אז ב"ה לא יאומן אנחנו אחרי.. וזה מדהים איך לאט לאט כל הכאבים\הבחילות והקשיים שהיו חלק ממני ל9 חודשים נעלמים וגם קצת נשכחים.. האוצר הקטן מדהים ושווה הכל!
כמה שאלות הפעם על האחרי:
1. מהלידה יצאתי עם קרע דרגה 2 פנימי ותפרים, רופא לא בדק אותי לפני השחרור (שהיה תוך פחות מיממה וחצי כי זו המדיניות בבית חולים), איך יודעים שהתפרים מתאחים טוב? מאוד כואב לי למטה, ובימים האחרונים גם מגרד..
בלי קשר לתפרים- אחרי עמידה ממושכת או מעבר מישיבה לעמידה יש לי לחצים חזקים כלפי מטה (כאילו ממש עוד רגע נולד עוד תינוק
), זה נורמאלי?
2. מאז הלידה אני לא מרגישה צורך ללכת לשירותים.. בכלל.. הולכת ומתרוקנת כי אני מזכירה לעצמי... התחושה אמורה לחזור? זה ממש מלחיץ אותי ואם אני שוכחת... מתחילים כאבי בטן שמזכירים..
3. כמה זמן בערך הדימום המאסיבי אמור להמשך? והאם דימום בורדו\שחור זה תקין? יש לי כל הזמן תקווה שתיכף יגמר...
4. כ"כ קשה לי עם הלהיות אסורים... זה מרחיק ואוף..אנחנו גם לא ממש יודעים איך לעשות את זה.. כי ב"ה מאז החתונה חוץ מלהיות אסורים שבוע וחצי בהתחלה, היינו בהריון ומותרים... אז בגלל שזה חדש לנו אנחנו מתרחקים כדי לא לטעות.. וזה משפיע גם נפשיי.. ואני ממש צריכה את החיבוק, האהבה, הקשר כדי לצלוח את התקופה הזו בשפיות.. הנפילות האלה לעצבות \מצברוחים (שכולם מסבירים שהם נורמאלים והורמונאלים) גורמות לי להצטרך אותו עוד יותר איתי...
איך עושים את זה נכון?
מי ששרדה עד הסוף, תודה! אשמח לתובנות של בעלות הניסיון