אבל צריך לדעת איך לעשות את זה...
צריך להבין שכאשר אנחנו פוגשים בן/ת אדם לדייט אחד, לומדים עליו מעט מאוד דברים, ולכן כל אחד מהדברים מקבל פרופורציות ענקיות. זה דברים שכנראה נכונים, אבל הם לא מצגים את מי שאנחנו מולו, אלא עוד המון דברים ביחד.
היו כמה פעמים שרציתי להיפרד אחרי דייט ראשון, ואמרתי לעצמי להתעלם ולתת צ'אנס... ואני לא זוכר משהו שהפסיק להפריע לי (חוץ ממראה, שזה כבר משהו אחר לחלוטין), אלא שזה התגמד לעומת שאר הדברים.
למען האמת בשני הקשרים הכי ארוכים שלי, היה משהו שגרם לי לחשוב להיפרד בדייט הראשון. אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס...
אני יכול לספר מה אני עשיתי בשני הקשרים הללו, בקשר אחד החלטתי שאני מתעלם מכך, ומחכה פשוט לפעם הבאה שזה עולה, אם זה עולה בדייט ראשון, כנראה זה משהו שכן יעלה גם בעתיד, בסופו של דבר זה עלה בדייט השלישי באופן טבעי מיוזמתה. בקשר השני פשוט בדייט הבא כלומר השני העלתי אני באופן יזום את הנושא, כי זה משהו מהותי עבורי...
כשזה עולה פשוט לדבר על זה, ולא ממקום שופט... אני רוצה לדעת למה את כך כך? מה הוביל אותך לחשוב ככה? לא בגישה של האם זה מתאים לי, אלא באמת לנסות להבין, ואחכ אפשר להגיב להגיד מה אני חושב על זה, ולמה אני לא רואה בזה דבר טוב. ואז אפשר לפתוח דיון, זה לא יעלם, אבל זה כנראה יקבל פופרציות אחרות...
@לב אוהב מתייג אותך, כי את חולקת עלי, ומותר גם לדעה שלך להישמע...