בס"ד
בת 23, ב"ה אמא לשלושה.. הגדולה בת 3, אחריה בת שנתיים והקטן ב"ה בן שלושה וחצי חודשים.
כן, בגדול ילדתי ממש לא מזמן ב"ה..
לא קיבלתי מהלידה ב"ה (גם לא עם הילדים הקודמים.. עם הבת השניה שלי הנקתי אותה עד גיל שנה, ושלושה שבועות אחרי שהפסקתי להניק רק נקלטתי ב"ה, בלי מחזור לפני, למרות שכן רצינו כבר אחרי 9 חודשים, אבל ב"ה הצלחנו מיד רק כשהפסקתי להניק..)
אנחנו משתמשים כרגע בנרות פרמטקס, מניקה הנקה מלאה ב"ה וללא מחזור.. חייבת לציין שמשום מה חשבתי שהם מגינים ב98%.. רק לפני כמה ימים גיליתי שהם מגינים רק בשבעים ומשהו אחוזים..
בכל אופן, אני ובעלי קבענו לנו דייט בחול המועד סוכות, לחשוב יחד בע"ה אם אנחנו רוצים לבקש היתר ליותר מחצי שנה או לא.. רק שמסתבר שזה לא רלוונטי..
זה התחיל בבחילות והקאות שלא הבנתי מה סיבתן, והמשיך בחצ'קון בסנטר.. דבר שקורה לי רק בהריונות או לפני מחזור.. והמחזור לא הגיע בגלל ההנקה (כך חשבתי..)
החלטתי לעשות מעשה, ועשיתי בדיקת הריון ביתית.. וראו זה הפלא.. ב"ה שני פסים !!
אני בהלם.. לא יודעת איך לאכול את זה.. מצד אחד עוד אוצר קטן ב"ה זה תמיד משמח (:
מצד שני.. אני לא רוצה להפסיק להניק! הבנתי שאין בעיה להניק, אבל כמזון בלעדי לילד בגיל כזה זה בעייתי.. כי בהריון החלב הוא יותר מים.. ולא בהכרח נותן לו את כל מה שצריך.. הילד בלי קשר הוא סרבן בקבוקים ולא מוכן לקחת אפילו שאובים.. ובגדול- לא בא לי להפסיק להניק!! הוא פיצי.. בא לי להנות ממנו..
אני בכלל לא מבינה איך הגיוני הריון במצב כזה.. אבל עשיתי כבר כמה בדיקות שונות והתוצאה ב"ה זהה..
רק מוכיח שכשילד צריך לבוא לעולם- ה' ידאג שהוא יבוא לעולם ב"ה (;
אבל אני קצת מבולבלת ולא קולטת מה קרה פה עכשיו..