שרשור חדש
מעבד מזון ! לחיתוך/ריסוק/קציצה/טחינה.ה' אלוקינו

נינג'ה - יש למישהו  ?
ואם יש לכם של חברה שאתם מממממש ממליצים , אשמח לדעת
דיס -המלצות בבקשה רק בפרטי שלא יהיה לשון הרע 
תודה!

מג'ימיקס יקר .הכי זול 800 ומשהוה' אלוקינו
אז חשבתי על נינגה. ב650 יש .
יש למישהו עוד המלצות??
נכון, אבל הוא שווה את ההשקעהמשיח נאו בפומ!
לא מכירה את המעבד מזון של נינג'ה. יש לי את השייקר
לי יש נינג'ה, הפשוט ביותר( עלה 150 או מאתיים, לא זוכרת כבר)השם בשימוש כבר
והוא אחלה. עושה בו שייקים בעיקר, וגם טוחנת ביסקוויטים, סוכר לאבקה, אגוזים, וחומוס לממרח. לא מאכזב, ויש דגמים מתקדמים ממנו..( ויקרים יותר, אבל לא מאוד)ממליצה. לחמותי יש מג'ימיקס והיא ממש מרוצה.
מכשיר מעולה אבל,,עושה המון רעשרויטל.


מעבד ב150??? אין להם.ה' אלוקינו
מעבד זה קוצץ ירקות בעיקרה' אלוקינו
אה חשבתי שאת מתכוונת לנינג'ה הפשוט..השם בשימוש כבר
לנו ישבשלן ואופה

נינג'ה פשוט ששמים את הבקבוק הפוך ולוחצים עליו וזה פשוט מעולה! זה משמש אותנו להכל! לטחינת תבלינים וקמחים ושקדים וכדו' אפילו אם מקציפים בזה שוקו זה כמו הקנוי בקרטון הוא חזק ויעיל מאוד הכנו בו גם כדורי תמרים הוא נורא עוזר לנו!

זה הסוג הקטן והפשוט ובאינטרנט זה עולה בערך 350

זה לא מה שהתכוונתי... התכוונתי למעבד מזון לא שייקרה' אלוקינו


יש לנו את הנינגה הגדולנפשי תערוג
עוצמתי ביותר. טוחן/חותך מצויין
כן??? יא איזה כיף ! חותך קטן ויפה את הסלט?ה' אלוקינו


סלט?נפשי תערוג
הוא לא מיועד לסלט.
יש לו פרוסות/גפרורים
לא, יש לנו דגם אחר, עם יותר חלקים מזה..עוגת גבינה.
אז לא הבנתי אם זה קוצץ או לאה' אלוקינו
הוא יכול לקצוץ בכיף. הוא מאוד חזקנפשי תערוג
אבל זה לא יצא לך כמו סלט שחותכים ביד.
אין את האביזר שמתאים לחיתוך ריבועים
ואי יהיה מוזר לבקש מכם אם יש מצב שתשימו במעבד מזון מלפפוםה' אלוקינו
ועגבניה ותשלחו לי איך יצא בתמונה?;)
אז יודעת איך זה יוצא בסליסר ידני?נפשי תערוג
אז די דומה.
(אין לי כרגע עגבניות בבית)
לא יודעת.. אשמח אם תצלמו מה שישה' אלוקינו


עם איזה אביזר?נפשי תערוג
עם סכיני החיתוך?
לדעתי זה חזק מדי כדי לעשות סלט
אנחנו שמים בפנים בצל שלם מקולף ותוך כמה שניות הוא הופך לחתיכות ממש קטנות
עם האביזר שלדעתך הכי מצאים לסלטה' אלוקינו
כמו שאמרתי בהתחלה. לדעתי זה לא מתאים לסלטנפשי תערוג
אני עושה עם זה סלט כרוב (בדיסקית שחותכת פרוסות)
וסלט גזר (בגיסקית שחותכת רצועות)
יוצא מאוד מוצלח

אבל לסלט חי. לדעתי, זה פחות מתאים.
יש מעבדי מזון שיש להם איבזר לקוביותנפשי תערוג
לנינגה אין אותו ולכן לא יחתוך לך קוביות.
את יכולה לעשות איתו פרוסות או גפרורים (סוג של)

ואם תכניסי למעבד מזון. הוא בטח יטחן
אבל זה לא יצא אחיד ו"יפה"
איזה מעבד מזון קוביות?ה' אלוקינו


אם אני לא טועה יש לבושנפשי תערוג
נו והמעבד לא קוצץ?ה' אלוקינו
קוצץ!נפשי תערוג
אבל שוב, זה לא יראה כמו חיתוך של ריבועים אלא קציצה של ירקות.
אצלנו אמחנו קוצצים איתו בעיקר ירקות לקציצות וכו'
לי יש בוש ב400 שקל והוא פיצוץחיננית 123
לא זוכרת דגם
אבל לא עושה קוביותחיננית 123
אני ממליצה על של בראון.באר מרים
לא יקר, משמש אותי על בסיס יומיומי כבר הרבה שנים..
תןודה את יכולה לשלוח דגם?ה' אלוקינו


קוצ. לך לסלט ירקות?ה' אלוקינו


לא זוכרת דגם..באר מריםאחרונה
אני משתמשת בלהב של הצ'יפסר ויוצא בגודל שמתאים לסלט ירקות.

לא הכי יפה ץ אבל לסלט משפחתי זה מצויין.

אנחנו משפחה גדולה וחותכים איתו סלט מכ 15 ירקות בשתי דקות עבודה - לנו זה מעולה..
מה ההבדל בין אסאדו כבש לצלעות כבש?מחפש ביזיונות
מישהו יודע?
איזה צלעות אתה מקבלנחשון מהרחברון

ה8 צלעות הקדמיות הם "צלעות" ואח"כ עוד 4 זה האסאדו

רשמית אסאדו זה שיטת בישולנחשון מהרחברון

אז... ג שחותכים את הצלעות לרוב (את המקלות בעצם, בלי הבשר בראש הצלע) גם קוראים לזה אסאדו

אמממחפש ביזיונות
הרעיון שלי הוא לקבל נתח שהוא יותר בשר מאשר שומן..
אז מה רלוונטי לי במקרה הזה?

בפעם האחרונה שרכשתי צלעות כבש היה שם יותר שומן מאשר בשר. אז חשבתי לנסות את האסאדו.
כבש?נחשון מהרחברון

 שוק, כתף, צוואר עסיסיים יחסית ולא שומניים.

כולם צריכים בישול ארוך בטמפרטורה נמוכה או שפרוסות כתף דקות יחסית על המנגל

המטרה היא צלייה במנגלמחפש ביזיונות
מה שכתבת על השוק והכתף יהיה שימושי.
אבל לגבי האסאדו, זה גם שומני במידה שווה כמו הצלעות ״הרגילות״?

מהמקום שאני רוצה לקנות האסאדו כבש עולה פחות מצלעות רגיל, יש לזה סיבה?
לא טוב. זה שומני מאדנחשון מהרחברון

אבל קשה מאד וצריך בישול ארוך.

צלעות טוב למנגל והרבה יותר יקר.

תודה רבה עזרת לי מאוד (:מחפש ביזיונותאחרונה
כיריים אינדוקציהקוד אבל פתוח
אני רוצה לקנות כיריים אינדוקציה, במעונות שלי אי אפשר לשים כיריים גז, רוב הסירים שלי כבר תואמים, ולבשל עם הלוגן או חשמלי פשוט זה סיוט.

איזה חברות מומלצות?
מישהו מכיר דגם טוב לזוג סירים?
@אלעד
תבדקי רק לגבי קרינהחיננית 123
הבנתי שאינדוקציה לא בריא
תודה רבהקוד אבל פתוח
פחות חושש בעניין הזה
תבדוק שהשקע מתאים לאינדוקציהנפשי תערוג
לסט כיריים שלם (4 "להבות") בדרך כלל צריך תלת פאזי. די בטוח שאין לך דבר כזה במעונות.

יש גם ביחיד, אני לא בטוח אם מספיק לו שקע של 10/16 או שהוא צריך שקע כוח של 20
אני צריך רק זוגקוד אבל פתוח
בשביל זוג לא צריך תלת פאזי.
זה עומד במתח של כירה חשמלית (זה אותו מתח+-, עם יעילות פחותה)
אתה לא צריך להסתכל על מתחנפשי תערוג
אלא כמה אמפר השקע שיש לך במטבח.
האם הוא 10 אמפר או 16.
אם הוא 16. הכל טוב,
אם הוא 10… די בטוח שלא תצליח להפעיל זוג במקביל והוא כל הזמן יקפו.
לא רשום שםקוד אבל פתוח
צודק זה לא מתח, התבלבלתי במונח, אבל watt זו מכפלה של אמפר במתח..
כלומר במתח של 220v-240v יוצא ש10 אמפר זה 2200w-2400w ו16 אמפר זה 3520w-3840w. על השקע פה באופן קבוע יש עומס (כמעט כתבתי מתח שוב🙈) של 3000w.
ובאופן כללי אינדוקציה צורכת חשמל כמו כירה חשמלית פשוטה.
אחלהנפשי תערוגאחרונה
מה עושים עם תותים?גנניתמשלימה
טוב אז יש בבית שש קופסאות של תותים יפים. מחפשת מה לעשות חוץ מסלט פירות/גלידת תותים..
אולי פאי? אשמח למתכון קל יחסית+עצות כי אף פעם לא הכנתי.
אשמח למתכון פרווה.גנניתמשלימה
אולי עם מילוי של קצפת
פעם הכנתי פאדג' שוקולד עם תותים של ניקי, טעים.הנורמלית האחרונה
אשמח למתכוןגנניתמשלימה
פשוט אני מכינה כברגנניתמשלימה
מאפה תפוחים קראנצ', לצד זה גלידת בננה-תות. ומחפשת עוד משהו לעשות עם התותים
טוב אני אוהבת לתת רעיונות קלים 😊binbin
את יכולה להקפיא ולהשתמש לשייקים, לקינוחי כוסות עם קצפת מתוקה

אפשר להכין מוזלי, עם יוגורט ותותים ועוד תוספות שאוהבים
משהו לא חלבי. אבל קינוח כוסות נשמע מעניין.גנניתמשלימה
מה את שמה בפנים?
טוחנת אותם מכניסה לכוס קטנה מכינה קצפת מזלפת מעל התותים ומעלbinbin
קצת שוקולד קצוץ.

אפשר חלבי עם שמנת מתוקה ואפשר פרווה עם ריצ'
גם שייקים אפשר פרווה פשוט עם מים קרים במקום חלב...
שייק לא חייב להיות חלביאברכית בשמחהאחרונה
את מקפיאה תותים, בננות, תמרים ובעצם כל מה שאוהבים, ואז בשייקר את שמה הכל עם קצת מים או חלב סויה.
אפשר להוסיף גם שוקולדים למיניהם/עוגיות למיניהם.. יוצא ממש טעים.
יותר מתאים לקיץ, אבל גם בחורף כיף..
אשמח למתכון לפאי תותיםגנניתמשלימה
עם קצפת
מוזליהודעה

סלט פירות
האמת שגם עוגה כושית עם תותים מעל זה נחמד (על הציפוי) זה כמו פונדו בטעם

בכללי זה הולך טוב עם קצפת.. אז אולי קינוחים בסגנון..

כן הכנו למשלוחי מנותגנניתמשלימה
מביאים לי😈בוקר אור
אוכלים טרי?? (אפשר עם שמנת חמוצה וסוכר)חילזון 123

אפשר תות מצופה בשוקולד

הייתי מכינה בסיס כמו של פאירק כיף
אם פרווה אז בלי חמאה. אני זוכרת שהחלפתי פעם לשמן או שמן קוקוס ויצא מצוין! על הבסיס המוכן תחתכי תותים ותכיני ג'לי או משהו פרווה אחר ותיצקי הכל מעל. פרווה בקינוח זה לא חוקי אם זו עוגה או פאי
רולדה חצי חציחיננית 123
חצי וניל ולחצי תערובת לטחון כמה תותים ואז לזלף פסים. פס ורוד פס לבן באלכסון בתבנית. 10 דק' אפייה. ולמלא קצפת תותים. עשיתי השבת אותו עיקרון עם שוקו וניל אוראו בפנים ומעל
היי אם אני מכינה היוםבעוז וענווה!
פשטידת ברוקולי, לזניה ותפו"א מוקרמים , ושמה אותם במקרר עד שבת, זה בסדר? מבחינת הטעם, הזמן...
לזניה משתבחת זה מעולהאנונימיות
גם השאר זה בסדר
אוף אני עדיין מתלבטת אעדכן. תודה!בעוז וענווה!
יהיה בסדר אבל הייתי מקפיאה את הפשטידה והלזניהחילזון 123


תפו"א מוקרם לא הייתי מכינה מהיום*אשתו של בעלי*
נכון, בכללי תפוא הכי טוב להם טרי!אברכית בשמחהאחרונה
מתכון למשהו מפנק ובריא?איכה
אין קוואקר וזה די תוקע אותי..


@ברוקולי

רוצה לפנק חברה.
תמרים יש?יראת גאולה
עדיין רלוונטי? תגגלי כדורי תמריםיראת גאולה
יש המון אפשרויות, לפי מה שיש... אגוזים ,שקדים, צ'יה, קקאו...
אני אנסה, אולי מחר יהיה לי כח לזה.איכהאחרונה

תודה!

 

איך שומרים על טריות של שוקולד מריר?רוןאחד

היי,

אחרי שאני פותח חפיסה של שוקולד מריר, שיספיק לכמה וכמה ימים, איך אני שומר הכי טוב על הטריות שלו?

תודה

מקפיאברוקולי
לגבי אחסון שוקולד בקירורתנו חיוך (-:
בס''ד

שלום לך,

במידה ובוחרים לאחסן שוקולד במקפיא, כדאי לשים אותו בכלי אטום לריח, שלא יספוג את ריחות המקרר.
כל עוד הוא בניילון אטוםנפשי תערוג
הוא יהיה בסדר גם בארון.
אנחנו שמים במקרר.
במקפיא הוא יהיה מאוד קשה לאכילה לאחר מכן
שקית זיפלוקמשיח נאו בפומ!אחרונה
היי שאלה על הכנת פיצהיצור הודי
יש אופציה להכין פיצה עם הטפחה של 24 שעות במקרר אבל לא עם קמח 00?
מה זה קמח 00?יעל מהדרום
לא מבינה גדולה בקמחים...יצור הודי

פשוט במתכון כתוב קמח 00 ושזה קריטי

אז שואלת פה אם באמת קריטי

אני עשיתי עם קמח רגיל ויצא מעולהאם לשתיים
במתכון עם מעט שמרים יחסית (כמו רוב המתכונים של פיצה).
אבל לא נראה לי זה היה 24 שעות.. משהו כמו 16-18
אם למישי יש מתכון טוב לבצק לפיצה ששוכב לילה במקרר אני אשמח!יצור הודי


אני עשיתי את של נשואה למאפיהאם לשתיים
היא כותבת שכדאי קמח פיצה אבל עשיתי גם עם קמח פיצה וגם עם רגיל ולא שמתי לב להבדל בטעם.
נתתי תפיחה ראשונה קצרה בחוץ, חילקתי לכדורים לפי כמות הפיצות שרציתי ואז למקרר
תודה רבה!!יצור הודיאחרונה
מישו יודע איפה אפשר להשיג מיני קליק?הכל עוד אפשרי


בחנויות למוצרי אפיההריון_ראשון
קוראים למוצר- פניני קראנץ שוקולד 🍫תנו חיוך (-:אחרונה
אז.. משלוחי מנות(:דודה שוקו
מה אתם מכינים?
לא רוצה ולא מתכננת להשתגע, אבל מחפשת רעיונות מפנקים וטובים להביא להורים/לכמה שכנים, יש רעיונות?
מה דעתכם על המיקסר הזה?חילזון 123

סאוטר 6 ליטר
אפשר ללוש עם כזה בצק? מכמה קמח?

ומה דעתכם על זהחילזון 123

קנווד KMX750

לכמה קילו קמח זה יהיה טוב? כתוב שהקערה 5 ליטר.

לכאורה ראית שהמנוע של הקנווד 1000W ושל הסאוטר דווקא 1200
למרות שהסאוטר הרבה יותר זול. הגיוני שזה ככה?

קנווד יותר טוב לדעתי, מניסיון. לש 2 קילו בלי מאמץבעוז וענווה!
בקערה הזו לא נכנס 2 קילו.ת.מ.אחרונה
יש להם מיקסרים עם קערה של 6.9 שנכנס בה.
אופה פיצה ביתי דגם CH377YNZS

מישהו מכיר? מומלץ?

יש בקהל מתכון לאייס קפה? הכי דומה לזה שקוניםגבינית
אני אוהבת את המתכון של ניקי בbinbin
בבתי קפה הם מכינים בעצמם וזה פשוט בבלנדררק כיף
עם הרבה קרח והרבה סוכר. מה שקפוא צריך לחדד לו את המתיקות. תכיני קפה מתוק על חלב ותבלנדרי (המצאתי מילה!!) אותו עם הרבה קרח. אפשר להוסיף קצת וניל
אם תקפיאי קוביות קפה עם חלב ואז תטחני יצא מרקם מוצלחמיקי מאוס
הרבה יותר מאשר קפה +קרח.
הסוכר מונע מזה לקפוא לגמרי

אפשר להקפיא בתבניות קרח או בכלי גדול ופשוט להוציא לפני שמספיק לקפוא, אז גם לא חייבים בלנדר...
איך מרסקים את הקוביות קרח?גבינית
ניסיתי עם הבלנדר והכל השפריץ לכל כיוון במטבח והיה רעש חזק. סליחה על הבורות
בלנדר טוב - ולשים מכסה...נחשון מהרחברון


קרח או קפה קפוא?מיקי מאוס
קרח יותר קשה מקפה או כל דבר אחר שמכיל סוכר..

חייבים לשים נוזלים בבלנדר: מים/חלב/קפה

וזה לא אמור להיות מכוסה? לא יודעת איזה בלנדר יש לך
התכוונתי לקרח ממים,אנסה את הקוביות קפהגבינית
יש לי בלנדר מוט חזק שמכינים איתו שייקים.
אבל כנראה לא יתאים לזה
לא יעבוד. חלש מידי.נחשון מהרחברון


ומיכל לקיצוץ ירקות יכול להתאים?גבינית
שקוצץ גם ירקות קשים כמו גזר ותפו"א.
זה היחיד שיש לי בבית עם מכסה...
ממש תלוי איזהטארקו
לי יש מוט שכן טוחן דברים קפואים.
(לא קוביות קרח)
לא נראה לי.נחשון מהרחברון
מה לא נראה לך? הוא טוחן, טכנית.טארקו
לא קוביות קרח אבל בהחלט פירות קפואים וכן גם עשיתי איתו אייסקפה ועבד.
שוב. לטחון קרח הוא לא יכולנחשון מהרחברון
לא יודע איך עשית אייס קפה.
פירות קפואים זה רך הרבה יותר.
כמו שכתבו פה, כשמקפיאים חלב עם סוכר וכוטארקו
זה יוצא רך יותר מקוביות קרח.
ושמתי גם קצת חלבטארקו
אנסה,תודה!גביניתאחרונה
להכין קפה שאת אוהבתכתבתנו
להכניס למקפיא ולשכוח אותו לחצי שעה -40 דק' ואז להוציא ולערבב, זה מתחיל לקפוא וזה ממש מרקם של אייס קפה. לפחות אצלי במקפיא
מחפשת רעיונות לתוספות זולות ולמנות צמחוניות זולות,באת אליי פתאום
שאפשר להכין בכמויות גדולות ולא ייצא מאוד יקר.

תודה! תזכו למצוות 🙏
פסטה פתיתים קוסקוס פירה אורז אולי גם בורגולתפוחית 1
לביבות ירקות, קציצות טונה וירקות , מרקים
ראיתי במתכונים בעשר דקותרויטל.

רק תכתבי בגוגל מתכונים 10 דקות, ראיתי שם מבחר.

ככהבימבה אדומה
עדשים ירוקות עם בצל קצוץ מלח מעט כורכום שום גבישי וכמון

קינואה ועדשים כתומות (יחס 1:1) עם בצל קצוץ וגזר מגורד

אורז בסמטי מלא עם עדשים (ירוקות/שחורות/מנומרות/כתומות)

ונזיד עדשים ירוקות של ניקי

דאל עדשים כתומות

תבשיל שעועית לבנה ברוטב אדום (אתר יאמ)

תבשיל גרגרי חומוס (בישול עם מלח כורוכום ושיני שום ובהמשך מויספים פפריקה ושמן)

קציצות שעועית לבנה

קציצות קינואה וירקות מגורדים

ירקות מוקפצים עם גרגרי חומוס

תבשיל אפונה עם פטריות ובצל


אם תרצו יש לי בטח עוד רעיונות בהמשך
איך את מבשלת את הקינואה והעדשים?תפוחית 1
ביחדבימבה אדומה
מטגנת בצל ואז מוסיפה גזר מגורד, מוסיפה את הקינואה והעדשים (אחרי ברירה ושטיפה) מטגנת עוד קצת ואז מוסיפה מים, מרתיחה, מתבלת... מבשלת רגיל כמו אורז ת'כלס
תודה רבה. נשמע טובתפוחית 1
אפשר את המתכונים של הקציצות?רבע ל7
תודה רבה!
בכיף (מתכון לא מדוייק)בימבה אדומה
מגרדים במג'ימיקס את הירקות שרוצים
אני שמה בצל גזר קישוא בבייסיק וסוחטת בחיתול בד היטב (הסוד שלא צריך קמח במתכון)
ולפעמים מוסיפה עגבניה קצוצה או פטריות (לא במג'ימיקס)
3-4 ביצים (לפי העין)
תבלינים (מלח, פלפל, שום גבישי או לשים שיני שום במג'ימיקס יחד עם הירקות)
קינואה לבנה ו/או אדומה מבושלת
אפשר להוסיף טונה/סרדינים מעוכים במזלג
מערבבים היטב
יוצרים קציצות
אני מטגנת בשמן זית
אפשר בתנור לא ניסיתי. (אם את תטגני בשמן קנולה עדיף שתאפי עם הזלפה של שמן זית)

וקיבלנו מנת חלבון שומן וירקות טעימה ללא גלוטן
תודה רבה!רבע ל7

(אני מעדיפה לאפות בשביל לחסוך בזמן וריח )
סבבה אזבימבה אדומה
כרגיל לשמן את הנייר אפיה ולמרוח שמן מלמעלה... ושמן זית הכוונה
תודה. אפשר גם את המתכון של הקציצות שעועית?רבע ל7
תודה רבה!
כל מה שאני כתבתי יש בו חלבוןבימבה אדומה
והרבה חלבון...
באפונה ירוקה יש המון חלבוןרויטל.


קציצות מחזה עוף יוצא מלא מקילו אז אוליתפוחית 1
זה לא יקר
שעועית לבנה ברוטב אדום הולך נהדר עם אורז
חומוס מבושל מעולה עם קוסקוס
מרק ירקות עם גרגירי חומוס על קוסקוס מלאאמא יקרה לי*

מג'דרה- אורז עם עדשים ירוקות ובצל

 

 

תפוחי אדמה בתנוראם הבנים12
אנטיפסטי- ירקות צלויים בתנור עם שמן זית ומלח.
פסטה עם ירקות מוקפצים
אורז עם בצל וגזר
תפוחי אדמה ובטטהשמור נא עלינו
לביבות טונה/ירק/בטטה/עדשים
אורז
מגיבה כדי לראות גםאם_שמחה_הללויה
פתיתי סויהמערבא
נראה לי שאפשר למצוא בחנויות טבע.
משרים במים וזה מתנפח, מכינים מזה קציצות.
זכור לי בתור ילדה שאמא שלי הכינה, נראה לי שזה עדיין קיים...
בהצלחה!
כשקונים מיובש זה לא יקר...מיקי מאוסאחרונה
וגם ממש קשה לגרום לזה להיות טעים ;)
לא בטוחה שיותר זול מעוף. אבל גם לא יקר

תחליפים מפונפנים וטעימים זה כבר הון תועפות
קטניות בכל מיני צורות...רק כיף
פלאפל מחומוס ומקטניות אחרות... אפשר גם בתנור ואז זה גם בריא. שעועית אדומה או לבנה ברוטב. לביבות מטונה או ירקות וטונה. לקנות קפוא שקיות של תירס, במיה וכל מיני כאלה שמבושלים כבר ולהוסיף לתבשילים.
יום רביעי היום.. מה מבשלים לשבת?ברוקולי
כנראה נוסעים😈בוקר אור
כלום חח. חלות ועוגה. שבת הבאה יהיה הרבה להכין.בעוז וענווה!
לא הוחלטנחשון מהרחברון

קניתי כבד אסאדו כרעיים ובשר טחון.

הפשרתי חזה עוף.

אז יהיה אסאדו (אולי עם נשיקות תפו"א)

יהיה מרק קוסקוס וקוסקוס

יהיה עוף ואורז

יהיה כבד קצוץ

אולי חזה עוף ממולא (בעצפ אולי לא אני צריך בלי מתוק ובלי מטוגן)

יש ברוקולי - נכין מאפינס ברוקולי.

פוקאצ'ות

קרעי פסטה עם בטטה וקישוא בתנור (הכנתי שבת שעברה יצא מצויין)

 

אז ככה:נחשון מהרחברון

ערב שבת: אשתי מכינה

קוסקוס

מרק קוסקוס צמחוני

עוף ואורז (בתנור של ניקי ב)

 

בוקר: אני מכין

אסאדו שלם בתנור (6-7 שעות על 120 מעלות מעדן)

שעועית ירוקה ברוטב אדום

נשיקות פירה בתנור (תודו שזה מושלם אסאדו לצד נשיקות פירה ושעועית ירוקה. נשמע מסעדה)

 

סד"ש:אני מכין

קרעי פסטה עם קישוא ובטטה בתנור/מחבת

מאפינס/פשטידת ברוקולי

 

אפיה: אני מכין

פוקאצ'ות

עוגת קראנצ' שוקולד (מהמקפיא)

 

סלטים: אני מכין

כבד קצוץ

ממרח עגבניות

סלק

קצוץ

 

מה זה קרעי פסטה וכו' בתנור?יעל מהדרום
מכין בצק פסטה במכונהנחשון מהרחברון

קורע אותו לקרעים (הכי מהר במקום לחתוך יפה לצורות). מבשל אותם במי מלח.

במקביל חותך פרוסות קישוא ובטטה ושם בתנור עם שמנז ומלח. או מקפיץ במחבת עד שרך. מערבב. יוצא טעים ממש

אהה...תודה!יעל מהדרום
בתכנון בעזרת ה'אבןישראל
ערב שבת
קציצות דגים ברוטב אדום
בורקס בשר עם רוטב פטריות
בוקר שבת
חמין
שוקיים ובטטות ברוטב סילאן וסויה
סדש
סלטים
חלות
דג מטוגן

חלות
עוגת שוקולד פירורים
עוגיות טחינה


מותר לדמיין מה הייתי מבשלת?איכה

ער''ש -
מרק עוף תימני
מוסקה וקציצות בשר
בטטות בתנור

בוקר שבת -
סלט כרוב וגזר
סלט ירקות
שניצלים
שעועית מוקפצת עם סויה
פשטידת תפוא ובצל

סד''ש -
סלט ביצים
קציצות טונה
בורקסים

סלטים -
מטבוחה
סלט קישואים
אבוקדו
חציל במיונז
חציל פרוסות
טחינה
מה זה סלט קישואים?יעל מהדרום
יש כמה סוגיםאיכה
ברוטב אדום

בצל מטוגן, קישואים מגורדים קצת שום, מל''פ וממש כמה דקות לפני שמסיים את הבישול, מוסיפים ביצה או שתיים ומקשקשים פנימה.

ואפשר גם לטגן הרבה בצל, קוביות קישואים מל''פ ולבשל עד שמתרכך. אחר כך מוסיפים ביצה קשה חתוכה לקוביות, מלפפון חמוץ כנ''ל ומיונז.
וזה הסלט שהתכוונתי אליו כי הוא הכי טעים
האחרון נשמע מעניין... תודה על המתכונים!יעל מהדרום
אז אצלנו-אנונימיות
ערב
שקשוקה מנגולד
סלמון
סלט יווני
פוקאצות

בוקר-
גחנון
רסק
ביצים

סדש-
אושפלאו
פאי רועים בתוך חצאי תפוחי אדמה
אנטי פסטי

סלטים-
מטבוחה
סלק
טחינה
חומוס ביתי
ארבעס
משוויה
חמוצים
חצילים

עוגת מוס
קראמבל תפוחים
חלות
אולי עוד עוגה
איך מכינים פאי רועים בתוך חצאי תפוחי אדמה?מארי
אשמח למתכון
ככה-אנונימיות
שמים תפוחי אדמה שטופים בתנור על מלח גס לכמעט שעה על חום גבוה
כשמתרכך חוצים לחצאים מרוקנים כל חצי עם כפית שומרים את מה שרוקנו.
מכינים את המלית בשר.
שמים בפנים.
ממה שהוצאנו מכינים פירה ושמים מעל
נשמע מעניין. תודה.מאריאחרונה
טוב, עכשיו אני כבר יודעת בערךיעל מהדרום
לק"י

חלות ללא לישה
קישואים בתנור
חצילים ועגבניות בתנור
חצילים עם לימון, שום וכוסברה
סלט חי

עוגת תפוזים פירורים
עוגת שוקולית
אוזני המן ועוגיות שוקולד צ'יפס (מאותו בצק)

ליל שבת:
קוסקוס
עוף ותפו"א

יום שבת:
קוסקוס
תפו"א בתנור
חזה עוף ובצל

סד"ש:
פיצה
לחם שום

מה זה חלות בלי לישה?רק כיף
בצק שמערבבים בכף/ מריתיעל מהדרום
אצלינורק כיף
חלות
עוגה
שני סוגי דגים
שניצלים
אורז
תפוא בתנור
סלט חצילים
טחינה
ואם יהיה לי כח אז עוד כמה סלטים... גזר מרוקאי וחומוס ביתי... סלטים חיים אחתוך אחר כך
פרגקלמנטי

עד כמה זה נורא אם אני טוחנת בבלנדר? אין מטחנת קפה ולא אלך לחנות תבלינים לטחון

כנראה לא יצא דקדק... מה את מתכננת להכין?מיקי מאוסאחרונה
לא בטוח שזה קריטי
קובה, למה כשאני עושה קובה זה נפתח לי,יש רעיון שזה לא יפתח?רויטל.


תנסי להגיע לבצק יותר גמישנחשון מהרחברון

וטיפה יותר עבה בהצלחה

תודה,גמיש הכוונה רטוב ורך?רויטל.


לא. הכוונה גמיש שניתן למתוח יותר בלי לקרוענחשון מהרחברון


הבנתי ישר כוח.רויטל.


לרוב זה לא עניין של מינון של המיםנחשון מהרחברון

אלא של כמה זמן משרים ולשים?

גם, וגם סוג הסולת..מקום בעולם
זה כמו אורז, לא כדאי להתפשר על חברה..
מעניין תודהרויטל.


לא יודעת על עצות אבל מעריצה אותך על הסבלנותרק כיף
וההכנה של קובה... הכנתי כמה פעמים ויצא עבה מדי וקצת התפרקו בבישול... וכל הטוב הזה אחרי מלא עבודה מאומצת...
תודה לךרויטל.אחרונה


יצא למישהו כאן להכין חמוצים?חילזון 123
אפשר לדעתכם לשים באותם המים שתי נגלות של ירקות?
כאילו אחרי שסיימנו את כל הירקות אפשר לשים חדשים באותו הנוזל?
או שזה יתקלקל?
זה לא אמור להתקלקל, קחי גם טיפ חשוב.רויטל.

כשזה מוכן לא להוציא באצבעות רק עם מזלג או כף,

כי כשמוצאים בידיים זה מקלקל את החמוצים בדוק.

נכוןנפש חיה.אחרונה
מחפשת מתכון למאפינסאבןישראל
אני רוצה לנסות להכין לילדים לבקרים שיאכלו משהו משביע ויחסית בריא כי לא תמיד בא להם פירות בבוקר..
יש לכן מתכונים למאפינס מתוק/ מלוח שילדים יאהבו?

ועוד שאלה, אתם שמים את המאפינס בתוך מנג'טים או במשהו אחר?
תודה רבה!!
מאפינס שיבולת שועלבוקר אור
מה שכתבתי לבת 30 בשרשור שלה
אסתכלאבןישראל
תודה
מאפינס פיצה של ניקיעלמא22
(אני לא מטגנת את הבצל)
אצלי מאפינס של עוגה בחושה עם שוקולד ציפסאמא יקרה לי*

משוקולד מריר.

קוואקר וחמוציות למשל הם מוציאים אצלי, אז לא משתמשת בהם במאפינס.

מכינה בתוך תבניות קאפקייקס מנייר ומקפיאה.

תודה רבה על המענה!אבןישראל
בכיףאמא יקרה לי*אחרונה


יש מושג כזה קוואקר מלא? כמו קמח מלא וכ..רויטל.


לאסתם אחת
אבל יש קוואקר נטול גלוטן
תודה רבהרויטל.


קוואקר הוא לא מלא כבר מראש?טארקו
תודה,הבנתי שיש גם מלא.רויטל.


יש שיבולת שועל עבה מלאה, לא יודעת אם דקה יש גם מלאה-הריונית
ישר כוח תודה רבהרויטל.אחרונה


מה מבשלים לשבת?אהבתחינם
חייבת רעיונות! ולא יודעת מה לבשל. לא יודעת
והשבת חייבת להיות מוכנה עד מחר.

לא בשר מספר 5,לא אסאדו, לא עופות, לא פרגיות,לא קציצות(את כל אלו עשיתי)
באלי משהו אחר .. חדש.
תתפרעו!!!!!
חזה עוף ממולא אורז?תפוחית 1
ראיתי מתכונים פעם חשבתי להכין ובסוף לא יצא.
אפשר גם בולונז למרות שזה לא הכי שבתי אולי
חצילים ממולאים באורז של ניקיבוקר אור
אולינחשון מהרחברון

חזה עוף ממולא.

עוף שלם

מנות עם בשר טחון - לזניה בשרית, פאי רועים כיסונים ממולאים, אורז עם בשר לחמניות ממולאות בשר (טחון או אסאדו מפורק)

מולארד (ברווז)

קובה

שניצלים

עוף ממולא

בכללי ממולאים

בשר ראש (מעדן)

זנב שור (מעדן - לבשל שעות)

דגים?!?

 

ואי זנב שור😋אהבתחינם
אחד הטעימים!!
זנב שור????חדשה לשאלה
פעם ראשונה שמעתי ששור זה כשר ועוד אוכלים את זנבו...
שור זה הזכר של פרה ואבא של עגל כל הבשר בקר זה משםנחשון מהרחברון

אוכלים מה שאת רוצה. (לחי זנב אשכים ריאות לב כבד ועוד)

ואי זה החלקים הכי טעימים.אהבתחינם
לצערי בעלי לא כלכך אוהב גם לא מוח..
תכיני רק לךנחשון מהרחברון

מסכים שהחלקים האלו עם טעם מיוחד

רעיונותאנונימיות
פאי רועים בחצאי תפוחי אדמה
לומיטו ביין
רולדת בשר ממולאת
כבד עם בצל ופטריות ברוטב ייןאם לשתיים
שיפודי שניצל
טורטיות ממולאות בשר טחון
לזניה בשרית
קנלוני ממולא בחזה עוף

המבורגרים
איזה כיף כל הרעיונות...רק כיף
בשבילי זה שרשור רעיונות להעתקה... חחחח מזל שהוא נפתח מוקדם מספיק. פאי רועים לא הכנתי מלא זמן
לגמרי איזה כיףאהבתחינם
ישלי כבר כמעט תפריט מוכן.
חחח איזה אלופים פה כולם!!
מה התפריט?נחשון מהרחברון


בינתיים-אהבתחינם
דניסים בתנור עם רוטב צימצורי חריף,
בשר ראש וחומוס,
אורז פרסי(תפוחי אדמה למטה),
בצל ממולא בבשר,
וסיגר כבד.
למחרת חמין.
זה בנתיים אם יהיו רעיונות אחרים אז זה ישתנה..
הכבד זה בוודאות כי כבר שרפתי אותו חח
נשמע שווה!!! אפשר משלוח?נחשון מהרחברון
הכנתי היום גם כבד. אבל אסור לי פתאום מטוגן ועשיתי כבד קצוץ עם בצל חי. יצא טעים אבל מוזר.
בטחח..אהבתחינם
אתה יכול לעשות חריף את הכבד . אמא שלי עושה אותו לפעמים חריף עם חומוס או תפוחי אדמה .. טעים
אסור לי עכשיו (רפואית בעז"ה זמנית)נחשון מהרחברון

חריף, חמוץ, מתוק, מטוגן

 

אז....

אוי..אהבתחינםאחרונה
מזל שזה זמני.
בריאות בע"ה