מישהו מכיר את ה'סגולה'/רפואה/אמונה טפלה - כאשר ישנן יבלות לדחוף לחציל גרעיני שעורה כמספר היבלות, והן יעלמו?
מעניין אותי אם זה עובד ואם יש לזה רציונאל?
מישהו מכיר את ה'סגולה'/רפואה/אמונה טפלה - כאשר ישנן יבלות לדחוף לחציל גרעיני שעורה כמספר היבלות, והן יעלמו?
מעניין אותי אם זה עובד ואם יש לזה רציונאל?
הרציונל הוא שבכל חציל יש הוויה מהותנית ארומטית של כך שמהבחינה ההוליסטית של החציליות של גרעיני השעורה, מתפתחות אדוות של ריפוי היפו-קונספצואלי...
תגיד, אתה מסתלבט?
אתה באמת הצעת לדחוף גרעיני שעורה לתוך חציל כדי לרפא יבלות ואז השתמשת במילה "רציונאל"?
ויי איזמיר...
רציתי לבדוק אם גם למי שהוא לא כמוני יש משהו רציני לכתוב על זה.
אולי יש איזה משהו שאני לא יודע...
למרות שהסיכוי קטן..
צחקתי על זה הרבה, אישתי צחקה עלי.
ובסוף זה עבד. פלא.
עם כל הכבוד, אל תיקח ממני את הקרדיט שמגיע לי!
עבדתי קשה כדי לרפא אותך.
עובד - כן, זה עובד.
היבלות נעלמו.
להביא סיבות אחרות חוץ מהחציל - אני יכול.
השאלה האם יצא למישהו לראות מחקר על זה כי לי אין כוח כעת להתחיל לחפש...
וברצינות:
לא. אין מחקר כזה.
כנראה שגם לא ייעשה מחקר כזה כמו שלא יעשו מחקר אם שתילת עץ גואיבה מרפאת סרטן.
סיבות אחרות?
הרבה פעמים יבלות פשוט עוברות לבד, ללא שום טיפול.
גם לי היתה פעם יבלת על האגודל והיא פשוט נעלמה אחרי תקופה מסוימת - למרות שלא דחפתי שום גרעיני דלעת לשום חציל או שום לגרעיני חציל או כל קומבינציה אחרת של שום, חציל ודלעת.
זה כמו אנשים שנדהמים שהומאופתיה עזרה לדלקות אזניים חוזרות של ילדים... זה כמעט תמיד עובר לבד אצל כולם. אין כמעט מבוגרים שיש להם דלקות אזניים חוזרות ורוב מוחלט של בני האדם לא פנה להומאופת - אז איך זה יכול להיות?...
כלומר, יש בעיה שהרבה פעמים תעבור עם הזמן (דלקות אזניים חוזרות זו בעיה שכמעט תמיד עוברת עם הזמן) - אבל אם עושים "טיפול" כלשהו במהלך הזמן הזה, אז בטעות מייחסים את זה לאותו "טיפול" למרות שאין קשר בין הדברים.
אפונה עמוסה בחומרי הזנה חיוניים כמו ויטמינים (ויטמין K, ויטמין C, ויטמין A וויטמינים מקבוצת B) ומינרלים (ברזל, אשלגן ומגנזיום). הם גם מספקים סיבים תזונתיים וחלבון.
אפונה היא מקור טוב לסיבים תזונתיים, שיכולים לסייע בהורדת רמות הכולסטרול ולהפחית את הסיכון למחלות לב. בנוסף, תכולת האשלגן שלהם תומכת ברמות לחץ דם בריאות.
כמו בכל שיקול תזונתי, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם דיאטנית רשומה לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על המצב הבריאותי והיעדים הספציפיים שלך.
"מי שמבחין בטעמו האמיתי של מה שהוא אוכל, לעולם לא יהיה זולל."
לעדשים יש יתרונות בריאותיים רבים הודות להרכבן צפוף החומרים התזונתיים. הנה כמה יתרונות מרכזיים:
1. עשיר בחלבון: עדשים הן מקור מצוין לחלבון על בסיס צמחי, מה שהופך אותן לתוספת חשובה לתזונה צמחונית וטבעונית. חלבון חיוני לצמיחת שרירים, תיקון ותפקוד הגוף הכללי.
2. עשיר בסיבים: העדשים עמוסות בסיבים תזונתיים, מסיסים ובלתי מסיסים. סיבים מסייעים לעיכול, עוזרים לווסת את רמות הסוכר בדם ומקדמים מעיים בריאים. זה גם תורם לתחושת שובע ויכול לסייע בניהול משקל.
3. ידידותי ללב: הסיבים המסיסים בעדשים מסייעים בהפחתת רמות הכולסטרול, ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ מוחי. בנוסף, העדשים דלות בשומן רווי ונתרן בעודן עשירות באשלגן, התומך בבריאות הלב.
4. ויסות סוכר בדם: תכולת הסיבים הגבוהה בעדשים מאטה את ספיגת הגלוקוז, ועוזרת לייצוב רמות הסוכר בדם. זה מועיל במיוחד עבור אנשים עם סוכרת או אלה בסיכון לפתח את המצב.
5. ארוז בחומרים מזינים: עדשים הן מקור טוב לויטמינים ומינרלים חיוניים, כולל חומצה פולית, ברזל, מגנזיום ואשלגן. חומרים מזינים אלו חשובים לייצור אנרגיה, יצירת תאי דם אדומים ושמירה על הבריאות הכללית.
6. ניהול משקל: עדשים דלות בקלוריות ובשומן בעודן עשירות בסיבים וחלבונים, מה שהופך אותן לבחירה מספקת במזון שעשויה לסייע בירידה במשקל או במאמצים לניהול משקל.
7. בריאות מערכת העיכול: תכולת הסיבים בעדשים מקדמת יציאות קבועות ומסייעת במניעת עצירות. זה גם תומך בצמיחה של חיידקי מעיים בריאים, תורם למערכת עיכול בריאה.
הכללת עדשים בתזונה יכולה להציע את היתרונות הבריאותיים הללו ועוד. עם זאת, תמיד עדיף להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הבריאות או עם תזונאי לקבלת ייעוץ מותאם אישית המבוסס על הצרכים הבריאותיים הספציפיים שלך.
אדם פסימי רואה את הקושי בכל הזדמנות אדם אופטימי רואה הזדמנות בכל קושי...
העדשים עשירים בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול, מעודדים תחושות מלאות ומסייעים בוויסות רמות הסוכר בדם. דיאטה עשירה בסיבים יכולה גם לתרום לניהול משקל בריא ולהפחית את הסיכון למצבים כמו עצירות, מחלות לב וסוכרת מסוג 2.
חומוס הוא מטבל או ממרח מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס מבושל ומעוך (שעועית גרבנזו), מעורבב עם טחינה (משחת שומשום), מיץ לימון, שום ושמן זית. זה לא רק טעים אלא גם מציע כמה יתרונות בריאותיים. הנה כמה מהיתרונות הבריאותיים הפוטנציאליים של חומוס:
עשיר בחומרים מזינים: חומוס עמוס בחומרים מזינים חיוניים כמו חלבון, סיבים תזונתיים, שומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים. חומוס הוא מקור טוב לחלבון מהצומח ומכיל חומצות אמינו החשובות לתפקודי הגוף השונים.