שידוכים אלטרנטיביםאנונימי (פותח)

שלום לכולם

אני מפתיע?

אני מחפש את בת זוגתי ,אולי את קוראת את המסר עכשיו?

למה פה?

כי אני מטפל(רפלקסולוגיה) ונראה לי שמטפלת או מיתענינת בעינין יכולה להוות שידוך מוצלך

אז אם נראה לך,או שאתם מכירים אחרות,אפשר לשלוח לי מייל בשמחה רבה (אני בן 32 חמוד 170 עם זקן ואוהב ישראל מאד ומצטער כל כך על כל מה שקורה לנו....טוב  arirs@walla.co.il תודה שבת שלום לכולם.

מה עובר עליך???אנונימי (פותח)
אתה מחפש שידוך דרך האינטרנט?3יפי
לא עדיף דרך מכרים או משו? אנשים נורמלים בד"כ לא הולכים על שידוך דרך הרשת...
אין שום בעיה בזה...אנונימי (פותח)

אני מכירה מלאן אנשים שהתחנו ממאינטרנט! טוב, לא מלאן, אבל שמעתי על כמה...

מה שכן, הם עשו את זה דרך אתרי שידוים, לא דרך פורום.

בדיוק... דרך פורום זה לא נשמע לי.3יפי
אלטר -נתיבאנונימי (פותח)

בס"ד

יסלחו לי כל מי שלא רואה לנכון.........

אבל ......

המילה אלטר -נטיב צריך לאלתר בחיים........

לא לנו התוצאות ,לנו ההישתדלות(כמובן שאני משתדל גם במקומות הרגילים.....אבל צריך להיות מקורי לפעמים אחים יקרים

חג שמח וכשר לכל עמנו היקר

אמן.עוזיה

בהצלחה לך ידידי היקר.

אה, ואשמח אם תשלח לי מסר"ש כשתתארס בקרוב בעז"ה. סתם כי עושה לי טוב על הלב לשמוע על חתונות...

בהצלחה בחיים,

ואור וטב, עוזיה.

נ.ב.

מי כאן יודע ממי העתקתי את החתימה?

אתה עם חתימה בכלל???3יפי
כוונתי:עוזיה
חתמתי את ההודעה במילים "ואור וטוב". שאלתי האם מישהו יודע איזה בנאדם היה נוהג לחתום כך.
אה.. אין לי שמץץ...3יפי
אולי ראש האיחוד-לאומי מפד"ל??..
הלוואי שזה היה הוא...עוזיה
חנן פורת היה חותם כך את מכתביו.
אה...3יפי
טוב.
לפי ראות עיני-אנונימי (פותח)

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויפעל למציאת השידוך שלו בכל דרך שעולה לו בראש, כי אין דרך שמביישת את בעליה... (על משקל 'אין עבודה שמביישת את בעליה'...)

אני מקווה בקרוב לשמוע בשורות טובות ממך.....

כן, אבל למה לא לפי הסדר??3יפי
מה איתך?אנונימי (פותח)
איפה את בנושא?
שאלת אותי?עוזיה
אז ככה: אני עוזיה לוי, שמיניסט, לומד (?) בישיבה תכונית בבית אל. עוד משו?
הוא כתב 'את', אבל לפי הסדר זה לך. אין לי מושג.3יפי
נראלי שגם לא יהיה לי/לך עד שהוא יכנס עוד פעם.
הנה הואאנונימי (פותח)
הוא כאן בישביל לך זימרת
מי בשבילי??אנונימי (פותח)
עוזיה??? למי התכוונת??3יפי
אני מנסה להבין מה הולך פה ולא כ"כ הולך לי.....אנונימי (פותח)
למי הוא אמור להתכוון?
אין לי שמץ של מושג...3יפי
הנושא הזה מטריד אותי זמן מה.אנונימי (פותח)

אינני מרפאה אלטרנטיבית בפועל, אך אני הולכת עפ"י שיטה מסויימת של רפואה אלטרנטיבית.

שאלתי היא: האם עלי להציג את זאת כדרישה לפני שאני הולכת לפגוש אדם מסויים (למטרות נישואין)? מצד אחד חשוב לי להמשיך ולנהוג לפי הדרך הזו, גם עם ילדיי בעזרת ה'. מצד שני- האם בגלל זה עלי לדחות שידוכים פוטנציאלים?

אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה.

אין לי מושג, אני לא יודעת עד כמה זה חשוב לך.3יפי
את רצינית???!!אנונימי (פותח)

את רצינית בעניין דחיית הבחור בגלל אי עניין ברפואה אלטרנטיבית?!

למדי אותו על כך ואז או שיאמין ויקבל רפואה זו שזה בדרך כלל מה שקורה!

או שיכבד אותך ויתמוך למרות אי עניינו בתחום זה.

אבל לפספס בגלל זה? זה ממש מיותר!!!

בהצלחה

זה די תלוי..עוזיה
בכל מיני דברים. כמו עד כמה את אדוקה בזה, ועד כמה זה אכפת לו. הצעה שלי - תאמרי לו את זה באחת הפגישות, תסבירי שחשוב לך שגם ילדייך יטופלו בשיטה דומה, ותשאירי לו לחשוב לבד, או לדבר איתך על הנושא. תעלי את זה אגב שיחה,שזה לא יראה כמו 'רשימת תנאים', אלא תחליקי את הנושא. בכל מקרה, לא הייתי מציע לפסול בחור רק בגלל זה. זה יכול להיות שיקול, אבל לא הגורם היחיד או המרכזי לפסילה. לא כדאי להגיע למצב של תחושת החמצה. מקווה שעזרתי. בהצלחה!
בתור אחיינית לדודה שהיא מרפאהשובל אור
הומאופאטית, ובעלה לא ממש מתחבר לדרך הזו- אז לדעתי מאוד כדאי לך לחפש מישהו שיתאים לך בהשקפה הזאת.. כי אצלם הולכים כסחים תמידיים בעיקר על רקע החילוקי דעות בנושא הזה..
הגיוני.עוזיהאחרונה
אבל מצד שני, אפשר מתישהו להגיע למצב שבו בנאדם נשאר רווק רק בגלל פסילות כאלה. צריך לא לפסול שום דבר מראש. בהצלחה! (תודיעי לי כשאת מתארסת..)
אמיץ!!!!אנונימי (פותח)

יש לציין שאתה ממש אמיץ בפניה הזו.

ואם אתה רציני בעניין

צור איתי קשר אשמח אם אוכל לעזור r1000r@walla.com

בהצלחה!!!!

כרום וכולסטרול: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרומיוםתזונה קובי עזרא

: מחקרים מסוימים הראו שתוסף כרום עשוי להוביל להפחתה מתונה ברמות הכולסטרול הכולל ורמות הכולסטרול LDL (ליפופרוטאין בצפיפות נמוכה), המכונה לעתים קרובות כולסטרול "רע". עם זאת, ההפחתות נוטות להיות קטנות יחסית וייתכן שאינן משמעותיות מבחינה קלינית עבור כולם.

האם אפונה בריאהתזונה קובי עזרא

אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.

אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.

כןאנונימי (2)אחרונה
סירטואין דיאטה, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו עתזונה קובי עזרא

, מה צריך לדעת על סירטואין: השפעתו על הבריאות והכושר. 

קפה כולסטרולתזונה קובי עזרא

בעוד לצריכת קפה עשויה להיות השפעות מסוימות על שומני הדם, חשוב לציין שההשפעה הכוללת נחשבת בדרך כלל צנועה. לצריכה מתונה של קפה (בסביבות 3-4 כוסות ליום) לא סביר שתהיה השפעה שלילית משמעותית על שומני הדם עבור רוב האנשים, במיוחד אם יש להם תזונה ואורח חיים בריאים.

כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.

רק decafאנונימי (2)אחרונה

אבל

אישית טעם הקפה שנוא עליי

דובדבנים בריאותתזונה קובי עזרא

לנוגדי החמצון בדובדבנים עשויים להיות השפעות נוירו-פרוקטטיביות, המסייעות בשמירה על בריאות המוח ועלולה להפחית את הסיכון לירידה קוגניטיבית הקשורה לגיל. מחקרים מסוימים מצביעים על כך שדובדבנים עשויים גם לשפר את הזיכרון והתפקוד הקוגניטיבי. #דובדבנים

דובדבנים זה מגעילאנונימי (2)
תודה על מה שבראתתזונה קובי עזראאחרונה

"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."

עדשים בריאות, עדשים בריא או לאתזונה קובי עזרא

?

לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:

1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.

2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.

3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.

4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.

5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.

6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.

7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.

הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.

איזו חפירהאנונימי (2)
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנותתזונה קובי עזראאחרונה

אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...

עדשים ערך תזונתי, האם עדשים זה פחמימה?תזונה קובי עזרא

העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.

מה אכפת ליאנונימי (2)
טיפשות היא לאדם לחשוב שהוא יודע את אשר איננו יודע.תזונה קובי עזרא
🖕אנונימי (2)אחרונה
יתרונות תזונתיים של חומוס, האם חומוס משמין?תזונה קובי עזרא

, האם חומוס משמין

חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:

עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.

מה אכפת ליאנונימי (2)אחרונה

אולי יעניין אותך