של סכנת נפשות ופיקוח נפש מיידי!
שכבר 11 תינוקות קיפחו את חייהם שלא חוסנו בחצבת הארורה הזאת שכבר נכחדה מהעולם כמעט עד שהגיעו אנשים גאונים והחליטו לא לחסן.
עכשיו מילא אבל רואים שיש התפרצות ותינוקות אשכרה מתים וממשיכים לא לחסן. ועוד תינוק נפטר היום. זה לא מספיק?! מה צריך לקרות כדי שיהיה מספיק?!
אז קוראת בחדשות שעוד תינוק לא מחוסן נפטר מהחצבת.
וילדה בת 10 נפטרה משפעת שלא התחסנה אליה (משרד הבריאות אמר לחסן לשפעת כי יש השנה סיכון מוגבר).
ואז אני קוראת בפורום השכן את ההודעה של אנונימית שהתינוק שנפטר מהחצבת הוא מהמשפחה שלה והיא כותבת ונועלים לה את השרשור.
ואני לא מצליחה להבין את זה! אני כועסת ועצובה ולא מצליחה להבין איך חיים של תינוק ככה קופחו על החלטה מטומטמת של ההורים שלו! וכל העדר אחריהם.
אז רגע, אפשר לקפח חיים של תינוק אבל אי אפשר רגע להביא תרעומת על זה? ועוד שזה מהמשפחה שלה? אז נועלים כי מה? כי אולי יש נשים שלא מתחסנות שיגידו אוי למה ככה להגיד על מתנגדי החיסונים לא נעים לנו. א ה וואלה לא נעים? לא נעים? לא נעים שתינוק מת!!!!!!!!! עוד אחד!!!!!!!!
אז איפה כן אפשר לדבר על זה??? אז איפה כן אפשר להעלות למודעות???? אז איפה כן אפשר להראות להורים שעזבו הכל אם אתם לא רוצים שהתינוק שלכם ימות מההתפרצות המיותרת הזאת תחסנו אותו לפחות תתנו לו עוד אחוזים לשרוד!
ואני גם אצרף את מה שהיא כתבה בפורום השכן, שתבינו, הנה:
"היום 09:22ב.ד.ה@אנונימית בהו"ל
מוות מיותר, נטו מתוך אידיאולוגיה מוטעית של ההורים.
מוות איטי, כל כמה שעות איבר חיוני אחר הפסיק לעבוד, העבירו אתמול בלילה לבית חולים אחר כדי להתחיל דיאליזה אבל הגוף לא עמד בזה, עד שנפטר הבוקר. אני מקווה שהם לומדים עכשיו להבא.
כואב לי בלב אבל לצד הכאב אני מלאה בכעס על ההורים שהכניסו את עצמם לסיטואציה הזאת, ממש בכח. כועסת על עצמי שבמקום לכאוב עכשיו הלב שלי כועס עליהם. בשביל הילד אני שמחה שנגאל מייסוריו כי באמת סבל.
אל תדונו אותי על הרגשות שלי, אני חלוקה ולא יודעת מה להרגיש.
בשורות טובות."
נו איך אפשר לקרוא את זה?? תגידו לי אתם איך כי אני לא מצליחה להבין!!! הגוף רועד מכעס וחוסר אונים ועצב לתינוק הזה!!!! ואפילו לענות לה אני לא יכולה שם, והיא אנונימית אז לא יכולה בפרטי, ואפילו לשלוח לה חיזוק או צירוף של התדהמה אני לא יכולה וזה חשוב!!!!!!!! למה לא מבינים שזה יותר חשוב מהכל ושהחיים של תינוקות ואנשים יותר חשוביםפ מהכל ומכל הלא נעים הזה ומכל הפוליטקלי קורקט הזה ומכל האסור שיתפתח דיון הזה ומכל האסור שגבר יענה הזה ומכל האסור לפגוע ברגשותיהם של אנשים שבוחרים לא לחסן הזה ומכל הלא יודעת מה הזה!!!! חאלאס די כבר נו כאילו מה נסגר?!
אז מה כן יעלה למודעות??? אז מה כן יעזור לתינוק???
התינוק הזה יכול ללחות על כפתור דיווח ולדווח שהוא רצה שימנעו את המוות שלו??? לא הוא לא יכול
אז אני אביא את זה כאן. אל תמחקו לי ואל תנעלו לי ואל תערכו לי. תקשיבו שנייה להגיון. הגיוןןןןן למשן ה' הגיון
תקשיבו לקול של התינווקת שאני מביאה כאן שאין להם קול. ולקול של התינוקות הבאים שרוצים לחיות!!!!!!!!!!
ותחסנו!!!! תחסנו אותם!!! לחצבת ולשפעת.
אולי אתם תצילו את התינוק הבא.