יוצאת עם מישהו, עוד מעט חודש. קצת מבולבלת מכל התקופה האחרונה.
מרגישה שאני עסוקה בלבחון אותו ובללמוד עליו. הגעתי למסקנה עם עצמי שעד עכשיו הייתי ממש פאסיבית ולא יוזמת בקשר, מה שלא מאפיין אותי.
אבל איפושהוא מסתבר שקשה לי להביא את עצמי לגמרי לקשר. (זה הקשר הראשון הרציני שלי, וגם שלו). אבל הוא נפתח הרבה יותר מהר וכן מביא את עצמו.
באופן כללי, אני עוברת שינוי עם עצמי בזה שאני יותר מביאה את עצמי יותר בחברה ועם האנשים שאיתם אני נמצאת. אוטומטית- זה משפיע גם על זוגיות. אבל - עדיין מרגישה שעוד לא הבאתי את עצמי כמו שאני באמת. וזה מפריע לי. וגם לו.
משהו בי מפחד להיות לגמרי אני . ואני מרגישה שברגע שאפתור את זה- רמת ואיכות הקשר תעלה.
הכל חדש לי, אני חווה מלא דברים חדשים שלא חוויתי עד עכשיו , ומרגישה שצריכה זמן כדי לעכל. ויחד עם זאת- משהו בי עדיין לא נפתח לגמרי. מכירים את ההרגשה?
אני מספרת לעצמי שאני פוחדת להיפגע ולכן שומרת את עצמי, אבל אולי זה משהו אחר.
הוא מצפה שאני אשתף אותו איך אני מרגישה, ואני באופן כללי לוקח לי זמן עד שאני משתפת.. ועכשיו- עוד יותר, כי זה לא חברה אלא גבר. קשה לי להיפתח לגמרי מולו, וגם כשאני מנסה להסביר את עצמי- זה יוצא לא טוב.
מרגישה שזה מונע מהקשר להתקדם. אשמח לשמוע עצות מניסיונכם.
דבר נוסף- אנחנו יוצאים וכיף ביציאות אבל אני מתחילה להרגיש שאני מחפשת את מטרת היציאות. כי זה שכיף זה מעולה, אבל זה לא מספיק. איזה דברים חשובים כדאי לבדוק בקשר?
מרגישה שחסרה לי הכוונה בכל ההבנה של מה זה גבר ומה זו זוגיות. ואיך אני בתוך זוגיות...



