כבר הרבה זמן מחכה לעשות משהו חשוב שמתקשר לענייני לנ"ו. החלטתי שזהו! לא יכול להיות שפרט שולי יכול לעכב בית בישראל. זה לא הגיוני ובטח שלא רצון ה׳.
אז החלטתי ללכת לכותל ולהתפלל. פשוט לשפוך את הלב אצל אבא.
פתחתי תהילים והתחלתי לקרוא. סגרתי. התחלתי לדבר~ בפשטות. מה שיצא לי. סיפרתי לו בדיוק מה אני רוצה ולמה ומה אני צריכה בשביל זה ומה המטרה הסופית שלי שהיא לעשות כרצונו בלי שום שהיות ועכבות.
הרגשתי שטוב לי. שאבא מקשיב ושומע לכל מילה שלי ורוצה לתת לי רק טוב.
יצאתי בהרגשה מרוממת, משהו זז בי. התחלתי לדמיין את זה קורה. הכנתי רשימה בראש מה לעשות ומתי בדיוק אני יוכל ועוד תכנונים. פשוט הרגשתי שה׳ שמע.
הגעתי הביתה. שיחה יוצאת. מתחילה להאמין שזה יקרה. קובעת. בלי מחשבה בכלל. רק עם אמונה גדולה שאבא כבר ידאג לי כי עשיתי כל שביכולתי ומכאן והלאה~ אני משליכה עליו!
מנתקת. שיחה נכנסת. אני מתיישבת. לא חלמתי שכל כך מהר אבא יסדר את העניינים. היא פשוט מגישה לי על מגש זהב לא את מה שביקשתי, פי מאה יותר טוב!! בול מסתדר לי.
אזז~
אני מאושרת. מאדמאד אפילו. שמחה שזכיתי לאבא שהוא מלך ושהוא דואג ורוצה בטובת הילדים שלו ורק מבקש שנפתח לו פתח כחוד של מחט. נעשה את ההשתדלות מצידנו, ואם עשינו כל שביכולתנו~ זהו! מכאן והלאה רק להתמלא באמונה שאם זה הדבר הנכון והעכשווי לעשות~ אבא ידאג לזה! זהו! זה כבר לא בידיים שלנו.
תאמינו! תבקשו! תבחרו בנכון!
לילטוב נסיכות ונסיכים! אתם כאלו. תאמינו בזה!
אה, וגם פגשתי את @מחפשת^ המדהימה ששימחה אותי ממש. 😘