אליך,
אתה חסר.
ובוער בי לשאול אותך הרבה. איך התחיל זמן חורף בישיבה ובאיזו סוגיא אתם אוחזים, ומה אכלת בארוחת ערב ואם זכרת לבקש גשמים במעריב, ו.. ו..
יש לי עוד מלא שאלות ואולי הן בכלל רק סיבה לשמוע את קולך המחייך, לשמוע את התלהבות התורה שמחיה אותך בכל פעם מחדש שאתה מדבר על הלימוד, לשמוע שאבא איתך וטוב לך.. אולי.
אתה חסר.
ואני רוצה לשתף אותך בהרבה . רוצה לספר לך שהשיעורים במדרשה השנה ממש מרתקים והחברות מדהימות והתלמידות מתוקות ושהחברה ששידכתי ב"ה מצפה למתוקי ושיש אורות לא רק בקצה המנהרה. ושהחלטתי, ושהתחלתי להתקדם בעצמי ולסמוך על אבא בעיניים עצומות ו.. ו..
ואולי זה בכלל הגעגוע לעיניים המקשיבות, לחיוך המתוח, לעידוד המסוים שלך שנותן כח, שמטעין אותי.. אולי.
אתה נוכח.
כמו צופה מן הצד. רואה ואינו נראה. מחכה לצאת.
אני מרגישה לאחרונה שטוב לי יותר, שאני מלאת אמונה ועשיה. אני בטוחה שאתה מתפלל עלינו. על הביחד שטרם חווינו. על הדרך. על האושר.
התפילות שלך פועלות חזק אצל אבא. השינוי הממנף שחל גדול ומשמעותי מאי פעם. משהו קרה כאן והרבה בזכותך. אני בטוחה ומאמינה בך.
בבקשה תמשיך ותתפלל עלינו, בדבקות המיוחדת רק לך, בטוהר אמיתי, מלב של בן מלך שרוצה רק לעשות רצונו כרצונך . תתפלל שנזכה ל "בצאתי לקראתך, לקראתי מצאתיך", בטוב ובאמונה .
ואבא איתנו, תזכור.

ואל תשכח שאתה נסיך!