מה עושים עם חיידק היליובקטור בקיבה?chedvale
הרופא רוצה שאקח 3 סוגי אנטיביוטיקה (או שניים ורעל אחר...) אני בתחילת הריון וממש לא רוצה למרות שמהמרכז שבודק את זה אישרו לקחת בהריון. מה עושים? לאיזה סוג של רופא אלטרנטיבי לפנות?
אני בעצמי מרפאה בביו אנרגיה, אני יודעת מה השורשים הנפשיים ומטפלת בזה אבל נראה שצריך לעשות גם משהו פיזי ומהר לפני שיהיה בלאגן עוד יותר גדול... למישהו יש נסיון כמטפל/מטופל?
חיידק בקיבהלילך זוארץ
כן יש לי נסיון עם זה טיפול רפואה סינית עוזר למצב הוא לא מעלים את החיידק הוא פשוט מפסיק את התפרצות הכאבים .
בדרך כלל הטיפול כולל דיקור צמחי מרפא שמחליפים במידה מסוימת את האנטיביוטיקה ותזונה נכונה ללא סוכרים - חידקים או פטריות במערכת העיכול בדרך כלל מתגברים כאשר התזונה אינה מאוזנת או כאשר הגוף שלנו במצב של סטרס ...
אם את גם בתחום אני לא צריכה להוסיף ....
בכל אופן כאשר עושים דיאטה שמורידים בה לחלוטין סוכרים פחמיות ושמרים ל3 שבועות זה בדרך כלל מפסיק את ההתקף .
הדיאטה צריכה להיות מאוזנת ועדיף שמטפל יתאים לך אותה - שלא תביני לא נכון אני לא בעד דיאטות חריפות ובייחוד לא בתחילת הריון שלגוף גם ככה קשה לכן כדאי מטפל טוב שמתמצא בתזונה .
אם את רוצה אני יכולה להפנות אותך למשהו באיזור שלך?!
רפואה שלימה ... הריון קל ...
בעיות גסטרויעל -ND
חיידקים ופטריות הינם צמחים שונים לחלוטין (מבחינה ביולוגית, גם חיידקים וגם פטריות הינם צמחים). אין דבר כזה "חיידק פטרייתי".
חיידק הליקובקטר פילורי אכן חי בקיבה וזאת כאשר חומציות הקיבה נמוכה כתוצאה מתזונה לא נכונה, שימוש בתרופות וכו'.
אם זאת, יש המון אנשים שחיים איתו בשלום, כך שהימצאות החיידק בקיבה עדיין לא אומר שנמצאה סיבה לבעיות מהם האדם סובל. הרבה פעמים הורסים לו את הבריאות עם אנטיביוטיקה בניסיון לחסל את החיידק, מקטינים את כמותו בצורה משמעותית - והבעיות נשארות ואף מצירות (כתצאה מתופעות לוואי של אנטיביוטיקות)..
לגבי בעיות גסטרו, אכן קיימת נטייה גנטית לבעיות אלה. וכמו בכל מקרה של נטייה, אפשר לנטרל אותה ע"י אורך חיים נכון.
מכירה..אש שליאחרונה
לי היה את החיידק הזה לפני שנה..
גיליתי את זה בגלל כאב באזור הקיבה וצרבות.
לקחתי את האנטיביוטיקה, ושילבתי עם תזונה טבעית.
הדבר העיקרי שגורם לכך הוא אכילת מאכלים קרים, שמקררים את הקיבה וגורמים לחיידקים להידבק אליה
ולכן הטיפול הוא בעיקר אכילת מזונות חמים, ולא לאכול בשעות הלילה כלל, שזה גם גורם להיחלשות הקיבה.
בדיעבד אם הייתי יודעת על הטיפול הזה לפני שהייתי לוקחת אנטיביוטיקה הייתי מוותרת על כך ואוכלת תזונה בריאה והחיידק היה נעלם.
כך הבנתי מהרופאה הטבעית שטיפלה בי, היא עוזרת מאוד במצבים כאלו אם תרצי את לפנות אליה...
כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

 

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

 

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

 

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך