקינו
אה חשבתי שאת מתכוונת לנינג'ה הפשוט..השם בשימוש כבר
לנו ישבשלן ואופה
נינג'ה פשוט ששמים את הבקבוק הפוך ולוחצים עליו וזה פשוט מעולה! זה משמש אותנו להכל! לטחינת תבלינים וקמחים ושקדים וכדו' אפילו אם מקציפים בזה שוקו זה כמו הקנוי בקרטון הוא חזק ויעיל מאוד הכנו בו גם כדורי תמרים הוא נורא עוזר לנו!
זה הסוג הקטן והפשוט ובאינטרנט זה עולה בערך 350
זה לא מה שהתכוונתי... התכוונתי למעבד מזון לא שייקרה' אלוקינו
יש לנו את הנינגה הגדולנפשי תערוג
כן??? יא איזה כיף ! חותך קטן ויפה את הסלט?ה' אלוקינו
סלט?נפשי תערוג
יש לו פרוסות/גפרורים
מה?? אנחנו מדברים על אותו דגם??ה' אלוקינו
לא, יש לנו דגם אחר, עם יותר חלקים מזה..עוגת גבינה.
אז לא הבנתי אם זה קוצץ או לאה' אלוקינו
הוא יכול לקצוץ בכיף. הוא מאוד חזקנפשי תערוג
אין את האביזר שמתאים לחיתוך ריבועים
ואי יהיה מוזר לבקש מכם אם יש מצב שתשימו במעבד מזון מלפפוםה' אלוקינו
אז יודעת איך זה יוצא בסליסר ידני?נפשי תערוג
(אין לי כרגע עגבניות בבית)
לא יודעת.. אשמח אם תצלמו מה שישה' אלוקינו
עם איזה אביזר?נפשי תערוג
לדעתי זה חזק מדי כדי לעשות סלט
אנחנו שמים בפנים בצל שלם מקולף ותוך כמה שניות הוא הופך לחתיכות ממש קטנות
עם האביזר שלדעתך הכי מצאים לסלטה' אלוקינו
כמו שאמרתי בהתחלה. לדעתי זה לא מתאים לסלטנפשי תערוג
וסלט גזר (בגיסקית שחותכת רצועות)
יוצא מאוד מוצלח
אבל לסלט חי. לדעתי, זה פחות מתאים.
יש מעבדי מזון שיש להם איבזר לקוביותנפשי תערוג
את יכולה לעשות איתו פרוסות או גפרורים (סוג של)
ואם תכניסי למעבד מזון. הוא בטח יטחן
אבל זה לא יצא אחיד ו"יפה"
איזה מעבד מזון קוביות?ה' אלוקינו
אם אני לא טועה יש לבושנפשי תערוג
נכון. יש לנו את הדגם הזהנפשי תערוג
נו והמעבד לא קוצץ?ה' אלוקינו
קוצץ!נפשי תערוג
אצלנו אמחנו קוצצים איתו בעיקר ירקות לקציצות וכו'
לי יש בוש ב400 שקל והוא פיצוץחיננית 123
אבל לא עושה קוביותחיננית 123
אני ממליצה על של בראון.באר מרים
תןודה את יכולה לשלוח דגם?ה' אלוקינו
קוצ. לך לסלט ירקות?ה' אלוקינו
לא זוכרת דגם..באר מריםאחרונה
לא הכי יפה ץ אבל לסלט משפחתי זה מצויין.
אנחנו משפחה גדולה וחותכים איתו סלט מכ 15 ירקות בשתי דקות עבודה - לנו זה מעולה..
מה ההבדל בין אסאדו כבש לצלעות כבש?מחפש ביזיונות
איזה צלעות אתה מקבלנחשון מהרחברון
ה8 צלעות הקדמיות הם "צלעות" ואח"כ עוד 4 זה האסאדו
רשמית אסאדו זה שיטת בישולנחשון מהרחברון
אז... ג שחותכים את הצלעות לרוב (את המקלות בעצם, בלי הבשר בראש הצלע) גם קוראים לזה אסאדו
אמממחפש ביזיונות
אז מה רלוונטי לי במקרה הזה?
בפעם האחרונה שרכשתי צלעות כבש היה שם יותר שומן מאשר בשר. אז חשבתי לנסות את האסאדו.
כבש?נחשון מהרחברון
שוק, כתף, צוואר עסיסיים יחסית ולא שומניים.
כולם צריכים בישול ארוך בטמפרטורה נמוכה או שפרוסות כתף דקות יחסית על המנגל
המטרה היא צלייה במנגלמחפש ביזיונות
אבל לגבי האסאדו, זה גם שומני במידה שווה כמו הצלעות ״הרגילות״?
מהמקום שאני רוצה לקנות האסאדו כבש עולה פחות מצלעות רגיל, יש לזה סיבה?
לא טוב. זה שומני מאדנחשון מהרחברון
אבל קשה מאד וצריך בישול ארוך.
צלעות טוב למנגל והרבה יותר יקר.
תודה רבה עזרת לי מאוד (:מחפש ביזיונותאחרונה
כיריים אינדוקציהקוד אבל פתוח
איזה חברות מומלצות?
מישהו מכיר דגם טוב לזוג סירים?
@אלעד
תבדקי רק לגבי קרינהחיננית 123
תודה רבהקוד אבל פתוח
תבדוק שהשקע מתאים לאינדוקציהנפשי תערוג
יש גם ביחיד, אני לא בטוח אם מספיק לו שקע של 10/16 או שהוא צריך שקע כוח של 20
אני צריך רק זוגקוד אבל פתוח
זה עומד במתח של כירה חשמלית (זה אותו מתח+-, עם יעילות פחותה)
אתה לא צריך להסתכל על מתחנפשי תערוג
האם הוא 10 אמפר או 16.
אם הוא 16. הכל טוב,
אם הוא 10… די בטוח שלא תצליח להפעיל זוג במקביל והוא כל הזמן יקפו.
לא רשום שםקוד אבל פתוח
כלומר במתח של 220v-240v יוצא ש10 אמפר זה 2200w-2400w ו16 אמפר זה 3520w-3840w. על השקע פה באופן קבוע יש עומס (כמעט כתבתי מתח שוב🙈) של 3000w.
ובאופן כללי אינדוקציה צורכת חשמל כמו כירה חשמלית פשוטה.
אחלהנפשי תערוגאחרונה
מה עושים עם תותים?גנניתמשלימה
אולי פאי? אשמח למתכון קל יחסית+עצות כי אף פעם לא הכנתי.
אשמח למתכון פרווה.גנניתמשלימה
פעם הכנתי פאדג' שוקולד עם תותים של ניקי, טעים.הנורמלית האחרונה
אשמח למתכוןגנניתמשלימה
פשוט אני מכינה כברגנניתמשלימה
טוב אני אוהבת לתת רעיונות קלים 😊binbin
אפשר להכין מוזלי, עם יוגורט ותותים ועוד תוספות שאוהבים
משהו לא חלבי. אבל קינוח כוסות נשמע מעניין.גנניתמשלימה
טוחנת אותם מכניסה לכוס קטנה מכינה קצפת מזלפת מעל התותים ומעלbinbin
אפשר חלבי עם שמנת מתוקה ואפשר פרווה עם ריצ'
גם שייקים אפשר פרווה פשוט עם מים קרים במקום חלב...
שייק לא חייב להיות חלביאברכית בשמחהאחרונה
אפשר להוסיף גם שוקולדים למיניהם/עוגיות למיניהם.. יוצא ממש טעים.
יותר מתאים לקיץ, אבל גם בחורף כיף..
אשמח למתכון לפאי תותיםגנניתמשלימה
מוזליהודעה
סלט פירות
האמת שגם עוגה כושית עם תותים מעל זה נחמד (על הציפוי) זה כמו פונדו בטעם
בכללי זה הולך טוב עם קצפת.. אז אולי קינוחים בסגנון..
מוס תותיםאמא יקרה לי*
ריבה. קל מאוד, טעים, ונשמר למשך זמן.דובדבן חמוץ
כן הכנו
למשלוחי מנותגנניתמשלימה
מביאים לי😈בוקר אור
אוכלים טרי??
(אפשר עם שמנת חמוצה וסוכר)חילזון 123
אפשר תות מצופה בשוקולד
הייתי מכינה בסיס כמו של פאירק כיף
רולדה חצי חציחיננית 123
היי
אם אני מכינה היוםבעוז וענווה!
לזניה משתבחת זה מעולהאנונימיות
אוף אני עדיין מתלבטת
אעדכן. תודה!בעוז וענווה!
יהיה בסדר אבל הייתי מקפיאה את הפשטידה והלזניהחילזון 123
תפו"א מוקרם לא הייתי מכינה מהיום*אשתו של בעלי*
נכון, בכללי תפוא הכי טוב להם טרי!אברכית בשמחהאחרונה
תמרים יש?יראת גאולה
כןאיכה
עדיין רלוונטי? תגגלי כדורי תמריםיראת גאולה
אני אנסה, אולי מחר יהיה לי כח לזה.איכהאחרונה
תודה!
איך שומרים על טריות של שוקולד מריר?רוןאחד
היי,
אחרי שאני פותח חפיסה של שוקולד מריר, שיספיק לכמה וכמה ימים, איך אני שומר הכי טוב על הטריות שלו?
תודה
מקפיאברוקולי
לגבי אחסון שוקולד בקירורתנו חיוך (-:
שלום לך,
במידה ובוחרים לאחסן שוקולד במקפיא, כדאי לשים אותו בכלי אטום לריח, שלא יספוג את ריחות המקרר.
כל עוד הוא בניילון אטוםנפשי תערוג
אנחנו שמים במקרר.
במקפיא הוא יהיה מאוד קשה לאכילה לאחר מכן
שקית זיפלוקמשיח נאו בפומ!אחרונה
היי שאלה על הכנת פיצהיצור הודי
מה זה קמח 00?יעל מהדרום
לא מבינה גדולה בקמחים...יצור הודי
פשוט במתכון כתוב קמח 00 ושזה קריטי
אז שואלת פה אם באמת קריטי
אני עשיתי עם קמח רגיל ויצא מעולהאם לשתיים
אבל לא נראה לי זה היה 24 שעות.. משהו כמו 16-18
תודה!יצור הודי
אם למישי יש מתכון טוב לבצק לפיצה ששוכב לילה במקרר אני אשמח!יצור הודי
אני עשיתי את של נשואה למאפיהאם לשתיים
נתתי תפיחה ראשונה קצרה בחוץ, חילקתי לכדורים לפי כמות הפיצות שרציתי ואז למקרר
תודה רבה!!יצור הודיאחרונה
מישו יודע איפה אפשר להשיג מיני קליק?הכל עוד אפשרי
בחנויות למוצרי אפיההריון_ראשון
קוראים למוצר- פניני קראנץ שוקולד 🍫תנו חיוך (-:אחרונה
מה דעתכם על המיקסר הזה?חילזון 123
סאוטר 6 ליטר
אפשר ללוש עם כזה בצק? מכמה קמח?
...חילזון 123
ומה דעתכם על זהחילזון 123
קנווד KMX750
לכמה קילו קמח זה יהיה טוב? כתוב שהקערה 5 ליטר.
לכאורה ראית שהמנוע של הקנווד 1000W ושל הסאוטר דווקא 1200
למרות שהסאוטר הרבה יותר זול. הגיוני שזה ככה?
קנווד יותר טוב לדעתי, מניסיון. לש 2 קילו בלי מאמץבעוז וענווה!
בקערה הזו לא נכנס 2 קילו.ת.מ.אחרונה
אופה פיצה ביתי דגם CH377YNZS
מישהו מכיר? מומלץ?
יש בקהל מתכון לאייס קפה? הכי דומה לזה שקוניםגבינית
אני אוהבת את המתכון של ניקי בbinbin
בבתי קפה הם מכינים בעצמם וזה פשוט בבלנדררק כיף
אם תקפיאי קוביות קפה עם חלב ואז תטחני יצא מרקם מוצלחמיקי מאוס
הסוכר מונע מזה לקפוא לגמרי
אפשר להקפיא בתבניות קרח או בכלי גדול ופשוט להוציא לפני שמספיק לקפוא, אז גם לא חייבים בלנדר...
איך מרסקים את הקוביות קרח?גבינית
בלנדר טוב - ולשים מכסה...נחשון מהרחברון
קרח או קפה קפוא?מיקי מאוס
חייבים לשים נוזלים בבלנדר: מים/חלב/קפה
וזה לא אמור להיות מכוסה? לא יודעת איזה בלנדר יש לך
התכוונתי לקרח ממים,אנסה את הקוביות קפהגבינית
אבל כנראה לא יתאים לזה
לא יעבוד. חלש מידי.נחשון מהרחברון
ומיכל לקיצוץ ירקות יכול להתאים?גבינית
זה היחיד שיש לי בבית עם מכסה...
ממש תלוי איזהטארקו
(לא קוביות קרח)
לא נראה לי.נחשון מהרחברון
מה לא נראה לך? הוא טוחן, טכנית.טארקו
שוב. לטחון קרח הוא לא יכולנחשון מהרחברון
פירות קפואים זה רך הרבה יותר.
כמו שכתבו פה, כשמקפיאים חלב עם סוכר וכוטארקו
ושמתי גם קצת חלבטארקו
אנסה,תודה!גביניתאחרונה
להכין קפה שאת אוהבתכתבתנו
מחפשת רעיונות לתוספות זולות ולמנות צמחוניות זולות,באת אליי פתאום
תודה! תזכו למצוות 🙏
פסטה פתיתים קוסקוס פירה אורז אולי גם בורגולתפוחית 1
ראיתי במתכונים בעשר דקותרויטל.
רק תכתבי בגוגל מתכונים 10 דקות, ראיתי שם מבחר.
ככהבימבה אדומה
קינואה ועדשים כתומות (יחס 1:1) עם בצל קצוץ וגזר מגורד
אורז בסמטי מלא עם עדשים (ירוקות/שחורות/מנומרות/כתומות)
ונזיד עדשים ירוקות של ניקי
דאל עדשים כתומות
תבשיל שעועית לבנה ברוטב אדום (אתר יאמ)
תבשיל גרגרי חומוס (בישול עם מלח כורוכום ושיני שום ובהמשך מויספים פפריקה ושמן)
קציצות שעועית לבנה
קציצות קינואה וירקות מגורדים
ירקות מוקפצים עם גרגרי חומוס
תבשיל אפונה עם פטריות ובצל
אם תרצו יש לי בטח עוד רעיונות בהמשך
איך את מבשלת את הקינואה והעדשים?תפוחית 1
ביחדבימבה אדומה
תודה רבה. נשמע טובתפוחית 1
אפשר את המתכונים של הקציצות?רבע ל7
בכיף (מתכון לא מדוייק)בימבה אדומה
אני שמה בצל גזר קישוא בבייסיק וסוחטת בחיתול בד היטב (הסוד שלא צריך קמח במתכון)
ולפעמים מוסיפה עגבניה קצוצה או פטריות (לא במג'ימיקס)
3-4 ביצים (לפי העין)
תבלינים (מלח, פלפל, שום גבישי או לשים שיני שום במג'ימיקס יחד עם הירקות)
קינואה לבנה ו/או אדומה מבושלת
אפשר להוסיף טונה/סרדינים מעוכים במזלג
מערבבים היטב
יוצרים קציצות
אני מטגנת בשמן זית
אפשר בתנור לא ניסיתי. (אם את תטגני בשמן קנולה עדיף שתאפי עם הזלפה של שמן זית)
וקיבלנו מנת חלבון שומן וירקות טעימה ללא גלוטן
תודה רבה!רבע ל7
(אני מעדיפה לאפות בשביל לחסוך בזמן וריח
)סבבה אזבימבה אדומה
תודה. אפשר גם את המתכון של הקציצות שעועית?רבע ל7
ואשמח גם לחלבון 🙏באת אליי פתאום
כל מה שאני כתבתי יש בו חלבוןבימבה אדומה
באפונה ירוקה יש המון חלבוןרויטל.
קציצות מחזה עוף יוצא מלא מקילו אז אוליתפוחית 1
שעועית לבנה ברוטב אדום הולך נהדר עם אורז
חומוס מבושל מעולה עם קוסקוס
מרק ירקות עם גרגירי חומוס על קוסקוס מלאאמא יקרה לי*
מג'דרה- אורז עם עדשים ירוקות ובצל
תפוחי אדמה בתנוראם הבנים12
פסטה עם ירקות מוקפצים
אורז עם בצל וגזר
תפוחי אדמה ובטטהשמור נא עלינו
אורז
מגיבה כדי לראות גםאם_שמחה_הללויה
פתיתי סויהמערבא
משרים במים וזה מתנפח, מכינים מזה קציצות.
זכור לי בתור ילדה שאמא שלי הכינה, נראה לי שזה עדיין קיים...
בהצלחה!
זה יקרבאת אליי פתאום
כשקונים מיובש זה לא יקר...מיקי מאוסאחרונה
לא בטוחה שיותר זול מעוף. אבל גם לא יקר
תחליפים מפונפנים וטעימים זה כבר הון תועפות
קטניות בכל מיני צורות...רק כיף
יום רביעי היום.. מה מבשלים לשבת?ברוקולי
כנראה נוסעים😈בוקר אור
כלום חח. חלות ועוגה. שבת הבאה יהיה הרבה להכין.בעוז וענווה!
לא הוחלטנחשון מהרחברון
קניתי כבד אסאדו כרעיים ובשר טחון.
הפשרתי חזה עוף.
אז יהיה אסאדו (אולי עם נשיקות תפו"א)
יהיה מרק קוסקוס וקוסקוס
יהיה עוף ואורז
יהיה כבד קצוץ
אולי חזה עוף ממולא (בעצפ אולי לא אני צריך בלי מתוק ובלי מטוגן)
יש ברוקולי - נכין מאפינס ברוקולי.
פוקאצ'ות
קרעי פסטה עם בטטה וקישוא בתנור (הכנתי שבת שעברה יצא מצויין)
אז ככה:נחשון מהרחברון
ערב שבת: אשתי מכינה
קוסקוס
מרק קוסקוס צמחוני
עוף ואורז (בתנור של ניקי ב)
בוקר: אני מכין
אסאדו שלם בתנור (6-7 שעות על 120 מעלות מעדן)
שעועית ירוקה ברוטב אדום
נשיקות פירה בתנור (תודו שזה מושלם אסאדו לצד נשיקות פירה ושעועית ירוקה. נשמע מסעדה)
סד"ש:אני מכין
קרעי פסטה עם קישוא ובטטה בתנור/מחבת
מאפינס/פשטידת ברוקולי
אפיה: אני מכין
פוקאצ'ות
עוגת קראנצ' שוקולד (מהמקפיא)
סלטים: אני מכין
כבד קצוץ
ממרח עגבניות
סלק
קצוץ
מה זה קרעי פסטה וכו' בתנור?יעל מהדרום
מכין בצק פסטה במכונהנחשון מהרחברון
קורע אותו לקרעים (הכי מהר במקום לחתוך יפה לצורות). מבשל אותם במי מלח.
במקביל חותך פרוסות קישוא ובטטה ושם בתנור עם שמנז ומלח. או מקפיץ במחבת עד שרך. מערבב. יוצא טעים ממש
אהה...תודה!יעל מהדרום
בתכנון בעזרת ה'אבןישראל
קציצות דגים ברוטב אדום
בורקס בשר עם רוטב פטריות
בוקר שבת
חמין
שוקיים ובטטות ברוטב סילאן וסויה
סדש
סלטים
חלות
דג מטוגן
חלות
עוגת שוקולד פירורים
עוגיות טחינה
מותר לדמיין מה הייתי מבשלת?איכה
ער''ש -
מרק עוף תימני
מוסקה וקציצות בשר
בטטות בתנור
בוקר שבת -
סלט כרוב וגזר
סלט ירקות
שניצלים
שעועית מוקפצת עם סויה
פשטידת תפוא ובצל
סד''ש -
סלט ביצים
קציצות טונה
בורקסים
סלטים -
מטבוחה
סלט קישואים
אבוקדו
חציל במיונז
חציל פרוסות
טחינה
מה זה סלט קישואים?יעל מהדרום
יש כמה סוגיםאיכה
בצל מטוגן, קישואים מגורדים קצת שום, מל''פ וממש כמה דקות לפני שמסיים את הבישול, מוסיפים ביצה או שתיים ומקשקשים פנימה.
ואפשר גם לטגן הרבה בצל, קוביות קישואים מל''פ ולבשל עד שמתרכך. אחר כך מוסיפים ביצה קשה חתוכה לקוביות, מלפפון חמוץ כנ''ל ומיונז.
וזה הסלט שהתכוונתי אליו כי הוא הכי טעים

האחרון נשמע מעניין... תודה על המתכונים!יעל מהדרום
אז אצלנו-אנונימיות
שקשוקה מנגולד
סלמון
סלט יווני
פוקאצות
בוקר-
גחנון
רסק
ביצים
סדש-
אושפלאו
פאי רועים בתוך חצאי תפוחי אדמה
אנטי פסטי
סלטים-
מטבוחה
סלק
טחינה
חומוס ביתי
ארבעס
משוויה
חמוצים
חצילים
עוגת מוס
קראמבל תפוחים
חלות
אולי עוד עוגה
איך מכינים פאי רועים בתוך חצאי תפוחי אדמה?מארי
ככה-אנונימיות
כשמתרכך חוצים לחצאים מרוקנים כל חצי עם כפית שומרים את מה שרוקנו.
מכינים את המלית בשר.
שמים בפנים.
ממה שהוצאנו מכינים פירה ושמים מעל
נשמע מעניין. תודה.מאריאחרונה
טוב, עכשיו אני כבר יודעת בערךיעל מהדרום
חלות ללא לישה
קישואים בתנור
חצילים ועגבניות בתנור
חצילים עם לימון, שום וכוסברה
סלט חי
עוגת תפוזים פירורים
עוגת שוקולית
אוזני המן ועוגיות שוקולד צ'יפס (מאותו בצק)
ליל שבת:
קוסקוס
עוף ותפו"א
יום שבת:
קוסקוס
תפו"א בתנור
חזה עוף ובצל
סד"ש:
פיצה
לחם שום
מה זה חלות בלי לישה?רק כיף
בצק שמערבבים בכף/ מריתיעל מהדרום
אצלינורק כיף
עוגה
שני סוגי דגים
שניצלים
אורז
תפוא בתנור
סלט חצילים
טחינה
ואם יהיה לי כח אז עוד כמה סלטים... גזר מרוקאי וחומוס ביתי... סלטים חיים אחתוך אחר כך
קובה, למה כשאני עושה קובה זה נפתח לי,יש רעיון שזה לא יפתח?רויטל.
תנסי להגיע לבצק יותר גמישנחשון מהרחברון
וטיפה יותר עבה בהצלחה
תודה,גמיש הכוונה רטוב ורך?רויטל.
לא. הכוונה גמיש שניתן למתוח יותר בלי לקרוענחשון מהרחברון
הבנתי ישר כוח.רויטל.
לרוב זה לא עניין של מינון של המיםנחשון מהרחברון
אלא של כמה זמן משרים ולשים?
גם, וגם סוג הסולת..מקום בעולם
מעניין תודהרויטל.
לא יודעת על עצות אבל מעריצה אותך על הסבלנותרק כיף
תודה לךרויטל.אחרונה
יצא למישהו כאן להכין חמוצים?חילזון 123
כאילו אחרי שסיימנו את כל הירקות אפשר לשים חדשים באותו הנוזל?
או שזה יתקלקל?
זה לא אמור להתקלקל, קחי גם טיפ חשוב.רויטל.
כשזה מוכן לא להוציא באצבעות רק עם מזלג או כף,
כי כשמוצאים בידיים זה מקלקל את החמוצים בדוק.
נכוןנפש חיה.אחרונה
מחפשת מתכון למאפינסאבןישראל
יש לכן מתכונים למאפינס מתוק/ מלוח שילדים יאהבו?
ועוד שאלה, אתם שמים את המאפינס בתוך מנג'טים או במשהו אחר?
תודה רבה!!
מאפינס שיבולת שועלבוקר אור
אסתכלאבןישראל
מאפינס פיצה של ניקיעלמא22
אצלי מאפינס של עוגה בחושה עם שוקולד ציפסאמא יקרה לי*
משוקולד מריר.
קוואקר וחמוציות למשל הם מוציאים אצלי, אז לא משתמשת בהם במאפינס.
מכינה בתוך תבניות קאפקייקס מנייר ומקפיאה.
תודה רבה על המענה!אבןישראל
בכיףאמא יקרה לי*אחרונה
מה מבשלים לשבת?אהבתחינם
והשבת חייבת להיות מוכנה עד מחר.
לא בשר מספר 5,לא אסאדו, לא עופות, לא פרגיות,לא קציצות(את כל אלו עשיתי)
באלי משהו אחר .. חדש.
תתפרעו!!!!!
חזה עוף ממולא אורז?תפוחית 1
אפשר גם בולונז למרות שזה לא הכי שבתי אולי
חצילים ממולאים באורז של ניקיבוקר אור
אולינחשון מהרחברון
חזה עוף ממולא.
עוף שלם
מנות עם בשר טחון - לזניה בשרית, פאי רועים כיסונים ממולאים, אורז עם בשר לחמניות ממולאות בשר (טחון או אסאדו מפורק)
מולארד (ברווז)
קובה
שניצלים
עוף ממולא
בכללי ממולאים
בשר ראש (מעדן)
זנב שור (מעדן - לבשל שעות)
דגים?!?
ואי זנב שור😋אהבתחינם
כן. גם מוחנחשון מהרחברון
זנב שור????חדשה לשאלה
שור זה הזכר של פרה ואבא של עגל כל הבשר בקר זה משםנחשון מהרחברון
אוכלים מה שאת רוצה. (לחי זנב אשכים ריאות לב כבד ועוד)
ואי זה החלקים הכי טעימים.אהבתחינם
תכיני רק לךנחשון מהרחברון
מסכים שהחלקים האלו עם טעם מיוחד
רעיונותאנונימיות
לומיטו ביין
רולדת בשר ממולאת
כבד עם בצל ופטריות ברוטב ייןאם לשתיים
טורטיות ממולאות בשר טחון
לזניה בשרית
קנלוני ממולא בחזה עוף
המבורגרים
איזה כיף כל הרעיונות...רק כיף
לגמרי איזה כיףאהבתחינם
חחח איזה אלופים פה כולם!!
מה התפריט?נחשון מהרחברון
בינתיים-אהבתחינם
בשר ראש וחומוס,
אורז פרסי(תפוחי אדמה למטה),
בצל ממולא בבשר,
וסיגר כבד.
למחרת חמין.
זה בנתיים אם יהיו רעיונות אחרים אז זה ישתנה..
הכבד זה בוודאות כי כבר שרפתי אותו חח
נשמע שווה!!! אפשר משלוח?נחשון מהרחברון
בטחח..אהבתחינם
אסור לי עכשיו (רפואית בעז"ה זמנית)נחשון מהרחברון
חריף, חמוץ, מתוק, מטוגן
אז.... 
אוי..אהבתחינםאחרונה
בריאות בע"ה