עד מתי ????….סיעתא דשמייא
אי אפשר לנצח דת. 
אז נכנע?ברגוע
שאלתי שאלה לא כדי לענות בשאלה…סיעתא דשמייא

הא לך סיפור:

יהודי ושני גויים הולכים ביער. בא שודד ולפני שהוא הורג אותם הוא נותן להם רשות לבקש בקשה אחרונה.

הגוי הראשון מבקש להתפלל ימי שמו ושם זכרו.

הגוי השני מבקש להתפלל לימי שמו ושם זכרו.

היהודי מבקש מהשודד לתת לו אגרוף.

איך שהשודד בא לתת לו אגרוף היהודי שולף אקדח ויורה בו. שני הגויים שואלים אותו למה לא ירית בו קודם. היהודי אומר להם כדי שזה יהיה הגנה עצמית.

מאז התהוות הציונות הקמנו את ההגנה, את צבא הגנה לישראל ולא בכדי המשקל היה על הגנה. צלחה דרכנו בדרך זאת עד שקמו לנו יהודים יקרים שהחליטו "שהקם להורגך השכם להורגו" ואז התחילו הבעיות.

ואני עדין שואל עד מתי?

שיהיה לך צום קל

יהודים החליטו?! זו הדרכה של תורה!הסטורי

העובדה שיש חילונים, שתקועים בקונספציית הגנה בלבד, היא מאוד מצערת. הקונספציה הזאת, כאילו אפשר לתת לאויב לקום להורגנו ורק להתגונן היא מה שהביא עלינו את טבח שמחת תורה.

העובדה שאחד כמוך, שטוען שהוא יהודי מאמין, כופר בתורה שאמרה "הקם להורגך השכם להורגו", וטוען שמישהו המציא את זה, היא מביכה ממש. לפחות תודה שאתה תקוע במוסר מערבי מזוייף ואינך מאמין בסיעתא דשמיא.

לגבי הניתוח ההסטורי - אתה פשוט מקשקש.

זה נכון שמייסדי ההגנה בנו על זה שהשלטון הוא בריטי ותפקידנו רק להגן. כל עוד שהם התבוססו בדמיונות על 'טוהר הנשק' שרק מגן, לא היו להם הצלחות משמעותיות. ההצלחה התחילה, הן במניעת הטרור הערבי ובהמשך גם במיטוט השלטון הבריטי, כשהאצ"ל שבר את ההבלגה מול הערבים ובהמשך הכריז על מרד בבריטים.

לולי חיסול הלורד מויין ע"י הלח"י, פיצוץ מלון המלך דוד ע"י האצ"ל, ליל ההלקאות, הפריצה לכלא עכו, עולי הגרדום והרעש שנגרם בזכותם וכו' וכו' - הבריטים לעולם לא היו עוזבים את ארץ הקדש או מקסימום היו ממליכים כאן איזה שייך ערבי, כמו שעשו בכל האזור. ברגע לפני האחרון גם בהנהגת הישוב המאורגן הבינו זאת והצטרפו בשנת תש"ז לתנועת המרי.

גם אחרי קום המדינה, אכן טעות חמורה שהכניסו את 'ההגנה' לשם של הצבא וההשלכות המעוותות של התפיסה הזאת על הקוד האתי של צה"ל, גורמות לדם רב להישפך.

בפועל כשרק התגוננו, חטפנו וחטפנו. כשהעזנו לקום וליזום - אם זה בפעולות התגמול שהפסיקו את ההסתננות מירדן, אם זה במבצע סיני - שאמנם בלחץ המעצמות נאלצנו לסגת אבל הפסקנו את הפידאווין ואת ההסתננות ממצרים לאחת עשרה שנה. אם זו מלחמת ששת הימים - שלמרות הלחץ הבין לאומי שלא לירות ראשונים, העזנו לצאת למבצע מוקד, שבעצם הכריע את המלחמה.

לעומת זאת במלחמת יום הכיפורים, כשבבוקר התכוננו למכה מקדימה, אבל בלחץ האמריקאי וויתרנו - חטפנו מכה נוראית שעלתה בדם מאות רבות מחיילנו. מכה שלמרות שבמאמץ רב הצלחנו להפוך אותה לניצחון בשדה הקרב - תודעתית לא התאוששנו ממנה עד היום.

ההבדל הגדול בין החמאס, שאנחנו עדיין מתבוססים מולו, לבין שאר החזיתות בהן כבר יש לנו נצחונות מזהירים (שכמובן, צריך לתחזק כל הזמן!) - זה שמול החמאס התגוננו ומול חיזבאלה, סוריה ואירן אנחנו יצאנו לתקוף.

ראשית באירן ובלבנון פשוט עשינו את העבודה…סיעתא דשמייא

לאמרויות, לסוריה, ללבנון.

עם חמס לא התגוננו . נהפוך הוא ראינו אותו ועדין אנחנו רואים אותו בטיפשותנו כנכס.

דבר אחר הגנה היא לא בהכרח לשבת ולחכות אלה לפתוח במתקפת מנע דבר שממשלת הבזיון לא ידעה לעשות מעולם.

ודבר אחרון אם לדעתך הטרור של לחי ואצל הם שהקימו את מדינת ישראל מה לך להלין על הטרור הערבי? גם הם רוצים מדינה.

לסיכום במבחן התוצאה אנחנו מתברברים. זה לא רק בעזה זה גם ביהודה ושומרון וגם בתוך מדינת ישראל.

אתה סופית בצד של האויב?!הסטורי
כי אני בצד של עם ישראל, אתה כנראה כתושב אוסטרליה לא מבין את ההבדל בין יהודים שמשחררים את הארץ מכובש זר ומקיימים בזה מצוית עשה שנצטוונו לרשת את הארץ, לבין גויים שבאים לרשת ממנו את הארץ.

אני מבין שאתה בצד שלא אכפת לו שאירן תעשה כאן שואה גרעינית, ממילא הפצצות לא יפלו באוסטרליה. אני מבין שכיורד, מבחינתך אם חיזבאלה סיכנו את היהודים בארץ, זה לא בעיה, כי אותך ואת סיר הבשר שלך הם לא סיכנו. מבין שהצבא הסורי שהשמדנו, לא איים על סידני.

אמנם עין רעה, זאת שתמיד מוצאת למה עם ישראל לא בסדר, מופיעה במשנה כאחת התכונות המובהקות של תלמידי בלעם הרשע. אבל אפילו בתור כזה, כמה נמוך אתה יכול לרדת?

במקום לברבר לך להתגייס. מי שבוחר…סיעתא דשמייא
… במי שרואה בחמס נכס בגלל שהוא טרוריסט הוא האוייב האמיתי.
מי שמשקר כדי להשמיץ, שלא יחלק ציוניים...הסטורי
וכמה שתחזור על החצי אמת גרועה משקר של 'חמאס הוא נכס', כלפי היחידים שלא אחזו מהקונספציה, זה לא ישנה את המציאות.

אולי תתגייס לצבא אוסטרליה ותניח לעם ישראל כבר?

כן, חצי אמת גרועה משקר!הסטורי
איני מתווכח שהמשפט נאמר. כן, הוא נאמר. אבל המשמעות שלו בהקשרו היא שהיות שהציבור והמנהיגות אינם בשלים להכרעת האויב הערבי בכל הארץ - עדיף לנו פיצול בין עזה לרש"פ, עדיף לנו חמאס בעזה ולא שהעולם יכריח אותנו לתת להם מדינה בכל יו"ש - מדינה שמהר מאוד היתה הופכת לחמאס.

הוא בהחלט צדק, היה עדיף שהיו מאמצים כבר מזמן את 'תכנית ההכרעה' שלו - בעזה, ברמאללה ובאום-אל-פאחם.

אבל בהינתן שהציבוריות לא היתה מסוגלת לזה, המצב שהיה עדיף. לולי הפיצול הזה, כפר סבא ועוטף יו"ש על שלושת מליון תושביו, היו חוטפים פוגרום כמו בכפר עזה.

אז העדיפות הזאת גרמה לשביעי באוקטובר.סיעתא דשמייא
כמה אפשר להיות שטחי?!הסטורי
האפשרות העדיפה לדעתך, היתה טבח מקביל בכל עוטף יו"ש.

(כמובן, עדיפה העדיפות השלישית - הכרעה, יציאה מהמחשבה שערבי כזה או אחר יכול להחזיק נשק ואפשר לסמוך עליו. אבל את זה צעקו רק בציונות הדתית.)

לא היה יכול להיות טבע כזה בעוטף איו"ש….סיעתא דשמייא

… זה סתם דמגוגיה וגלגול עיניים אופייני. כמות הנשק , המנהרות הטילים שהעלמנו עין מהם בעזה במשך שנים בגלל תפיסת "החמס כנכס" בחיים לא היתה מגיעה לאיו"ש ואתה יודע את זה טוב מאוד רק שאתה מנסה ליפייף ראיון ביוטיוב  של "חמס הוא נכס" שאם היתה יכול להעלים אותו אז זה היה פותר לך את כל ההתפתלויות לך ושל סמוטריץ כמו שנראה כאן:

קשקושהסטורי
ברגע שהיתה להם מדינה עצמאית ולשם זה היה הולך לולי הפיצול בין עזה ליו"ש - אף אחד לא היה יכול להגיד להם מה להכניס ומה לא להכניס.

אנחנו זוכרים היטב כמה טרור הם הוציאו מערי יו"ש לפני חומת מגן. ההבדל היחיד הוא שהיום צה"ל פועל שם (וכל פעם שקציני אוסלו מתפתים מחדש לתת לרש"פ חופש פעולה באזור זה או אחר, הטרור משם עולה. השיא כמובן היה בימי ממשלת השינוי כשבני גנץ הבטיח לאורח בביתו אבו מאזן שצהל לא יכנס לצפון השומרון - התוצאה היתה גוב האריות).

כמובן - עדיפה ההכרעה ועד שלא נלך על הכרעה ונשכים להרוג את כל מי שזומם להורגנו - נמשיך ח"ו לשלם מחירים כבדים. אבל כשלא היתה לגיטימציה ציבורית להכרעה, הפיצול לרשעים היה עדיף.

הלוואי שבאמת היינו מקיימים את "הבא להרגך.."ברגוע

זה היה מציל חיים של אלפי אנשים

איך עושים את זה באופן מעשי בלי ססמאות.סיעתא דשמייא
פוגעים באויבים שלנו לפני שהם תוקפים אותנוברגוע
ועדיף גם לפני שהם מתעצמים
אז למה אתם תומכים…סיעתא דשמייא

בממשלה שהעצימה את אויבנו בדולרים ובטון

כי הם ראו בהם נכס כל השנים?

מסכים שנתניהו צריך ללכת הביתה בבחירות הקרובותברגוע
בינתיים רובכם….סיעתא דשמייא

… משתפים פעולה עם מעשיו לשימור שלטונו.

לא משמיעים בקול רם את מה שצריך להשמיע ומגבירים את הפירוד בעם.

תומכים במי שיעשה הכי טוב לעם ישראלהסטורי

מצביעים ליחידים שלא תמכו בקונספציית הנסיגות והוויתורים כל השנים. לא באוסלו, לא בהתנתקות, לא בעסקת שליט המופקרת (שאתה בלי בושה, תומך היום בעסקאות מופקרות עשרת מונים, בסידני לא ירצחו מהמשוחררים...).

קואליציה צריך להקים, עם מי שמוכן ושהכי אפשר להועיל בשותפות איתו לעם ישראל.

ממשלת האחים המוסלמים שאתה תמכת בה, העבירה הרבה יותר, הכניסה נגד עמדת השב"כ עשרות אלפי מרגלים שבעזרתם חמאס תכנן את הטבח ומינתה את כל ראשי זרועות הביטחון שכשלו בזיהוי ובתגובה, כולל המינוי הבהול של רמטכ"ל רגע לפני בחירות, בטענה ש"האתגרים הביטחוניים מחייבים"...

אתם תומכים …סיעתא דשמייא

… במי שעושה טוב לישוב ארץ ישראל (שזה חשוב) לא בהכרח למה שטוב לעם ישראל.

ברגע שתבינו שקודם זה עם ישראל אז נראה גם הצלחה בישוב ארץ ישראל.

זה קרה בעבר.

הכל כרוך ביחדהסטורי
הנסיגות לא הביאו שום טוב לעם ישראל, רק מוות וחורבן.

אתה, כמי שבגד בארץ ישראל והעדיף לחבוק חיק נכריה, רואה את המציאות בצורה מעוותת.

חרדים זה דת?איתן גיל
אולי אי אפשר לנצח את האסלאם, אבל לגרום לו לשקשקקעלעברימבאר

אפשר.

לא נראה לי שדת שמקדשת את המוות תשקשק אי פעם.סיעתא דשמייא

שיהיה לך צום קל

גברצאצא

זה מה שאתה לא מבין- בדיוק לכן אי אפשר להשאיר אותם חיים.

מה חמאס רוצה לעשות לנו? תענה! להרוג את כולנו, גם אותך, לא רק את הצבא.

אז נכון לי אין סיבה להרוג סתם את כול כול הערבים כל עוד הם לא מפריעים לי.

אבל אחי, אנחנו במזרח תיכון, וזה מה שלא הבנו.

פה כל עוד השני לא מת לא נצחת!!!

איך אפשר לעשות הסכם שלום עם מישהו ששונה אותך? איך?

עם מצרים יש ''הסכם שלום''. הם עכשיו לא שונאים אותנו? איפה היה למחבל בשדרות נשק בשביל לרצוח את אחים שלנו?

זאת הארץ שלנו.

וכן, אם יש לי ליד הבית מחבלים כולם אחד אחד שמלמדים בבית ספר שלהם לרצוח אותי, אז אני צריך לרצוח אותם! 

הבעיה שלא עושים את זה ולכן שום דבר לא עובד כאן.

מה רצח עם בעזה? הם האויב שלי!! אין לי סיבה לרצוח סתם תינוקות, אבל אם זה יוביל לניצחון אז נרצח את כל התינוקות בעזה!

הם אויב!!

עם אויב לא עושים הסכם שלום אם לא הבנתם, אויב מחסלים עד הייסוד.

מה יקרה אם נעשה הסכם? הם עכשיו יואהבו אותנו? כן?

סליחה על העצבים פשוט זה כבר משגע אותי מה שהולך כאן.

חברה תתפסו. תפסיקו להיות פראירים ליד האויב. די. מותר לנו להלחם על הארץ הזאת.

לא אכפת לי בשום צורה שהיא מהילד של האויב.

הכל באהבה כן?

אז זהו הסכם השלום עם מצריים הוא הגורם העקרי…סיעתא דשמייא

… לכל המצב היום. לא אוסלו , לא הגרוש ולא הקונספציה.

ולכן המפלגה שיזמה את ההסכם הזה היתה צריכה להתעלם מהזירה הפוליטית ממזמן כי הם תקעו  אתנו מהבוץ הלבנוני ב1982 ועד עכשיו בבוץ של עזה. מזל שהטייסים שלנו שהקרעים למניה הם אמרו להם ללכת לעזאזל עם קהילת המודיעין מצילים את הכבוד האבוד שלנו.

ומי שימשיך להיות נאמן למפלגה הזאת ימשיך לתקוע את המדינה בבוץ. זה לא ענין של ימין ושמאל כמו שהם מסיתים כל הזמן .

הוא לא במזרח התיכוןהסטורי
הוא ירד לאוסטרליה וממקום מושבו שם, על סיר הבשר, הוא משפריץ לכאן ביקורות, השמצות והכפשות.
לשון הרע במיטבו. או שתחזור…סיעתא דשמייא
… לישיבה ללמוד או שתלך להתגייס.
הסתכלת במראה פעם?הסטורי
מי שממקום מושבו על סיר הבשר בגלות, עסוק בלהשמיץ ולהחליש את מוסרי הנפש על העם והארץ, שלא יטיף מוסר.
הם משקשקים אחד מהשני, אז גם מאתנו,קעלעברימבאר

חוץ מדת יש עוד רצונות לאנשים. הם מעדיפים לא למות

לא החמס ודומיו…סיעתא דשמייא
את ראשיו צריך להרוג, שארקעלעברימבאר

האנשים רוצים לחיות. אם זה יהיה או למות או להכנע, הם יכנעו

עד מתי אחד שקורא לעצמו סיעתא דשמיאהסטורי

יכפור בסיעתא דשמיא, ויעבור על איסור דאוריתא של הטלת מורך לב בשעת מלחמה?!

לגופם של דברים, לא רלוונטי לנצח דת, אפשר בהחלט לנצח את האוחזים בדת הרשע הזאת.

זה כבר לא שעה, זה עוד מעט שנתיים…סיעתא דשמייא
עבר עריכה על ידי סיעתא דשמייא בתאריך י"ז בתמוז תשפ"ה 4:46

… רק עוור לא רואה שאין כאן שום סיעתא דשמיא.

שיהיה לך צום קל

רק רשע, עובר על איסור דאוריתא, בגלל שהדברים לאהסטורי
מתנהלים בקצב של הדמיונות שלו!

אין לי מושג איך אתה מעז לדבר בשם שמים, תוך כדי שאתה עובר על איסור המסת לב במלחמה.

לגופם של דברים - בשנה ושלושת רבעי הללו, מפת האזור הרחוק והקרוב השתנתה לטובה מאוד מאוד. כל רשעי האזור נכחדו או איבדו הרבה מאוד מכוחם.

רק בעל עין הרע, כמו זה שקראנו עליו אתמול, שמחפש בכח את הנקודת רע מתוך מציאות שלמה, טוען שאין סיעתא דשמיא.

את הדת היהודית - נכוןזיויק
היהדות היא אומה, לא דתקעלעברימבאר
"אשדת למו"זיויק
דת הכוונה בתורה חוק, כלומר חוקי התורה,קעלעברימבאר

לא religius  , ודווקא מהפסוק מוכח שהיהדות היא אומה - דת *למו* , להם לישראל, ומייד - תורה ציווה לנו משה *מורשה קהילת יעקב* התורה היא לא דת, אלא ירושה של האומה הישראלית

חחח, עלה לראשי אם תהיה הפוכה מהכניעה שאתה מנסההסטורי
למכור לנו...

ממש כמו בלעם, בא לקלל והוציאו אותו מברך...

עד אשר יצא מאפך. די לכתוב שטויות.ממש ממש ממש לא קפיץ 🦋
בטח אתה שואל עד מתיקעלעברימבאר

רחמנא ליצלן, ואנא ינוקא מיית, ולצווח מי שרי לי?

עד ביאת המשיחshaulreznik

כשמרבית בני ישראל אינם מקיימים מצוות, הסוף ידוע מראש ומתואר בפרשת "כי תבוא", חלק הקללות.

סוף סוף אתה מודה שאנו ביסורים…סיעתא דשמייא

…וכל המילים על ניסי ניסים (במישור הלאומי כמובן) זה בבלת אחד גדול.

להזכירך רוב תושבי ארץ ישראל במאה וכמה שנים האחרונות לא היו שומרי מצוות אבל בכל זאת היו השגים לא מעטים  בעלייה

גם בתקופת השופטים היו הישגים ניכריםshaulreznik

וגם אח"כ, תחת מלכים שעבדו עבודה זרה. 

אז מה?…סיעתא דשמייא
בכל מקרה עם על ההשגים של המודיעין וחיל האוויר באירן ולבנון אנחנו ביסורים וצריך לפשפש ברמה הלאומית.
זה כולל תינוקות שנשבו?קעלעברימבאר
בעידן האינטרנט קשה לקבל את ההגדרה הזאתshaulreznik
אני, לצורך העניין, נולדתי בברית המועצות, ללא כל גישה לספרים בנושאי היהדות. חילוני מודרני שלומד תורה בבית ספר (גם אם בצורה שטחית) ונמצא במרחק הקלקה מכל כותר שהוא, רחוק מלהיות תינוק שנשבה.
אמא שלי ע"האישה רגישהאחרונה

תמיד היתה מדברת על זה ואומרת שצריך לשנות את השם של הצבא... 

שזה מחדל לקרוא לצבא 'צבא הגנה'

היא גם דיברה כבר לפני 50 שנה על זה שצריך להוציא מפה את הערבים.......

ובטח שלא להעסיק אותם

תמונה AI של סופת ביירון. מה דעתכם על זה?נ א

אהבתיסודיתאחרונה
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

סמוטריץ מייצג את המגזר שהכי נושא בנטלכמו🐌תמס

והכי צריך שיתגייסו עוד ושיהיה שיוויון בנטל.

הוא צריך לייצג את האינטרס שלנו.

שהפוך משלכם.

כמה טמטום - בישראל מעריכים שכ-75% מתושבי עזה כבר לרועישםטוב

ממש כמו המשפט של איינשטין שאי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה

בשביל מה היה כל המלחמה הזאת???

התוכנית הטורקית-קטארית שישראל מנסה לסכל, והנתון: "75% בעזה לא רוצים חמאס"

טורקיה וקטאר הן מדינות עויינות בהגדרהאיתן גילאחרונה

ולכן כל מתווה שמזוהה עם אחת משתי מדינות אלה פסול מעיקרו

אתם בעד עונש מוות למחבלים? זה לא מזעזע? ככה להרוג?זיויק
סתאאאםםםם בכיףףףף ☺️
בטח נוחבות דינם כמו אייכמןכמו🐌תמס
הפחד שלינקדימון
הוא שזה לא יופעל רק נגד אויבים, אלא חלילה גם על חלוצים מבית. אני בעד חוק עונש מוות נקודתי נגד הנאצים החדשים, כמו החוק לעשיית דין בנאצים ועוזריהם. כל אופציה אחרת היא סכנה, במיוחד לאור המערכות המסורטנות שלנו.
גם שלי לכן כתבתי נוחבותכמו🐌תמסאחרונה
רק למי שמבצע רצח עם
חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
בהחלט הגיע הזמן לדוןשדמות בחולות

גם בזה.

השאלה היא כמה יש עוד לחדש?

מיותר. נתחיל ישר מזריקות בוץנקדימון

אין מה לדון בזה.

צריך עובדות הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם, צריך אכיפה (ועובדות לגביה הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם), וצריך שכל אחד יחנך בבית את עצמו ואת ילדיו.

נגמר. הלאה לפוליטיקה הזולה הבאה.

נוראזיויק
מה אכפת לנו מה קורה באוסטרליה?איתן גיל
חבל שלא מכבדים וכותבים בפורום כשכאן שבת...הסטורי
וואי לא שמתי לבזיויק
ועוד ניק עם שם כזה... מזעזע
הוא כותבקעלעברימבאר
מאוסטרליה , כשהוא כתב היה שם יום חול עדיין. הוא דתי שומר שבת
לא עדיין, אלא כבר יצאה שם שבת. וזה לא מכבדהסטורי
שזה יופיע כך בפורום שכתב היום ב16:15. לא בכל הודעה הוא מציין שהוא יורד שירד לאוסטרליה.
מנהלי ערוץ 7 לא יכולים לסגור את האתר והפורום בשבת?קעלעברימבאר
לא יודע וזה לא משנההסטורי
מינימום של דרך ארץ מצד יורד, זה לא לנפנף.
אהזיויק

מה יהודי עושה בחוץ לארץ?? 🤨

האמת שגם מי שבחלל מעל ארץ ישראל אז השמש אצלו יכולהקעלעברימבאר
לשקוע בשעה אחרת. השאלה איך מתחשבים בזמנים הלכתית בחלל, והאם להיות בחלל מעל הארץ זה נחשב יציאה מהארץ
זה לא הנושא אבל אנחנו עדין בגלות…סיעתא דשמייא1

… אנחנו מתפללים שלש פעמים ביום באופן הזה.

עוד לא החליטו לשנות את הנוסח.

זה ממש לא תירוץ להשאר בחו"ל. האם בגללקעלעברימבאר

שאנחנו מתפללים השיבה שופטינו אז זה מתיר לעוות צדק ומשפט?

גם אין קשר בין שינוי הנוסח לשאלה אם אנחנו בגלות. כן נפסק לא לקרוע על ערי יהודה וירושלים כי הם בשלטון ישראל, ונפסק לומר הלל בברכה ביום העצמאות כי יצאנו בו מעבדות לחירות (כלומר סיום שעבוד מלכויות סיום הגלות)

לא רוצה לפתח את הנושא כאן אבל על כל…סיעתא דשמייא1
… מה שכתבת יש עדין חילוקי דעות בתוכינו ולאף אחד אין מונופול על האמת לכן עובדתית המציאות לא כל כך תואמת למה שהצגת.
גם אם אנחנו תיאורטית בגלות, עדיין יהודיקעלעברימבאר

צריך לגור בארץ.

גם סטמר לא נמנעים מלגור בארץ

מוכן לשים כסף שהוא לא דתיארץ השוקולד
וגם לא באוסטרליה
הוא דתי מאוסטרליה, אתה יכול לבקש ממנוקעלעברימבאר
פירוט בפרטי גם
בא נתערב על כרטיס טיסה.סיעתא דשמייא1
כרטיס חד כיווני לארץ ישראל🙂קעלעברימבאראחרונה
זה היה בטעות מן הסתםקעלעברימבאר
זו לא פעם ראשונה וכבר העירו לו על זההסטורי
פשוט פתח צי את הטלפון….סיעתא דשמייא1

… עם יציאת השבת וקראתי חדשות נוראות על מוות בתאונת דרכים של איש יקר שזכיתי להכיר אותו ואת משפחתו בביקורי בארץ ובאופן ספונטני כתבתי את מה שכתבתי מתוך סערת רגשות. מצטער אם גרמתי למישהו עגמת נפש.

לגופו של עניין תרבות הנהיגה בארץ היא זוועתית, האכיפה רשלנית וקורבנות תאונות הדרכים בארץ זה לא גזרה מהשמיים.

כשליחנו (או שליח השטן) לאוסטרליהאיתן גיל

מצופה ממך לעדכן אותנו, איך נאכפים חוקי התנועה בארץ הקנגורו.

יש הרבה יותר אכיפה…סיעתא דשמייא1

…ניידות ממושבות נמצאות בכל פינה לזהות נהגים שנוסעים ללא רשיון , ללא משמעת נתיבים, ללא נתינת זכות קדימה וכדומה. . מצלמות מהירות ונסיעה באור אדום יש בכל פינה .

הכל עניין של הפניית תקציבים למקומות הנכונים.

אני שומע כל הזמן פרסומות חסרות תכלית של הרלב"ג ושואל את עצמי למה להוציא תקציבי פרסום יקרים במקום לתקצב יותר ניידות, מצלמות ועוד אמצעים יעילים לפתרון הבעיה.

אין לי מיליםכמו🐌תמס
צה"ל השעה את הקצינה שחשפה את פרשת הפצ"רית
כל הסירחון יוצאזיויק
חבל להתלכלך בזה. רק להתפלל על גאולת ישראלנפש חיה.

אני לא שומעת הרבה זמן חדשות או עדכונים

ולא מפריע לי או חסר.

יש לך אח/בעל/בן שמשרת בצבא?סודיתאחרונה
אם כן אז אין לך ברירה אלא להיות מעורבת.
מדאיג אותי שאולי טראמפ ילחץקעלעברימבאר

על הרצוג לתת לביבי חנינה, ובתור תמורה ידרוש מביבי ויתורים בהסכמים בינלאומיים, הסכמי מאה וכדומה.

חייבים להעביר חוק שייתן חסינות לראשי ממשלה ממשפט והדחה

מסכיםארץ השוקולד
אבל יש פה בחירה שלנו, תיאורטית יש מספיק אנשים שאכפת להם מריבונות ישראל וניצחון בכנסת, האם להם יש את העוז או שהם רק טובים בלהתבכיין?

אולי יעניין אותך